2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
18+3 teyim 4.5 kg almışım. Çok mu normal mi acaba. Siz kaçar kilo aldınız kızlar

Daha 16.haftadayım veee 6 kg

Ama çok ilginçtir ki çocuk daha 100 gr olduğuna göre neremde bu 6 kg hiçbi fikrim yok zayıftım o yzden görünürde almamış gbi duruyorum böyle giderse 15 olurmuyuz

Son düzenleme:
Kizlar selam bugun cinsiyet kesinlestii %100 kiz.
Ama ense kalinligi fazla cikti ikili taramada risk 1/378di
Su an 16+3uz ve ense kalinligi 5,9 fazla buldu doktor
ikili taramada ense kalinligi 1.8 cikmisti.
Sizce fazla mi boyle cikmasi anormal midir

Kizlar selam bugun cinsiyet kesinlestii %100 kiz.
Ama ense kalinligi fazla cikti ikili taramada risk 1/378di
Su an 16+3uz ve ense kalinligi 5,9 fazla buldu doktor
ikili taramada ense kalinligi 1.8 cikmisti.
Sizce fazla mi boyle cikmasi anormal midir
Bebek büyüdükçe o değerin de artması normal değil midir açıkçası fikrim yok ama mantık yürütünce böyle ama tabi o sınırları doktor daha iyi bilir..
sağlıcakla gelsin prenses

Daha 16.haftadayım veee 6 kg

Ama çok ilginçtir ki çocuk daha 100 gr olduğuna göre neremde bu 6 kg hiçbi fikrim yok zayıftım o yzden görünürde almamış gbi duruyorum böyle giderse 15 olurmuyuz
15 te çok değil ya

Bugün benimde kontrolüm vardı 16+2 yiz geçen gittiğimde 12+6 erkeğe benzettim demişti dr şimdide kıza benzettim dedi bi ara görür gibi olduk ama bacaklarını sıkı sıkı kapatışını izledik miniğimin haftaya başka bi dr randevum var sabırsızlıkla bekliyorum bende sağlıklı olsun yeter ama ilk bebiş olunca bi heyecan basıyo

Olsun ,sağlık olsun

Ben ilk hamileliğimde doktoruma sormuştum doktorum öyle katı kuralları olmayan çoğu şeyi serbest kılan bi doktordu bana ilk 6 ay boya yaptırmanı asla istemiyorum doğumdan sonra da eğer emzirirsen 1 yaşına kadar boyamanı istemem dedi onun için bende doğuma 2 hafta kala boyatmıştım saçımı

Arkadaşlar yatağımız geldi ,insallah ici sağlıkla dolar.Biraz erken oldu ama indirimden almış olduk
Eki Görüntüle 2962754
Sade ve çok güzel mevlam huzurla uyumasını nasip etsin inşallah valla erken almak en mantıklısı gibi çünkü geçen hergün biraz daha pahalanıyor, Allahtan ilk oğlumdan büyük eşyalar duruyor bi ana kucağı alıcam ama geçen gün kıyafetlere falan baktım da eşime diyorum kıyafet alabilmek için kredi falan çekmemiz lazım sanırım bi zıbın bile 50-60 lira olmuş

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah ama Benziyor dediyse bence alışveriş yapma hemen 2-3 hafta daha bekle iyice kesinleşsin derim ben

Bence risk olmamasına rağmen yaptırmanızı istemesi bir risk gibi geldi amniosentez baya riskli bi uygulama nipt e de gerek yok bence sizi de gereksiz yere germiş ve gereksiz bir risk ve masrafa yöneltiyor garip geldi başka doktorla görüşün bence

Bende diyordum ki gruptaki herkes mi eksi de olur herkes 2 3 4 5 kilo verdi suana kadar bende 18. Haftadayim +5 kilo 15 le bitirsem sukur derim oglumda 13 kilo ile doguma gitmistim bu sanki hizli ilerliyor

Aha ayni ben. Ilk hamileligim cok sukur saglikla ilerledi ve kizim dogdu. Hic riskim vs yoktu. Hamileligim cok rahat gecti.
Gecen sene 1 dusuk yaptim bebek gelismedi ilk haftalarda ve bunu yasadiktan sonra her muaynemde bi kaygiyla gidiyorum ya bi sey olduysa diye. Ya kalbi durduysa diye.. iyi dusunmek lazim ki iyi olsun stres yapmamak lazim ama elde degil. Insan bi kez o dusugu yasayinca endiseleniyo malesef.. insallah bu sefer bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz.. sapasaglam dogarlar ve bize korkularimizi unuttururlar..

Ben vermek için cok uğraştım yoksa ,insan hayatında kaç defa yeme konusunda bu kadar özgür oluyor.Benim ideal aralıkta olmam için hatta 2 kilo daha vermem gerekiyor.Zaten bu kusmaya almiycam fazla ,inşallah
Ben 16+4 deyim 5 kilo aldım.Hatta yalan olmasın 5,5 da olabilir. Boy:173 Önceki kilom :68 idi. Şimdi 73.8
Çok mu???

15+3 teyim 1,3 kilo almışım görünüyor gün itibariyle. bence abartmadan herşeyi yemek lazım hanımlar. sabah iki dilim börek koymuşlar masama gömdüm birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…