2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
kızlar daha önce bu mochi marka süt pompası kullanan oldu mu? memnun musunuz almayı düşünüyorum da...
Ben kullandım. Mamajoo elektrikli çiftli pompa vardı bunu aldıktan sonra pek kullanmadım. Ama öyle aman aman bir sağım beklemeyin. Özellikle bebek bir memeyi emerken diğerine takınca süt boşa akmıyor onun içine doluyor baya, o açıdan iyi oluyor.

Kızlar indirimden birşeyler aldınız mııı. Ben eşimi ikna edemiyorum sadece 2 takım lohusa pijaması alabildim

13. Haftada nasıl kesin konuşmuş çok garip 16/18. Haftalardan önce hiçbir doktorun cinsiyet tahminine %100 budur dediğini duymamıştım

Insan zamanla bu olgunluğa erişiyor galiba ,normalde çok tez canlı bir insanımdır ve alışverişe bayılırım ama bu sefer bi sabır var bende
Bende de acaba cinsiyeti öğrenmediğim için mi bilmiyorum durup bekliyorum dediğim gibi öbüründe de kıyafet dışında hiç bişey almamıştım şimdi ip alıp bişey yapmaya bile korkar oldum

Detaylı ultrason fiyatı nedir? Diğer arkadaşlardan da araştıranlar vardı kızlar fiyatları paylaşabilirmisiniz.
3 yerden sordum bugün 700, 450, 400 fiyatlarini aldim. Hepsi de buralarda cok ovulen doktorlar, riskli bi durum da yok zaten 400 tl diyene gidicem insallah

Şimdi benim gittiğim Dr ayrintiliyi kendi yapiyomus sanırım arkadaşım ona gidiyordu kendisi yapmış ona başkasına yönlendirmemis..ama ben ilk oğlumda şimdiki Dr uma 25 ten sonra başladığım için bunu bilmiyordum.ayni hastanede başka bı prof var ona yaptırmıştım..benim gittiğim Dr hastanenin de sahibi ayrıca..şimdi ben bu Dr a desem ben ayrintiliyi diğer profta yaptırmak istiyorum diye acaba ne der..kızar mi bilenir mi acep

3 yerden sordum bugün 700, 450, 400 fiyatlarini aldim. Hepsi de buralarda cok ovulen doktorlar, riskli bi durum da yok zaten 400 tl diyene gidicem insallah
Nerelerde bu fiyatlar acaba? Birde önemli bir ayrıntı daha ultrasonu yapan kişinin radyolog değil perinatolog olması tercih ediliyor.

Dövizdeki artış nedeniyle şimdiden bebek için alışveriş yapmaya başlasam mı?
Sizce erken mi? 16. haftadayım
Yılbaşından sonra herşey pahalınanır diye korkuyorum
bebek arabası, park yatak aldım bugün. İndirim haftasını değerlendireyim dedim malum her geçen gün zamla iyice artıyor her şey inşallah rabbim kullanmayı nasip etsin

ben de yapmadım sanırım ikinci de çok acelesi olmuyor insan. cinsiyeti bir öğrenelim bakıcaz.

çok abartılıyor desenize bende alayım mı diye düşünüyordum. sağolun tavsiyeniz için

Detaylı ultrason fiyatı nedir? Diğer arkadaşlardan da araştıranlar vardı kızlar fiyatları paylaşabilirmisiniz.
Merhaba , ben de İstanbul Bahçeşehir 'de Per. Dr. Altan Cebeci'den Aralık ayı için 800 TL fiyat aldım .Doktorum 20. hafta muayenesinde kendisi de detaylı bakacağını istersem haricen perinatologa gidebileceğimi söyledi, ben yine de haricen perinatologa gitmeye karar verdim.

Son düzenleme:
Fiyat farkı alacak mı acaba? Almayacaksa hem ona baktırın hem de Prof a gidin , Alacaksa da sadece perinatologa gidin bence .Çünkü beni doktorum da detaylı bakacağını söyledi ama hastaneye normal muayene ücreti vereceğiz ekstra birücret vermeyeceğiz , haricen perinatologa da gidebilirsin dedi.Ben hem kendi doktoruma hem perinatologa gideceğim.

Kendisi yaparsa ekstra bir ücret talep etmez..özel olmasına rağmen bazı testleri git sağlık ocağında yaptır der mesela çok pahalıya üstelik hastane onun..bende o profa istiyorum zaten..bide ikiside aynı hastanede bide yan yana muayenehaneleri gidince sorucam bakalım 1 hafta sonra inşallah profa yonlendirir

Güzel anneler ben sabah rahimdemi kasiktami pıt pıt hissi oldu devamlı biraz durdu daha sonra bı sure daha devam etti acaba bebekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…