Aynen hamilelik çok zor,bakalım büyütürken nasıl olacak,inşallah Allah yardım ederAmiin hepimizinki insallah..senin büyükmus masallahyaşlar gidiyo vallah bu yaştan sonrada çok zor geliyor ama sağ olsunlarda onlarda büyüyecek inşallah
Eray beyin muayene ücreti ne kadar acabaO kitlenmiş durumdayım ki ne yapacağım bilmiyorum okan üniversitesindeki eray çalışkan beyle devam edeceğim neler olacak hiç bilmiyorum
Yarın eray beye tahlil sonuçları için ön görüşmem var materniT21 test yapıldı o sonuç daha çıkmadı
Kizlar mwrhaba kontrolden ciktim kızım olacakmis ama sevincimiz kursagimizda kaldi bebegin bagarsaginda parlaklik goruldu perinatologa yonlendirdi gittim oda bakti kanamalarim olmustu 2 hafta sonra tekrar bakicaz kan yutmus olabilir dedi kurudumu siye bakicaz dedi varmi basina boyle birsey gelen cok canmz sıkıldı
Anladım canım inş sağ salim atlatırız bu süreciİşte ben takintiliyim sorun bende ilk oğlumda da öyleydim ben
İadelerin tarihleri geçmişti. Firmalar ile görüştüm hepsi onay verdi iadeleri aldı.İadeleride yaptınız birde kıza geri dönüyormuş
Çok yakışmış ama yaaBu kaa koca göbeğe rağmen bu kaa sakin bir bebekıpır kıpır olman lazım senin ama uyuyor hep sanki göbek güncellemesi
Ben ilk hamileliğimde son 3 ay kadar gitmemiştim.jiletle de göremiyordum. Şu kremler varya sürüyorsun bi 10 dk bekliyorsun tertemiz. Onu tavsiye ederim. Büyük ihtimalle bende 6-7 aydan sonra öyle yaparımArakdas tavsiyesi ile bı kuaföre agdaya gittim Allah kahretsin o kuaförü inşallah..gitmez olaydım mafoldum bir daha ağda mi aslaaa.oturu jilet yaparım daha iyi bı acıya değmez..hamileyim diye sanırım iki kat acıdı ağladım acidann.insallah bebeg bişey olmamıştır dimi ya çok kastım kendimi ağrım falan yok ama kasıklarımda
Parlaklık geçiyor 22 haftadan sonra ilk bebeğimde öyleydi benimde sonra 22 den sonra kaybolmuştu ama o 2 hafta baya strese sokmuştu beni. Sizin de geçer inşallahCok lafam karisti kizlar tarama testlerim 50 binde 1 ihtimal down sendromu cikmisti smdi doktorum nipt testi yapalim emin olalim diyor bagarsaktaki parlaklik icin yaptirsam ne olacak ki baska sebepleride olabilir o parlakligin yani anlamis degilim ya
Sagolasin canım şaka bı yana hamile vücudunu bende seviyorum ama doğumdan sonra kiloyu hızlıca verirsek daha çok severimÇok yakışmış ama yaa
Bu bahsettiginizde kasilma olabilir cunku daha erken yani ittirmesini hissedebileceginizi sanmiyorum. Doktorunuza bahsedin mutlaka yasadiginiz bu durumu insllah kasilma degildirHe benim dediğim değil o zaman..benim böle misal sağ tarafta bebek içerden ittiriyomus gibi ben bunu bebek diye düşünüyorum ama kimiside kasılma diyo..ama bu dediğim kasılma zaten 34 haftadan sonra başlarmis..inşallah bebektirsenin tarif ettiğin bana ilk zamanlar olurdu birden kalkınca ağrı girerdi
A kullanabiliyor muyuz o kremleri ya zararlı diyolar.hangi marka acaba ya beni bı tek o paklar ağda falan çok canım yanıyor tekrar aynı acıyı yaşayamamBen ilk hamileliğimde son 3 ay kadar gitmemiştim.jiletle de göremiyordum. Şu kremler varya sürüyorsun bi 10 dk bekliyorsun tertemiz. Onu tavsiye ederim. Büyük ihtimalle bende 6-7 aydan sonra öyle yaparım
İttirme dedigim öle kendini disar ittirip kendini belli etmesi değil canım..içerden biri dokunuyormus gibi.ama.gidince sorucam muhakkak kasılma ise de ilaç versin..bide mesela bebek nerde kipirdiyosa orda oluyo dediğim his..Bu bahsettiginizde kasilma olabilir cunku daha erken yani ittirmesini hissedebileceginizi sanmiyorum. Doktorunuza bahsedin mutlaka yasadiginiz bu durumu insllah kasilma degildir
Kocaman bi hap vallaAğrı değilde karnımın ufak Bi yeri sertleşiyor fark ediliyor sonra geri geçiyor benimki magnezyum hapı nasıl bişey bende Bi doktora bu olayı sorayım gidince
Çok geçmiş olsun en azından temizlenmiştirBenim düşmedi bir hafta bekledim bitmedi parçalar kürtaj oldum en sonda özelde oldum uyutup yaptılar geçti çok şükür
Bide siz 18. Haftadaymissiniz dogrudur ben daha 15teyim. Kasilma olsa ultrasonda kesin gorur yonlendirir zaten drunuzİttirme dedigim öle kendini disar ittirip kendini belli etmesi değil canım..içerden biri dokunuyormus gibi.ama.gidince sorucam muhakkak kasılma ise de ilaç versin..bide mesela bebek nerde kipirdiyosa orda oluyo dediğim his..
Perşembe gidicem hayırlısıyla geçmiyor gunleeerBide siz 18. Haftadaymissiniz dogrudur ben daha 15teyim. Kasilma olsa ultrasonda kesin gorur yonlendirir zaten drunuz
İnş ya kocamansa hap ben yutamam da hangisine yanayım bilemiyorumKocaman bi hap vallamagnimore mu ne kullandigim magnezyumun adi. Ya kasilma cok sacma bi sey mesela yasayabiliriz ama o an ultrasonda gozukmeyebilir. Yani dr gecsin diye bekledim dedi bana ama ultrason boyunca gecmedi kasilma yazik cocuk nasil sıkısmis icerde cok uzuldum gecer ins. Ins sizinkilerde kasilma degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?