2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Evet canım İstanbul uçuyor
Iyi olmuş o halde.Bence covidden dolayı olmasi da cok dogru ,keşke şartlar uygun olsa hic kalabalığa girmesek.Her gun bir gebe ölümü izliyorum haberde,psikolojim bitti.Artik haber izlememeye karar verdim bugünden itibaren.Oglum 7.5 yasinda bu kadar zaman bebek yapmadım bu pandemi de yaptim kendimi tebrik ediyorum

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi merak ediyorum.Forum nickim de yazdığı üzere daha bebeğe niyetlendigim de kız olursa ismini Mavi koyacağım dedim.Bazıları cok begeniyor ,bazilari anlayamıyor pek esim de diyor yarin birgün mavişim falan derler ben deli olurum diyor.Bir taraftan hevesim kalsın istemiyorum ilk çocuğuma Çınar ismini koyacaktim o zaman sacma bir dizi vardı, ordan mi esinlendin dediler ,gıcık olup vazgeçmiştim.Biraz icimde kalmıştı.Simdi erkek olsa direkt Çınar koyacaktım.Bir de sizlerin fikrini almak istedim.

Ben fena tuylendim ve bebek kız
Yaa benim çevremde tüylenme sorunu yaşayan herkesin erkekti :) hatta içlerinden biri dr.unun çocuğun hormonlarının anneyi etkilediğini, erkek gebeliklerde tüylenmenin daha sık görüldüğünü söylediğini söylemişti.. acaba ilaç mı kullandınız veya lazer epilasyon mu vardı? Lazer epilasyonda da hormonların etkisiyle tüylerin yeniden çıktığı söyleniyor cinsiyetten bağımsız olarak yani ekstra bir tüylenme değil de giderilen tüyler geri çıkıyormuş

Yok lazerliyim ama tüy olmayan yerlerden bariz çıktı, extra bir ilaç kullanmadım

Açıkçası benim tercih edeceğim bir isim değil ben de anlayamayangillerdenim ama siz beğeniyorsanız neden olmasın ki :) başka bir isim koysanız da yine seslenecek bir şey bulurlar kız babalarının kaderi bir gün deli olmak o yüzden onu baz almanıza gerek yok bence

Eskiden kıza isim bulmak kolay diyordum ama değilmiş

Hamilelik halleri demekki her an her şey görülebiliyor :) inşallah sizin de geri dökülür kısa zamanda da rahata erersiniz
Pek dökülecek gibi görünmüyor ama tek derdim o olsun diyorum,sorun değil

Kesinliklee cinsiyet netleştiğinden beri kafamda isimler uçuşuyor
Aslinda ilk cocugum kız olsa Ela koyacaktım ben kısa ve net isimleri cok seviyorum.Benim gözlerim de ela.Derken oğlan oldu.Simdi de Ela mi koysam diyorum ama Ela ismin de bir arkadaşım var ,simdi benim adımı koymuş triplerine de kimseyi sokmak istemiyorum

Ela ismini pek sevmem aklıma hep doktorlar dizisi geliyor o yüzden seçeneklerimiz bunlarsa oyumu maviye veriyorum

Maşallah sağlıkla gelsin ayy benimde hep erkek dedi kız diye döner mi acep gerçi pipişi ben bile gördüm ama bilemedim şimdi

Mavi ismi çok guzeeel nickini okuduğumda aklıma da gelmişti he ismini mi öyle dusunuyo diye bilmisim bak ama güzel isim bence ve nadir

Mavi ismi çok guzeeel nickini okuduğumda aklıma da gelmişti he ismini mi öyle dusunuyo diye bilmisim bak ama güzel isim bence ve nadir
Bir kere renk olarak en sevdiğim renk, ayrıca gökyüzünü ve denizleri, özgürlüğü, temizliği çağrıştırıyor bana ,bilemedim ,zor işler

Bir kere renk olarak en sevdiğim renk, ayrıca gökyüzünü ve denizleri, özgürlüğü, temizliği çağrıştırıyor bana ,bilemedim ,zor işler
Vallah çok güzel ben beğendim kızım olaydı koyardım bak..gerçi benim eşim beğenmez böle isimleri yinede bilemem ama çok tatlı bı isim bu olursada adıyla yaşasın insallah

Vallah çok güzel ben beğendim kızım olaydı koyardım bak..gerçi benim eşim beğenmez böle isimleri yinede bilemem ama çok tatlı bı isim bu olursada adıyla yaşasın insallah
Çok teşekkür ederim,eşim ille dersem karışmaz ama çok hoşnut olmadı o da babası sonuçta ortak karar verelim istiyorum bakalım

Kizlar Aralık analarını okuyorum..ne guzel hepsi patır patır doguruyolar bizde o günleri görelim hayırlısıyla..çok heyecanli ya bugün yarın doğuma beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…