2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlar Aralık analarını okuyorum..ne guzel hepsi patır patır doguruyolar bizde o günleri görelim hayırlısıyla..çok heyecanli ya bugün yarın doğuma beklemek
Ben de bugün 8 yıl önce yazdıklarımı aradim buldum ,okumaya başladım o zaman da buralarda debeleniyordum

Benim göbeğim baya tüylendi canım hayatımda hiç böyle tüylenme yaşamamıştım , cuma günü cinsiyeti öğreneceğiz Rabbimin izniyle haber veririm bakalım tutacak mı ben de, gerçi ben kız hissediyorum

Be
Ben çok beğeniyorum canım Mavi o kadar güzel şeyler çağrıştırıyor ki insana huzur umut sakinlik mutluluk

Ay herkeste öyle değilmiş demekki ya merakla bekliyorum sizde tutup tutmayacağını etiketleyin beni de sonucu öğrenince Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

17. Haftada 3 kez gittim gostermedi benim bebe cinsiyeti. Kendimi de hazir hissetmiyorum. 21. Haftada detayli ultrason randevumuz var. O zamana kadar baska bi kontrol randevusu yok. Ekstradan cinsiyet icin gitmemeye karar verdim. 1 ay beklicem. Erkek derlerse uzulucem gibi hissediyorum hala hazirlayamadim kendimi sanki. Acelesi yok biraz daha dursun bilmeyelim bence

Ooo maşallah hanımlar uzun zamandır girmemiştim cinsiyetleri öğrenenler öğrenenlere :) mevlam sağlıkla gelmelerini nasip etsin bizimki Aralık ortası gibi olacak randevu, açıkçası çokta acele etmiyorum iyice haftası dolsun net bir şekilde öğrenelim :)) ama içimden hep kız geçiyor etrafımdaki herkes özellikle oğlum hep kız diyorum arada kendi kendime kendini çok şartlama önemli olan sağlıklı olması diyorum da kalp işte
Bu arada mavi ismi çok hoşmuş
İsme karar verenler yazsın bizede fikir olur bizde eşimle kız isminde biraz çatışıyoruz o Ayperi olsun istiyor ben Gökçe

Evet isim önerileri gelsin bakalım, cok guzel heyecanlar bunlar ,rabbim sağlıkla devam ettirsin

Dünden beri cok net hem yerini biliyorum hem hareketini ama canı isteyince tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…