Bu yüzden umutlanmak istemiyorum bende gerçekten12.haftada gostermedi , 13.haftada yine gostermedi doktor bi cikolata ye gel tekrar bakalim dedi, sonra tekrar girdik yine gostermedi. Tabi bu arada biz nifty test yaptirdigiimiz icin ogrendik cinsiyeti. 16.haftadaki muayenede gosterdi cinsiyetini de herseyini erkek cıktıtabik pozisyonu onemli ama sizin gönlünüze göre olsun
hareketlendikten sonra da biraz rahat dursa da uyusam diyeceksiniz bence kıymetini bilin bu vakitlerin :)
Aynen bende öyleyim canım akıntı geliyor acaba kanama mı oluyor diyorum öbür çocuk öyle olunca bilinç altım kapkaranlıkCanim cok normal bu kaygılar, ben ilk baştan beri her wc gidişimde kalbim atıyor her seferinde pecete kontrol ediyorum şükredip kalkıyorum burada malesef okuduklarim benide cok etkiledi bilincaltimiz mahvolmuş.
Bol bol dua et rabbim izin versin yeter ki havada karada saglikla doğar bebeklerimiz Allahima emanet
Ay süpermişben de bakıyordum nerden aldınız hangi marka fotoğraf yükleme imkanınız var mı hangisi rahattır bilemedim de ben
Bunu aldim ben. Begendim
Aynen aynen dolgun hatta bas kismi bana yuksek geldi. Ben alcak yastik seviyorum. Dun gece ters kullandim daha cok hosuma gittiBu resimdeki gibi dolgun geldi mi yani ozaman iyi bazı yorumlar çok kötü
Ekledim bunu fav a
Kızlar doktor kontrolüm de hep 2d ultrason ile bakiyor. Ben renkli ultrasonla görmek istiyorum 3d ile. Sizin nasıl? Bilemedim yani hastaneden mi kaynaklı yoksa bu haftalar böyle mi en son 14 haftaya yakın gitmiştim
12. Haftadan sonra 16+3te gitmiştik renklide de gösterdi doktorum. Artık yüzüde belli olduğu için bundan sonra her gidişimizde göreceğiz diye düşünüyorum. Bundan sonra ki gidişinizde sizde renkli görürsünüz büyük ihtimal.Kızlar doktor kontrolüm de hep 2d ultrason ile bakiyor. Ben renkli ultrasonla görmek istiyorum 3d ile. Sizin nasıl? Bilemedim yani hastaneden mi kaynaklı yoksa bu haftalar böyle mi en son 14 haftaya yakın gitmiştim
Bende özele gidiyorum hatta 2 farklı hastaneye gittim ama ikisi de 2d ile gösterdi neden acabaCanım ben hep özele gittim 7. Haftadan itibaren -ki o zamanlar çok belli bile olmuyordu - renkli ultrasonla hem gösterdiler hem foto verdiler, belki hastanelerin cihazından cihazına fark ediyordur
Olabilir o zaman çünkü doktorumun sayfasında renkli ultrasonla yüklenmiş fotoğraflar vardı. Belki 15. Haftadan sonra bakiyorlardir dediğin gibi12. Haftadan sonra 16+3te gitmiştik renklide de gösterdi doktorum. Artık yüzüde belli olduğu için bundan sonra her gidişimizde göreceğiz diye düşünüyorum. Bundan sonra ki gidişinizde sizde renkli görürsünüz büyük ihtimal.
Ben sormadım bile doktorumaBen ilk hamileliğimde doktoruma sormuştum doktorum öyle katı kuralları olmayan çoğu şeyi serbest kılan bi doktordu bana ilk 6 ay boya yaptırmanı asla istemiyorum doğumdan sonra da eğer emzirirsen 1 yaşına kadar boyamanı istemem dedi onun için bende doğuma 2 hafta kala boyatmıştım saçımı
Valla kızım karnında da çok sakindi. Bakalım oğlan nasıl olacak :)hareketlendikten sonra da biraz rahat dursa da uyusam diyeceksiniz bence kıymetini bilin bu vakitlerin :)
Benim 16.hafta kontrolunde renkli açtı. Daha once bakmamisti.Kızlar doktor kontrolüm de hep 2d ultrason ile bakiyor. Ben renkli ultrasonla görmek istiyorum 3d ile. Sizin nasıl? Bilemedim yani hastaneden mi kaynaklı yoksa bu haftalar böyle mi en son 14 haftaya yakın gitmiştim
Benim de böyle oldu, biraz daha eli yüzü belli olsun diye beklemiş olabilirBenim 16.hafta kontrolunde renkli açtı. Daha once bakmamisti.
Hayırlı olsun çok güzel bu ben de baktığımda en dolgulu düzgün görünen bu satıcınınkilerdi gidip bakayım tekrarBunu aldim ben. Begendim
Ay beni sıkı sıkı tembihledi dr ya soluna yat diye her gittiğimde de söylüyorBende acaip sol kalça ağrısı var kizlar ya..sanki oyuyolar kalcamin içini..hep solumuza mi yatcaz biz ya sağ yatalım düz yatalım olma mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?