2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bende ayın 6 sında gidecem insalah ozamn sizin yediginiz gibi yer giderim

Bende çıktı ama değeri bilmiyorm..bana da o şaseden vermişti ama fitil ve antibiyotikte verdi..3 günlük fitil 5 günlük antibiyotik kullandım bakayım e nabızdan kaçmış diye

Merhaba güzel anne adayları. Tamda bu soruyu sormak için geldim bende benimde yüksek 53 çıktı çarşamba gidicem tekrar bol bol su iç dedi sağlık ocağındaki doktor ama ben emin olmak için çarşamba gidicem belki ilaç verir diye ama onu kullanmak benide korkutuyor o yüzden zorda olsa su içiyorum

Fatos3458 merhaba bizim cinsiyetimiz bugun belli oldu artik %90 kiz dedi listeye ekleyebilirsiniz.

Kizlar bu arada ultrasinda acaip kasilmam gozuktu. Yazik bebek sıkışmış resmen. Magnezyumu 3e cikardi gunde. Su ic dedi. Cok yorma kendini fln dedi. Sizlerde var mi boyle olan ya ? Neler yapiyosunuz boyle olan varsa

Kasılmayı sen hissediyor musun benim arada karnım sertleşiyor Bi kısmı sanki çimdikliyorlar gibi oluyor içerden ne olduğuna anlam veremiyorum

Ben de 1,5 litre içiyodum bugün 3 e çıkardım zorla:/

Nasıl kasılma sen hissediyor musun onu..benimde öyle bişey oluyo aama acı yok elimi koyunca geciyo..seninde öyle mi acaba

Nasıl kasılma sen hissediyor musun onu..benimde öyle bişey oluyo aama acı yok elimi koyunca geciyo..seninde öyle mi acaba

Aci degilde agri oluyo. Adet agrisi gibi. Mesela aniden ayaga kalktigimda falan sanci giriyo birden ah diye kivriliyorum. Dr bunun icin daha yavas hareket et dedi. Daha sakin bi hayat yasa dedi

Aci degilde agri oluyo. Adet agrisi gibi. Mesela aniden ayaga kalktigimda falan sanci giriyo birden ah diye kivriliyorum. Dr bunun icin daha yavas hareket et dedi. Daha sakin bi hayat yasa dedi
He benim dediğim değil o zaman..benim böle misal sağ tarafta bebek içerden ittiriyomus gibi ben bunu bebek diye düşünüyorum ama kimiside kasılma diyo..ama bu dediğim kasılma zaten 34 haftadan sonra başlarmis..inşallah bebektir senin tarif ettiğin bana ilk zamanlar olurdu birden kalkınca ağrı girerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…