2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bu yüzden umutlanmak istemiyorum bende gerçekten teşekkür ederim inaşallah herşey sizinde gönlünüzce olur

Aynen bende öyleyim canım akıntı geliyor acaba kanama mı oluyor diyorum öbür çocuk öyle olunca bilinç altım kapkaranlık

Kızlar doktor kontrolüm de hep 2d ultrason ile bakiyor. Ben renkli ultrasonla görmek istiyorum 3d ile. Sizin nasıl? Bilemedim yani hastaneden mi kaynaklı yoksa bu haftalar böyle mi en son 14 haftaya yakın gitmiştim

Kızlar doktor kontrolüm de hep 2d ultrason ile bakiyor. Ben renkli ultrasonla görmek istiyorum 3d ile. Sizin nasıl? Bilemedim yani hastaneden mi kaynaklı yoksa bu haftalar böyle mi en son 14 haftaya yakın gitmiştim

Canım ben hep özele gittim 7. Haftadan itibaren -ki o zamanlar çok belli bile olmuyordu - renkli ultrasonla hem gösterdiler hem foto verdiler, belki hastanelerin cihazından cihazına fark ediyordur

12. Haftadan sonra 16+3te gitmiştik renklide de gösterdi doktorum. Artık yüzüde belli olduğu için bundan sonra her gidişimizde göreceğiz diye düşünüyorum. Bundan sonra ki gidişinizde sizde renkli görürsünüz büyük ihtimal.

Canım ben hep özele gittim 7. Haftadan itibaren -ki o zamanlar çok belli bile olmuyordu - renkli ultrasonla hem gösterdiler hem foto verdiler, belki hastanelerin cihazından cihazına fark ediyordur
Bende özele gidiyorum hatta 2 farklı hastaneye gittim ama ikisi de 2d ile gösterdi neden acaba

Olabilir o zaman çünkü doktorumun sayfasında renkli ultrasonla yüklenmiş fotoğraflar vardı. Belki 15. Haftadan sonra bakiyorlardir dediğin gibi

Ben sormadım bile doktoruma

Benim 16.hafta kontrolunde renkli açtı. Daha once bakmamisti.

Bende acaip sol kalça ağrısı var kizlar ya..sanki oyuyolar kalcamin içini..hep solumuza mi yatcaz biz ya sağ yatalım düz yatalım olma mi

Bende acaip sol kalça ağrısı var kizlar ya..sanki oyuyolar kalcamin içini..hep solumuza mi yatcaz biz ya sağ yatalım düz yatalım olma mi
Ay beni sıkı sıkı tembihledi dr ya soluna yat diye her gittiğimde de söylüyor valla ben de sağıma yatmayı özledim uyurken bile sağa dönünce huzursuz oluyorum kalça ağrısı neden acaba ya magnezyumdan felan olabilir mi o yöne yatmak işkence olmasın size öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…