2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
M MAdes teyzesi bize kız demiştin erkekmiş bizimki, öğrenince yazarım sana demiştim. Şimdiki bebekler fena şaşırtıyorlar insanı ama bizimki net gösteri. Buraya koyduğum ultrasonda baya küçüktü o yüzden anlaşılmadı bence.

Hanımlar göbekleriniz ne durumda ya benim ki aynı gibi halaa geçen gün hormonlardan mıdır nedir oturdum ağladım benim karnım niye büyümüyor diye milletin 17. Haftada göbekleri maşallah top gibi

Hanımlar göbekleriniz ne durumda ya benim ki aynı gibi halaa geçen gün hormonlardan mıdır nedir oturdum ağladım benim karnım niye büyümüyor diye milletin 17. Haftada göbekleri maşallah top gibi
al bendende o kadar. hamile pantolonu en küçük beden aldm belimden düşüyor. heves edip giyemedm. karnım sanki çok yemişim gibi hala. bazen bende etkileniyorum

Olabilir canım sonuçta sadece şekline bakarak içimden geçeni söylüyorum bazen erkek diyeceğim yerde tereddüt edip kız da diyorum tutanlarda şans eseri tutuyor bence

kızlar bugün dayanamadım birtane 0-3 aylık için elbise aldım. Evde kedim var ona aldım zannetti çok sevindi. Elbise okdar minik ki evdeki kedim o elbiseye sığmaz bile:) Kedi de haklı kendine alındı zannetti.
Hahaha çok tatlı yaaa yerim o minnoşu hayırlı olsun valla benim de bugün geldi yavruşumun ilk kıyafeti çok güzel heyecanlarmış çok minnak

Benim 17. Hafta bittti 18 oldu hala hic gobegim yok. Verdigim kilolar sayesinde eskisinden daha kucuk gobegim hatta. Esimin anannesi onceki gun "bu nasil hamile kız, onceden daha gobekliydin sen" dedi hamile pantolonu vs şöyle dursun uzuuun zamandir uzerime olmayan dar pantolonlarimi, kotlari cikardim giyiyorum keyifle

Olabilir canım sonuçta sadece şekline bakarak içimden geçeni söylüyorum bazen erkek diyeceğim yerde tereddüt edip kız da diyorum tutanlarda şans eseri tutuyor bence

Yok yok niye şans eseri olsun baya tutturuyorsun canım, kalbin temiz . Benimki çok küçüktü yanılttı seni. Doktorlar yanılıyor sen yanılmışsın çok mu canım

Hele benim sabahları aç karnına nerdeyse dümdüz deli miyim neyim canımı sıkıyor

ya bende böyleydim İlk hamileliğimde ağlıyodum neden çıkmıyo diye karnımı şişirip resim çekmeye çalışıyordum falan.. 20 haftadan sonra belirgin çıkmıştı ama doğuma giderken bile öyle çok değildi karnım 7 aylık desem inanırlardı yani. Yapı meselesi üzülme çıkacak
Ama gel gör şuan ikinci hamilelikte ikiz taşıyor gibiyim

Yok yok niye şans eseri olsun baya tutturuyorsun canım, kalbin temiz . Benimki çok küçüktü yanılttı seni. Doktorlar yanılıyor sen yanılmışsın çok mu canım
Tabiiki canım sen de haklısın bizim kontrol günümüz de gelse bizde öğrensek

Niye üzülüyorsun canım ne güzel işte ic karnin büyük sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Bende tam tersi 4aylik olduk gören doğum yakin gibi diyorlar gece rahat uyuyamıyorum ic karnim dar şanslısın bile bence

Vallahi hayret gerçekten ay çıldırcam ya kızın biri 14.haftalık resim atmış göbeği eline geliyor ya da şişiriyor fena taktım kafaya

Bende artık 20.haftadan ümitliyim bakalım aslında güzel bişeyde etrafta moral bozuyor aa hiç karnında yok falanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…