2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Hayirlisi olsun insallah canim evet bunda tamamen belli kizimsa hic bwlli degildi boyle
Bi de tiktok da doktor takip ediyorum sırt üstü yatmışsa erkek yüz üstü yatmışsa kız diye anlatıyordu

Canim kaçıncı haftada belliyken erkek diyorlar
Ultrason görüntüsü ne zaman netse bak benim geçen bebekde 11 haftanın içindeydi ben erkek dedim doktor göstermiyor diye diye 16. Haftayı buldu bunda yine 11. Haftada erkek dedim bakalım bunu kaçıncı haftada söyleyecekler

Başım öldürdü beni ,dünden beri belimde de var bir sıkıntı, Dilekcim senle ben yaşlanmisiz bacim anlaşılan hamilelik sarstı bizi
Vallah yaşlandık he kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum.5 dakikalık bı iş yapayım nefes nefese kalıyorum nolcaz böle ne bileyim

Bi de tiktok da doktor takip ediyorum sırt üstü yatmışsa erkek yüz üstü yatmışsa kız diye anlatıyordu
13.haftafa yüzüstü yatıyordu, doktor ölçüm almak için uğraş uğraş zor çevirdi, bakalım yarın ne diyecek

Senin fotoyu gördüm mü ben acaba
Hayır hiç atmadım fotoğraf. Sabah 3 lü testin sonucunu göstermek için doktora gidicem. Göstermezse etiketleyip atarım :) aslında bahane, haftayada ayrıntılı ultrason randevum var o zaman gösterebilirdim ama belki cinsiyeti öğrenirim diye meraktan gidiyorum

Hakkınızda hayırlısı canım bebekler hareket ediyor illa hep yüz üstü yatacak değil ya
Benim 12.haftada erkeğe benziyor dedi 16+3te gittiğimizde yüzüstü yatıyordu erkek olduğu kesinleşti. Aslında genelde yüzüstü daha iyi belli oluyormuş

Bende bebeğin kalp atışı sanıyordum. O seğirme bağırsaklardaki gaz sonucu oluyormuş. Doktorum çok gülmüştü. yarın 19. Haftaya giriyorum banada 23 te anlarsın dedi ilk gebelik olduğu için.:)

İnş gösterir merakınız gider

Benim 12.haftada erkeğe benziyor dedi 16+3te gittiğimizde yüzüstü yatıyordu erkek olduğu kesinleşti. Aslında genelde yüzüstü daha iyi belli oluyormuş
Size de yorum yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam ama ne dedim bilmiyorum

Kizlar alisveris yapmaya basladiniz mi neler aldiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…