2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Aydan aya gidince de insan tedirgin oluyor işte
Bir kaç gündür bende yüz üstü yatınca rahatsız olmaya başladım ama. Karnım çıkınca da yüz üstü yatmayı özlerim deli gibi

20+1den selamlar sevgiler

Oldum olası perinatologlara antipatim vardı o yüzden ikiliye ve detaylı ultrasona girmek istemedim. Daha önce ki gebeliğimde de çok güvendiğim eski doktoruma gittim ve detaylı ultrason muadili muayenemi ona yaptırdım. Çok dikkatlidir kendisi önceki oğlumun ten rengini dahi söylemişti ultrasondan bakıp. O yüzden ona güvenim tamdı. Çok şükür herşey yolunda kalp beyin burun ense böbrek herşeyine tek tek baktı. Diğer çocuklarım gibi buda haftasına göre önde gidiyor. Yaklaşık 2 hafta kadar 4kg ın üzerinde doğar dedi. Bende zaten 1.76 boyundayım uzun bir hatunum yani. O sebeple boyuda uzun. 2.oğlum 57cm 4.260kg doğmuştu. Şuan en büyük sorunum belimde 3 fıtığım olduğu için zorunlu sezeryan olmam gerekiyormuş Diğer iki oğlum normal doğumdu ne güzel. Neyse bebişim sağlıklı olsunda napalım. Bizden bu kadar şimdilik. Detaylı ultrason macerasıda böylece bitmiş oldu çok şükür.Şuan 420grm mış.

Ay hadi sağlıkla gönlünüze göre bir olsun inşallah, bizim seninle neredeyse aynı sende öğrenirsin bu sefer
İnş canım inş benim bebiş önden gidiyordu en son biz senden büyük de olabiliriz şuan

Merhaba arkadaslar ikili testim e nabizda boyle gorunuyor değer falan yazmiyor bu nedir acaba

Eklentiler

• Screenshot_20211130_205824.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 113
İnş canım inş benim bebiş önden gidiyordu en son biz senden büyük de olabiliriz şuan

Vallahi benimki bir hafta on gün önden gidiyor her gittiğimizde sata göre en son gittiğimizde 14+1 olması gerekirken 15+4 çıktı. Ama doktor olur böyle bir hafta önden geriden dedi bize. Aklım karışıyor benim böyle hangi haftadayım diyeceğimi şaşırıyorum bazen

Benim 12. Haftada gösterdi 14.haftada kesinleştirdi cinsiyetini. Hepsi sağlıkla gelsin inşallah.

Benim de aynı senin gibi 12. Haftada 14+1 çıkmıştı bu sefer kaç çıkar acaba

Merhaba güzel anneler ben şuan 15+6 günlük hamileyim geçende yazmistim covid oldum bgn 10. Günüm çok şükür hafif atlatiyorum 3 gündür rahimde baskımi desem zonlamami desem rahimde agrimi desem böyle arada geliyor gidiyor bu normal mi böyle olan varmı

Günaydın herkese,hastaneye gittim tiroit testlerini yaptırdım gelirken guzel bir pastane var onun simitini canim cekti ,aldim eve geldim.Yarim simit yedim yemez olaydım, oyle bir cikardim ki mahvetti beni ,18.haftadayim halen her yediğimi kusuyorum.Yavrum icerde ne kadar korkuyorsa artik oda kipirdaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…