Aynen göbek dediğinin üstünde mümkün değil, ya gazdır ya hareketYok çok yukarda sanki..valalh diyorum ya dün dalgalanma gibi biseydi anlam veremedim bugün dedgin gibi biseyler oluyo ama biz anlayamıyoruz çünkü küçükler her hareketini hissedemiyoruz rahim duvarına carpmadiklari sürece..daha bir iki haftamız var sanırım güçlü bariz hareketlere
Nıft yaptordınız mıBenim ikili 1/82 cikinca niftye kaldik
Ayrintiliyi bende bekliyorum cok cok onemli kesinlikle..
doktoruna ve cinsiyetine göre değişir. ben oğlumu 12. haftada öğrenmiştim. kızlar geç belli oluyormuş.Kızlar 13 haftanın ortasındayım yarın randevum var cinsiyet belli olur mu? Çok sabırsızlanıyorum artık ya
Bende yapmadım..senin gibi çoğu şey var biraz kıyafet falan bı beşik bı manuel pompa yetecek gibi ama 30 32 haftadan sonra alicam ben kısmetseHic alisveris yapmayan sanırım benimhaftaya kontrolde inşallah her şey yolundaysa o zaman başlarım. Zaten ana kucağımıza,pompaymis, oyuncakmiş hepsi milyontane var ama bebegin cinsiyetine gore açılırım kiz ise.Hos ben erkekse de açılırım yeni kıyafet almayı cok seviyorum.Tek kararsız kaldığım park yatak onada eşim bakıyor bakalım. Indirim.olduguna da inanmıyorum vallahi.Gecen hafta oğlumun öğretmenine boyner den gömlek seçtim 80 liraydı dun esimi gonderdim 130 a aldi gömleği, her yerde de %50indirim diyor
Biz ancak cinsiyet farkli olursa gaza gelirizBende yapmadım..senin gibi çoğu şey var biraz kıyafet falan bı beşik bı manuel pompa yetecek gibi ama 30 32 haftadan sonra alicam ben kısmetse
Ay ne bilim erken daha diye istemiyorum ben..bekliyeyim biraz daha hayırlısıyla alırız nabalimBiz ancak cinsiyet farkli olursa gaza geliriz
Bende aventin elektri pompasi vardi lansinohun da elle sagilani avent cok daha iyiydi ama arkadasimda bunu gordum inanin elektrikli pompalari aratmadigi icin bu sefer bundan aldim asiyordu boynuna sagip sagip dolaba atiyordu dursun bi kosede diye bende aldm ihtiyac olursa mochiyi kullanacagmBem bundan alicam..elle kullanmana gerek yok elektriklide değil fiyatında uygun bı incele istersen..hogusune yerleştirin ve sıkıp bırakıyorsun kendi popaliyo
Aynen biz olmuşuz,pişmişizAy ne bilim erken daha diye istemiyorum ben..bekliyeyim biraz daha hayırlısıyla alırız nabalim
Bende hiç bişey almadım trendyol dan bakıyorum alsam mı diye düşünüyorum geri vazgeçiyorum hem erken diye hem de Bi kayıp olunca tedirgin oluyor insan öbür hamileliğim de de 2-3 kıyafet dışında bişey almamıştım onlarda kısmet olmadı zatenHic alisveris yapmayan sanırım benimhaftaya kontrolde inşallah her şey yolundaysa o zaman başlarım. Zaten ana kucağımıza,pompaymis, oyuncakmiş hepsi milyontane var ama bebegin cinsiyetine gore açılırım kiz ise.Hos ben erkekse de açılırım yeni kıyafet almayı cok seviyorum.Tek kararsız kaldığım park yatak onada eşim bakıyor bakalım. Indirim.olduguna da inanmıyorum vallahi.Gecen hafta oğlumun öğretmenine boyner den gömlek seçtim 80 liraydı dun esimi gonderdim 130 a aldi gömleği, her yerde de %50indirim diyor
Insan zamanla bu olgunluğa erişiyor galiba ,normalde çok tez canlı bir insanımdır ve alışverişe bayılırım ama bu sefer bi sabır var bendeBende hiç bişey almadım trendyol dan bakıyorum alsam mı diye düşünüyorum geri vazgeçiyorum hem erken diye hem de Bi kayıp olunca tedirgin oluyor insan öbür hamileliğim de de 2-3 kıyafet dışında bişey almamıştım onlarda kısmet olmadı zaten
Biz ancak cinsiyet farkli olursa gaza geliriz
Eskiye dönucez artık..eskiden muşamba bezler vardı onlardan alırızBugün okulda bir veli anlatıyodu eşi markette müdürmüş
Bebek bezi ve mamaları depolara kaldırıyomuşlar
Zam gelecekmiş
Detaylı ultrason fiyatı nedir? Diğer arkadaşlardan da araştıranlar vardı kızlar fiyatları paylaşabilirmisiniz.Arkadaslar , prf.dr. Recep Has 'a ayrıntılı ultrason icin randevu aldim. 20+2 olucam gittigimde. Muayenehanesi istanbul şişlide. Düşünen varsa randevuyu 3 4 hafta önceden almak gerekiyor.
Benim doktorum hastanede değil kendi yerinde doktor serdar kütükle anlaşmış detaylı için o geliyormuş 800₺ fiyatı var. Genel olarak fiyatlar çok değişkenDetaylı ultrason fiyatı nedir? Diğer arkadaşlardan da araştıranlar vardı kızlar fiyatları paylaşabilirmisiniz.
Ben aralığa randevu aldım. 680₺ dedi Nisa hastanesi 20 dk sürüyor dedi tok gelmen lazım dedi. Zaten erkekmiş bebeğim. Cuma yine gidicem tekrar baktırcam başka bi yere içim rahat etsin. Allahtan tüm aldığım pembeli kız kıyafetlerini iade aldılar yoksa yaklaşık 2.000₺ zarar edecektim. Aman hayırlısıyla sağlıkla gelsin de evlatlarımız.Detaylı ultrason fiyatı nedir? Diğer arkadaşlardan da araştıranlar vardı kızlar fiyatları paylaşabilirmisiniz.
Hangi semt burasıBenim doktorum hastanede değil kendi yerinde doktor serdar kütükle anlaşmış detaylı için o geliyormuş 800₺ fiyatı var. Genel olarak fiyatlar çok değişken
Nerde acaba bu hastane?Ben aralığa randevu aldım. 680₺ dedi Nisa hastanesi 20 dk sürüyor dedi tok gelmen lazım dedi. Zaten erkekmiş bebeğim. Cuma yine gidicem tekrar baktırcam başka bi yere içim rahat etsin. Allahtan tüm aldığım pembeli kız kıyafetlerini iade aldılar yoksa yaklaşık 2.000₺ zarar edecektim. Aman hayırlısıyla sağlıkla gelsin de evlatlarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?