Bi de tiktok da doktor takip ediyorum sırt üstü yatmışsa erkek yüz üstü yatmışsa kız diye anlatıyorduHayirlisi olsun insallah canim evet bunda tamamen belli kizimsa hic bwlli degildi boyle
Ultrason görüntüsü ne zaman netse bak benim geçen bebekde 11 haftanın içindeydi ben erkek dedim doktor göstermiyor diye diye 16. Haftayı buldu bunda yine 11. Haftada erkek dedim bakalım bunu kaçıncı haftada söyleyeceklerCanim kaçıncı haftada belliyken erkek diyorlar
Tiktokta takip ettigin o profilin adini soylermisin canimBi de tiktok da doktor takip ediyorum sırt üstü yatmışsa erkek yüz üstü yatmışsa kız diye anlatıyordu
Vallah yaşlandık he kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum.5 dakikalık bı iş yapayım nefes nefese kalıyorum nolcaz böle ne bileyimBaşım öldürdü beni ,dünden beri belimde de var bir sıkıntı, Dilekcim senle ben yaşlanmisiz bacim anlaşılanhamilelik sarstı bizi
Senin fotoyu gördüm mü ben acabaAyaklar belli kollar belli değil acaba bizim de mi kız :))
Bak canım zaten bu doktor meşhur şimdiTiktokta takip ettigin o profilin adini soylermisin canim
Aaa evet biliyorum bu doktoru denk gelmisti bi kac kereBak canım zaten bu doktor meşhur şimdi
Evet canım o da öyle söylüyor tabii bebişler yerinde durmuyor daAaa evet biliyorum bu doktoru denk gelmisti bi kac kere
Vallah yaşlandık he kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum.5 dakikalık bı iş yapayım nefes nefese kalıyorum nolcaz böle ne bileyim
13.haftafa yüzüstü yatıyordu, doktor ölçüm almak için uğraş uğraş zor çevirdi, bakalım yarın ne diyecekBi de tiktok da doktor takip ediyorum sırt üstü yatmışsa erkek yüz üstü yatmışsa kız diye anlatıyordu
Hakkınızda hayırlısı canım bebekler hareket ediyor illa hep yüz üstü yatacak değil ya13.haftafa yüzüstü yatıyordu, doktor ölçüm almak için uğraş uğraş zor çevirdi, bakalım yarın ne diyecek
Hayır hiç atmadım fotoğraf. Sabah 3 lü testin sonucunu göstermek için doktora gidicem. Göstermezse etiketleyip atarım :) aslında bahane, haftayada ayrıntılı ultrason randevum var o zaman gösterebilirdim ama belki cinsiyeti öğrenirim diye meraktan gidiyorumSenin fotoyu gördüm mü ben acaba
Benim 12.haftada erkeğe benziyor dedi 16+3te gittiğimizde yüzüstü yatıyordu erkek olduğu kesinleşti. Aslında genelde yüzüstü daha iyi belli oluyormuşHakkınızda hayırlısı canım bebekler hareket ediyor illa hep yüz üstü yatacak değil ya
Bende bebeğin kalp atışı sanıyordum. O seğirme bağırsaklardaki gaz sonucu oluyormuş. Doktorum çok gülmüştü.Merhabalar genelde bebeği hissetmeyle ilgili çok kişi yazmış siz de sorunca biraz bir şeyler söylemek istedim. İlk gebeliklerde 19. Haftadan önce hissetmek çok zor şuan herkes o kalp atışını hissediyor evet bu seğirmedir bebek seğirme yapar karında ve dalgalanma hissi yaşatır ama bu bebeğin hareketi asla değil inşallah bunu yaşayınca anlayacaksınız bebeğin hareketleri çok başka bir hisbenim ikinci gebeliğim iki/üçüncü gebelikler de dahi 17. Haftadan önce hisseden olmaz bebek ittirmesi tekmesi çok çok sonradan gelişir inşallah zamanla bunları yaşayınca hepimiz deneyimleyip buraya paylaşırız sağlıkla büyüsünler inşallah sevgiler
İnş gösterir merakınız giderHayır hiç atmadım fotoğraf. Sabah 3 lü testin sonucunu göstermek için doktora gidicem. Göstermezse etiketleyip atarım :) aslında bahane, haftayada ayrıntılı ultrason randevum var o zaman gösterebilirdim ama belki cinsiyeti öğrenirim diye meraktan gidiyorum
Benim hep aklımdasınız. Bir gelişme var mı ? İnşaallah daha iyidir bebeğnizYanlış hatırlamıyorsam kadın doğum muayene 720₺ perinataloji 770₺ Bugüne kadar gittiğim en iyi perinatalog eray çalışkan bey’di biz kendisinden çok memnun kaldık
Size de yorum yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam ama ne dedim bilmiyorumBenim 12.haftada erkeğe benziyor dedi 16+3te gittiğimizde yüzüstü yatıyordu erkek olduğu kesinleşti. Aslında genelde yüzüstü daha iyi belli oluyormuş
Biz 12.haftada bacak arasından pipi gördüğümüz için sormama gerek kalmamıştıSize de yorum yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam ama ne dedim bilmiyorum
Hımm anladım canım o kadar çok kişi sormuş ki kimseyi hatırlamıyorumBiz 12.haftada bacak arasından pipi gördüğümüz için sormama gerek kalmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?