2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Aynen göbek dediğinin üstünde mümkün değil, ya gazdır ya hareket

kızlar daha önce bu mochi marka süt pompası kullanan oldu mu? memnun musunuz almayı düşünüyorum da...

Hic alisveris yapmayan sanırım benim haftaya kontrolde inşallah her şey yolundaysa o zaman başlarım. Zaten ana kucağımıza,pompaymis, oyuncakmiş hepsi milyontane var ama bebegin cinsiyetine gore açılırım kiz ise.Hos ben erkekse de açılırım yeni kıyafet almayı cok seviyorum.Tek kararsız kaldığım park yatak onada eşim bakıyor bakalım. Indirim.olduguna da inanmıyorum vallahi.Gecen hafta oğlumun öğretmenine boyner den gömlek seçtim 80 liraydı dun esimi gonderdim 130 a aldi gömleği, her yerde de %50indirim diyor

Bende yapmadım..senin gibi çoğu şey var biraz kıyafet falan bı beşik bı manuel pompa yetecek gibi ama 30 32 haftadan sonra alicam ben kısmetse

Bem bundan alicam..elle kullanmana gerek yok elektriklide değil fiyatında uygun bı incele istersen..hogusune yerleştirin ve sıkıp bırakıyorsun kendi popaliyo
Bende aventin elektri pompasi vardi lansinohun da elle sagilani avent cok daha iyiydi ama arkadasimda bunu gordum inanin elektrikli pompalari aratmadigi icin bu sefer bundan aldim asiyordu boynuna sagip sagip dolaba atiyordu dursun bi kosede diye bende aldm ihtiyac olursa mochiyi kullanacagm

Bende hiç bişey almadım trendyol dan bakıyorum alsam mı diye düşünüyorum geri vazgeçiyorum hem erken diye hem de Bi kayıp olunca tedirgin oluyor insan öbür hamileliğim de de 2-3 kıyafet dışında bişey almamıştım onlarda kısmet olmadı zaten

Insan zamanla bu olgunluğa erişiyor galiba ,normalde çok tez canlı bir insanımdır ve alışverişe bayılırım ama bu sefer bi sabır var bende

Arkadaslar , prf.dr. Recep Has 'a ayrıntılı ultrason icin randevu aldim. 20+2 olucam gittigimde. Muayenehanesi istanbul şişlide. Düşünen varsa randevuyu 3 4 hafta önceden almak gerekiyor.
Detaylı ultrason fiyatı nedir? Diğer arkadaşlardan da araştıranlar vardı kızlar fiyatları paylaşabilirmisiniz.

Detaylı ultrason fiyatı nedir? Diğer arkadaşlardan da araştıranlar vardı kızlar fiyatları paylaşabilirmisiniz.
Benim doktorum hastanede değil kendi yerinde doktor serdar kütükle anlaşmış detaylı için o geliyormuş 800₺ fiyatı var. Genel olarak fiyatlar çok değişken

Ben aralığa randevu aldım. 680₺ dedi Nisa hastanesi 20 dk sürüyor dedi tok gelmen lazım dedi. Zaten erkekmiş bebeğim. Cuma yine gidicem tekrar baktırcam başka bi yere içim rahat etsin. Allahtan tüm aldığım pembeli kız kıyafetlerini iade aldılar yoksa yaklaşık 2.000₺ zarar edecektim. Aman hayırlısıyla sağlıkla gelsin de evlatlarımız.

Nerde acaba bu hastane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…