- 15 Ocak 2018
- 226
- 359
- 53
Ben kullandım. Mamajoo elektrikli çiftli pompa vardı bunu aldıktan sonra pek kullanmadım. Ama öyle aman aman bir sağım beklemeyin. Özellikle bebek bir memeyi emerken diğerine takınca süt boşa akmıyor onun içine doluyor baya, o açıdan iyi oluyor.kızlar daha önce bu mochi marka süt pompası kullanan oldu mu? memnun musunuz almayı düşünüyorum da...
13. Haftada nasıl kesin konuşmuş çok garipDoktor 13 haftada ve ikili testten sonra %99 hep kız demişti bebeğime. Hazırlık yapabilirsiniz filan da demişti. Herşeyi hazırladım resmen.Bugün dedi %100 erkek dedi şok etti bizi. Onca hazırlık şuan iadeyi bekliyor birde geri iade kabul edilirse..Odadan çıkarken bizim üzülmememiz için midir nedir diyor ki belki yine cinsiyet değişir. Aralıkta detaylı ultrasona gireceğim. Değişir mi cinsiyet böyle beklemeli miyim?
Göstermeyi ve 18. Haftada göstermeyebilir. Umarım siz erkenden öğrenebilirsiniz :)Ay demeyin yaa bende 16+3 de gitmis olacagim kesin gösterir artik diyordum demekki göstermedigi oluyormus
Bende de acaba cinsiyeti öğrenmediğim için mi bilmiyorum durup bekliyorum dediğim gibi öbüründe de kıyafet dışında hiç bişey almamıştım şimdi ip alıp bişey yapmaya bile korkar oldumInsan zamanla bu olgunluğa erişiyor galiba ,normalde çok tez canlı bir insanımdır ve alışverişe bayılırım ama bu sefer bi sabır var bende
Ataköyde. Ama gelen doktor bezmialemde çalışıyormuş sanırımHangi semt burası
3 yerden sordum bugün 700, 450, 400 fiyatlarini aldim. Hepsi de buralarda cok ovulen doktorlar, riskli bi durum da yok zaten 400 tl diyene gidicem insallahDetaylı ultrason fiyatı nedir? Diğer arkadaşlardan da araştıranlar vardı kızlar fiyatları paylaşabilirmisiniz.
Fiyati 1000 tl.Detaylı ultrason fiyatı nedir? Diğer arkadaşlardan da araştıranlar vardı kızlar fiyatları paylaşabilirmisiniz.
Nerelerde bu fiyatlar acaba? Birde önemli bir ayrıntı daha ultrasonu yapan kişinin radyolog değil perinatolog olması tercih ediliyor.3 yerden sordum bugün 700, 450, 400 fiyatlarini aldim. Hepsi de buralarda cok ovulen doktorlar, riskli bi durum da yok zaten 400 tl diyene gidicem insallah
bebek arabası, park yatak aldım bugün. İndirim haftasını değerlendireyim dedim malum her geçen gün zamla iyice artıyor her şey inşallah rabbim kullanmayı nasip etsinDövizdeki artış nedeniyle şimdiden bebek için alışveriş yapmaya başlasam mı?
Sizce erken mi? 16. haftadayım
Yılbaşından sonra herşey pahalınanır diye korkuyorum
Evet hepsi perinatalog. Mersin merkezde bu fiyatlarNerelerde bu fiyatlar acaba? Birde önemli bir ayrıntı daha ultrasonu yapan kişinin radyolog değil perinatolog olması tercih ediliyor.
ben de yapmadım sanırım ikinci de çok acelesi olmuyor insan. cinsiyeti bir öğrenelim bakıcaz.Hic alisveris yapmayan sanırım benimhaftaya kontrolde inşallah her şey yolundaysa o zaman başlarım. Zaten ana kucağımıza,pompaymis, oyuncakmiş hepsi milyontane var ama bebegin cinsiyetine gore açılırım kiz ise.Hos ben erkekse de açılırım yeni kıyafet almayı cok seviyorum.Tek kararsız kaldığım park yatak onada eşim bakıyor bakalım. Indirim.olduguna da inanmıyorum vallahi.Gecen hafta oğlumun öğretmenine boyner den gömlek seçtim 80 liraydı dun esimi gonderdim 130 a aldi gömleği, her yerde de %50indirim diyor
çok abartılıyor desenize bende alayım mı diye düşünüyordum. sağolun tavsiyeniz içinBen kullandım. Mamajoo elektrikli çiftli pompa vardı bunu aldıktan sonra pek kullanmadım. Ama öyle aman aman bir sağım beklemeyin. Özellikle bebek bir memeyi emerken diğerine takınca süt boşa akmıyor onun içine doluyor baya, o açıdan iyi oluyor.
Merhaba , ben de İstanbul Bahçeşehir 'de Per. Dr. Altan Cebeci'den Aralık ayı için 800 TL fiyat aldım .Doktorum 20. hafta muayenesinde kendisi de detaylı bakacağını istersem haricen perinatologa gidebileceğimi söyledi, ben yine de haricen perinatologa gitmeye karar verdim.Detaylı ultrason fiyatı nedir? Diğer arkadaşlardan da araştıranlar vardı kızlar fiyatları paylaşabilirmisiniz.
Fiyat farkı alacak mı acaba? Almayacaksa hem ona baktırın hem de Prof a gidin , Alacaksa da sadece perinatologa gidin bence .Çünkü beni doktorum da detaylı bakacağını söyledi ama hastaneye normal muayene ücreti vereceğiz ekstra birücret vermeyeceğiz , haricen perinatologa da gidebilirsin dedi.Ben hem kendi doktoruma hem perinatologa gideceğim.Şimdi benim gittiğim Dr ayrintiliyi kendi yapiyomus sanırım arkadaşım ona gidiyordu kendisi yapmış ona başkasına yönlendirmemis..ama ben ilk oğlumda şimdiki Dr uma 25 ten sonra başladığım için bunu bilmiyordum.ayni hastanede başka bı prof var ona yaptırmıştım..benim gittiğim Dr hastanenin de sahibi ayrıca..şimdi ben bu Dr a desem ben ayrintiliyi diğer profta yaptırmak istiyorum diye acaba ne der..kızar mi bilenir mi acep
Kendisi yaparsa ekstra bir ücret talep etmez..özel olmasına rağmen bazı testleri git sağlık ocağında yaptır der mesela çok pahalıya üstelik hastane onun..bende o profa istiyorum zaten..bide ikiside aynı hastanede bide yan yana muayenehaneleriFiyat farkı alacak mı acaba? Almayacaksa hem ona baktırın hem de Prof a gidin , Alacaksa da sadece perinatologa gidin bence .Çünkü beni doktorum da detaylı bakacağını söyledi ama hastaneye normal muayene ücreti vereceğiz ekstra birücret vermeyeceğiz , haricen perinatologa da gidebilirsin dedi.Ben hem kendi doktoruma hem perinatologa gideceğim.
Çok geçmiş olsun çok hafif atlatırsınız inşallah
Geçmiş olsun inşallah kolayca geçer
Çok geçmiş olsun
Hepnizize çok teşekkür ederim çok şükür hafif geçiyorÇok geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?