- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
Ins saglıklıdır bebegım dua edın nolur ıns cok duaya ıhtıyacım varAyrintiliyi bekle canım ayrintilida belli olur hersey..hem üzülme bak burda da bı kaç ksiide risk çıktı ama nipty yaptırdılar temiz çıktı hep..inşallah yoktur..hem o testler tarama oluyo kesin bişey soylemiyo ki 53 kişi de bir ihtimal diyo ..
Ense kalinligi 13+0 da olcturdugumde 1,8di sorun yoktu kan degerlerim yuzunden riskim 1/378 cikmisti.Ense kalınlığıni 12.haftafan sonra mi olcturdun şimdi mi
Merhaba daha önce tarama testlerinde risk çıkıp nifty testleri normal çıkan arkadaşlarımız oldu. Sizinde normaldir ve detaylı ultrasonla rahat bir nefes alırsınız inşallahIns saglıklıdır bebegım dua edın nolur ıns cok duaya ıhtıyacım var
18haftam btti canım 20haftdan snra grusecegım ıns dua edın nılur saglıklı olsun bebegımMerhaba daha önce tarama testlerinde risk çıkıp nifty testleri normal çıkan arkadaşlarımız oldu. Sizinde normaldir ve detaylı ultrasonla rahat bir nefes alırsınız inşallahDetaylı için ne kadar kaldı bilmiyorum ama içiniz rahat etsin istiyorsanız bir perinatolog muayenesi düşünebilirsiniz.
Senin yaşadığına benzer bişey ben ilk oğlumda yaşadım..ama.benim haftam daha ileriydi..ilk taramada normal çıktı ense ilerleyen zamanlarda şeker çıktı bende..Dr beni fakülteye gideceksin artık orda devam edeceksin dedi..gittim 24 hafta falanim bana ölçüm yaptılar ense falan bütün organlarına baktılar ..cm hatirlamiyorm ense kalin böbrekler büyük down sendromlu dediler..hemen kan alalım karnında su alalım bilmem ne ağlaya zorlaya çıktım odadan..dedim prof vardır burda ona gideyim o da böbrek büyük sünnet olacak dedi doğunca..beynimden vurulmusa döndüm yarınsi kendimizi özel bı Dr da bulduk..hala ona giderim ikinci gebeligimde de..anlattık ilk dediği şey ense ölçümü 11 ila 13 haftalrda yapılır en iyi ölçüm tarihi budur bu tarihlerden sonra yüksek çıkar dedi..bütün herşey bakıldı bı sorun çıkmadı..sağlıkla doğdu çok şükür 4 yaşında şuanEnse kalinligi 13+0 da olcturdugumde 1,8di sorun yoktu kan degerlerim yuzunden riskim 1/378 cikmisti.
Dun yani 16+3 de olcturdugumde 5,9 cikti en ust deger buymus 17. Hafta icin ..
Doktor sıkıntı olabilir dedi renkli tarama yaptirmanizi oneririm baska yerde dedi. Tam 1 ay beklemem lazim icim icimi yiyo.
Kismi 3 lu tarama gibi aslinda evet belki odem yapmistir :/ iyi dusunmek istiyorum bende2 li taramada bizim de 1.8 di sonra ölçülmedi tekrar. Neden tekrar ölçtü ki doktorunuz 3 lü 4 lü taramada falan mı ? Üst sınır 6 ise endişelenmeyin demek ki 6 cm ye kadar normal. Bebek büyüdükçe kalınlık artar illaki
Kafam o kadar dolu ki deli olacağım diye korkuyorum biraz hareket etse belki insan rahatlar
hareketlendikten sonra da biraz rahat dursa da uyusam diyeceksiniz bence kıymetini bilin bu vakitlerin :)Ben kızıma gebeyken çok acaip rüyalar görüyordum. Bu Arkadaşla ilgili hiç görmedim ama hareketlerini hissetmem lazım ama artık, gerilmeye başladım
kız kardeşimin bebeği iri olduğundan bu ölçümde büyük çıkmıştı. kızı boşuna gerdiler gebelik boyunca endişe etti. çok şükür yeğenim çok sağlıklı ve hala iri bir bebek. amniyo sentez bile demişlerdi biz yaptırmadık. sizde endişe etmeyin bence yazık size de evladınıza da...Ense kalinligi 13+0 da olcturdugumde 1,8di sorun yoktu kan degerlerim yuzunden riskim 1/378 cikmisti.
Doktor sıkıntı olabilir dedi renkli tarama yaptirmanizi oneririm baska yerde dedi. Tam 1 ay beklemem lazim icim icimi yiyo.
Canimm cok tesekkur edr4imm , rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin hepimizeGözünüzaydın canımsağlıkla gelsin inşallah
Canim cok normal bu kaygılar, ben ilk baştan beri her wc gidişimde kalbim atıyor her seferinde pecete kontrol ediyorum şükredip kalkıyorum burada malesef okuduklarim benide cok etkiledi bilincaltimiz mahvolmuşBenim psikolojim çok bozulmuş ya bir kaybım var bu da sanki her an bir şey olacak gibi hep rüyamda düşük yaptığımı falan görüyorum en ufak ağrım olsa kendime kaygı yapıyorum dün lavaboya gittim çişim bitiyor geri geliyor bayağı uzun sürdü suyu geliyor diye aklım çıktı meğersem su öyle bişey değilmiş zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Kızlaar , cinsiyetimizi öğrendik sağlıkla şükürler olsun Prensesimiz geliyor Allahın izniyle
Fatos3458 canım ekleyebilirsin tabloya
Benim erkek 11.haftadan beri alenen gosteriyo 3 kez gördükMerhaba kızlar daha önce bahsetmiştim sezeryan dikiş yeri yüzünden doktor bebeği net görmemişti cinsiyet tahminde ilk bulunmuştu %80 erkek demişti kontrolde kesinleştiriz demişti tekrar bakınca göremediğini söyledi yine ve 1 ay sonra bugün tekrar başka bi doktora gittim ve doktor bana pozisyonundan cinsiyeti göremediğini söyledi bi umutla kız bekliyorum inaşallah bu belirsizlik kızdan olurerkek olsaydı kesin belli olur muydu pozisyon etkiler mi sizce de cevaplarsanız çok sevinirim
Amin inaşallahBenim erkek 11.haftadan beri alenen gosteriyo 3 kez gördükkız olabilir belkide Allah gönlüne göre versin canim
Benim doktorum ense falan ölçmedi bu sefer.Gecen sefer ölçmüştü ve burun kemiğine bakmisti,bu sefer burun kemiğini ölçtü, sanırım 3.5 dan büyük olması gerekiyor dedi,şükürler olsun 4.4 çıktı, iyi dedi.Gebelik boyle bir süreç, hep korkarak ilerliyoruz,doğduktan sonra da bu korkular hic bitmiyor,anne olmak cok zor.Allahim kimseyi böyle sınamasın ,periantoloğa giderseniz sanirim daha tatmin olursunuzEnse kalinligi 13+0 da olcturdugumde 1,8di sorun yoktu kan degerlerim yuzunden riskim 1/378 cikmisti.
Benim de ilki erkekAmin inaşallahRabbim hepimize hayırlısını versin evladın, sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım inaşallah da erkek olursa üzülmem oğluma erkek kardeş gelir ama kız olursa çook sevinirim ya
Cok tesekkur ederim canimm amin amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalimGözün aydın canım sağlıkla gelsin prensessss inşalllaah
12.haftada gostermedi , 13.haftada yine gostermedi doktor bi cikolata ye gel tekrar bakalim dedi, sonra tekrar girdik yine gostermedi. Tabi bu arada biz nifty test yaptirdigiimiz icin ogrendik cinsiyeti. 16.haftadaki muayenede gosterdi cinsiyetini de herseyini erkek cıktıMerhaba kızlar daha önce bahsetmiştim sezeryan dikiş yeri yüzünden doktor bebeği net görmemişti cinsiyet tahminde ilk bulunmuştu %80 erkek demişti kontrolde kesinleştiriz demişti tekrar bakınca göremediğini söyledi yine ve 1 ay sonra bugün tekrar başka bi doktora gittim ve doktor bana pozisyonundan cinsiyeti göremediğini söyledi bi umutla kız bekliyorum inaşallah bu belirsizlik kızdan olurerkek olsaydı kesin belli olur muydu pozisyon etkiler mi sizce de cevaplarsanız çok sevinirim
Yaa amin inşallahBenim de ilki erkeksağlıklı olsunlar hepsi evlat çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?