- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
bende de bazı günler öyle oluyor bende çok merak ediyorum acaba bebek miGüzel anneler ben sabah rahimdemi kasiktami pıt pıt hissi oldu devamlı biraz durdu daha sonra bı sure daha devam etti acaba bebekmi
Bende de oluyodu ana iki üç gündür oluyosa da ben anlamıyorum..bir gün oluyo bı gün olmuyo normal mi hiç bilmiyorum..artık şu bariz tekmelere gelsekte raahtlasak loGüzel anneler ben sabah rahimdemi kasiktami pıt pıt hissi oldu devamlı biraz durdu daha sonra bı sure daha devam etti acaba bebekmi
Bende hiç bu güne kadar öyle hissetmedim bgn ilk oldubende de bazı günler öyle oluyor bende çok merak ediyorum acaba bebek mi
Evet ya gerçekten artık ozamana gitsekBende de oluyodu ana iki üç gündür oluyosa da ben anlamıyorum..bir gün oluyo bı gün olmuyo normal mi hiç bilmiyorum..artık şu bariz tekmelere gelsekte raahtlasak lo
Daha da var..bide kimisi diyo ya düz yatıyorum vuruyo tatlı yiyorum pitpitliyo ben bu kez düz yatınca vurdu bı daha yokEvet ya gerçekten artık ozamana gitsek
bende de bazı günler öyle oluyor bende çok merak ediyorum acaba bebek mi
Smdi annem ile ablama dedim bgn böyle böyle oldu die onlarda bebektir yeni yeni hissetmeye başlıyorsun dedilerBende de oluyodu ana iki üç gündür oluyosa da ben anlamıyorum..bir gün oluyo bı gün olmuyo normal mi hiç bilmiyorum..artık şu bariz tekmelere gelsekte raahtlasak lo
Benim bide ikinci gebelik..ben bile çok nadir kesin bebektir diyebiliyorum..inşallah bebektir canım öyle düşünmekte güzel bende öle düşünüyorum..dünden beri çok taktım kafaya ama saldım artıkSmdi annem ile ablama dedim bgn böyle böyle oldu die onlarda bebektir yeni yeni hissetmeye başlıyorsun dediler
Belkide ama dedgin gibi öyle düşünmek bile güzel gerçekten rabbim sağ salim kucağımıza alamayi nasip etsin inşallah bende şu karantina günlerimi bı an önce sağ salim atlatayim inşallahBenim bide ikinci gebelik..ben bile çok nadir kesin bebektir diyebiliyorum..inşallah bebektir canım öyle düşünmekte güzel bende öle düşünüyorum..dünden beri çok taktım kafaya ama saldım artıkbelkide yeni yeni başladılar kipirdamaya dogru
Amin amin inşallah canımBelkide ama dedgin gibi öyle düşünmek bile güzel gerçekten rabbim sağ salim kucağımıza alamayi nasip etsin inşallah bende şu karantina günlerimi bı an önce sağ salim atlatayim inşallah
Detaylida kesin gösterir canım sıkıntı yapma sağlıklı olsunlardaBenim bebe gene gostermedi kendini Pes ettim gitmicem tekrar 10-15 gun il dışında olucaz zaten. Sonrasinda dusunuruz. Detayli ultrasona kalir belki
Arada benimde oluyo öyle canım..Dr a gidince sorucam haftaya magnezyum eksikliği falan diyolar ama bilemiyorumDün 2 kez karnımın üst bölgesinde bir kısım yeri sertleşti elimiz yüreğimizde resmen bişey oluyor mu diye normal midir ki
Önce özele gidiyordum mesaj atıp soruyordum şimdi devlete gidince randevu gelmeden soramıyoz sorsak cvp bulamıyoruzArada benimde oluyo öyle canım..Dr a gidince sorucam haftaya magnezyum eksikliği falan diyolar ama bilemiyorum
Devlet öyle maalesef.ill oğlumda belli bı sure gittim ağzından bı kelime alana kadar karnıma kramplar girerdi..ozelede dakka başı sormak garip geliyo ne bilim gidince sorucam artık..tabi günler geçerse hiç gecmiyo vakitÖnce özele gidiyordum mesaj atıp soruyordum şimdi devlete gidince randevu gelmeden soramıyoz sorsak cvp bulamıyoruz
Aynen Bi süre devlette devam ederim sonra duruma bakarım özel her yönden iyiDevlet öyle maalesef.ill oğlumda belli bı sure gittim ağzından bı kelime alana kadar karnıma kramplar girerdi..ozelede dakka başı sormak garip geliyo ne bilim gidince sorucam artık..tabi günler geçerse hiç gecmiyo vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?