2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Süt gelmemesi değil sorun ,muhtemelen ilac kullanmam gerekecek o yuzden, ama genede Allah bilir kısmetinde ne varsa
Olsun canım benim oğlum mama ile büyüdü çok şükür sağ olan buyuyo nabalim herkes ister emzirmek olmayınca olmuyo..erken dogudgu için ememedi..sütte geri çekildi yapacak bişey yok

Dün esim de elini koydu oda hissettim dedi,umarım hissettiği şey gaz değildir ama dunden beri yeri de hep aynı ve emin gibiyim, bebek bu ,tam göbek deliğinin yanında

Olsun canım benim oğlum mama ile büyüdü çok şükür sağ olan buyuyo nabalim herkes ister emzirmek olmayınca olmuyo..erken dogudgu için ememedi..sütte geri çekildi yapacak bişey yok
Evet benim de oğlum sadece mama ile büyüdü zamanında bu yüzden kendime cok eziyet ettim psikolojik olarak ,simdi umrumda değil, yeterki sağlıklı olalım.Oglum da cok şükür gayet zeki ve sağlıklı.Senin oglan kac yasinda ve sen kaç yaşındasın?

Ben hiç üzülmedim sadece mama seçtik çok o kadar.4 yaşında oğlum hatta bu akşam doğum günü var normalde 29 u ama hafta içine geliyo diye erken yapicaz..bende 34 yaşındayım..senin ki kaç yaşında

Kizlar mwrhaba kontrolden ciktim kızım olacakmis ama sevincimiz kursagimizda kaldi bebegin bagarsaginda parlaklik goruldu perinatologa yonlendirdi gittim oda bakti kanamalarim olmustu 2 hafta sonra tekrar bakicaz kan yutmus olabilir dedi kurudumu siye bakicaz dedi varmi basina boyle birsey gelen cok canmz sıkıldı

İlk oglumun ebesi çok iyiydi şimdi tayini çıkmış başka biri var bakalım rica edicem bı kere..benim tetenozda 10 ile 15 i arasi
18 i yanlış hatırlamıyorsam 20 haftalık yazmıştı sanki o da kötü ya bebeğin hareketini yavaşlatıyor da mecbur vurulacağız

Gözün aydın canım..sıkma canını düzelir bı kaç yerde okudum olağan bı durum geçicidir inşallah

18 i yanlış hatırlamıyorsam 20 haftalık yazmıştı sanki o da kötü ya bebeğin hareketini yavaşlatıyor da mecbur vurulacağız
Ben o aralar sat a göre 20 haftalık ollcam..oğlumda hatırlamıyorum yavaşlattı mı acaba diye biraz geç hissetmistim ilk gebelik diye

Yok yavaşlatıyor canım ben fark etmiştim o da korkutucu oluyor
Doğurana kadar yine kafayı yemezsem iyidir ben o zmaan en sonunda Alcam o fetal dopplerdan geçen eşime dedim alalimda bırak diyo bulamiycan kalp atışını her akşam acillerde gezemem diyo adam

Doğurana kadar yine kafayı yemezsem iyidir ben o zmaan en sonunda Alcam o fetal dopplerdan geçen eşime dedim alalimda bırak diyo bulamiycan kalp atışını her akşam acillerde gezemem diyo adam
O kadar da takmamak lazım zaten Bi süre sonra geri düzeliyor

Allah bağışlasın benim ki 7 yaşında ben de 36ya girdim 1 ay oldu

Cok gecmis olsun, inşallah geçici bir durumdur ,dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…