- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
ben ultrasona giderken yediğim çikolatayı bile kustum. resmen midem reflü gastrt gibi davranıyor. simit fln yesem kesin midem mahvolur.Günaydın herkese,hastaneye gittim tiroit testlerini yaptırdım gelirken guzel bir pastane var onun simitini canim cekti ,aldim eve geldim.Yarim simit yedim yemez olaydım, oyle bir cikardim ki mahvetti beni ,18.haftadayim halen her yediğimi kusuyorum.Yavrum icerde ne kadar korkuyorsa artik oda kipirdaniyor
Aynen akşam da yemeği çıkardım benim boyle gidecek galibaben ultrasona giderken yediğim çikolatayı bile kustum. resmen midem reflü gastrt gibi davranıyor. simit fln yesem kesin midem mahvolur.
Sizin cinsiyet belli oldu mu :)Aynen akşam da yemeği çıkardım benim boyle gidecek galiba
Evet ,kız bebekmiş,bir oğlum bir kızım olacak rabbim izin verirse ,öncelikle sağlıkla inşallahSizin cinsiyet belli oldu mu :)
Yaaa maşallah hayırlı olsun. Bizim renkli ultrasona kaldı. Orada kesin görünür değil mi organlarına bakacaklar ya :)Evet ,kız bebekmiş,bir oğlum bir kızım olacak rabbim izin verirse ,öncelikle sağlıkla inşallah
Oyle mi ,pozisyonu mu uygun değildi, neden görünmedi?Ben ilk çocuğumda da ayrıntılı ultrasona girerken biliyordum o yüzden dikkat etmedim ama cok ters bir pozisyonda inatla saklamazsa görünür. Ne zaman gideceksiniz?Yaaa maşallah hayırlı olsun. Bizim renkli ultrasona kaldı. Orada kesin görünür değil mi organlarına bakacaklar ya :)
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahEvet ,kız bebekmiş,bir oğlum bir kızım olacak rabbim izin verirse ,öncelikle sağlıkla inşallah
Teşekkürler arkadaşım, cümlemizin kuzusu inşallah.Hareket var mi sen de ,benim ki daha net artık, yeri de sabitGözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah
Var var çok şükür arada bariz tekme gibi dönme gibi hareketler yapiyo çok şükürTeşekkürler arkadaşım, cümlemizin kuzusu inşallah.Hareket var mi sen de ,benim ki daha net artık, yeri de sabit
Benimki gece kuşu olacak galiba,gece 23 dediğin de başlıyor.Bir de sabah cok kötü kustum ,galiba korktu ya da rahatsız oldu ki bir kıpraştıVar var çok şükür arada bariz tekme gibi dönme gibi hareketler yapiyo çok şükürbu sabah en son hissettim hareketi..inşallah ara vermez hep devam etsin aratmasın rabbim
Geceleri benim de öyle yani bir öyleymişBenimki gece kuşu olacak galiba,gece 23 dediğin de başlıyor.Bir de sabah cok kötü kustum ,galiba korktu ya da rahatsız oldu ki bir kıpraştı
Ilaclar daha etki etmeden gene kusuyorum maalesef valla.Ay raporum da bugün son ,yarin ise başlıyorumGeceleri benim de öyle yani bir öyleymişakşam büyük olanın aşı kaynaklı ateşi vardı 4 ten sonra uyuyamadım o da uyanikti..ben hiç kusmadim ama bulantım çok oldu ilaç vermeid mi Dr kusma için
Hadi yaa Allah yardımcın olsun canım..sabahları kalkar kalkmaz bir iki çubuk kraker yemeyi denedin mi belki iyi gelir..benimde bu hafta hafi bulantım oluyo ama ara ara anlık geliyo gidiyor ilk başlarda bu kadar olmadı hattaIlaclar daha etki etmeden gene kusuyorum maalesef valla.Ay raporum da bugün son ,yarin ise başlıyorumayyy napacağım bilmiyorum
Sabahları açken tiroit ilacı almam gerekiyor canım,o yuzden onu yapamiyorum ama zaten benim bulantinin sabahla falan hic ilgisi yok ,gece uykudan bulanti ile uyanıyorum, zaten ne yesem direkt dışarıdaHadi yaa Allah yardımcın olsun canım..sabahları kalkar kalkmaz bir iki çubuk kraker yemeyi denedin mi belki iyi gelir..benimde bu hafta hafi bulantım oluyo ama ara ara anlık geliyo gidiyor ilk başlarda bu kadar olmadı hattagerçi açlıkla birlikte oluyo anlam veremedim
Aa ne değişik o zaman mide rahatsızlığı ile ilgili bişey olabilir mi acaba..resflu gastrit gibi..benim akrabamin öyleydi gebelikle alakasızdi kusmalari reflusu vardı..inşallah senin çok uzun sürmez canımSabahları açken tiroit ilacı almam gerekiyor canım,o yuzden onu yapamiyorum ama zaten benim bulantinin sabahla falan hic ilgisi yok ,gece uykudan bulanti ile uyanıyorum, zaten ne yesem direkt dışarıda
Şöyle ki ben tüp mideliyim acaba ondan mi diye düşünüyorum ama ben hamile kalmadan önce hic kusmuyordum.Hamilelik ile başladı o yuzden sanırım mideden değilAa ne değişik o zaman mide rahatsızlığı ile ilgili bişey olabilir mi acaba..resflu gastrit gibi..benim akrabamin öyleydi gebelikle alakasızdi kusmalari reflusu vardı..inşallah senin çok uzun sürmez canım
Haa belki hamilelik bulantilarini daha bı şiddetli hissediyo olabilirsin tüp mideden dolayı..inşallah düzelir ya sonuna kadar böle gitmesindeŞöyle ki ben tüp mideliyim acaba ondan mi diye düşünüyorum ama ben hamile kalmadan önce hic kusmuyordum.Hamilelik ile başladı o yuzden sanırım mideden değil
Yani midem küçük olduğu icin belki tahammül daha azdırHaa belki hamilelik bulantilarini daha bı şiddetli hissediyo olabilirsin tüp mideden dolayı..inşallah düzelir ya sonuna kadar böle gitmesinde
Benim ablamın eşinde var ama mide bypassi dediklerinden sanırım kolaya ve çok yemeye tahammülü yok hemen cikariyo yani şişkinliğe gelemiyo..gebelikte de mide de hep bı tuhaf his oluyo ya belki seninkide ondan diye bı mantık yürüttüm ama Dr öyle değil diyosa değildir..yarısına geldik nerdeyse çok şükür bı bu kadar daha var sabrederceksin canım yapacak bişey yokYani midem küçük olduğu icin belki tahammül daha azdırdoktor ilgisi yok dedi ama bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?