- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Öyle deme belki çok sütun gelir inşallah..tabi yinede al sen bende Alcam da daha uygun bişey alicam özellikle cam olanıBir de küçüğü valla, ben büyük ihtimal bebeği mama ile besleyeceğim o yüzden iyi bir biberon gerekiyordu, el mecbur
Çocuğum icerde başladı anasının çalkantılı hayatınaBen hiç kusmadim şükür ama ilk zamanlar çok bulantım oulluyodu ama bu yememe engel değildibişey olmaz inşallah canım hep şua ediyoruz sağlıkla doğsunlar hepsi inşallah
Süt gelmemesi değil sorun ,muhtemelen ilac kullanmam gerekecek o yuzden, ama genede Allah bilir kısmetinde ne varsaÖyle deme belki çok sütun gelir inşallah..tabi yinede al sen bende Alcam da daha uygun bişey alicam özellikle cam olanı
Benim böle daha çok ittirme dalgalanma gibi..bir iki kez sert hissettim geçen haftalarda bı daha o dertleri hissetmedim sanki sırtını dönmüş gibi çok derinden biseyler oluyo ama anlamıyorum henüz..inşallah sırtını dönmüştürEvet biraz daha net
Olsun canım benim oğlum mama ile büyüdü çok şükür sağ olan buyuyo nabalim herkes ister emzirmek olmayınca olmuyo..erken dogudgu için ememedi..sütte geri çekildi yapacak bişey yokSüt gelmemesi değil sorun ,muhtemelen ilac kullanmam gerekecek o yuzden, ama genede Allah bilir kısmetinde ne varsa
Dün esim de elini koydu oda hissettim dedi,umarım hissettiği şey gaz değildirBenim böle daha çok ittirme dalgalanma gibi..bir iki kez sert hissettim geçen haftalarda bı daha o dertleri hissetmedim sanki sırtını dönmüş gibi çok derinden biseyler oluyo ama anlamıyorum henüz..inşallah sırtını dönmüştür
Evet benim de oğlum sadece mama ile büyüdü zamanında bu yüzden kendime cok eziyet ettim psikolojik olarak ,simdi umrumda değil, yeterki sağlıklı olalım.Oglum da cok şükür gayet zeki ve sağlıklı.Senin oglan kac yasinda ve sen kaç yaşındasın?Olsun canım benim oğlum mama ile büyüdü çok şükür sağ olan buyuyo nabalim herkes ister emzirmek olmayınca olmuyo..erken dogudgu için ememedi..sütte geri çekildi yapacak bişey yok
Bebektir ozmaan canım gaz ile karıştırılması mümkün değil benceDün esim de elini koydu oda hissettim dedi,umarım hissettiği şey gaz değildirama dunden beri yeri de hep aynı ve emin gibiyim, bebek bu ,tam göbek deliğinin yanında
Ben hiç üzülmedim sadece mama seçtik çok o kadar.4 yaşında oğlum hatta bu akşam doğum günü varEvet benim de oğlum sadece mama ile büyüdü zamanında bu yüzden kendime cok eziyet ettim psikolojik olarak ,simdi umrumda değil, yeterki sağlıklı olalım.Oglum da cok şükür gayet zeki ve sağlıklı.Senin oglan kac yasinda ve sen kaç yaşındasın?
18 i yanlış hatırlamıyorsam 20 haftalık yazmıştı sanki o da kötü ya bebeğin hareketini yavaşlatıyor da mecbur vurulacağızİlk oglumun ebesi çok iyiydi şimdi tayini çıkmış başka biri var bakalım rica edicem bı kere..benim tetenozda 10 ile 15 i arasi
Gözün aydın canım..sıkma canını düzelir bı kaç yerde okudum olağan bı durum geçicidir inşallahKizlar mwrhaba kontrolden ciktim kızım olacakmis ama sevincimiz kursagimizda kaldi bebegin bagarsaginda parlaklik goruldu perinatologa yonlendirdi gittim oda bakti kanamalarim olmustu 2 hafta sonra tekrar bakicaz kan yutmus olabilir dedi kurudumu siye bakicaz dedi varmi basina boyle birsey gelen cok canmz sıkıldı
Ben o aralar sat a göre 20 haftalık ollcam..oğlumda hatırlamıyorum yavaşlattı mı acaba diye biraz geç hissetmistim ilk gebelik diye18 i yanlış hatırlamıyorsam 20 haftalık yazmıştı sanki o da kötü ya bebeğin hareketini yavaşlatıyor da mecbur vurulacağız
Yok yavaşlatıyor canım ben fark etmiştim o da korkutucu oluyorBen o aralar sat a göre 20 haftalık ollcam..oğlumda hatırlamıyorum yavaşlattı mı acaba diye biraz geç hissetmistim ilk gebelik diye
Doğurana kadar yine kafayı yemezsem iyidir ben o zmaanYok yavaşlatıyor canım ben fark etmiştim o da korkutucu oluyor
O kadar da takmamak lazım zaten Bi süre sonra geri düzeliyorDoğurana kadar yine kafayı yemezsem iyidir ben o zmaanen sonunda Alcam o fetal dopplerdan geçen eşime dedim alalimda bırak diyo bulamiycan kalp atışını her akşam acillerde gezemem diyo adam
İşte ben takintiliyim sorun bende ilk oğlumda da öyleydim benO kadar da takmamak lazım zaten Bi süre sonra geri düzeliyor
Allah bağışlasın benim ki 7 yaşında ben de 36ya girdim 1 ay olduBen hiç üzülmedim sadece mama seçtik çok o kadar.4 yaşında oğlum hatta bu akşam doğum günü varnormalde 29 u ama hafta içine geliyo diye erken yapicaz..bende 34 yaşındayım..senin ki kaç yaşında
Cok gecmis olsun, inşallah geçici bir durumdur ,dua edelimKizlar mwrhaba kontrolden ciktim kızım olacakmis ama sevincimiz kursagimizda kaldi bebegin bagarsaginda parlaklik goruldu perinatologa yonlendirdi gittim oda bakti kanamalarim olmustu 2 hafta sonra tekrar bakicaz kan yutmus olabilir dedi kurudumu siye bakicaz dedi varmi basina boyle birsey gelen cok canmz sıkıldı
Amiin hepimizinki insallah..senin büyükmus masallahAllah bağışlasın benim ki 7 yaşında ben de 36ya girdim 1 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?