2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim vajinam agriyo yaklaşık 1 aydir ve giderek artıyor. Ama 2 kisiye sordum onlarında olmuş. Gittiğimde doktorumada soracağım. Ama tamamen dıştan bi ağrı.
Ben de dün yazmıştım buraya çok ağrım var çekiyor gibi kopuyor gibi diye içim rahat etmedi gittik her şey yolunda çıktı çok şükür doktor daha bu iyi günlerin dedi daha da ağrılar olurmuş serviks uzunluğu da iyiymiş gördük prensesi

Benim vajinam agriyo yaklaşık 1 aydir ve giderek artıyor. Ama 2 kisiye sordum onlarında olmuş. Gittiğimde doktorumada soracağım. Ama tamamen dıştan bi ağrı.
Aynen benim de dıştandı şükür geçti o yüzden fazla korkmadım büyük ihtimalle ultrasondan kaynaklı Bi ağrı olmuş

Kızlar ya ben magnezyum alıyorum.Kullandığım magnezyum hap ismi magosit,ben bu hapı içemiyorum ya çıldırcam dün içeyim derken kustum az evvel yine hapı alacakken kusacak gibi oldum hapı geri attım. Olmuyor napsam içemiyorum kullandığım ignelerden daha zor geliyor psikolojim bozuldu. Dr kontrolüne bir kaç gün var o zamana kadar hapı içmem şart ben bu hapı nasıl içebilirim? varsa bir öneriniz alırım lütfen..

Ben 16. haftadayım dünden beri sağ karnımda solucan yürüyormuş gibi hafif kıpırtı var. Kelebek uçması gibi tuhaf nasıl anlatsam bilemedim

Ben 16. haftadayım dünden beri sağ karnımda solucan yürüyormuş gibi hafif kıpırtı var. Kelebek uçması gibi tuhaf nasıl anlatsam bilemedim
Bebek olabilir canım ilerleyen zamanlarda emin olursun..kimisi kelebek uçması gibi der kimisi mısır patliyomus gibi herkes farklı tarif ediyo benimde arkasını mi dönmüş artık anlamadim bı dalgalanma gibi bişey oluyo içerde hep bı hareket var içerden gidikliyolar beni ama sırtıma doğru derinden hareketler

Benim kendi aldigimin adı, Xiaomi Mijia Smart Home 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p seklinde gectigi icin 360° dedim. Yoksa henuz kendim tecrube etmedim 180 mi 270 mi 360 mi . Ben kendi arkadaslarimdan olumlu donusler aldim.internetten yorumlari da okudum, begendim. Arkadaslarin aklinda bir fikir olusur diye de yazdim.

Merhaba güzel anneler dün test yaptirmistim bugün covid testim pozitif çıktı aslında normal griptim hiç bu şekilde olacağını düşünmedim iki doz aşımıda olmuştum iyi'ki inşallah bı an önce atlattırım

Çok geçmiş olsun çok hafif atlatırsınız inşallah

Geçmiş olsun inşallah kolayca geçer

Millet bebek hissetmezken ben hissediyordum,bugun 3 gun oldu hissetmiyorum.Sinirim bozuldu.Bakalim randevu pazartesi, hayrolsun

Millet bebek hissetmezken ben hissediyordum,bugun 3 gun oldu hissetmiyorum.Sinirim bozuldu.Bakalim randevu pazartesi, hayrolsun
Bende hissetmiyorum caanim..normal bı gün hissediyosun bı gün hissetmiyorsun..bugün dalgalanma gibi bişey oluyo ama o mu değil mi emin bile olamiyorim erken hissetmenin kötü yanı sanırım..kararlı hareketler olmadığı için böyle oluyo.ben arkasını döndü diye avutuyromm kendimi

Geçmiş olsun.hafif hatlatirsin insallah

Dalgalanmada iyidir ben de dalga da yok ay ay annelik her türlü paranoyaklik valla başladık oynuyor oynamiyor ,döndü, durdu ,muhabbetlerine

Dalgalanmada iyidir ben de dalga da yok ay ay annelik her türlü paranoyaklik valla başladık oynuyor oynamiyor ,döndü, durdu ,muhabbetlerine
Bu böyle doğuma kaa devam etcek soluim dalgalanma oluyo ama o mu emin degiliz işte..bari 20.haftalara bir an önce varalim hayırlısıyla da böle.suphelendigimizde gider sağlık ocağında kalp dinleriz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…