18+3 teyim 4.5 kg almışım. Çok mu normal mi acaba. Siz kaçar kilo aldınız kızlar
Bebek büyüdükçe o değerin de artması normal değil midir açıkçası fikrim yok ama mantık yürütünce böyle ama tabi o sınırları doktor daha iyi bilir..Kizlar selam bugun cinsiyet kesinlestii %100 kiz.
Ama ense kalinligi fazla cikti ikili taramada risk 1/378di
Su an 16+3uz ve ense kalinligi 5,9 fazla buldu doktor
ikili taramada ense kalinligi 1.8 cikmisti.
Sizce fazla mi boyle cikmasi anormal midir
15 te çok değil yaDaha 16.haftadayım veee 6 kg
Ama çok ilginçtir ki çocuk daha 100 gr olduğuna göre neremde bu 6 kg hiçbi fikrim yok zayıftım o yzden görünürde almamış gbi duruyorumböyle giderse 15 olurmuyuz
15 te çok değil ya
Olsun ,sağlık olsunDimi yine bi olur yanı var 15inde hani
Ben 25 leri falan duyuyorum arkadaşlardan amannın inanasım gelmiyor işkence olur yani son aylar
İlk hamileliğim 10 kg ile bitmişti, bu daha şmdiden 6 olunca ufak bi şok olmadı değil
Ben ilk hamileliğimde doktoruma sormuştum doktorum öyle katı kuralları olmayan çoğu şeyi serbest kılan bi doktordu bana ilk 6 ay boya yaptırmanı asla istemiyorum doğumdan sonra da eğer emzirirsen 1 yaşına kadar boyamanı istemem dedi onun için bende doğuma 2 hafta kala boyatmıştım saçımıKızlar ben bugün bir halt yedim ve saçlarımı boyatmaya gittim, açıcı alerji yaptı ve kıpkırmızı oldum, şimdi stresten baş ağrısından ölüyorum. Kızıma hamileyken hiç boya falan yaptırmıyodum, işin kötü yanı bu arkadaşa hamile olduğumu bilmiyodum ve ilk saçımı o zaman açtırıp boyatmıştım. Acaba çocuk sarışın doğar mı?
Sade ve çok güzel mevlam huzurla uyumasını nasip etsin inşallahArkadaşlar yatağımız geldi ,insallah ici sağlıkla dolar.Biraz erken oldu ama indirimden almış olduk
Eki Görüntüle 2962754
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah ama Benziyor dediyse bence alışveriş yapma hemen 2-3 hafta daha bekle iyice kesinleşsin derim benGünaydın kızlar ben bugün dayanamayıp özelde bi doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için. Çok uzun baktı başta göstermiyordu ama en sonda yüksek ihtimal kız dedi gösterdi hattaBen önceden 2 düşük yaşamıştım ikisi de erkekti istemsiz bu defa da kalbimden erkek geçiyordu. Kız evlat hayırlıdır tatlıdır ama elimde olmadan bi burukluk yaşıyorum Birkaç güne geçer de mi burda bunu yaşayanlar vardı hani
Bence risk olmamasına rağmen yaptırmanızı istemesi bir risk gibi geldi amniosentez baya riskli bi uygulama nipt e de gerek yok bence sizi de gereksiz yere germiş ve gereksiz bir risk ve masrafa yöneltiyor garip geldi başka doktorla görüşün benceEvet aslında oranınız iyi dedi, internetten de baktım genelde riskli gebeliklere uygulanır yazıyor e bazı riskleri de mevcutmuş niye istiyor anlamadım. Bana dediği ‘risk gozukmeyip sendromlu doğan çok cocuk var’ bunu yaptırmazsanız nipt yaptırın diyor
Evet canım aslında gözüken bir risk yok, oran da iyi. Nipt de geçen hafta 3500 dü şimdi arayıp sordum 4000 olmuş şaka gibiartan fiyatlar düşündürüyor illa ki ama sanırım bu denilenlerden sonra amniyosentez yaptırmayacağım
Bende diyordum ki gruptaki herkes mi eksi de olur herkes 2 3 4 5 kilo verdi suana kadar bende 18. Haftadayim +5 kilo 15 le bitirsem sukur derimDimi yine bi olur yanı var 15inde hani
Ben 25 leri falan duyuyorum arkadaşlardan amannın inanasım gelmiyor işkence olur yani son aylar
İlk hamileliğim 10 kg ile bitmişti, bu daha şmdiden 6 olunca ufak bi şok olmadı değil
Aha ayni ben. Ilk hamileligim cok sukur saglikla ilerledi ve kizim dogdu. Hic riskim vs yoktu. Hamileligim cok rahat gecti.Benim psikolojim çok bozulmuş ya bir kaybım var bu da sanki her an bir şey olacak gibi hep rüyamda düşük yaptığımı falan görüyorum en ufak ağrım olsa kendime kaygı yapıyorum dün lavaboya gittim çişim bitiyor geri geliyor bayağı uzun sürdü suyu geliyor diye aklım çıktı meğersem su öyle bişey değilmiş zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Bende diyordum ki gruptaki herkes mi eksi de olur herkes 2 3 4 5 kilo verdi suana kadar bende 18. Haftadayim +5 kilo 15 le bitirsem sukur derimoglumda 13 kilo ile doguma gitmistim bu sanki hizli ilerliyor
Ben 16+4 deyim 5 kilo aldım.Hatta yalan olmasın 5,5 da olabilir. Boy:173 Önceki kilom :68 idi. Şimdi 73.8Ben vermek için cok uğraştım yoksa ,insan hayatında kaç defa yeme konusunda bu kadar özgür oluyor.Benim ideal aralıkta olmam için hatta 2 kilo daha vermem gerekiyor.Zaten bu kusmaya almiycam fazla ,inşallah
15+3 teyim 1,3 kilo almışım görünüyor gün itibariyle. bence abartmadan herşeyi yemek lazım hanımlar. sabah iki dilim börek koymuşlar masama gömdüm birini
Yaaa istemsizce baya bi güldümÜzülme ben yanındayım caaaaağnım birlikte şişeceğiz bu yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?