2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Arkadaşlar yatağımız geldi ,insallah ici sağlıkla dolar.Biraz erken oldu ama indirimden almış olduk
Eki Görüntüle 2962754
Valla erken filan diyoruz ama yılbaşı zammından önce de almak gerekiyor. Sonra keşke alsaydım dememek için zorlanılacak şeyleri şimdiden almak lazım. Hayırlı olsun sağlıkla bolbol uyusun kuzucuk inşallah.

Günaydın kızlar ben bugün dayanamayıp özelde bi doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için. Çok uzun baktı başta göstermiyordu ama en sonda yüksek ihtimal kız dedi gösterdi hatta Ben önceden 2 düşük yaşamıştım ikisi de erkekti istemsiz bu defa da kalbimden erkek geçiyordu. Kız evlat hayırlıdır tatlıdır ama elimde olmadan bi burukluk yaşıyorum Birkaç güne geçer de mi burda bunu yaşayanlar vardı hani

iki tane kaybınız var bence hepimizin ve sizinde tek duası sağlıcakla kucağımıza almamız

Bizimde bugün muayenemiz vardı çok şükür yine gördük pipiyi haftasıyla uyumlu 188 gramcikmis..ayrıntılı için bişey demedi 1 ay sonra görüşelim dedi..kasılmaları sordum normal dedi rahim buyudugu için beklenen durummus ilerleyen zamanlarda daha çok olacakmış.4lu tarama yapıldı haftaya çıkar hayırlısıyla

Benim psikolojim çok bozulmuş ya bir kaybım var bu da sanki her an bir şey olacak gibi hep rüyamda düşük yaptığımı falan görüyorum en ufak ağrım olsa kendime kaygı yapıyorum dün lavaboya gittim çişim bitiyor geri geliyor bayağı uzun sürdü suyu geliyor diye aklım çıktı meğersem su öyle bişey değilmiş zaman nasıl geçecek bilmiyorum

Benim ikinci gebelik olduğu halde hala kaygılarım var..arada saliyorum kendimi ama analık böle bişey doğana kadar hep kaygili oluyo insan..düşünmemeye çalış kitap oku örgü biliyorsa or kendine oyalancak bişey bul canım..hem vakit geçer hemde kötü düşüncelerden biraz uzaklasirsin

o rüyayı görmeyen yoktur herhalde gebe olup da. rahat olmaya çalış tatlım dikkatini başka yöne yönelt boş kaldıkça kuruyor insan.

Onlara bile cesaret edemiyorum diğer çocukta Bi kaç bişey yaptım bunda bir çorap bile almadım daha kendimi sürekli Uykuya veriyorum

o rüyayı görmeyen yoktur herhalde gebe olup da. rahat olmaya çalış tatlım dikkatini başka yöne yönelt boş kaldıkça kuruyor insan.
Kafam o kadar dolu ki deli olacağım diye korkuyorum biraz hareket etse belki insan rahatlar

Onlara bile cesaret edemiyorum diğer çocukta Bi kaç bişey yaptım bunda bir çorap bile almadım daha kendimi sürekli Uykuya veriyorum
Kendin icin ör eşin için falan yap oyalan diye dedim canım hep kötüyü çağırma iyi düşünelim iyi olsun

Ben kızıma gebeyken çok acaip rüyalar görüyordum. Bu Arkadaşla ilgili hiç görmedim ama hareketlerini hissetmem lazım ama artık, gerilmeye başladım
Ben bildiğin 8 sezonluk bol aksiyonlu,bilim-kurgulu, dram yüklü rüyalar görüyorum hatta gündüz ne izlemiş yada okumussam onu goruyorum..geçen gün doguruyodum mesela bu hareket mevzusuna da takmışım herhalde rüyamda bildiğin karnım inip kalkiyodu korkudan uyandım doğurana kaa delirmeyelim de hayırlısı artik

Kızlar merhaba
16. haftamdayım, doktorum karından su alma (amniyosentez deniyormuş) işleminden bahsetti. Yine tam kesinliği olmasa da ikili teste göre daha net sonuç veren gen testi imiş. Perinatolog yapıyor fiyatı da 2000 tl imiş.

Daha önce buradan yaptıran var mı? Herkese yapılıyor mu? Sanki çok denk gelmedim. Çünkü yaptırmazsak istemediğimize dair imza verecekmişiz.

Ya da bunu yaptıracağıma 3500 verip nipt test mi yaptırsam çok kararsızım

(Bu arada ikili test sonucum 1/1600 çıkmıştı risk düşük diye nipt in fiyatını da düşünerek yaptırmamaya karar vermiştik)

Ya benim dün yediğim saç açtırma haltından sonra endişe seviyem aşırı arttı. Nebiçim pişmanım ya.

Ben yaptırmadım ama ammiyosentezin bazen bebek ölümlerine sebep olduğunu okumuştum.nipt i en güvenilir olanı bence en temizi sadece kan alacaklar..riskli mi çıkmıştı senin sonuclarin

Ben yaptırmadım ve nifty ne de gen testi. 2li iyi geldi, ardından 4lü de iyi geldi. Amniyosentez zaten çok riskli.

Ya benim dün yediğim saç açtırma haltından sonra endişe seviyem aşırı arttı. Nebiçim pişmanım ya.
İyi cesaret ama bişey olmamıştır korkma vakti vardır..kimisi ikinci yada ucuncu gebelik olsada 20.haftadan sonra hissederiz bebeğin duruşu ile de alakalı

Ben yaptırmadım ama ammiyosentezin bazen bebek ölümlerine sebep olduğunu okumuştum.nipt i en güvenilir olanı bence en temizi sadece kan alacaklar..riskli mi çıkmıştı senin sonuclarin
Yok canım ikili test 1/1600 çıkmıştı aslında risk düşük diye nipt de yaptırmayacaktık
Ama bunun da fiyatı nipt e yakın yapmışken nipt mi olsa diye düşündüm
Sanırım doktor da biraz sorumluluğu azalsın diye diyor, açılan davalardan falan bahsetti yaptırsanız daha iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…