Malesef gebeliğim devam etmedi tüm iç organları sıvı doldu bu sıvının asit olduğunu artık bu saatten sonra gelişemeyeceğini 100%100 yaşamazda doğmazda dediler en son artık boyun kısmında kafası kadar bir şişlikde oluştu ve kist düşmüş artık bu satten sonra asla düzelmezde doğmazda dediler çok üzgünüm Rabbim sizlerede evlatlarınızada sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinBenim hep aklımdasınız. Bir gelişme var mı ? İnşaallah daha iyidir bebeğniz
Ahh canım benim çok çok üzüldüm. Rabbim sana güç, kuvvet, ferahlık versinMalesef gebeliğim devam etmedi tüm iç organları sıvı doldu bu sıvının asit olduğunu artık bu saatten sonra gelişemeyeceğini 100%100 yaşamazda doğmazda dediler en son artık boyun kısmında kafası kadar bir şişlikde oluştu ve kist düşmüş artık bu satten sonra asla düzelmezde doğmazda dediler çok üzgünüm Rabbim sizlerede evlatlarınızada sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Cok uzuldum benimde hep aklimdaydiniz. Rabbim sizin gogsunuzu ferahlatsin sabir versin.. insallah dilediginiz zamanda sapasaglam saglikli bi bebeginiz olsun. Cok cok gecmis olsun..Malesef gebeliğim devam etmedi tüm iç organları sıvı doldu bu sıvının asit olduğunu artık bu saatten sonra gelişemeyeceğini 100%100 yaşamazda doğmazda dediler en son artık boyun kısmında kafası kadar bir şişlikde oluştu ve kist düşmüş artık bu satten sonra asla düzelmezde doğmazda dediler çok üzgünüm Rabbim sizlerede evlatlarınızada sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Sağlıkla gelsin canımBen hala erkek diye düşünüyorum Bi konu var oraya da attım o da erkek sanki demiş sağlıkla gelsin
Evet bir de gaz var tabiki gaz olunca genelde ben de hafif sancıyla oluyor anlıyorum AllahtanBende bebeğin kalp atışı sanıyordum. O seğirme bağırsaklardaki gaz sonucu oluyormuş. Doktorum çok gülmüştü.yarın 19. Haftaya giriyorum banada 23 te anlarsın dedi ilk gebelik olduğu için.:)
Allah içinize ferahlık versin ,en kısa zamanda sağlıkla yavrunuzu kucaklamayı nasip etsin inşallah.Bu da sizin sınavınızmış çok çok geçmiş olsunMalesef gebeliğim devam etmedi tüm iç organları sıvı doldu bu sıvının asit olduğunu artık bu saatten sonra gelişemeyeceğini 100%100 yaşamazda doğmazda dediler en son artık boyun kısmında kafası kadar bir şişlikde oluştu ve kist düşmüş artık bu satten sonra asla düzelmezde doğmazda dediler çok üzgünüm Rabbim sizlerede evlatlarınızada sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah sabır, dayanma gücü versin sizlere. Daha güzel bir yerde bebeğinizMalesef gebeliğim devam etmedi tüm iç organları sıvı doldu bu sıvının asit olduğunu artık bu saatten sonra gelişemeyeceğini 100%100 yaşamazda doğmazda dediler en son artık boyun kısmında kafası kadar bir şişlikde oluştu ve kist düşmüş artık bu satten sonra asla düzelmezde doğmazda dediler çok üzgünüm Rabbim sizlerede evlatlarınızada sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Rabbim sabır versin,kendinizi hazır hissettiğiniz zaman sağlıklı bir gebelik nasip etsin insaAllahMalesef gebeliğim devam etmedi tüm iç organları sıvı doldu bu sıvının asit olduğunu artık bu saatten sonra gelişemeyeceğini 100%100 yaşamazda doğmazda dediler en son artık boyun kısmında kafası kadar bir şişlikde oluştu ve kist düşmüş artık bu satten sonra asla düzelmezde doğmazda dediler çok üzgünüm Rabbim sizlerede evlatlarınızada sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Malesef gebeliğim devam etmedi tüm iç organları sıvı doldu bu sıvının asit olduğunu artık bu saatten sonra gelişemeyeceğini 100%100 yaşamazda doğmazda dediler en son artık boyun kısmında kafası kadar bir şişlikde oluştu ve kist düşmüş artık bu satten sonra asla düzelmezde doğmazda dediler çok üzgünüm Rabbim sizlerede evlatlarınızada sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah yardımcınız olsun sabirlik versin.. rabbim bir daha yaşatmasın çok zor..tez vakitte kucagini doldursun inşallahMalesef gebeliğim devam etmedi tüm iç organları sıvı doldu bu sıvının asit olduğunu artık bu saatten sonra gelişemeyeceğini 100%100 yaşamazda doğmazda dediler en son artık boyun kısmında kafası kadar bir şişlikde oluştu ve kist düşmüş artık bu satten sonra asla düzelmezde doğmazda dediler çok üzgünüm Rabbim sizlerede evlatlarınızada sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Beeeenmerhaba hanımlar =) bende şifre girmeden uzaktan takip ediyordum forumu :) 16 haftalık hamileyim 2.oğlum geliyor.
birinciside erkek olduğundan bu defa kız kız diye çok heyecanlanmıştık. nasip ikinci şehzadeyeymiş :)
ben biraz tuhaf hissettim tabi içsel olarak hep kıza hazırlanmışım.evladım tabiki sağlıkla sıhhatle gelsin ama lütfen şımarıklık gibi algılamayın.benim gibi hisseden oldu mu merak ettim
Allah sabır versin, dilediginizde saglıklı, hayırlı gebelikler nasip etsin.Malesef gebeliğim devam etmedi tüm iç organları sıvı doldu bu sıvının asit olduğunu artık bu saatten sonra gelişemeyeceğini 100%100 yaşamazda doğmazda dediler en son artık boyun kısmında kafası kadar bir şişlikde oluştu ve kist düşmüş artık bu satten sonra asla düzelmezde doğmazda dediler çok üzgünüm Rabbim sizlerede evlatlarınızada sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Benmerhaba hanımlar =) bende şifre girmeden uzaktan takip ediyordum forumu :) 16 haftalık hamileyim 2.oğlum geliyor.
birinciside erkek olduğundan bu defa kız kız diye çok heyecanlanmıştık. nasip ikinci şehzadeyeymiş :)
ben biraz tuhaf hissettim tabi içsel olarak hep kıza hazırlanmışım.evladım tabiki sağlıkla sıhhatle gelsin ama lütfen şımarıklık gibi algılamayın.benim gibi hisseden oldu mu merak ettim
evet herkesi şaşırttı bzm bebe. yani geçen bi yerlerden doğum analizi fln yapıyor iş yerindekiler yine erkek yeter artık dedm kızımı rahat bırakınHerkesi şaşırtmış Bi bilemeyen ben değilmişim demek ki bazı ultrason fotoları net olmuyor ya karışıklık oluyor bazı kişilere kız diyecekken erkek, erkek diyecekken kız diyebiliyorum o yüzden
Sizin ultrason fotosunu gördüm çok da net fotoğraf İnş değişmez cinsiyetievet herkesi şaşırttı bzm bebe. yani geçen bi yerlerden doğum analizi fln yapıyor iş yerindekiler yine erkek yeter artık dedm kızımı rahat bırakın
Madescim kahin olmuşsun caanimSizin ultrason fotosunu gördüm çok da net fotoğraf İnş değişmez cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?