Ben de bugün 8 yıl önce yazdıklarımı aradim buldum ,okumaya başladım o zaman da buralarda debeleniyordumKizlar Aralık analarını okuyorum..ne guzel hepsi patır patır doguruyolarbizde o günleri görelim hayırlısıyla..çok heyecanli ya bugün yarın doğuma beklemek
Kız maviannesi biz senle çok benziyoruz heBen de bugün 8 yıl önce yazdıklarımı aradim buldum ,okumaya başladım o zaman da buralarda debeleniyordum
Aynen valla diyorum o zamanda ne pimpirikmişim ne saçma şeyler yazmışım diyeKız maviannesi biz senle çok benziyoruz hebende deminden beri okuyorum Aralık 2017 annesiyim bende o zamanda pimpirikliymisim okudukça heyecanlandım
O günleri tekrar hayirlisiyla görelim inşallah çabucak geçsin vakitAynen valla diyorum o zamanda ne pimpirikmişim ne saçma şeyler yazmışım diye
Gozunuz aydın saglikla gelsinnBir kız haberi ile döndüm arkadaşlar, benim için önemli olan sağlıklı olmasıydı ,cok şükür simdilik bir sıkıntı görünmüyor
Evet benimki de şükür okullu oldu bile.Darısı karnimizda ki yavrularımızaO günleri tekrar hayirlisiyla görelim inşallah çabucak geçsin vakitokudukça oğluma bakıyorum oynuyo yerde zaman da ne çabuk geciyo aslinda
Benim göbeğim baya tüylendi canım hayatımda hiç böyle tüylenme yaşamamıştımYaabenim çevremde tüylenme sorunu yaşayan herkesin erkekti :) hatta içlerinden biri dr.unun çocuğun hormonlarının anneyi etkilediğini, erkek gebeliklerde tüylenmenin daha sık görüldüğünü söylediğini söylemişti.. acaba ilaç mı kullandınız veya lazer epilasyon mu vardı? Lazer epilasyonda da hormonların etkisiyle tüylerin yeniden çıktığı söyleniyor cinsiyetten bağımsız olarak yani ekstra bir tüylenme değil de giderilen tüyler geri çıkıyormuş
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBir kız haberi ile döndüm arkadaşlar, benim için önemli olan sağlıklı olmasıydı ,cok şükür simdilik bir sıkıntı görünmüyor
Yaa demek ki yalnız değilmişim istemsiz kalpten öylesi geçiyor amiinn dediğiniz gibi sağlıkla ve hayırla inşallahAynen canım benim de öyle bir önceki erkek diye hep kalbimden erkek geçiyor Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde versin
Ben çok beğeniyorum canım MaviArkadaşlar bir konuda fikrinizi merak ediyorum.Forum nickim de yazdığı üzere daha bebeğe niyetlendigim de kız olursa ismini Mavi koyacağım dedim.Bazıları cok begeniyor ,bazilari anlayamıyor pekesim de diyor yarin birgün mavişim falan derler ben deli olurum diyor.Bir taraftan hevesim kalsın istemiyorum ilk çocuğuma Çınar ismini koyacaktim o zaman sacma bir dizi vardı, ordan mi esinlendin dediler ,gıcık olup vazgeçmiştim.Biraz icimde kalmıştı.Simdi erkek olsa direkt Çınar koyacaktım.Bir de sizlerin fikrini almak istedim.
Ay herkeste öyle değilmiş demekki ya merakla bekliyorum sizde tutup tutmayacağını etiketleyin beni de sonucu öğreninceBenim göbeğim baya tüylendi canım hayatımda hiç böyle tüylenme yaşamamıştım, cuma günü cinsiyeti öğreneceğiz Rabbimin izniyle haber veririm bakalım tutacak mı ben de, gerçi ben kız hissediyorum
Bende de aynı hislerBe
Ben çok beğeniyorum canım Mavio kadar güzel şeyler çağrıştırıyor ki insana huzur umut sakinlik mutluluk
İnş canım bakalım bizim bıdık haftaya gösterecek mi kendiniYaa demek ki yalnız değilmişim istemsiz kalpten öylesi geçiyor amiinn dediğiniz gibi sağlıkla ve hayırla inşallah
Evet isim önerileri gelsin bakalım, cok guzel heyecanlar bunlar ,rabbim sağlıkla devam ettirsinOoo maşallah hanımlar uzun zamandır girmemiştim cinsiyetleri öğrenenler öğrenenlere :) mevlam sağlıkla gelmelerini nasip etsin bizimki Aralık ortası gibi olacak randevu, açıkçası çokta acele etmiyorum iyice haftası dolsun net bir şekilde öğrenelim :)) ama içimden hep kız geçiyor etrafımdaki herkes özellikle oğlum hep kız diyorum arada kendi kendime kendini çok şartlama önemli olan sağlıklı olması diyorum da kalp işte
Bu arada mavi ismi çok hoşmuş
İsme karar verenler yazsın bizede fikir olur bizde eşimle kız isminde biraz çatışıyoruz o Ayperi olsun istiyor ben Gökçe
Benim hic tüylenme olmadı , bebek erkek. Tuttu muAy herkeste öyle değilmiş demekki ya merakla bekliyorum sizde tutup tutmayacağını etiketleyin beni de sonucu öğreninceAllah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Iste demekki tüylenme ile ilgisi yokBenim hic tüylenme olmadı , bebek erkek. Tuttu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?