Sorma ,saatler geçmiyor bacımAmaaan bugün randevun mu vaat ne güzeeelbizimde Perşembe günü bugünü saymazsak daha iki gün var
Yaa boşverin kız çocukları her zaman kendini sevdirir tatlış minnoş halleriyleMerhaba:) benim de ilk gebeliğim zaten öncesinde çocuğum olmadığı icin ne gelirse çok sevinecektim açıkçası icten ice de hep kız hissetim hatta biliyordum :) bugün kız olduğunu öğrendik ama ailede tüm cocuklar kız torunlar kız diye hem kendi annem babam hem eşimin anne babası hep erkek istiyordu kendimi şu an kötü hissediyorum sanki erkek olsa onlar daha çok sevinecekmiş de onları sevindirememişim gibi
Geçmiyor vallah senin gene az kaldı hayirlisiyla güzel haberler alırsın inşallah canimSorma ,saatler geçmiyor bacım
İnşallah en büyük heyecanım sağlıklı desin inşallah ama cinsiyeti de merak ediyorumGeçmiyor vallah senin gene az kaldı hayirlisiyla güzel haberler alırsın inşallah canim
Aynen az çok fark ediliyor doktorlar emin olmak için bekletip duruyorlarSaka yapiyorum beyaaduruslarindan bile belli oluyo bazılarının
Aynen canım benim de öyle bir önceki erkek diye hep kalbimden erkek geçiyor Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde versinYaa çok mutlu oldum hadi inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin tüm bebişlerimiz2 düşüğüm var ikisi de erkekti o yüzden kalbimden geçen de o ama sağlıklı olsunlar daa
Belli oldu muİnşallah en büyük heyecanım sağlıklı desin inşallah ama cinsiyeti de merak ediyorum
Gözünüz aydın canım sağlıkla doğsun inşallahBir kız haberi ile döndüm arkadaşlar, benim için önemli olan sağlıklı olmasıydı ,cok şükür simdilik bir sıkıntı görünmüyor
Amin cümlemizin yavrusu inşallahGözünüz aydın canım sağlıkla doğsun inşallah
Bir kız haberi ile döndüm arkadaşlar, benim için önemli olan sağlıklı olmasıydı ,cok şükür simdilik bir sıkıntı görünmüyor
Amin ,cümlemizin ki inşallahGözünüz aydın sağlıcakla gelsin prenses
Allahım üzüntünü gidersin en doğru zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin inşallahMalesef gebeliğim devam etmedi tüm iç organları sıvı doldu bu sıvının asit olduğunu artık bu saatten sonra gelişemeyeceğini 100%100 yaşamazda doğmazda dediler en son artık boyun kısmında kafası kadar bir şişlikde oluştu ve kist düşmüş artık bu satten sonra asla düzelmezde doğmazda dediler çok üzgünüm Rabbim sizlerede evlatlarınızada sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Ay bizim de tam tersi oldu normalde ilk öğrendiğimde bile kıpır kıpır olan çocuk bugün uyuyordu dürte dürte zor hareket ettirdi drAyy hadi bakalım cok heyecanlı..
Biz de bugun gittik. Kıpır kıpırdı cok sasırdım. Biri gitmeden tahin pekmez ye demisti. Onu yemistim ondan mı bilmiyorum. Parmaklarına kadar gördük. Bir de renkli actı doktorum ayy cok tuhaf oldum sanki bugun hamile oldugumu ogrenmisim gibi
Başınız sağolsun Allah sabrınızı arttırsınMalesef gebeliğim devam etmedi tüm iç organları sıvı doldu bu sıvının asit olduğunu artık bu saatten sonra gelişemeyeceğini 100%100 yaşamazda doğmazda dediler en son artık boyun kısmında kafası kadar bir şişlikde oluştu ve kist düşmüş artık bu satten sonra asla düzelmezde doğmazda dediler çok üzgünüm Rabbim sizlerede evlatlarınızada sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben fena tuylendim ve bebek kızGüncelleme geçiyorum :) tüylenme vs gibi erkek gebelikte olur denen belirtilerim bu hafta kesildi tüyler döküldü vs hatta bugün epilasyon yaptım 5 dk da bitti bacaklarım kendi kendime de güldüm noluyor yoksa kıza mı döndün diyebu zamana kadar doktor da sürekli erkek diyordu ama bugün kız olduğunu öğrendik güzelliklerle gelsinler inşallah Rabbim hepimizin evlatlarını iyi insan etsin, iyilerle karşılaştırsın ❤
Tabloyu güncelleyebilirsinizFatos3458
Kızlar yarın hamişlere idari izin verildi.
Fırtına var canım.Aaaa neden yarin ne var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?