2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ayyy zaten kola falan ömür boyu yasak hic icmesin.Ben normalde kola bağımlısıyım.Ama yasak Allah korusun.Evet zaten cok yiyemiyorsun,zorlarsan da rahatsız eder.

Ayyy zaten kola falan ömür boyu yasak hic icmesin.Ben normalde kola bağımlısıyım.Ama yasak Allah korusun.Evet zaten cok yiyemiyorsun,zorlarsan da rahatsız eder.
O da seviyor diye iciyo sanırım çok rahatsız ediyoms..ben normalde de pek sevmem kolayı hamile kalınca bir iki defa canım çekti bı daha içmedim zaten çok şekerli geliyo bana

Burdan birisi sormuştu galiba bebek net görünmüyor dikiş yerimden dolayı galiba diye. Benim de ilk kontrollerim hep alttan yapıldı net görüntü olmadığı için. Dün gittiğimde sordum doktor plasenta hemen karnına yapışık bebek onun arkasında kalıyor hareketlerini de geç hissedebilirsin dedi.

O da seviyor diye iciyo sanırım çok rahatsız ediyoms..ben normalde de pek sevmem kolayı hamile kalınca bir iki defa canım çekti bı daha içmedim zaten çok şekerli geliyo bana
Rahatsiz etmesinden ziyade ameliyat icin riskli ,zaten tombiklerin alışkanlıkları düzgün olsa tombul olmazlar insallah bırakır

Kızlar ben bugün bir halt yedim ve saçlarımı boyatmaya gittim, açıcı alerji yaptı ve kıpkırmızı oldum, şimdi stresten baş ağrısından ölüyorum. Kızıma hamileyken hiç boya falan yaptırmıyodum, işin kötü yanı bu arkadaşa hamile olduğumu bilmiyodum ve ilk saçımı o zaman açtırıp boyatmıştım. Acaba çocuk sarışın doğar mı?

Geçmis olsun,açıcı kullanmadan geçici bir sey yapsaymışsınız sanki daha konforlu olurmuş ama ne yapalım hepimiz zaman zaman bazı şeyler yapıyoruz bir şey olmaz inşallah

Geçmis olsun,açıcı kullanmadan geçici bir sey yapsaymışsınız sanki daha konforlu olurmuş ama ne yapalım hepimiz zaman zaman bazı şeyler yapıyoruz bir şey olmaz inşallah
Ya araştırmalara göre bebeğe bi etkisi yok ama alerji olunca telaş oldum baya bi. doktoruma söylesem muhtemelen kalayı yerim hayır üstüne üstlük saçım istediğim gibi de olmadı bütün saçı kendi rengine boyatmam gerekirdi açıcısız çünkü saçlarım acaip siyah.neyse bi dahakine başka ni çözüm bulmam lazım ama.

Çok geçmiş olsun bunca çileye inşallah doğar

Lens mi taksak şimdiden şaka bi yana ben ve eşim esmeriz oğlumuz sarışın doğmuştu her gören bu kime benziyor diyor . Bu seferki esmer olacak gibi hissediyorum
Benim kız aynı ben, bence oğlan da aynı ben olacak. Ya ben hala doğru düzgün hareket de hissetmiyorum. Geçen gittiğinizde de dürttü dürttü zor hareket ettirdi, çocuk içerde baygın gibi

Hayırlı uurlu olsun, güzel günlerde sağlıkla uyusun içinde
İnşallah ay İnşallah, insan hem bir seyler alınca mutlu oluyor hem de tedirgin.Arac gereç alınacak baska bir şey yok gerci ama ,kiyafetler sil bastan pembişlere dalıyoruz ,bir ay daha geçsin

Saç boyasının kanıtlanmış bi zararı yok bildiğim kadarıyla bişey olmaz diye düşünüyorumm ama bari değseydi beğenmemişsiniz de tüh yazık olmuş benim de beyazlar raks ediyor kafamda tepem nenem gibi oldu önlerde aşırı yok diye öteliyorum ama 9. Ayın sonunda pamuk prensese dönersem bende boyayabilirim

Açtırma mevzusu gerdi beni biraz, bir de yandı azcık diplerim. Umarım çok pişman olacağım bir şey yapmamışımdır. Bir de doğumdan önce bir daha boyatmam gerekecek. Ona başka bi çare bulucam artık ama.

Organik boya falan diyolar kullanmadım ama belki daha masumdur
Bende bi araştırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…