- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Kız bu kızKızlar cinsiyet tahmini olan var mı?
16.haftamdayım
13.haftada yizde yetmiş kız denildi.
16.haftamda erkek tahmini geldi.
Simdi 18.haftayı bekleyeceğim.
E süpersiniz
Merhabalar genelde bebeği hissetmeyle ilgili çok kişi yazmış siz de sorunca biraz bir şeyler söylemek istedim. İlk gebeliklerde 19. Haftadan önce hissetmek çok zor şuan herkes o kalp atışını hissediyor evet bu seğirmedir bebek seğirme yapar karında ve dalgalanma hissi yaşatır ama bu bebeğin hareketi asla değil inşallah bunu yaşayınca anlayacaksınız bebeğin hareketleri çok başka bir hisKızlaaarr 16+5e girdim ilk gebelik ya kıpırtı flan nasıl anlayacam hala hissetmiyorum çarşamba günü kontrolüm var hem cinsiyetine de bakcaz inşallah sağlıklıdır önceliğim sağlık ama kıpırdamasını anlayamadım damar atıyor gibi bazen oluyor emin olamıyorum
Amiinnnn çok teşekkür ederim uyumadim biri görür de yazar diyeMerhabalar genelde bebeği hissetmeyle ilgili çok kişi yazmış siz de sorunca biraz bir şeyler söylemek istedim. İlk gebeliklerde 19. Haftadan önce hissetmek çok zor şuan herkes o kalp atışını hissediyor evet bu seğirmedir bebek seğirme yapar karında ve dalgalanma hissi yaşatır ama bu bebeğin hareketi asla değil inşallah bunu yaşayınca anlayacaksınız bebeğin hareketleri çok başka bir hisbenim ikinci gebeliğim iki/üçüncü gebelikler de dahi 17. Haftadan önce hisseden olmaz bebek ittirmesi tekmesi çok çok sonradan gelişir inşallah zamanla bunları yaşayınca hepimiz deneyimleyip buraya paylaşırız sağlıkla büyüsünler inşallah sevgiler
Rica ederim heyecanınızı çok iyi anlıyorum amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımAmiinnnn çok teşekkür ederim uyumadim biri görür de yazar diyeyüreğime su serptin Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yanlış hatırlamıyorsam kadın doğum muayene 720₺ perinataloji 770₺ Bugüne kadar gittiğim en iyi perinatalog eray çalışkan bey’di biz kendisinden çok memnun kaldıkE
Eray beyin muayene ücreti ne kadar acaba
Ben hala erkek diye düşünüyorum Bi konu var oraya da attım o da erkek sanki demiş sağlıkla gelsinE süpersinizpeki siz kendinizin cinsiyetini söktünüz mü önemli olan da o
Yaa hadi inşallahKız bu kız
Ben hala erkek diye düşünüyorum Bi konu var oraya da attım o da erkek sanki demiş sağlıkla gelsin
Günaydın arkadaşlar,gene baş ağrısı ile başlayan bir gece ve günalıp bu başımı nerelere koysam ,o da benden memnun değil, bu kadar ağrıdığına göre
Bende de kalça ağrısı başladıGünaydın arkadaşlar,gene baş ağrısı ile başlayan bir gece ve günalıp bu başımı nerelere koysam ,o da benden memnun değil, bu kadar ağrıdığına göre
Benimkide netlesti kızmış benide bildinizValla iyi tahmin ediyormuşum kendiminkini de bildiysem doktordan önce bilmiş olurumsağlıkla gelsinler
Eee doğru çıktı mıYanlış hatırlamıyorsam bana da kız demiştiniz
Evet geçen gün demiştiniz yorum yapmıştım hissiyatım kuvvetliymiş demekkiBenimkide netlesti kızmış benide bildiniz
Vallahi ticarete dökün bu işi bariEvet geçen gün demiştiniz yorum yapmıştım hissiyatım kuvvetliymiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?