2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bizim bir kızımız var. Kardeşi olmasını çok istedi. O yüzden isim hakkını ona verdik. O da Barış olmasını istedi. Biz de eşimle begendik. Isimlerin enerjisine de inanıyorum. O yüzden anlamına vs. Dikkat etmeye çalışıyorum.

Ya kızlar gebeliği bulantılı kusmalı geçirip de kendine gelen var mı? 3 ay bitsin iyi olursun dediler ama henüz geçmedi şimdi de 4.ayı bekliyorum iştahım da yok 2-3 kilo verdim hatta bi tık daha iyi gibiyim ama ne zaman geçer sizce bana bi umut olacak olan var mıdıır

Benim ilk gebeligimde 20. Haftaya kadar sürmüştü. Bunda da yeni yeni geçiyor ama tam değil sabahları hala aynı ama bir kaç haftaya azalır. Kimisi 9 Ay boyunca çekiyor

Ay herkeste öyle değilmiş demekki ya merakla bekliyorum sizde tutup tutmayacağını etiketleyin beni de sonucu öğrenince Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Benimde göbeğim tüylendi ve oğlum olcak herkeste farklı olabiliyor tabii

Benim kusmalı değilde 8.haftadan beri yoğun bulantılı ve iştahsız geçiyor iştah olarak daha iyiyim tabii en azından ağzımın tadı geldi ama yatmadan 2 prilam içmeye hala devam ediyorum 17+6 olduk bugün bu halime çok şükür biraz daha sabredin daha iyi hissetmeye başlayacaksınız

Benim ilk gebeligimde 20. Haftaya kadar sürmüştü. Bunda da yeni yeni geçiyor ama tam değil sabahları hala aynı ama bir kaç haftaya azalır. Kimisi 9 Ay boyunca çekiyor
Ayy baya uzun sürmüş ilk gebeliğinizde inşallah geçer yaa 9 ay Allah korusun
Hahah ben de aynı 2 prilam sayesinde ayaktayım ah inşallahh ya biraz içim rahatladı teşekkür ederim

Benim geçti sayılır mide yanması falan yine oluyo ama o iğrenmeler öğürüp kusmalar bittti şükür daha güzel beslenebiliyorum 14 hafta itibaren daha iyiyim
azaldıysa geçiyordur sizin de

Ben çok kötüydüm 6 7.haftadan itibaren, 2 haftadır geçti bi anda şükür

lütfen kendinizi kötü hissetmeyin.kimseyi mutlu etmek zorunda değiliz.ben iki gün önce üstüme dünya çökmüş gibi hissediyordum ama şimdi inanın çok heyecanlıyım daha çok heyecanlıyım.bu dünyaya sağlam karakterli kadınlara saygı duyan ikinci bir erkek doğuracağım.bizim gibi bilinçli anneler hep çoğalsın dünya daha iyi bir yer haline gelsin.kendinizi yıpratmayın lütfen.ailesine bağlı;güçlü bir kız çocuğundan daha güzel birşey yok bence.

Kız çocuğu bir başka oluyor canım. Zaten önemli olan hayırlı evlat olması ve tabi ki sağlıklı. Böyle düşünüp ne kendini ne bebeğini üzme. Ayrıca kimseyi sevindirmek zorunda değilsin. Kız çocuğu rahmettir.

2-3 gündür kusmuyorum aydınlıgı gördüm valla , kusma olmayınca enerjimde yükseldi. Fiziken ve ruhen de iyi hissediyorum

Bende bu hafta aşırı sinir var nedense herşeye sinirleniyorum birden yukseliyorum ne zaman normale dönucez yaa

Ben çok kötüydüm 6 7.haftadan itibaren, 2 haftadır geçti bi anda şükür
Çok şükür çok sevindim ya umut var demek ki
2-3 gündür kusmuyorum aydınlıgı gördüm valla , kusma olmayınca enerjimde yükseldi. Fiziken ve ruhen de iyi hissediyorum
Allahım yaşasın ışık göründü ayy evet enerjimi çok düşürüyor çok sevindim ya darısı ben ve benim gibi olanlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…