2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yaa boşverin kız çocukları her zaman kendini sevdirir tatlış minnoş halleriyle doğunca çok sevilecek hiç öyle düşünmeyin çevrenin beklentisi de insanı çok etkiliyor gerçekten

Yaa çok mutlu oldum hadi inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin tüm bebişlerimiz 2 düşüğüm var ikisi de erkekti o yüzden kalbimden geçen de o ama sağlıklı olsunlar daa
Aynen canım benim de öyle bir önceki erkek diye hep kalbimden erkek geçiyor Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde versin

Güncelleme geçiyorum :) tüylenme vs gibi erkek gebelikte olur denen belirtilerim bu hafta kesildi tüyler döküldü vs hatta bugün epilasyon yaptım 5 dk da bitti bacaklarım kendi kendime de güldüm noluyor yoksa kıza mı döndün diye bu zamana kadar doktor da sürekli erkek diyordu ama bugün kız olduğunu öğrendik güzelliklerle gelsinler inşallah Rabbim hepimizin evlatlarını iyi insan etsin, iyilerle karşılaştırsın ❤

Tabloyu güncelleyebilirsiniz Fatos3458

Allahım üzüntünü gidersin en doğru zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah

Ay bizim de tam tersi oldu normalde ilk öğrendiğimde bile kıpır kıpır olan çocuk bugün uyuyordu dürte dürte zor hareket ettirdi dr

Başınız sağolsun Allah sabrınızı arttırsın hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip olsun hanenize

Ben fena tuylendim ve bebek kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…