- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Nifty ile öğrenmeseydik değişebilir derdimSizin ultrason fotosunu gördüm çok da net fotoğraf İnş değişmez cinsiyeti
bende alışma evresindeyim :)Beeeenbende çok kız diye ummustum ama kısmet olmadı üzülmedim ama içimde hep kız vardı..eşimde kız istiyordu hatta espirisini yapiyo kızı bulana kadar devam ama bizden kız çıkmaz gibi geliiiii şaka bı yana eli ayağı düzgün olsun sağlıkla doğsun çok şükür biz alıştık sayılır pipililere
ayy annelerim demekki yalnız değilim sizleride tebrik ederim benim gönlümden geçen kızdı ama demekki hayırlısı böyleymiş.çok duygusaldım çok ağladım sayenizde daha iyiyimBenBir kızım var. Hep sağlıklı, hayırlı bir kız kardes geciyordu icimden. Ben cok isterdim bir kız kardesim olmasini ama yok. Bari kızıma bir kız kardes olur diye hissediyordum. Hep ruyalarimda kiz bebek goruyordum. Ama erkek cıktı. Hepimiz şok 15 gun once falan ogrendik, bugun netlestiedik. Ama daha yeni alistim erkek olacagina saglikla gelsinler insallah , simariklik degil bu tabiki hepimiz saglikla gelmelerini istiyoruz , bu arada da cinsiyet icin de gonlumuzden gecen birseyler oluyor.
Alışırsın kendini sartlandirmissindir ondan olabilir..olsun Allah hayırlısını versin kız erkek ne farkeder hepsi evlatbende alışma evresindeyim :)
ayy annelerim demekki yalnız değilim sizleride tebrik ederim benim gönlümden geçen kızdı ama demekki hayırlısı böyleymiş.çok duygusaldım çok ağladım sayenizde daha iyiyim
Yalniz olur musun hicc, hepimizde oluyor. Bir de kendimizi inandirinca daha buyuk saskinlik oluyor.bende alışma evresindeyim :)
ayy annelerim demekki yalnız değilim sizleride tebrik ederim benim gönlümden geçen kızdı ama demekki hayırlısı böyleymiş.çok duygusaldım çok ağladım sayenizde daha iyiyim
Ayy hadi bakalım cok heyecanlı..Randevum aksam 18 de ,ben erkek istiyorum,eşim kız istiyor.Bakalım kimin gönlü olacak ,önceliğimiz sağlık tabi
Ay insallah benimki de gösterir ve renkli de açar. Doktor bugünden sonra 1 hafta seminerde olacak ,öğrenemezsem kurtlanırımAyy hadi bakalım cok heyecanlı..
Biz de bugun gittik. Kıpır kıpırdı cok sasırdım. Biri gitmeden tahin pekmez ye demisti. Onu yemistim ondan mı bilmiyorum. Parmaklarına kadar gördük. Bir de renkli actı doktorum ayy cok tuhaf oldum sanki bugun hamile oldugumu ogrenmisim gibi
Ay ben de henüz öğrenemeyenlerdenim 4 aydan önce söylemicekmiş doktorum erken dedi ama nasıl sabredicem bilmiyorumHerkesi şaşırtmış Bi bilemeyen ben değilmişim demek ki bazı ultrason fotoları net olmuyor ya karışıklık oluyor bazı kişilere kız diyecekken erkek, erkek diyecekken kız diyebiliyorum o yüzden
Yok kız kahin bize yakışmaz kalp gözüm açık diyelim ya da bilgim iyi diyelimMadescim kahin olmuşsun caanimyakışır
Hımm o zaman bişey diyemem canımNifty ile öğrenmeseydik değişebilir derdim
Erkek canım benceAy ben de henüz öğrenemeyenlerdenim 4 aydan önce söylemicekmiş doktorum erken dedi ama nasıl sabredicem bilmiyorum12 haftalık ultrason görüntüsünü paylaşıyorum bana da tahminde bulunur musunuz
Hadii insallahhhAy insallah benimki de gösterir ve renkli de açar. Doktor bugünden sonra 1 hafta seminerde olacak ,öğrenemezsem kurtlanırım
Saka yapiyorum beyaaYok kız kahin bize yakışmaz kalp gözüm açık diyelim ya da bilgim iyi diyelim
Ustunde sabahligi varsa kullanilabilir..hem bizim doğumlar hayırlısıyla bahara geliyo çok soğuk olmaz canim1 tane lohusa pijaması almıştım, hızlıca geldi sevindim ama model yanlış gelmiş ,askılı model ,bunu giysem annem beni mahveder .ilk bebegimde yorganın altından parmağımı cikarttirmiyordu.Lohusanin usumemesi lazımmış falan.Benim seçtiğim kisa kolluydu ,bu askılı geldiEki Görüntüle 2961132
Amaaan bugün randevun mu vaat ne güzeeelRandevum aksam 18 de ,ben erkek istiyorum,eşim kız istiyor.Bakalım kimin gönlü olacak ,önceliğimiz sağlık tabi
Yaa çok mutlu oldum hadi inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin tüm bebişlerimizErkek canım bence
merhaba hanımlar =) bende şifre girmeden uzaktan takip ediyordum forumu :) 16 haftalık hamileyim 2.oğlum geliyor.
birinciside erkek olduğundan bu defa kız kız diye çok heyecanlanmıştık. nasip ikinci şehzadeyeymiş :)
ben biraz tuhaf hissettim tabi içsel olarak hep kıza hazırlanmışım.evladım tabiki sağlıkla sıhhatle gelsin ama lütfen şımarıklık gibi algılamayın.benim gibi hisseden oldu mu merak ettim
Aynı renk sabahligim var ama annem beni darlar ,yatakta sabahlikla yatamam ,annemde usuteceksin diye beni gerer ,o yuzden riske atmayımUstunde sabahligi varsa kullanilabilir..hem bizim doğumlar hayırlısıyla bahara geliyo çok soğuk olmaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?