2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim hep aklımdasınız. Bir gelişme var mı ? İnşaallah daha iyidir bebeğniz
Malesef gebeliğim devam etmedi tüm iç organları sıvı doldu bu sıvının asit olduğunu artık bu saatten sonra gelişemeyeceğini 100%100 yaşamazda doğmazda dediler en son artık boyun kısmında kafası kadar bir şişlikde oluştu ve kist düşmüş artık bu satten sonra asla düzelmezde doğmazda dediler çok üzgünüm Rabbim sizlerede evlatlarınızada sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Ahh canım benim çok çok üzüldüm. Rabbim sana güç, kuvvet, ferahlık versin en hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Cok uzuldum benimde hep aklimdaydiniz. Rabbim sizin gogsunuzu ferahlatsin sabir versin.. insallah dilediginiz zamanda sapasaglam saglikli bi bebeginiz olsun. Cok cok gecmis olsun..

Bende bebeğin kalp atışı sanıyordum. O seğirme bağırsaklardaki gaz sonucu oluyormuş. Doktorum çok gülmüştü. yarın 19. Haftaya giriyorum banada 23 te anlarsın dedi ilk gebelik olduğu için.:)
Evet bir de gaz var tabiki gaz olunca genelde ben de hafif sancıyla oluyor anlıyorum Allahtan

Allah içinize ferahlık versin ,en kısa zamanda sağlıkla yavrunuzu kucaklamayı nasip etsin inşallah.Bu da sizin sınavınızmış çok çok geçmiş olsun

Allah sabır, dayanma gücü versin sizlere. Daha güzel bir yerde bebeğiniz Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, en yakın en hayırlı zamanda inşallah

merhaba hanımlar =) bende şifre girmeden uzaktan takip ediyordum forumu :) 16 haftalık hamileyim 2.oğlum geliyor.
birinciside erkek olduğundan bu defa kız kız diye çok heyecanlanmıştık. nasip ikinci şehzadeyeymiş :)

ben biraz tuhaf hissettim tabi içsel olarak hep kıza hazırlanmışım.evladım tabiki sağlıkla sıhhatle gelsin ama lütfen şımarıklık gibi algılamayın.benim gibi hisseden oldu mu merak ettim

Rabbim sabır versin,kendinizi hazır hissettiğiniz zaman sağlıklı bir gebelik nasip etsin insaAllah

Ahh..çok üzüldüm canım benim Allah sabrını versin. Ve sana en hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah duamda olacaksın

Allah yardımcınız olsun sabirlik versin.. rabbim bir daha yaşatmasın çok zor..tez vakitte kucagini doldursun inşallah

Beeeen bende çok kız diye ummustum ama kısmet olmadı üzülmedim ama içimde hep kız vardı..eşimde kız istiyordu hatta espirisini yapiyo kızı bulana kadar devam ama bizden kız çıkmaz gibi geliiiii şaka bı yana eli ayağı düzgün olsun sağlıkla doğsun çok şükür biz alıştık sayılır pipililere

M MAdes bana erkek demişsn tatlım ama kız çıktı. herkes erkek demişti ama ultrasona bakıp. bizimki süpriz girl
Herkesi şaşırtmış Bi bilemeyen ben değilmişim demek ki bazı ultrason fotoları net olmuyor ya karışıklık oluyor bazı kişilere kız diyecekken erkek, erkek diyecekken kız diyebiliyorum o yüzden

Allah sabır versin, dilediginizde saglıklı, hayırlı gebelikler nasip etsin.

Ben Bir kızım var. Hep sağlıklı, hayırlı bir kız kardes geciyordu icimden. Ben cok isterdim bir kız kardesim olmasini ama yok. Bari kızıma bir kız kardes olur diye hissediyordum. Hep ruyalarimda kiz bebek goruyordum. Ama erkek cıktı. Hepimiz şok 15 gun once falan ogrendik, bugun netlestiedik. Ama daha yeni alistim erkek olacagina saglikla gelsinler insallah , simariklik degil bu tabiki hepimiz saglikla gelmelerini istiyoruz , bu arada da cinsiyet icin de gonlumuzden gecen birseyler oluyor.

Herkesi şaşırtmış Bi bilemeyen ben değilmişim demek ki bazı ultrason fotoları net olmuyor ya karışıklık oluyor bazı kişilere kız diyecekken erkek, erkek diyecekken kız diyebiliyorum o yüzden
evet herkesi şaşırttı bzm bebe. yani geçen bi yerlerden doğum analizi fln yapıyor iş yerindekiler yine erkek yeter artık dedm kızımı rahat bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…