Bende ayın 6 sında gidecem insalah ozamn sizin yediginiz gibi yer giderimYaa göstermedi demek
Ben de bugün 14+1 dim ama emin söyledi bilmiyorum değişeceğini sanmam artık kız dedi
Sağlıkla gelsinler inşallah
Ben vişne suyu ve çikolata yedim gitmeden önce çok kıpır kıpırdı şekilden şekile girdi
Bende çıktı ama değeri bilmiyorm..bana da o şaseden vermişti ama fitil ve antibiyotikte verdi..3 günlük fitil 5 günlük antibiyotik kullandım bakayım e nabızdan kaçmış diyeMerhaba kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıkanlar bakabilir mii Lökosit değeriniz kaç çıkmıştı 38 benim çok mu yüksek kafama taktım. Dokturma attım yorum yapmadı çok yüsek falan gibi.enfeksiyon görünüyor tek doz şase kullan dedi monurol ama benim şimdi kafama takıldı bişi olur mu bu kadar yükseklikle geçer mi tek doz şaseyle:/
Hadi ya bakabilirsen sevinirim canımBende çıktı ama değeri bilmiyorm..bana da o şaseden vermişti ama fitil ve antibiyotikte verdi..3 günlük fitil 5 günlük antibiyotik kullandım bakayım e nabızdan kaçmış diye
Baktım şimdi değer girmemisler ama senin çok yüksek değil demekki yoksa daha fazla ilaç verirdi.benim baya ağrım olmustu o günHadi ya bakabilirsen sevinirim canım
Sağol baktğın içinBaktım şimdi değer girmemisler ama senin çok yüksek değil demekki yoksa daha fazla ilaç verirdi.benim baya ağrım olmustu o gün
Merhaba güzel anne adayları. Tamda bu soruyu sormak için geldim bende benimde yüksek 53 çıktı çarşamba gidicem tekrar bol bol su iç dedi sağlık ocağındaki doktor ama ben emin olmak için çarşamba gidicem belki ilaç verir diye ama onu kullanmak benide korkutuyor o yüzden zorda olsa su içiyorumMerhaba kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıkanlar bakabilir mii Lökosit değeriniz kaç çıkmıştı 38 benim çok mu yüksek kafama taktım. Dokturma attım yorum yapmadı çok yüsek falan gibi.enfeksiyon görünüyor tek doz şase kullan dedi monurol ama benim şimdi kafama takıldı bişi olur mu bu kadar yükseklikle geçer mi tek doz şaseyle:/
Sağ ol canım yok ben de erkek istiyordum hep kızıma kız kardeşte olurdu tabiki ama erkek içimdeydiAaa gözün aydın canım arada tuttuğu oluyor tahminleriminsiz kız mı istiyordunuz sanki tam hatırlamıyorum
Yorumumu hatırlamıyorum ya birine %90 erkek demiştim ama kimdiSağ ol canım yok ben de erkek istiyordum hep kızıma kız kardeşte olurdu tabiki ama erkek içimdeydi
Kasılmayı sen hissediyor musun benim arada karnım sertleşiyor Bi kısmı sanki çimdikliyorlar gibi oluyor içerden ne olduğuna anlam veremiyorumFatos3458 merhaba bizim cinsiyetimiz bugun belli oldu artik %90 kiz dedi listeye ekleyebilirsiniz.
Kizlar bu arada ultrasinda acaip kasilmam gozuktu. Yazik bebek sıkışmış resmen. Magnezyumu 3e cikardi gunde. Su ic dedi. Cok yorma kendini fln dedi. Sizlerde var mi boyle olan ya ? Neler yapiyosunuz boyle olan varsa
Ben de 1,5 litre içiyodum bugün 3 e çıkardım zorla:/Merhaba güzel anne adayları. Tamda bu soruyu sormak için geldim bende benimde yüksek 53 çıktı çarşamba gidicem tekrar bol bol su iç dedi sağlık ocağındaki doktor ama ben emin olmak için çarşamba gidicem belki ilaç verir diye ama onu kullanmak benide korkutuyor o yüzden zorda olsa su içiyorum
Ultrasona bakmıştın canım benim ben de bulup eklemeyi filan bilmiyorum neyse sonuçta tahmin doğru inşallahYorumumu hatırlamıyorum ya birine %90 erkek demiştim ama kimdisağlıkla gelsin
Aynen bende bulamam şimdi doğru olduğu için önemi yokUltrasona bakmıştın canım benim ben de bulup eklemeyi filan bilmiyorum neyse sonuçta tahmin doğru inşallah
Nasıl kasılma sen hissediyor musun onu..benimde öyle bişey oluyo aama acı yok elimi koyunca geciyo..seninde öyle mi acabaFatos3458 merhaba bizim cinsiyetimiz bugun belli oldu artik %90 kiz dedi listeye ekleyebilirsiniz.
Kizlar bu arada ultrasinda acaip kasilmam gozuktu. Yazik bebek sıkışmış resmen. Magnezyumu 3e cikardi gunde. Su ic dedi. Cok yorma kendini fln dedi. Sizlerde var mi boyle olan ya ? Neler yapiyosunuz boyle olan varsa
Adet agrisi gibi agrim oluyo arada. Agri olmasi iste kasilmayi gosteriyo heraldeKasılmayı sen hissediyor musun benim arada karnım sertleşiyor Bi kısmı sanki çimdikliyorlar gibi oluyor içerden ne olduğuna anlam veremiyorum
Nasıl kasılma sen hissediyor musun onu..benimde öyle bişey oluyo aama acı yok elimi koyunca geciyo..seninde öyle mi acaba
He benim dediğim değil o zaman..benim böle misal sağ tarafta bebek içerden ittiriyomus gibi ben bunu bebek diye düşünüyorum ama kimiside kasılma diyo..ama bu dediğim kasılma zaten 34 haftadan sonra başlarmis..inşallah bebektirAci degilde agri oluyo. Adet agrisi gibi. Mesela aniden ayaga kalktigimda falan sanci giriyo birden ah diye kivriliyorum. Dr bunun icin daha yavas hareket et dedi. Daha sakin bi hayat yasa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?