2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben de cinsiyet icin yarin aksam gideceğim ama içimden bir ses göstermeyecek diyor

Erkek diyorum başka bişey demiyorum canım öğrenince haber edersin gaza geldim iyice bildiklerim çıktıkça
6 hafta sonra insallah ogrendigimde haber etcem Bende bakiyorum ama nub cikinti goremiyorum neye gore tahmin ediyorsun yoksa tamamen icinden ne geciyorsa onumu soyluyorsun merak ettim acikcasi

Bende de kalça ağrısı başladı özellikle sol kalçam ..uyurken sağa sola donecegim zaman hep uyandım çok agiriyo
Başım öldürdü beni ,dünden beri belimde de var bir sıkıntı, Dilekcim senle ben yaşlanmisiz bacim anlaşılan hamilelik sarstı bizi

Doktora girmeden 45 dk once bol bol cikolata yemeni tavsiye ederim
Şeker tüketmiyorum ben ,ama belki küçük bir parça alırım.Hos gecen arkadaş her şeyi yedi ,gene göstermedi

6 hafta sonra insallah ogrendigimde haber etcem Bende bakiyorum ama nub cikinti goremiyorum neye gore tahmin ediyorsun yoksa tamamen icinden ne geciyorsa onumu soyluyorsun merak ettim acikcasi
İçimden geçeni söylüyorum canım nub falan anlamam ben Bi de bebeğin tüm uzuvları belliyse erkek diyorlar sizin el kol bacak nasıl belli

Kizlaaar ben de bu Cuma Allahin izniyle detayli ultrasona gidicem ve insallah cinsiyeti öğreneceğiz

İçimden geçeni söylüyorum canım nub falan anlamam ben Bi de bebeğin tüm uzuvları belliyse erkek diyorlar sizin el kol bacak nasıl belli
Canim kaçıncı haftada belliyken erkek diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…