2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yaa ben de içemiyorum ikiye bölüp ayrı ayrı öyle yutabilirsin dedi doktorum bir de pudingle felan da alabilirsin yeter ki yut dedi :)

Hanımlar ben çalışmıyorum ama yine de göğüs pompasi almak gerekli mi sizce? Almam gerekiyorsa da en uygun fiyatlisindan manuel olanlardan alsak is gorur mu? Ne dersiniz

Hanımlar ben çalışmıyorum ama yine de göğüs pompasi almak gerekli mi sizce? Almam gerekiyorsa da en uygun fiyatlisindan manuel olanlardan alsak is gorur mu? Ne dersiniz
Bende çalışmıyorum ama alacağım. Hem başlarda sütün artması için , hem süt geldiğinde bebek yeteri kadar ememezse düzenli sağıp mastit olmamak için, hemde en azından uykusuz kalıp uyumam gerektiğinde ben uyurken sağılmış süt versinler diye sağmayı düşünüyorum. Ben elektrikli almayı düşünüyorum. Ama manuel olarakta e bebeğin kendi markası baby plus ile mochi markasını öneriyorlar.

Ben kızımda manuel kullanmıştım 3. aydan sonra doymamaya başlamıştı gündüzleri çok memede durduğu ve bende dinlenemediğim için çok dolmuyordu memeler. Günde bir ölçek mama takviyesi ver demişti doktor onun yerine gece o uyurken 2 saatte bi memeyi boşaltıp dolaba atıyordum ertesi gün öğlen mama yerine onu veriyordum. Manuel işimi gördü ama hergün yapınca yorucu elim ağrıyordu yoksa ayda yılda bir birine bebeği bırakınca falan yeterli. Bence acele etmeyin bebeğiniz güzel emerse gerek olmaz almazsınız ama baktın gerekiyor ozaman alırsınız.

Çok geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsınız

Arkadaslar , prf.dr. Recep Has 'a ayrıntılı ultrason icin randevu aldim. 20+2 olucam gittigimde. Muayenehanesi istanbul şişlide. Düşünen varsa randevuyu 3 4 hafta önceden almak gerekiyor.

manuelle uğrasılmaz ya resmen eziyet. elektroniği varken.
Bilmiyorum, bosuna para vermis olurum gibime geliyor cok pahali bir sey alirsam. 7/24 bebeginin yaninda olan bir anne, eger emme konusunda bir olumsuzluk yasamazsak biberon da vermeyi dusunmuyorum, yani bu durumda ne gerek var ki diye dusundum

Bilmiyorum, bosuna para vermis olurum gibime geliyor cok pahali bir sey alirsam. 7/24 bebeginin yaninda olan bir anne, eger emme konusunda bir olumsuzluk yasamazsak biberon da vermeyi dusunmuyorum, yani bu durumda ne gerek var ki diye dusundum
Soyle oluyor, ilk gunler kontrolsuz bir sut uretimi oluyor gogusler cok sisiyor. Bebegin midesi kucuk oldugu icin zaten o sutu bosaltamiyor. Bu sefer sistikce sisiyor mastitr kadar gidiyor. Bebegin bosaltamadigi kismi sagarak bosaltmak gerekiyor.
Bende esimi e bebege yollamistim. Manuel alip gelmisti. Hala duruyor. 1 damla sut cikaramamistim. Ben mi beceremedim bilmiyorum. Sonra madelanin uygun fiyatli elektrikli bir modelini almistim. Gogusler cok rahatsiz oldugunda sagip buzluga atiyordum.

tekli olanları daha uygun ben ikili düşünüyorum onlar biraz daha pahallı. tekliden alablrsnz bence gereksiz değil aksine mantıklı bir harcama. mastit vs olmak hiç istemeyiz

Bem bundan alicam..elle kullanmana gerek yok elektriklide değil fiyatında uygun bı incele istersen..hogusune yerleştirin ve sıkıp bırakıyorsun kendi popaliyo

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-24-10-45-52-589_com.android.chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 44
Dövizdeki artış nedeniyle şimdiden bebek için alışveriş yapmaya başlasam mı?
Sizce erken mi? 16. haftadayım
Yılbaşından sonra herşey pahalınanır diye korkuyorum

Bence bebek doğsun sonra alın, durumunuza göre

Bende bir elektrikli cift biberonlu var ,1 hafta kullandim ,1 Manuel var sanirim hic kullanmadım, sonuc bebeğimi kolostrum disinda hic sütüm ile besleyemedim.Ikisi de kaldi ,dogum cok farkli bir durum ,benim tavsiyem genel ihtiyaçlar disinda detay alışverişler icin acele etmeyin arkadaşlar.Manuel olani acaba satsam mi uygulamalardan bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…