2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Amiin hepimizinki insallah..senin büyükmus masallah yaşlar gidiyo vallah bu yaştan sonrada çok zor geliyor ama sağ olsunlarda onlarda büyüyecek inşallah
Aynen hamilelik çok zor,bakalım büyütürken nasıl olacak,inşallah Allah yardım eder

E
Eray beyin muayene ücreti ne kadar acaba

Canım gözün aydın sağlıkla gelsin prenses
Bence hiç korkma o tarz parlaklıklar hep sonradan kayboluyormuş hep öyle okudum. İçini ferah tut

Cok lafam karisti kizlar tarama testlerim 50 binde 1 ihtimal down sendromu cikmisti smdi doktorum nipt testi yapalim emin olalim diyor bagarsaktaki parlaklik icin yaptirsam ne olacak ki baska sebepleride olabilir o parlakligin yani anlamis degilim ya

Ben ilk hamileliğimde son 3 ay kadar gitmemiştim.jiletle de göremiyordum. Şu kremler varya sürüyorsun bi 10 dk bekliyorsun tertemiz. Onu tavsiye ederim. Büyük ihtimalle bende 6-7 aydan sonra öyle yaparım

Cok lafam karisti kizlar tarama testlerim 50 binde 1 ihtimal down sendromu cikmisti smdi doktorum nipt testi yapalim emin olalim diyor bagarsaktaki parlaklik icin yaptirsam ne olacak ki baska sebepleride olabilir o parlakligin yani anlamis degilim ya
Parlaklık geçiyor 22 haftadan sonra ilk bebeğimde öyleydi benimde sonra 22 den sonra kaybolmuştu ama o 2 hafta baya strese sokmuştu beni. Sizin de geçer inşallah

Kızlar cinsiyet tahmini olan var mı?
16.haftamdayım
13.haftada yizde yetmiş kız denildi.
16.haftamda erkek tahmini geldi.
Simdi 18.haftayı bekleyeceğim.

Eklentiler

• IMG_20211127_191108.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20211127_191100.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 48
Bu bahsettiginizde kasilma olabilir cunku daha erken yani ittirmesini hissedebileceginizi sanmiyorum. Doktorunuza bahsedin mutlaka yasadiginiz bu durumu insllah kasilma degildir

Ben ilk hamileliğimde son 3 ay kadar gitmemiştim.jiletle de göremiyordum. Şu kremler varya sürüyorsun bi 10 dk bekliyorsun tertemiz. Onu tavsiye ederim. Büyük ihtimalle bende 6-7 aydan sonra öyle yaparım
A kullanabiliyor muyuz o kremleri ya zararlı diyolar.hangi marka acaba ya beni bı tek o paklar ağda falan çok canım yanıyor tekrar aynı acıyı yaşayamam travma oldu bende

Bu bahsettiginizde kasilma olabilir cunku daha erken yani ittirmesini hissedebileceginizi sanmiyorum. Doktorunuza bahsedin mutlaka yasadiginiz bu durumu insllah kasilma degildir
İttirme dedigim öle kendini disar ittirip kendini belli etmesi değil canım..içerden biri dokunuyormus gibi.ama.gidince sorucam muhakkak kasılma ise de ilaç versin..bide mesela bebek nerde kipirdiyosa orda oluyo dediğim his..

Ağrı değilde karnımın ufak Bi yeri sertleşiyor fark ediliyor sonra geri geçiyor benimki magnezyum hapı nasıl bişey bende Bi doktora bu olayı sorayım gidince
Kocaman bi hap valla magnimore mu ne kullandigim magnezyumun adi. Ya kasilma cok sacma bi sey mesela yasayabiliriz ama o an ultrasonda gozukmeyebilir. Yani dr gecsin diye bekledim dedi bana ama ultrason boyunca gecmedi kasilma yazik cocuk nasil sıkısmis icerde cok uzuldum gecer ins. Ins sizinkilerde kasilma degildir

İttirme dedigim öle kendini disar ittirip kendini belli etmesi değil canım..içerden biri dokunuyormus gibi.ama.gidince sorucam muhakkak kasılma ise de ilaç versin..bide mesela bebek nerde kipirdiyosa orda oluyo dediğim his..
Bide siz 18. Haftadaymissiniz dogrudur ben daha 15teyim. Kasilma olsa ultrasonda kesin gorur yonlendirir zaten drunuz

İnş ya kocamansa hap ben yutamam da hangisine yanayım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…