Ayyy zaten kola falan ömür boyu yasak hic icmesin.Ben normalde kola bağımlısıyım.Ama yasak Allah korusun.Evet zaten cok yiyemiyorsun,zorlarsan da rahatsız eder.Benim ablamın eşinde var ama mide bypassi dediklerinden sanırım kolaya ve çok yemeye tahammülü yok hemen cikariyo yani şişkinliğe gelemiyo..gebelikte de mide de hep bı tuhaf his oluyo ya belki seninkide ondan diye bı mantık yürüttüm ama Dr öyle değil diyosa değildir..yarısına geldik nerdeyse çok şükür bı bu kadar daha var sabrederceksin canım yapacak bişey yok
O da seviyor diye iciyo sanırım çok rahatsız ediyoms..ben normalde de pek sevmem kolayı hamile kalınca bir iki defa canım çekti bı daha içmedim zaten çok şekerli geliyo banaAyyy zaten kola falan ömür boyu yasak hic icmesin.Ben normalde kola bağımlısıyım.Ama yasak Allah korusun.Evet zaten cok yiyemiyorsun,zorlarsan da rahatsız eder.
Rahatsiz etmesinden ziyade ameliyat icin riskli ,zaten tombiklerin alışkanlıkları düzgün olsa tombul olmazlarO da seviyor diye iciyo sanırım çok rahatsız ediyoms..ben normalde de pek sevmem kolayı hamile kalınca bir iki defa canım çekti bı daha içmedim zaten çok şekerli geliyo bana
Geçmis olsun,açıcı kullanmadan geçici bir sey yapsaymışsınız sanki daha konforlu olurmuş ama ne yapalım hepimiz zaman zaman bazı şeyler yapıyoruzKızlar ben bugün bir halt yedim ve saçlarımı boyatmaya gittim, açıcı alerji yaptı ve kıpkırmızı oldum, şimdi stresten baş ağrısından ölüyorum. Kızıma hamileyken hiç boya falan yaptırmıyodum, işin kötü yanı bu arkadaşa hamile olduğumu bilmiyodum ve ilk saçımı o zaman açtırıp boyatmıştım. Acaba çocuk sarışın doğar mı?
Ya araştırmalara göre bebeğe bi etkisi yok ama alerji olunca telaş oldum baya bi. doktoruma söylesem muhtemelen kalayı yerimGeçmis olsun,açıcı kullanmadan geçici bir sey yapsaymışsınız sanki daha konforlu olurmuş ama ne yapalım hepimiz zaman zaman bazı şeyler yapıyoruzbir şey olmaz inşallah
Çok geçmiş olsun bunca çileye inşallah doğarKızlar ben bugün bir halt yedim ve saçlarımı boyatmaya gittim, açıcı alerji yaptı ve kıpkırmızı oldum, şimdi stresten baş ağrısından ölüyorum. Kızıma hamileyken hiç boya falan yaptırmıyodum, işin kötü yanı bu arkadaşa hamile olduğumu bilmiyodum ve ilk saçımı o zaman açtırıp boyatmıştım. Acaba çocuk sarışın doğar mı?
Mavi gözlü olması için ne yapmak gerekir acabaÇok geçmiş olsun bunca çileye inşallah doğar
Lens mi taksak şimdidenMavi gözlü olması için ne yapmak gerekir acaba
Benim kız aynı ben, bence oğlan da aynı ben olacak. Ya ben hala doğru düzgün hareket de hissetmiyorum. Geçen gittiğinizde de dürttü dürttü zor hareket ettirdi, çocuk içerde baygın gibiLens mi taksak şimdidenşaka bi yana ben ve eşim esmeriz oğlumuz sarışın doğmuştu her gören bu kime benziyor diyor . Bu seferki esmer olacak gibi hissediyorum
Hayırlı uurlu olsun, güzel günlerde sağlıkla uyusun içindeArkadaşlar yatağımız geldi ,insallah ici sağlıkla dolar.Biraz erken oldu ama indirimden almış olduk
Eki Görüntüle 2962754
İnşallah ay İnşallah, insan hem bir seyler alınca mutlu oluyor hem de tedirgin.Arac gereç alınacak baska bir şey yok gerci ama ,kiyafetler sil bastan pembişlere dalıyoruz ,bir ay daha geçsinHayırlı uurlu olsun, güzel günlerde sağlıkla uyusun içinde
Kızlar ben bugün bir halt yedim ve saçlarımı boyatmaya gittim, açıcı alerji yaptı ve kıpkırmızı oldum, şimdi stresten baş ağrısından ölüyorum. Kızıma hamileyken hiç boya falan yaptırmıyodum, işin kötü yanı bu arkadaşa hamile olduğumu bilmiyodum ve ilk saçımı o zaman açtırıp boyatmıştım. Acaba çocuk sarışın doğar mı?
Arkadaşlar yatağımız geldi ,insallah ici sağlıkla dolar.Biraz erken oldu ama indirimden almış olduk
Eki Görüntüle 2962754
Açtırma mevzusu gerdi beni biraz, bir de yandı azcık diplerim. Umarım çok pişman olacağım bir şey yapmamışımdır. Bir de doğumdan önce bir daha boyatmam gerekecek. Ona başka bi çare bulucam artık ama.Saç boyasının kanıtlanmış bi zararı yok bildiğim kadarıyla bişey olmaz diye düşünüyorumm ama bari değseydi beğenmemişsiniz de tüh yazık olmuşbenim de beyazlar raks ediyor kafamda tepem nenem gibi oldu önlerde aşırı yok diye öteliyorum ama 9. Ayın sonunda pamuk prensese dönersem bende boyayabilirim
Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah canımArkadaşlar yatağımız geldi ,insallah ici sağlıkla dolar.Biraz erken oldu ama indirimden almış olduk
Eki Görüntüle 2962754
Açtırma mevzusu gerdi beni biraz, bir de yandı azcık diplerim. Umarım çok pişman olacağım bir şey yapmamışımdır. Bir de doğumdan önce bir daha boyatmam gerekecek. Ona başka bi çare bulucam artık ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?