2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlaaarr 16+5e girdim ilk gebelik ya kıpırtı flan nasıl anlayacam hala hissetmiyorum çarşamba günü kontrolüm var hem cinsiyetine de bakcaz inşallah sağlıklıdır önceliğim sağlık ama kıpırdamasını anlayamadım damar atıyor gibi bazen oluyor emin olamıyorum

Merhabalar genelde bebeği hissetmeyle ilgili çok kişi yazmış siz de sorunca biraz bir şeyler söylemek istedim. İlk gebeliklerde 19. Haftadan önce hissetmek çok zor şuan herkes o kalp atışını hissediyor evet bu seğirmedir bebek seğirme yapar karında ve dalgalanma hissi yaşatır ama bu bebeğin hareketi asla değil inşallah bunu yaşayınca anlayacaksınız bebeğin hareketleri çok başka bir his benim ikinci gebeliğim iki/üçüncü gebelikler de dahi 17. Haftadan önce hisseden olmaz bebek ittirmesi tekmesi çok çok sonradan gelişir inşallah zamanla bunları yaşayınca hepimiz deneyimleyip buraya paylaşırız sağlıkla büyüsünler inşallah sevgiler

Amiinnnn çok teşekkür ederim uyumadim biri görür de yazar diye yüreğime su serptin Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Günaydın arkadaşlar,gene baş ağrısı ile başlayan bir gece ve gün alıp bu başımı nerelere koysam ,o da benden memnun değil, bu kadar ağrıdığına göre

Günaydın arkadaşlar,gene baş ağrısı ile başlayan bir gece ve gün alıp bu başımı nerelere koysam ,o da benden memnun değil, bu kadar ağrıdığına göre

Benim de geceleri ağrıyor sabah iyi kalkıyorum ama akşam başlıyor yatana kadar dün gece korktum corona mıyım diye o kadar ağrıdı

Bende de kalça ağrısı başladı özellikle sol kalçam ..uyurken sağa sola donecegim zaman hep uyandım çok agiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…