- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Ben de dün yazmıştım buraya çok ağrım var çekiyor gibi kopuyor gibi diye içim rahat etmedi gittik her şey yolunda çıktı çok şükür doktor daha bu iyi günlerin dedi daha da ağrılar olurmuşBenim vajinam agriyo yaklaşık 1 aydir ve giderek artıyor. Ama 2 kisiye sordum onlarında olmuş. Gittiğimde doktorumada soracağım. Ama tamamen dıştan bi ağrı.
Aynen benim de dıştandı şükür geçti o yüzden fazla korkmadım büyük ihtimalle ultrasondan kaynaklı Bi ağrı olmuşBenim vajinam agriyo yaklaşık 1 aydir ve giderek artıyor. Ama 2 kisiye sordum onlarında olmuş. Gittiğimde doktorumada soracağım. Ama tamamen dıştan bi ağrı.
12 de tahmin etti 16da netleşti. Erkek olduğu için sanırım erken belli oldu.Cinsiyet öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiniz acaba
Ben 16. haftadayım dünden beri sağ karnımda solucan yürüyormuş gibi hafif kıpırtı var. Kelebek uçması gibi tuhaf nasıl anlatsam bilemedimBebegini hissedenlere bişey sormak istiyorum..ben bı süredir hissediyorm ama bugün sanki içerde bişey dalgalaniyomus gibi.nasil diyeyim sırtıma doğru böle dalgalanma gibi bişey..bebek arkasını mi dönmüş anlamadım olabilir mi böle bişey.ilk oğlumda böle oldu mu hatırlamiyorun hic
Bebek olabilir canım ilerleyen zamanlarda emin olursun..kimisi kelebek uçması gibi der kimisi mısır patliyomus gibi herkes farklı tarif ediyoBen 16. haftadayım dünden beri sağ karnımda solucan yürüyormuş gibi hafif kıpırtı var. Kelebek uçması gibi tuhaf nasıl anlatsam bilemedim
Benim kendi aldigimin adı, Xiaomi Mijia Smart Home 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p seklinde gectigi icin 360° dedim. Yoksa henuz kendim tecrube etmedim 180 mi 270 mi 360 mi . Ben kendi arkadaslarimdan olumlu donusler aldim.internetten yorumlari da okudum, begendim. Arkadaslarin aklinda bir fikir olusur diye de yazdim.Ben onlardan alicam zaten aklimda. Ben olabildigince erken odaya alma taraftariyim bebegi. O yuzden mutlaka gerek olacaktir. Xiaomi nin 200 kusur, 300 kusur, 400 ve 700 civarinda 4 farkli modeli var. Ozellikelri her birinin farkli elbette ama en uygun fiyat olani 270 derecelik, 360 degil. Yeterli oluyor diyor kullananlar. Cunku kameranin arkasi zaten duvara geliyor, kör nokta diyorlar. Tam detayli arastirmadim henuz ama en uygun olanindan almayi dusunuyorum, alacaklari bilgilendirmis olayim
Çok geçmiş olsun çok hafif atlatırsınız inşallahMerhaba güzel anneler dün test yaptirmistim bugün covid testim pozitif çıktı aslında normal griptim hiç bu şekilde olacağını düşünmedimiki doz aşımıda olmuştum iyi'ki inşallah bı an önce atlattırım
Çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun çok hafif atlatırsınız inşallah
Geçmiş olsun inşallah kolayca geçerMerhaba güzel anneler dün test yaptirmistim bugün covid testim pozitif çıktı aslında normal griptim hiç bu şekilde olacağını düşünmedimiki doz aşımıda olmuştum iyi'ki inşallah bı an önce atlattırım
İnşallah inşallahGeçmiş olsun inşallah kolayca geçer
Bende hissetmiyorum caanim..normal bı gün hissediyosun bı gün hissetmiyorsun..bugün dalgalanma gibi bişey oluyo ama o mu değil mi emin bile olamiyorim erken hissetmenin kötü yanı sanırım..kararlı hareketler olmadığı için böyle oluyo.ben arkasını döndü diye avutuyromm kendimiMillet bebek hissetmezken ben hissediyordum,bugun 3 gun oldu hissetmiyorum.Sinirim bozuldu.Bakalim randevu pazartesi, hayrolsun
Geçmiş olsun.hafif hatlatirsin insallahMerhaba güzel anneler dün test yaptirmistim bugün covid testim pozitif çıktı aslında normal griptim hiç bu şekilde olacağını düşünmedimiki doz aşımıda olmuştum iyi'ki inşallah bı an önce atlattırım
Dalgalanmada iyidirBende hissetmiyorum caanim..normal bı gün hissediyosun bı gün hissetmiyorsun..bugün dalgalanma gibi bişey oluyo ama o mu değil mi emin bile olamiyorim erken hissetmenin kötü yanı sanırım..kararlı hareketler olmadığı için böyle oluyo.ben arkasını döndü diye avutuyromm kendimi
Bu böyle doğuma kaa devam etcek soluimDalgalanmada iyidirben de dalga da yok ay ay annelik her türlü paranoyaklik valla başladık oynuyor oynamiyor ,döndü, durdu ,muhabbetlerine
İnşallah sizde öyle bir durum oluşmaz.Ben de bundan korkuyorum 2 gün sonra cinsiyet için gitmeyi düşünüyorum ama şimdi biraz daha mı beklesem dedim yanlış öğrenmek de kötü
İnşallah teşekkür ederimDetaylıya gittiğinizde tıkanıklık açılmış olur inşallahCorasprin olumlu sonuç veriyormuş genelde. Çok şükür doktorunuzda farketmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?