- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.358
- 108
- 31
İştahın en açık olduğu ve en fazla kilo alınan aymış. Gerçekten sürekli yemek istiyorum. :)Ne açıdan önemliymiş acaba extradan?
Hmmm canim bir seyler istese bile kusuyorumİştahın en açık olduğu ve en fazla kilo alınan aymış. Gerçekten sürekli yemek istiyorum. :)
Hamile yastigi aldim ben tavsiye ederimm. Sirti destekliyo yan yatinca agrilar azaliyo gercekten ben cok begendim sizde alin hemen
Sizin icin sıkıntı olmaz belki ama iki ayrı cocuk kendileri icin özel bir günün farklı olmasını isteyebilir. Ilerde genc olduklarinda hem arkadaslariyla hem aileleriyle kutlamak isteyebilirler. Bu yuzden ben olsam farkli yapardım .
8 yaş çok sanki canım..arkadaş yaş kriteri içindeyani üç dört sene sonra biri ergen olcak diğeri daha küçük oclak bence 1 hafta falan olsa daha mantıklı yinede
Grupta kilo alan 2/3 kişi var sanırım. Kalan kısım hep zayıflamış. Ama sağlık ocağındaki ebe bu ay çok önemli ekmeği hamur işini falan kes dedi
Ekmek yemeyi sevmem laaaakin pasta boreeek hamur işleri kalp benYa bakıp bakıp almıyorumm şunu gıcık oldum kendime cidden işe yarıyomu o kadar
sanki sonra evde onu tepicek yer bulamayacakmışım gibi bir his geliyor almaktan vazgeçiyorum
Dimi ya haklısınız yaş farkı var herkes ayrı telde olacak aynı gün sıkıntı olucak ben hangi biriyle ilgilenicem falan ilgi bölünmesinkendiliğinden aynı güne gelmezse şayet denk getirmeyeceğim karar verdim
Nasıl olacakmış o işne yiyeceğiz ki ozaman ben asla doymuyorum
Aksi gibi hep öyle şeylerde aklım gelsin mantılar gitsin börekler
Kilo alamayanlar kustugu içinGrupta kilo alan 2/3 kişi var sanırım. Kalan kısım hep zayıflamış. Ama sağlık ocağındaki ebe bu ay çok önemli ekmeği hamur işini falan kes dedi
Ben kusmadigim halde zayıfladım 2 3 kilo kadar. Mide bulantısından sadece yiyemedim herseyin kokusu çok kötü geliyor ama yavaş yavaş azaldı 20. Haftadan sonra alınıyor geneldeKilo alamayanlar kustugu için
Benimde bulandı canım ilk zamanlar üstüne baş dönmesi de eklendi..bulantı yememe engel olamadı ama ben hep sismandim kiBen kusmadigim halde zayıfladım 2 3 kilo kadar. Mide bulantısından sadece yiyemedim herseyin kokusu çok kötü geliyor ama yavaş yavaş azaldı 20. Haftadan sonra alınıyor genelde
Gebelikte alınan veriliyor genelde ama emzirme dönemine dikkat etmek lazım. Ben ilk bebeğim de emzirme döneminde aldım çünkü çok acıkıyordum.Benimde bulandı canım ilk zamanlar üstüne baş dönmesi de eklendi..bulantı yememe engel olamadı ama ben hep sismandim kiolsun sağlıklı dogsunlarda alınan verilir verilen alınır sorun degil
Geçmiş olsun birşey olmamıştır Allahın izniyle gittiniz mi doktoraNedendir bilmem bugün yürüyüşten sonra az bi kırmızımsı leke geldi akıntımla birleşik. Bir kaç gündür gribim yine, corona oldumda bir şey mi oldu diye sabaha kadar düşünüp dururum artık. Doktorum gel dedi bakalım inşallah iyidir miniğim
Aynen ben iki senede zor verdim emseydi belki verir mıydım bilmem..emmedi onu ye bunu ye dediler carede olmadı kilo oldu hepGebelikte alınan veriliyor genelde ama emzirme dönemine dikkat etmek lazım. Ben ilk bebeğim de emzirme döneminde aldım çünkü çok acıkıyordum.
Ya bakıp bakıp almıyorumm şunu gıcık oldum kendime cidden işe yarıyomu o kadar
sanki sonra evde onu tepicek yer bulamayacakmışım gibi bir his geliyor almakta
Ay süpermişYa satarsiniz sonracantasiyla geliyo zaten cok yer kaplamiyo oyle yastik kadar oluyo cantasina koyunca. Valla cok memnunum tum hamisler alsin ben cok rahat ettim. Ben kiloluyum biraz gobegim 9 aylik gobegi gibi simdiden baya rahat ettim ona ragmen
Kaç çıktı sonuç..ikili kaçtı..benim ikili normal çıktı dörtlü dün yapıldı merak ediyorum sonucu hayırlısı artikBenımde dortlum rısklı cktı cok korkuyorum
Ikılı yaptırmadım canım dortlü 1.53cktıKaç çıktı sonuç..ikili kaçtı..benim ikili normal çıktı dörtlü dün yapıldı merak ediyorum sonucu hayırlısı artik
Evet yüksek çıkmış..burun kemiği gördüler mi bide ense kalınlığı kaçmış..nipty testleri var senden kan alıp bakiyolar kesin sonuç aliniyo burda da bı çok kişi yaptırdı biraz pahalı ama en azından risksiz ve kesin sonuç aliniyo..için rahat eder canım risk çıktı diye hemen üzülme belki normaldirIkılı yaptırmadım canım dortlü 1.53cktı
Kaç çıktı sonuç..ikili kaçtı..benim ikili normal çıktı dörtlü dün yapıldı merak ediyorum sonucu hayırlısı artik
Ölcumler normaldı ama kan rısklı geldı cok uzgunum onuda yaptırmaya dururmumda yok dua edın baana nolurEvet yüksek çıkmış..burun kemiği gördüler mi bide ense kalınlığı kaçmış..nipty testleri var senden kan alıp bakiyolar kesin sonuç aliniyo burda da bı çok kişi yaptırdı biraz pahalı ama en azından risksiz ve kesin sonuç aliniyo..için rahat eder canım risk çıktı diye hemen üzülme belki normaldir
Gözünüzaydın canımKızlaar , cinsiyetimizi öğrendik sağlıkla şükürler olsun Prensesimiz geliyor Allahın izniyle
Fatos3458 canım ekleyebilirsin tabloya
Ayrintiliyi bekle canım ayrintilida belli olur hersey..hem üzülme bak burda da bı kaç ksiide risk çıktı ama nipty yaptırdılar temiz çıktı hep..inşallah yoktur..hem o testler tarama oluyo kesin bişey soylemiyo ki 53 kişi de bir ihtimal diyo ..Ölcumler normaldı ama kan rısklı geldı cok uzgunum onuda yaptırmaya dururmumda yok dua edın baana nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?