2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
13. Haftada nasıl kesin konuşmuş çok garip 16/18. Haftalardan önce hiçbir doktorun cinsiyet tahminine %100 budur dediğini duymamıştım
Bu doktor oğlumda 13 haftadayken oğlan demişti. Ve hep öyle oldu. Şimdi ikinci bebeğimde önce kız kız diyip sonra oğlan olunca şok olduk

Prensesim geliyoormuşş Fatos3458 ekleyebilirsin cnm
Sağlıkla gelsin inşallah bende pazartesi gitmiştim başka bı doktordu kendi doktorum degildi 14+4 dü ama erken dedi gene bakayım dedi ama benim bebiş yüz üstü dönmüştü göremedi

Sağlıkla gelsin inşallah bende pazartesi gitmiştim başka bı doktordu kendi doktorum degildi 14+4 dü ama erken dedi gene bakayım dedi ama benim bebiş yüz üstü dönmüştü göremedi

Yaa göstermedi demek
Ben de bugün 14+1 dim ama emin söyledi bilmiyorum değişeceğini sanmam artık kız dedi
Sağlıkla gelsinler inşallah
Ben vişne suyu ve çikolata yedim gitmeden önce çok kıpır kıpırdı şekilden şekile girdi

maşallah gerçekten sanki 6 aylık gibi şuan benim hafiften göbeğim var sadece belki az göbek var dite kıpırtıları hissediyor olabilirz biz
Ben bı ara çok hissediyordum bu araalr yok denecek kadar az yada ben anlamıyorum fazla bağırsak hareketi var çünkü..iç karnı dar benim ondan sanırım

Arakdas tavsiyesi ile bı kuaföre agdaya gittim Allah kahretsin o kuaförü inşallah..gitmez olaydım mafoldum bir daha ağda mi aslaaa.oturu jilet yaparım daha iyi bı acıya değmez..hamileyim diye sanırım iki kat acıdı ağladım acidann.insallah bebeg bişey olmamıştır dimi ya çok kastım kendimi ağrım falan yok ama kasıklarımda

Merhaba kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıkanlar bakabilir mii Lökosit değeriniz kaç çıkmıştı 38 benim çok mu yüksek kafama taktım. Dokturma attım yorum yapmadı çok yüsek falan gibi.enfeksiyon görünüyor tek doz şase kullan dedi monurol ama benim şimdi kafama takıldı bişi olur mu bu kadar yükseklikle geçer mi tek doz şaseyle:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…