2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ya bişey sorayım size benim büyük kızın beklenen doğum tarihi 26 mayıstı 16 mayısta geldi kendisi prenses şimdi bu cimcimenin de tarihi aynı gün acaba aynı gün aldırsam mı iki çocuk aynı doğum günü avantaj mı olur bana eziyet mi bilemedim 8 yaş var arada tabi baya bunu da düşününce

Bebek büyüdükçe o değerin de artması normal değil midir açıkçası fikrim yok ama mantık yürütünce böyle ama tabi o sınırları doktor daha iyi bilir..
sağlıcakla gelsin prenses
Ust sinir 6ymis. Benim 5.9 cikti ense kalinligi yuksek dedi o yuzden dunden beridir kendimi hazirliyorum down sendromlu olursa bebegim diye

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah ama Benziyor dediyse bence alışveriş yapma hemen 2-3 hafta daha bekle iyice kesinleşsin derim ben
Çok teşekkür ederim Galiba öyle yapıcam ya burda böyle değişenler de olmuştu nolur nolmaz diye birkaç hafta daha beklicem net kız diye duyunca başlarım artık hayırlısıyla

Hayir yaptirmadik dusunmuyoruz acikcasi. Amniyosentez de riskli dedi doktor onu da kabul etmedik.
Boyle sorun cikip da diger testleri temiz cikan ve saglikli dogum yapan annelerin yorumlarini okuyup rahatliyorum
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsn.. amniyosentez bende yaptırmam ama nifty çok basit bir test içinizi rahtlatır aslında.

İnş canım ya ultrasona giriyorum doktor ölçüleri söyleyene kadar gözlerinin içine bakıyorum öbüründe de böyleydim o da kanamalı geçiyordu Allah içimize su serpsin de gitsin bu kaygılarımız

Sizin icin sıkıntı olmaz belki ama iki ayrı cocuk kendileri icin özel bir günün farklı olmasını isteyebilir. Ilerde genc olduklarinda hem arkadaslariyla hem aileleriyle kutlamak isteyebilirler. Bu yuzden ben olsam farkli yapardım .

Ben sormuştum evet canım ara ara ufak kıpırtılar hissediyorum ben gaz olmadığına eminim sadece görüntü de sıkıntı yaşadık bugün muayene olucam bakalım başka bi bu doktor sorucam bende aynı şeyi yaşar mıyız tekrar bakalım

8 yaş çok sanki canım..arkadaş yaş kriteri içinde yani üç dört sene sonra biri ergen olcak diğeri daha küçük oclak bence 1 hafta falan olsa daha mantıklı yinede

Kızlar basima gelen saçmalığa bakın. Migren hastasıyım devamlı migrenim tutuyor diye çantamda migren tasi var mentollü.Normalde kapaklı ve kapalı.Cantama öğlen yemek için buzdolabi poşetin de elma vardi.Onu cikardim yemeye başladım, 4 e böldüm, ilk dilimi yerken degisik bir tat geldi ama anlamadim,ikinci dilimi yerken iyice agzima mentollü tadi geldi ,birden ayağa fırladım, gittim kusmaya çalıştım.Nasil oldu anlamadım ama taşın maddesi elmaya gecmis anlaşılan. Biraz kustum ama ne kadarını kustum bilmiyorum of ya dertsiz başıma dert.

Daha 16.haftadayım veee 6 kg

Ama çok ilginçtir ki çocuk daha 100 gr olduğuna göre neremde bu 6 kg hiçbi fikrim yok zayıftım o yzden görünürde almamış gbi duruyorum böyle giderse 15 olurmuyuz
Grupta kilo alan 2/3 kişi var sanırım. Kalan kısım hep zayıflamış. Ama sağlık ocağındaki ebe bu ay çok önemli ekmeği hamur işini falan kes dedi

Ust sinir 6ymis. Benim 5.9 cikti ense kalinligi yuksek dedi o yuzden dunden beridir kendimi hazirliyorum down sendromlu olursa bebegim diye
2 li taramada bizim de 1.8 di sonra ölçülmedi tekrar. Neden tekrar ölçtü ki doktorunuz 3 lü 4 lü taramada falan mı ? Üst sınır 6 ise endişelenmeyin demek ki 6 cm ye kadar normal. Bebek büyüdükçe kalınlık artar illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…