Bende artık 20.haftadan ümitliyim bakalımaslında güzel bişeyde etrafta moral bozuyor aa hiç karnında yok falanlar
Aydan aya gidince de insan tedirgin oluyor işteNiye üzülüyorsun canım ne güzel işte ic karnin büyük sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Bende tam tersi 4aylik olduk gören doğum yakin gibi diyorlar gece rahat uyuyamıyorum ic karnim dar şanslısın bile bence
Bende artık 20.haftadan ümitliyim bakalımaslında güzel bişeyde etrafta moral bozuyor aa hiç karnında yok falanlar
Her şeye lafları var her şeyeeFazla çıkınca da bozuyorlar merak etme o etrafa yaranamazsınaaa o ne öyle 6 aylık gibisin kızzz diyiveriyorlar
Alt tarafta var kızarıklar çatlama her türlü olacak gibiGerçekten avantaj canım çok aşırı büyüyen karın genelde çatlayabiliyor ama küçük olunca fazla gerilmiyor çatlakta olmuyor pek
Tabiiki canım sen de haklısın bizim kontrol günümüz de gelse bizde öğrensek
İnş canım inş benim bebiş önden gidiyordu en son biz senden büyük de olabiliriz şuanAy hadi sağlıkla gönlünüze göre bir olsun inşallah, bizim seninle neredeyse aynı sende öğrenirsin bu sefer
İnş canım inş benim bebiş önden gidiyordu en son biz senden büyük de olabiliriz şuan
Merhaba arkadaslar ikili testim e nabizda boyle gorunuyor değer falan yazmiyor bu nedir acaba
Benim de aynı senin gibi 12. Haftada 14+1 çıkmıştı bu sefer kaç çıkar acabaVallahi benimki bir hafta on gün önden gidiyor her gittiğimizde sata göre en son gittiğimizde 14+1 olması gerekirken 15+4 çıktı. Ama doktor olur böyle bir hafta önden geriden dedi bize. Aklım karışıyor benim böyle hangi haftadayım diyeceğimi şaşırıyorum bazen
Benim 12. Haftada gösterdi 14.haftada kesinleştirdi cinsiyetini. Hepsi sağlıkla gelsin inşallah.
Benim de aynı senin gibi 12. Haftada 14+1 çıkmıştı bu sefer kaç çıkar acaba
MasallahBirde yüzümüzü elimizle kolumuzla kapadığımız kordonumuzu boynumuza attığımız bu fotomuz var :) Allahtan kordonun bir ucu açık.
Evet bende korkarım ama doktorumuz sıkıntılı değil bir ucu açık dedi çok şükür.Masallahsu kordon muhabbeti en korktuğum Allah korusun indirsin o kordonu oradan caabiiik
7 aralıkta gideceğim İnşNe zaman gidecekseniz bence artı 10 gün koymuş gibi benim öyle oluyor genel olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?