- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Benim normal halim
Amaaan maşallah ikisinde de tadacaksin sağlıklı olsunlar vaktiyle gelsinler inşallahSlm kızlar
Bugün kontrolum vardı bebisler iyicinsiyetleri kesinleşti rabbim nasip ederse bi kızım bide oglum olacak
Maşallah bir kız bir oğlan cok güzelSlm kızlar
Bugün kontrolum vardı bebisler iyicinsiyetleri kesinleşti rabbim nasip ederse bi kızım bide oglum olacak
Hormonlar herhaldeBende sinirli bı insanim normalde ama bu hafta çok saçma sapan şeyler sinirleniyorum sakin kalmam lazım biraz
Oyy maşallahh ikisi beraberSlm kızlar
al bendende o kadar. hamile pantolonu en küçük beden aldm belimden düşüyor. heves edip giyemedm. karnım sanki çok yemişim gibi hala. bazen bende etkileniyorumHanımlar göbekleriniz ne durumda ya benim ki aynı gibi halaa geçen gün hormonlardan mıdır nedir oturdum ağladım benim karnım niye büyümüyor diye milletin 17. Haftada göbekleri maşallah top gibi
Olabilir canım sonuçta sadece şekline bakarak içimden geçeni söylüyorum bazen erkek diyeceğim yerde tereddüt edip kız da diyorum tutanlarda şans eseri tutuyor bence
Hahaha çok tatlı yaaakızlar bugün dayanamadım birtane 0-3 aylık için elbise aldım. Evde kedim var ona aldım zannetti çok sevindi. Elbise okdar minik ki evdeki kedim o elbiseye sığmaz bile:) Kedi de haklı kendine alındı zannetti.
Ayy bende bende o kadar sinirli ve gerginim ki.. sacma sacma seylere sinirleniyorum ins duzelirBende bu hafta aşırı sinir var nedenseherşeye sinirleniyorum birden yukseliyorum ne zaman normale dönucez yaa
Benim 17. Hafta bittti 18 oldu hala hic gobegim yok. Verdigim kilolar sayesinde eskisinden daha kucuk gobegim hatta. Esimin anannesi onceki gun "bu nasil hamile kız, onceden daha gobekliydin sen" dediHanımlar göbekleriniz ne durumda ya benim ki aynı gibi halaa geçen gün hormonlardan mıdır nedir oturdum ağladım benim karnım niye büyümüyor diye milletin 17. Haftada göbekleri maşallah top gibi
Hele benim sabahları aç karnına nerdeyse dümdüz deli miyim neyim canımı sıkıyoral bendende o kadar. hamile pantolonu en küçük beden aldm belimden düşüyor. heves edip giyemedm. karnım sanki çok yemişim gibi hala. bazen bende etkileniyorum
Olabilir canım sonuçta sadece şekline bakarak içimden geçeni söylüyorum bazen erkek diyeceğim yerde tereddüt edip kız da diyorum tutanlarda şans eseri tutuyor bence
Hele benim sabahları aç karnına nerdeyse dümdüz deli miyim neyim canımı sıkıyor
Tabiiki canım sen de haklısın bizim kontrol günümüz de gelse bizde öğrensekYok yok niye şans eseri olsun baya tutturuyorsun canım, kalbin temiz . Benimki çok küçüktü yanılttı seni. Doktorlar yanılıyor sen yanılmışsın çok mu canım
Niye üzülüyorsun canım ne güzel işte ic karnin büyük sağlıklı olsun gerisi önemli değilHanımlar göbekleriniz ne durumda ya benim ki aynı gibi halaa geçen gün hormonlardan mıdır nedir oturdum ağladım benim karnım niye büyümüyor diye milletin 17. Haftada göbekleri maşallah top gibi
Vallahi hayret gerçektenBenim 17. Hafta bittti 18 oldu hala hic gobegim yok. Verdigim kilolar sayesinde eskisinden daha kucuk gobegim hatta. Esimin anannesi onceki gun "bu nasil hamile kız, onceden daha gobekliydin sen" dedihamile pantolonu vs şöyle dursun uzuuun zamandir uzerime olmayan dar pantolonlarimi, kotlari cikardim giyiyorum keyifle
Bende artık 20.haftadan ümitliyim bakalımya bende böyleydim İlk hamileliğimde ağlıyodum neden çıkmıyo diye karnımı şişirip resim çekmeye çalışıyordum falan.. 20 haftadan sonra belirgin çıkmıştı ama doğuma giderken bile öyle çok değildi karnım 7 aylık desem inanırlardı yani. Yapı meselesi üzülme çıkacak
Ama gel gör şuan ikinci hamilelikte ikiz taşıyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?