2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
bende alışma evresindeyim :)
ayy annelerim demekki yalnız değilim sizleride tebrik ederim benim gönlümden geçen kızdı ama demekki hayırlısı böyleymiş.çok duygusaldım çok ağladım sayenizde daha iyiyim

Alışırsın kendini sartlandirmissindir ondan olabilir..olsun Allah hayırlısını versin kız erkek ne farkeder hepsi evlat

Randevum aksam 18 de ,ben erkek istiyorum,eşim kız istiyor.Bakalım kimin gönlü olacak ,önceliğimiz sağlık tabi

Yalniz olur musun hicc, hepimizde oluyor. Bir de kendimizi inandirinca daha buyuk saskinlik oluyor.
Bak biz ismimizi bile belirledik , Barış olucakk insallahh kızım cok istiyor onun dedigu olucak

Randevum aksam 18 de ,ben erkek istiyorum,eşim kız istiyor.Bakalım kimin gönlü olacak ,önceliğimiz sağlık tabi
Ayy hadi bakalım cok heyecanlı..
Biz de bugun gittik. Kıpır kıpırdı cok sasırdım. Biri gitmeden tahin pekmez ye demisti. Onu yemistim ondan mı bilmiyorum. Parmaklarına kadar gördük. Bir de renkli actı doktorum ayy cok tuhaf oldum sanki bugun hamile oldugumu ogrenmisim gibi

Ay insallah benimki de gösterir ve renkli de açar. Doktor bugünden sonra 1 hafta seminerde olacak ,öğrenemezsem kurtlanırım

1 tane lohusa pijaması almıştım, hızlıca geldi sevindim ama model yanlış gelmiş ,askılı model ,bunu giysem annem beni mahveder .ilk bebegimde yorganın altından parmağımı cikarttirmiyordu.Lohusanin usumemesi lazımmış falan.Benim seçtiğim kisa kolluydu ,bu askılı geldi

Herkesi şaşırtmış Bi bilemeyen ben değilmişim demek ki bazı ultrason fotoları net olmuyor ya karışıklık oluyor bazı kişilere kız diyecekken erkek, erkek diyecekken kız diyebiliyorum o yüzden
Ay ben de henüz öğrenemeyenlerdenim 4 aydan önce söylemicekmiş doktorum erken dedi ama nasıl sabredicem bilmiyorum 12 haftalık ultrason görüntüsünü paylaşıyorum bana da tahminde bulunur musunuz

Eklentiler

• 3B5A221C-D981-4BF3-8E3D-B688AE13BFA0.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 58
Ay ben de henüz öğrenemeyenlerdenim 4 aydan önce söylemicekmiş doktorum erken dedi ama nasıl sabredicem bilmiyorum 12 haftalık ultrason görüntüsünü paylaşıyorum bana da tahminde bulunur musunuz
Erkek canım bence

Ustunde sabahligi varsa kullanilabilir..hem bizim doğumlar hayırlısıyla bahara geliyo çok soğuk olmaz canim

Merhaba:) benim de ilk gebeliğim zaten öncesinde çocuğum olmadığı icin ne gelirse çok sevinecektim açıkçası icten ice de hep kız hissetim hatta biliyordum :) bugün kız olduğunu öğrendik ama ailede tüm cocuklar kız torunlar kız diye hem kendi annem babam hem eşimin anne babası hep erkek istiyordu kendimi şu an kötü hissediyorum sanki erkek olsa onlar daha çok sevinecekmiş de onları sevindirememişim gibi

Ustunde sabahligi varsa kullanilabilir..hem bizim doğumlar hayırlısıyla bahara geliyo çok soğuk olmaz canim
Aynı renk sabahligim var ama annem beni darlar ,yatakta sabahlikla yatamam ,annemde usuteceksin diye beni gerer ,o yuzden riske atmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…