- 14 Mart 2017
- 299
- 247
- 103
Çok geçmiş olsunMerhaba güzel anneler dün test yaptirmistim bugün covid testim pozitif çıktı aslında normal griptim hiç bu şekilde olacağını düşünmedimiki doz aşımıda olmuştum iyi'ki inşallah bı an önce atlattırım
Yaa ben de içemiyorumKızlar ya ben magnezyum alıyorum.Kullandığım magnezyum hap ismi magosit,ben bu hapı içemiyorum ya çıldırcamdün içeyim derken kustum az evvel yine hapı alacakken kusacak gibi oldum hapı geri attım. Olmuyor napsam içemiyorum kullandığım ignelerden daha zor geliyor psikolojim bozuldu. Dr kontrolüne bir kaç gün var o zamana kadar hapı içmem şart ben bu hapı nasıl içebilirim? varsa bir öneriniz alırım lütfen..
Bende çalışmıyorum ama alacağım. Hem başlarda sütün artması için , hem süt geldiğinde bebek yeteri kadar ememezse düzenli sağıp mastit olmamak için, hemde en azından uykusuz kalıp uyumam gerektiğinde ben uyurken sağılmış süt versinler diye sağmayı düşünüyorum. Ben elektrikli almayı düşünüyorum. Ama manuel olarakta e bebeğin kendi markası baby plus ile mochi markasını öneriyorlar.Hanımlar ben çalışmıyorum ama yine de göğüs pompasi almak gerekli mi sizce? Almam gerekiyorsa da en uygun fiyatlisindan manuel olanlardan alsak is gorur mu? Ne dersiniz
12+0 da hem de kız olduğunu bilen bir doktor12+0 da yüzde 80 kız dedi 16+0 da emin olduk
Hanımlar ben çalışmıyorum ama yine de göğüs pompasi almak gerekli mi sizce? Almam gerekiyorsa da en uygun fiyatlisindan manuel olanlardan alsak is gorur mu? Ne dersiniz
Merhaba güzel anneler dün test yaptirmistim bugün covid testim pozitif çıktı aslında normal griptim hiç bu şekilde olacağını düşünmedimiki doz aşımıda olmuştum iyi'ki inşallah bı an önce atlattırım
Sonunda meyve suyu ile içebildimYaa ben de içemiyorumikiye bölüp ayrı ayrı öyle yutabilirsin dedi doktorum bir de pudingle felan da alabilirsin yeter ki yut dedi :)
Nıft testınız ne cıktı acabaBenim ikili 1/82 cikinca niftye kaldik
Ayrintiliyi bende bekliyorum cok cok onemli kesinlikle..
manuelle uğrasılmaz ya resmen eziyet. elektroniği varken.Hanımlar ben çalışmıyorum ama yine de göğüs pompasi almak gerekli mi sizce? Almam gerekiyorsa da en uygun fiyatlisindan manuel olanlardan alsak is gorur mu? Ne dersiniz
Bende 1 kere hissettim. Cok sakin anlarda hissettik galiba . Hic sıkmayın canınızı.Millet bebek hissetmezken ben hissediyordum,bugun 3 gun oldu hissetmiyorum.Sinirim bozuldu.Bakalim randevu pazartesi, hayrolsun
Temiz cıktı cok şükürNıft testınız ne cıktı acaba
Bilmiyorum, bosuna para vermis olurum gibime geliyor cok pahali bir sey alirsam. 7/24 bebeginin yaninda olan bir anne, eger emme konusunda bir olumsuzluk yasamazsak biberon da vermeyi dusunmuyorum, yani bu durumda ne gerek var ki diye dusundummanuelle uğrasılmaz ya resmen eziyet. elektroniği varken.
Soyle oluyor, ilk gunler kontrolsuz bir sut uretimi oluyor gogusler cok sisiyor. Bebegin midesi kucuk oldugu icin zaten o sutu bosaltamiyor. Bu sefer sistikce sisiyor mastitr kadar gidiyor. Bebegin bosaltamadigi kismi sagarak bosaltmak gerekiyor.Bilmiyorum, bosuna para vermis olurum gibime geliyor cok pahali bir sey alirsam. 7/24 bebeginin yaninda olan bir anne, eger emme konusunda bir olumsuzluk yasamazsak biberon da vermeyi dusunmuyorum, yani bu durumda ne gerek var ki diye dusundum
tekli olanları daha uygun ben ikili düşünüyorum onlar biraz daha pahallı. tekliden alablrsnz bence gereksiz değil aksine mantıklı bir harcama. mastit vs olmak hiç istemeyizBilmiyorum, bosuna para vermis olurum gibime geliyor cok pahali bir sey alirsam. 7/24 bebeginin yaninda olan bir anne, eger emme konusunda bir olumsuzluk yasamazsak biberon da vermeyi dusunmuyorum, yani bu durumda ne gerek var ki diye dusundum
Bem bundan alicam..elle kullanmana gerek yok elektriklide değil fiyatında uygun bı incele istersen..hogusune yerleştirin ve sıkıp bırakıyorsun kendi popaliyoBilmiyorum, bosuna para vermis olurum gibime geliyor cok pahali bir sey alirsam. 7/24 bebeginin yaninda olan bir anne, eger emme konusunda bir olumsuzluk yasamazsak biberon da vermeyi dusunmuyorum, yani bu durumda ne gerek var ki diye dusundum
Bence bebek doğsun sonra alın, durumunuza göreBilmiyorum, bosuna para vermis olurum gibime geliyor cok pahali bir sey alirsam. 7/24 bebeginin yaninda olan bir anne, eger emme konusunda bir olumsuzluk yasamazsak biberon da vermeyi dusunmuyorum, yani bu durumda ne gerek var ki diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?