Bence hicbirseyle alakası yok tatlı eksi , kusup kusmama. Bende hicbirsey tutmuyorIste demekki tüylenme ile ilgisi yok
Ayy benim ilk oğlumun ismi bulutBizde eşimle yıllar önce isimlere karar vermiştikYani Bulut
YaaAyy benim ilk oğlumun ismi bulutadıyla yaşasın
Aynen zaten her durumda yüzde 50 tutma ihtimali varBence hicbirseyle alakası yok tatlı eksi , kusup kusmama. Bende hicbirsey tutmuyor
Benim ilk gebeligimde 20. Haftaya kadar sürmüştü. Bunda da yeni yeni geçiyor ama tam değil sabahları hala aynı ama bir kaç haftaya azalır. Kimisi 9 Ay boyunca çekiyorYa kızlar gebeliği bulantılı kusmalı geçirip de kendine gelen var mı? 3 ay bitsin iyi olursun dediler ama henüz geçmedi şimdi de 4.ayı bekliyorum iştahım da yok 2-3 kilo verdim hattabi tık daha iyi gibiyim ama ne zaman geçer sizce bana bi umut olacak olan var mıdıır
Benimde göbeğim tüylendi ve oğlum olcakAy herkeste öyle değilmiş demekki ya merakla bekliyorum sizde tutup tutmayacağını etiketleyin beni de sonucu öğreninceAllah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Benim kusmalı değilde 8.haftadan beri yoğun bulantılı ve iştahsız geçiyor iştah olarak daha iyiyim tabii en azından ağzımın tadı geldi ama yatmadan 2 prilam içmeye hala devam ediyorumYa kızlar gebeliği bulantılı kusmalı geçirip de kendine gelen var mı? 3 ay bitsin iyi olursun dediler ama henüz geçmedi şimdi de 4.ayı bekliyorum iştahım da yok 2-3 kilo verdim hattabi tık daha iyi gibiyim ama ne zaman geçer sizce bana bi umut olacak olan var mıdıır
Ayy baya uzun sürmüş ilk gebeliğinizdeBenim ilk gebeligimde 20. Haftaya kadar sürmüştü. Bunda da yeni yeni geçiyor ama tam değil sabahları hala aynı ama bir kaç haftaya azalır. Kimisi 9 Ay boyunca çekiyor
Hahah ben de aynı 2 prilam sayesinde ayaktayımBenim kusmalı değilde 8.haftadan beri yoğun bulantılı ve iştahsız geçiyor iştah olarak daha iyiyim tabii en azından ağzımın tadı geldi ama yatmadan 2 prilam içmeye hala devam ediyorum17+6 olduk bugün bu halime çok şükür biraz daha sabredin daha iyi hissetmeye başlayacaksınız
Ya kızlar gebeliği bulantılı kusmalı geçirip de kendine gelen var mı? 3 ay bitsin iyi olursun dediler ama henüz geçmedi şimdi de 4.ayı bekliyorum iştahım da yok 2-3 kilo verdim hattabi tık daha iyi gibiyim ama ne zaman geçer sizce bana bi umut olacak olan var mıdıır
Ben çok kötüydüm 6 7.haftadan itibaren, 2 haftadır geçti bi anda şükürYa kızlar gebeliği bulantılı kusmalı geçirip de kendine gelen var mı? 3 ay bitsin iyi olursun dediler ama henüz geçmedi şimdi de 4.ayı bekliyorum iştahım da yok 2-3 kilo verdim hattabi tık daha iyi gibiyim ama ne zaman geçer sizce bana bi umut olacak olan var mıdıır
Merhaba:) benim de ilk gebeliğim zaten öncesinde çocuğum olmadığı icin ne gelirse çok sevinecektim açıkçası icten ice de hep kız hissetim hatta biliyordum :) bugün kız olduğunu öğrendik ama ailede tüm cocuklar kız torunlar kız diye hem kendi annem babam hem eşimin anne babası hep erkek istiyordu kendimi şu an kötü hissediyorum sanki erkek olsa onlar daha çok sevinecekmiş de onları sevindirememişim gibi
Kız çocuğu bir başka oluyor canım. Zaten önemli olan hayırlı evlat olması ve tabi ki sağlıklı. Böyle düşünüp ne kendini ne bebeğini üzme. Ayrıca kimseyi sevindirmek zorunda değilsin. Kız çocuğu rahmettir.Merhaba:) benim de ilk gebeliğim zaten öncesinde çocuğum olmadığı icin ne gelirse çok sevinecektim açıkçası icten ice de hep kız hissetim hatta biliyordum :) bugün kız olduğunu öğrendik ama ailede tüm cocuklar kız torunlar kız diye hem kendi annem babam hem eşimin anne babası hep erkek istiyordu kendimi şu an kötü hissediyorum sanki erkek olsa onlar daha çok sevinecekmiş de onları sevindirememişim gibi
2-3 gündür kusmuyorumYa kızlar gebeliği bulantılı kusmalı geçirip de kendine gelen var mı? 3 ay bitsin iyi olursun dediler ama henüz geçmedi şimdi de 4.ayı bekliyorum iştahım da yok 2-3 kilo verdim hattabi tık daha iyi gibiyim ama ne zaman geçer sizce bana bi umut olacak olan var mıdıır
Çok şükür çok sevindim ya umut var demek kiBen çok kötüydüm 6 7.haftadan itibaren, 2 haftadır geçti bi anda şükür
Allahım yaşasın ışık göründü2-3 gündür kusmuyorumaydınlıgı gördüm valla , kusma olmayınca enerjimde yükseldi. Fiziken ve ruhen de iyi hissediyorum
İnşallahh ya az kaldı o zamanBenim geçti sayılır mide yanması falan yine oluyo ama o iğrenmeler öğürüp kusmalar bittti şükür daha güzel beslenebiliyorum14 hafta itibaren daha iyiyim
azaldıysa geçiyordur sizin de
Benim normal halimBende bu hafta aşırı sinir var nedenseherşeye sinirleniyorum birden yukseliyorum ne zaman normale dönucez yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?