Yaaa istemsizce baya bi güldümAllahta sizi güldürsün inşallah
Ust sinir 6ymis. Benim 5.9 cikti ense kalinligi yuksek dedi o yuzdenBebek büyüdükçe o değerin de artması normal değil midir açıkçası fikrim yok ama mantık yürütünce böyle ama tabi o sınırları doktor daha iyi bilir..
sağlıcakla gelsin prenses
Çok teşekkür ederimMaşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah ama Benziyor dediyse bence alışveriş yapma hemen 2-3 hafta daha bekle iyice kesinleşsin derim ben
Aaa bu ben. 67ydim 72 yim su an gunlerimiz de ayniymisBen 16+4 deyim 5 kilo aldım.Hatta yalan olmasın 5,5 da olabilir. Boy:173 Önceki kilom :68 idi. Şimdi 73.8
Çok mu???
siz nifty yaptırmamışmıydınzAaa bu ben. 67ydim 72 yim su an gunlerimiz de ayniymis
Hayir yaptirmadik dusunmuyoruz acikcasi. Amniyosentez de riskli dedi doktor onu da kabul etmedik.siz nifty yaptırmamışmıydınz
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsn.. amniyosentez bende yaptırmam ama nifty çok basit bir test içinizi rahtlatır aslında.Hayir yaptirmadik dusunmuyoruz acikcasi. Amniyosentez de riskli dedi doktor onu da kabul etmedik.
Boyle sorun cikip da diger testleri temiz cikan ve saglikli dogum yapan annelerin yorumlarini okuyup rahatliyorum
İnş canım ya ultrasona giriyorum doktor ölçüleri söyleyene kadar gözlerinin içine bakıyorum öbüründe de böyleydim o da kanamalı geçiyordu Allah içimize su serpsin de gitsin bu kaygılarımızAha ayni ben. Ilk hamileligim cok sukur saglikla ilerledi ve kizim dogdu. Hic riskim vs yoktu. Hamileligim cok rahat gecti.
Gecen sene 1 dusuk yaptim bebek gelismedi ilk haftalarda ve bunu yasadiktan sonra her muaynemde bi kaygiyla gidiyorum ya bi sey olduysa diye. Ya kalbi durduysa diye.. iyi dusunmek lazim ki iyi olsun stres yapmamak lazim ama elde degil. Insan bi kez o dusugu yasayinca endiseleniyo malesef.. insallah bu sefer bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz.. sapasaglam dogarlar ve bize korkularimizi unuttururlar..
Sizin icin sıkıntı olmaz belki ama iki ayrı cocuk kendileri icin özel bir günün farklı olmasını isteyebilir. Ilerde genc olduklarinda hem arkadaslariyla hem aileleriyle kutlamak isteyebilirler. Bu yuzden ben olsam farkli yapardım .Ya bişey sorayım size benim büyük kızın beklenen doğum tarihi 26 mayıstı 16 mayısta geldi kendisi prensesşimdi bu cimcimenin de tarihi aynı gün acaba aynı gün aldırsam mı iki çocuk aynı doğum günü avantaj mı olur bana eziyet mi bilemedim 8 yaş var arada tabi baya bunu da düşününce
Benim 9 günde cıktıNipt testi yaptiranlar sonuclariniz kac gunde geldi kizlar
Ben sormuştum evet canım ara ara ufak kıpırtılar hissediyorum ben gaz olmadığına eminim sadece görüntü de sıkıntı yaşadık bugün muayene olucam bakalım başka bi bu doktor sorucam bende aynı şeyi yaşar mıyız tekrar bakalımBurdan birisi sormuştu galiba bebek net görünmüyor dikiş yerimden dolayı galiba diye. Benim de ilk kontrollerim hep alttan yapıldı net görüntü olmadığı için. Dün gittiğimde sordum doktor plasenta hemen karnına yapışık bebek onun arkasında kalıyor hareketlerini de geç hissedebilirsin dedi.
Ense kalınlığıni 12.haftafan sonra mi olcturdun şimdi miUst sinir 6ymis. Benim 5.9 cikti ense kalinligi yuksek dedi o yuzdendunden beridir kendimi hazirliyorum down sendromlu olursa bebegim diye
8 yaş çok sanki canım..arkadaş yaş kriteri içindeYa bişey sorayım size benim büyük kızın beklenen doğum tarihi 26 mayıstı 16 mayısta geldi kendisi prensesşimdi bu cimcimenin de tarihi aynı gün acaba aynı gün aldırsam mı iki çocuk aynı doğum günü avantaj mı olur bana eziyet mi bilemedim 8 yaş var arada tabi baya bunu da düşününce
Cok tesekkurler cevabiniz icinBenim 9 günde cıktı
Grupta kilo alan 2/3 kişi var sanırım. Kalan kısım hep zayıflamış. Ama sağlık ocağındaki ebe bu ay çok önemli ekmeği hamur işini falan kes dediDaha 16.haftadayım veee 6 kg
Ama çok ilginçtir ki çocuk daha 100 gr olduğuna göre neremde bu 6 kg hiçbi fikrim yok zayıftım o yzden görünürde almamış gbi duruyorumböyle giderse 15 olurmuyuz
Ne açıdan önemliymiş acaba extradan?Grupta kilo alan 2/3 kişi var sanırım. Kalan kısım hep zayıflamış. Ama sağlık ocağındaki ebe bu ay çok önemli ekmeği hamur işini falan kes dedi
2 li taramada bizim de 1.8 di sonra ölçülmedi tekrar. Neden tekrar ölçtü ki doktorunuz 3 lü 4 lü taramada falan mı ? Üst sınır 6 ise endişelenmeyin demek ki 6 cm ye kadar normal. Bebek büyüdükçe kalınlık artar illakiUst sinir 6ymis. Benim 5.9 cikti ense kalinligi yuksek dedi o yuzdendunden beridir kendimi hazirliyorum down sendromlu olursa bebegim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?