- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Kız niye satcaksin..bebe bı doğsun işine yaramazsa satarsın..bende almıştım ilk oglumsa mamajonun teklisini ama parçalarını yanlışlıkla çöpe atmışım eksikBende bir elektrikli cift biberonlu var ,1 hafta kullandim ,1 Manuel var sanirim hic kullanmadım, sonuc bebeğimi kolostrum disinda hic sütüm ile besleyemedim.Ikisi de kaldi ,dogum cok farkli bir durum ,benim tavsiyem genel ihtiyaçlar disinda detay alışverişler icin acele etmeyin arkadaşlar.Manuel olani acaba satsam mi uygulamalardan bilemedim
Naaptin bebeden var mı hareket..bugün benimde yok bekliorum ama hiç bişey hissedemiyorumBende bir elektrikli cift biberonlu var ,1 hafta kullandim ,1 Manuel var sanirim hic kullanmadım, sonuc bebeğimi kolostrum disinda hic sütüm ile besleyemedim.Ikisi de kaldi ,dogum cok farkli bir durum ,benim tavsiyem genel ihtiyaçlar disinda detay alışverişler icin acele etmeyin arkadaşlar.Manuel olani acaba satsam mi uygulamalardan bilemedim
Benim de manuelden kastim bunlardi, bir bu bir de lasinoh markasinin buna benzer var. Ikisinden birini düşünmüştümBem bundan alicam..elle kullanmana gerek yok elektriklide değil fiyatında uygun bı incele istersen..hogusune yerleştirin ve sıkıp bırakıyorsun kendi popaliyo
Kesin her sey pahalanacak. Kasim indirimleri varken ben ozellikle pahali parcalari aradan cikariyorum. Bebek arabasi aldim, gecen 8-11 kasim indirimelrinde, kraft onyx travel sistem 2400 e aldim. Kiwi sleeper besik 670 tl ye aldim. Dun oda kamerasi aldim. Önumuzdeki gunlerde cilek mobilyadan dolap ve sifoniyer alicam. Cotton Baby modeli 5 bin tl ye begendim.Dövizdeki artış nedeniyle şimdiden bebek için alışveriş yapmaya başlasam mı?
Sizce erken mi? 16. haftadayım
Yılbaşından sonra herşey pahalınanır diye korkuyorum
Bence fiyatlar cok artacak. Yani kura baktigimizda etkilerini cok hissedicez. Buyuk parcalari alabilirsiniz bence. Benim kizimdan dolayi bebek arabasi, besik, mama sandalyesi, sut sagma makinesi cogu sey durdugu icin, eksik bi kac seyimi aldim. 1-2 ay sonra almak istedigimizde kimbilir fiyatlar ne olacakDövizdeki artış nedeniyle şimdiden bebek için alışveriş yapmaya başlasam mı?
Mamajoonun parça temini oluyor diye biliyorum bir bakın isterseniz belki temin edilebilir parçalar eksiktir.Kız niye satcaksin..bebe bı doğsun işine yaramazsa satarsın..bende almıştım ilk oglumsa mamajonun teklisini ama parçalarını yanlışlıkla çöpe atmışım eksik
Dogumdan sonra illada alınması gerekirse parça teminine bakcam çalışmıyorum zaten manuellerden alicam şimdilik..Mamajoonun parça temini oluyor diye biliyorum bir bakın isterseniz belki temin edilebilir parçalar eksiktir.
Aslında erken ama bugün almadığımız herşey için yarın pişman olacağız. O yüzden yılbaşına kadar alabildiğimiz herşeyi alacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun zamlar maalesef kapıda.Dövizdeki artış nedeniyle şimdiden bebek için alışveriş yapmaya başlasam mı?
Hareket yok maalesef yok ,pompa konusunda 2 tane var ya o yuzden birini bari satayım diyorum.Elektirikli kalsin Manueli satayimNaaptin bebeden var mı hareket..bugün benimde yok bekliorum ama hiç bişey hissedemiyorum
Doktor o vakitte bir sey gorse bile kesin degil falan diyor, yine merakiniz kaliyor. Yani cok umutlanmayin zaten, soylese de kesin degil. Ben 17 deyim, daha ogrenemedikKızlar 13 haftanın ortasındayım yarın randevum var cinsiyet belli olur mu? Çok sabırsızlanıyorum artık ya
Bi arkadaşımda çok geç öğrenmişti. Benim ilk bebeğimde 15. Hafta da doktorum yüzde yüz diye söylemişti. Erkek olunca hemen belli oluyor diyolar ama bakalım ne olacakDoktor o vakitte bir sey gorse bile kesin degil falan diyor, yine merakiniz kaliyor. Yani cok umutlanmayin zaten, soylese de kesin degil. Ben 17 deyim, daha ogrenemedik
Benimde öyle küçükler diye düşünüyorum..he manuel olabilir sonucunda elektrikli daha makbul canımHareket yok maalesef yok ,pompa konusunda 2 tane var ya o yuzden birini bari satayım diyorum.Elektirikli kalsin Manueli satayim
Elektirikliyi de kullanacağım meçhul ama insallah bu sefer emzirmek nasip olur.Manuel kutusunda duruyor hicte satış işlerinden anlamam da bakalim .Benimde öyle küçükler diye düşünüyorum..he manuel olabilir sonucunda elektrikli daha makbul canım
Ben ilk zaman kullandim..sütüm vardı oğlum emeiyodu.basladi memeler şişmeye kızarmaya hastaneye gittik süt dolu boşalması lazım dediler manuelle bosaltamadik kıytırık biseydi zaten mecbur aldık ozmaan elektrikliyi..a sütü boşalttı mi boşalttı oğlum emdi mi emmediElektirikliyi de kullanacağım meçhul ama insallah bu sefer emzirmek nasip olur.Manuel kutusunda duruyor hicte satış işlerinden anlamam da bakalim .
Aynen bebek emerse para önemli değil ama bana kismet olmadi maalesef ,sütüm vardi ama 1 haftam dolduğu gün hastalandım,hastanede kaldim, sütümü sağarak tuvalete döktüler. Hic boyle hayal etmemiştim o yüzden arkadaşlara tavsiyemdir ,cok temel şeyler dışında acele etmeyin. Kimin sütü kesiliyor,kimi bebek içmiyor vs vs ,insanin başına türlü türlü hal gelebilirBen ilk zaman kullandim..sütüm vardı oğlum emeiyodu.basladi memeler şişmeye kızarmaya hastaneye gittik süt dolu boşalması lazım dediler manuelle bosaltamadik kıytırık biseydi zaten mecbur aldık ozmaan elektrikliyi..a sütü boşalttı mi boşalttı oğlum emdi mi emmedie makineyle sağa sağa cok gelemedi süt geri çekildi yani 1 ay ya kullandım ya kullanmadım..aman emsinlerde gerekirse alınır herşey paraya bakiyo bu devirde gerekirse kullanilir
Bu arada bir hareket hissettim ama sanırım bebek değil, çünkü göbek deliğinin üstünde, bebek oraya kadar çıkmamıştır sanmıyorumBen ilk zaman kullandim..sütüm vardı oğlum emeiyodu.basladi memeler şişmeye kızarmaya hastaneye gittik süt dolu boşalması lazım dediler manuelle bosaltamadik kıytırık biseydi zaten mecbur aldık ozmaan elektrikliyi..a sütü boşalttı mi boşalttı oğlum emdi mi emmedie makineyle sağa sağa cok gelemedi süt geri çekildi yani 1 ay ya kullandım ya kullanmadım..aman emsinlerde gerekirse alınır herşey paraya bakiyo bu devirde gerekirse kullanilir
10+2 Hafta da tahminde bulunmuştu, 12+5 Hafta da söyledi ama kesin değil dedi. 16. Hafta da emin olduğunu söyledi. Bir kağıda yazdı , eşimle ufak bir parti ile öğrendik. 12.Hafta da söylediği doğruymuş . Bir prenses olduğu 16 da kesinleşti.Kızlar 13 haftanın ortasındayım yarın randevum var cinsiyet belli olur mu? Çok sabırsızlanıyorum artık ya
Kesinlikle katılıyorum ihtiyaç hissedildiği anda alınacak şeyler arasında..hayırlısı ile doguralimda alınır herseyAynen bebek emerse para önemli değil ama bana kismet olmadi maalesef ,sütüm vardi ama 1 haftam dolduğu gün hastalandım,hastanede kaldim, sütümü sağarak tuvalete döktüler. Hic boyle hayal etmemiştim o yüzden arkadaşlara tavsiyemdir ,cok temel şeyler dışında acele etmeyin. Kimin sütü kesiliyor,kimi bebek içmiyor vs vs ,insanin başına türlü türlü hal gelebilir
Yok çok yukarda sanki..valalh diyorum ya dün dalgalanma gibi biseydi anlam veremedim bugün dedgin gibi biseyler oluyo ama biz anlayamıyoruz çünkü küçükler her hareketini hissedemiyoruz rahim duvarına carpmadiklari sürece..daha bir iki haftamız var sanırım güçlü bariz hareketlereBu arada bir hareket hissettim ama sanırım bebek değil, çünkü göbek deliğinin üstünde, bebek oraya kadar çıkmamıştır sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?