İlahiFırtına var canım.
Evet canım İstanbul uçuyorİlahiheyecan yaptım tümden izin mi verdiler diye.Bu İstanbul için herhalde, ben zaten raporluyum ama 24.haftayi iple çekiyorum,perşembe is basi yapacağım da
Iyi olmuş o halde.Bence covidden dolayı olmasi da cok dogru ,keşke şartlar uygun olsa hic kalabalığa girmesek.Her gun bir gebe ölümü izliyorum haberde,psikolojim bitti.Artik haber izlememeye karar verdim bugünden itibaren.Oglum 7.5 yasinda bu kadar zaman bebek yapmadım bu pandemi de yaptim kendimi tebrik ediyorumEvet canım İstanbul uçuyor
YaaBen fena tuylendim ve bebek kız
Yok lazerliyim ama tüy olmayan yerlerden bariz çıktı, extra bir ilaç kullanmadımYaabenim çevremde tüylenme sorunu yaşayan herkesin erkekti :) hatta içlerinden biri dr.unun çocuğun hormonlarının anneyi etkilediğini, erkek gebeliklerde tüylenmenin daha sık görüldüğünü söylediğini söylemişti.. acaba ilaç mı kullandınız veya lazer epilasyon mu vardı? Lazer epilasyonda da hormonların etkisiyle tüylerin yeniden çıktığı söyleniyor cinsiyetten bağımsız olarak yani ekstra bir tüylenme değil de giderilen tüyler geri çıkıyormuş
Açıkçası benim tercih edeceğim bir isim değil ben de anlayamayangillerdenim ama siz beğeniyorsanız neden olmasın ki :) başka bir isim koysanız da yine seslenecek bir şey bulurlar kız babalarının kaderi bir gün deli olmak o yüzden onu baz almanıza gerek yok benceArkadaşlar bir konuda fikrinizi merak ediyorum.Forum nickim de yazdığı üzere daha bebeğe niyetlendigim de kız olursa ismini Mavi koyacağım dedim.Bazıları cok begeniyor ,bazilari anlayamıyor pekesim de diyor yarin birgün mavişim falan derler ben deli olurum diyor.Bir taraftan hevesim kalsın istemiyorum ilk çocuğuma Çınar ismini koyacaktim o zaman sacma bir dizi vardı, ordan mi esinlendin dediler ,gıcık olup vazgeçmiştim.Biraz icimde kalmıştı.Simdi erkek olsa direkt Çınar koyacaktım.Bir de sizlerin fikrini almak istedim.
Eskiden kıza isim bulmak kolay diyordum ama değilmişAçıkçası benim tercih edeceğim bir isim değil ben de anlayamayangillerdenim ama siz beğeniyorsanız neden olmasın ki :) başka bir isim koysanız da yine seslenecek bir şey bulurlar kız babalarının kaderi bir gün deli olmak o yüzden onu baz almanıza gerek yok bence
Hamilelik halleri demekki her an her şey görülebiliyor :) inşallah sizin de geri dökülür kısa zamanda da rahata erersinizYok lazerliyim ama tüy olmayan yerlerden bariz çıktı, extra bir ilaç kullanmadım
Pek dökülecek gibi görünmüyor ama tek derdim o olsun diyorum,sorun değilHamilelik halleri demekki her an her şey görülebiliyor :) inşallah sizin de geri dökülür kısa zamanda da rahata erersiniz
Kesinliklee cinsiyet netleştiğinden beri kafamda isimler uçuşuyorEskiden kıza isim bulmak kolay diyordum ama değilmiş
Aslinda ilk cocugum kız olsa Ela koyacaktım ben kısa ve net isimleri cok seviyorum.Benim gözlerim de ela.Derken oğlan oldu.Simdi de Ela mi koysam diyorum ama Ela ismin de bir arkadaşım var ,simdi benim adımı koymuş triplerine de kimseyi sokmak istemiyorumKesinliklee cinsiyet netleştiğinden beri kafamda isimler uçuşuyor
Ela ismini pek sevmem aklıma hep doktorlar dizisi geliyorAslinda ilk cocugum kız olsa Ela koyacaktım ben kısa ve net isimleri cok seviyorum.Benim gözlerim de ela.Derken oğlan oldu.Simdi de Ela mi koysam diyorum ama Ela ismin de bir arkadaşım var ,simdi benim adımı koymuş triplerine de kimseyi sokmak istemiyorum
HeheheEla ismini pek sevmem aklıma hep doktorlar dizisi geliyoro yüzden seçeneklerimiz bunlarsa oyumu maviye veriyorum
Maşallah sağlıkla gelsinGüncelleme geçiyorum :) tüylenme vs gibi erkek gebelikte olur denen belirtilerim bu hafta kesildi tüyler döküldü vs hatta bugün epilasyon yaptım 5 dk da bitti bacaklarım kendi kendime de güldüm noluyor yoksa kıza mı döndün diyebu zamana kadar doktor da sürekli erkek diyordu ama bugün kız olduğunu öğrendik güzelliklerle gelsinler inşallah Rabbim hepimizin evlatlarını iyi insan etsin, iyilerle karşılaştırsın ❤
Tabloyu güncelleyebilirsinizFatos3458
Mavi ismi çok guzeeelArkadaşlar bir konuda fikrinizi merak ediyorum.Forum nickim de yazdığı üzere daha bebeğe niyetlendigim de kız olursa ismini Mavi koyacağım dedim.Bazıları cok begeniyor ,bazilari anlayamıyor pekesim de diyor yarin birgün mavişim falan derler ben deli olurum diyor.Bir taraftan hevesim kalsın istemiyorum ilk çocuğuma Çınar ismini koyacaktim o zaman sacma bir dizi vardı, ordan mi esinlendin dediler ,gıcık olup vazgeçmiştim.Biraz icimde kalmıştı.Simdi erkek olsa direkt Çınar koyacaktım.Bir de sizlerin fikrini almak istedim.
Bir kere renk olarak en sevdiğim renk, ayrıca gökyüzünü ve denizleri, özgürlüğü, temizliği çağrıştırıyor bana ,bilemedim ,zor işlerMavi ismi çok guzeeelnickini okuduğumda aklıma da gelmişti he ismini mi öyle dusunuyo diye bilmisim bak ama güzel isim bence ve nadir
Vallah çok güzel ben beğendim kızım olaydı koyardım bak..gerçi benim eşim beğenmez böle isimleri yinede bilememBir kere renk olarak en sevdiğim renk, ayrıca gökyüzünü ve denizleri, özgürlüğü, temizliği çağrıştırıyor bana ,bilemedim ,zor işler
Çok teşekkür ederim,eşim ille dersem karışmaz ama çok hoşnut olmadıVallah çok güzel ben beğendim kızım olaydı koyardım bak..gerçi benim eşim beğenmez böle isimleri yinede bilememama çok tatlı bı isim bu olursada adıyla yaşasın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?