2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ağrı değilde karnımın ufak Bi yeri sertleşiyor fark ediliyor sonra geri geçiyor benimki magnezyum hapı nasıl bişey bende Bi doktora bu olayı sorayım gidince
Kız bebe işte o benimde öyle oluyo..baştan bende acaba kasılma mi dedim ama ağrısız olduğu için bebek diyorum ben..bende persem günü gidicem soracam özellikle..ben her gün 1 tane maden suyu içiyorum kasılma olmasın diye

Ama bayağı üstlerde oluyor bebek sağda hepde sağda ya da orta kısımda oluyor sertleşme bende diyorum acaba bebek mi toplanıyor hareket ediyor falan diye ama sade maden suyunu da hiç içemem herhalde tatsız meyvelileri içerim de o da işe yaramaz herhalde

Ustlerde derken.mesela benim muayenede bebek nerdeyse kasılma sandığımız şeyde orda oluyo tam göbek deliğimin hizasında ve altında..bende sevmiyorum ama iciyrm içine biraz limon sıkabilirsin olede iciliyo

Kızlar kontrolden geldim. Geçen kontrol %80 erkek demişti ama bu kontrolde net göremedi. Ben doktorun kendi muayenehanesine gidiyorum. Detaylı ultrason için 20-22. hafta arasında dedi ücreti 600tl kendisi yapmıyomuş detaylıyı perinatolog yapıyormuş. Siz fiyat aldınız mı detaylı için. Bir de Aralık'ta muayene ücretlerine zam gelecekmiş ekonomi şimdiden bizi vuruyo yaaa yandık

Ustlerde derken.mesela benim muayenede bebek nerdeyse kasılma sandığımız şeyde orda oluyo tam göbek deliğimin hizasında ve altında..bende sevmiyorum ama iciyrm içine biraz limon sıkabilirsin olede iciliyo
Göbeğimin üst tarafında canım bebek de en son göbeğime çok yakındı ama daha muayeneye de var 7 aralığı sabırsızlıkla bekliyorum

Göbeğimin üst tarafında canım bebek de en son göbeğime çok yakındı ama daha muayeneye de var 7 aralığı sabırsızlıkla bekliyorum
Ayy benimde iki Aralik..ayın otuzunda sağlık ocağına gidicem büyük oğlumun aşısı var kalp dinlemelerini de isticem bakalım dinlicekelr mi

Benim düşmedi bir hafta bekledim bitmedi parçalar kürtaj oldum en sonda özelde oldum uyutup yaptılar geçti çok şükür

Merhaba arkadaşlar eşim dün internetten park yatağı aldı, kraft fresh hem anne yani oluyor hem normal park yatak,gelince fotosunu atarim.
Bugün oğlumu traş ettirmek için avmye gittik ,onlar kuafördeyken ben de e bebeğe gittim ille bir şey alasim geldi ,biberon aldım philips avent 0+ m 105 liraya ,millet gider Mersine ben giderim tersine ,indirim bitince.Ama arabaya binerken birden belim tutuldu gibi oldu çok canim yandı, umarım bir de bel sorunu yaşamam

Son düzenleme:
Dilekcim benimki dünden beri gene hareketlendi biraz ,şükür
Bendede biseyler var ama bariz tekme gelmeden ikna olamıyorum ben artık iyice kafayı taktım bide bı sinir var üstümde iki gündür ağlayıp durdum iki gündür bebeğe üzülüyorum bı yandan tam hissedemiyrom diye benimde dün ayaktaydim hapsurdum korktu mi artık bilmiyorum bı kere pat etti bişey karnımda oydu herhalde..su ptesi olsa da gitsem sağlık ocağına

Anam ne pahalı yaa bu avent ilk oğlumda kullanmıştım ozaman büyüğü küçüğü takımdı 25 liraya almıştım şimdi o kaa pahalı almam zati ikiside camdi kırdı cocuuum onları hep

Ben 4 aydır kusuyorum ,resmen öğürmekten icim çıkıyor, 1 aydır öksürüyorum bunlara rağmen bir sey olmamışsa aferin ona diyorum

Anam ne pahalı yaa bu avent ilk oğlumda kullanmıştım ozaman büyüğü küçüğü takımdı 25 liraya almıştım şimdi o kaa pahalı almam zati ikiside camdi kırdı cocuuum onları hep
Bir de küçüğü valla, ben büyük ihtimal bebeği mama ile besleyeceğim o yüzden iyi bir biberon gerekiyordu, el mecbur

Ben 4 aydır kusuyorum ,resmen öğürmekten icim çıkıyor, 1 aydır öksürüyorum bunlara rağmen bir sey olmamışsa aferin ona diyorum
Ben hiç kusmadim şükür ama ilk zamanlar çok bulantım oulluyodu ama bu yememe engel değildi bişey olmaz inşallah canım hep şua ediyoruz sağlıkla doğsunlar hepsi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…