- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 30
Teşekkür ederim. Evet gittik çok şükür bir sıkıntı yok aksine maşallahı vardı eller ayaklar ağız dil kıpır kıpırdı gördük geldikGeçmiş olsun birşey olmamıştır Allahın izniyle gittiniz mi doktora
Ya benim de hep omzum ağrıyor ama ben sağa da yatıyorum, doktor ilk gittiğimde sağa ya da sola demisti.Sol ile başlıyorum ama sağa da yatıyorum benim de omzum fenqBende acaip sol kalça ağrısı var kizlar ya..sanki oyuyolar kalcamin içini..hep solumuza mi yatcaz biz ya sağ yatalım düz yatalım olma mi
Bende acaip sol kalça ağrısı var kizlar ya..sanki oyuyolar kalcamin içini..hep solumuza mi yatcaz biz ya sağ yatalım düz yatalım olma mi
Kızlar Ece nasıl ya da Melis?
Bence sürekli sola yatmaktan çürüdü resmen yürürken bile agrio çokAy beni sıkı sıkı tembihledi dr ya soluna yat diye her gittiğimde de söylüyorvalla ben de sağıma yatmayı özledim uyurken bile sağa dönünce huzursuz oluyorum kalça ağrısı neden acaba ya magnezyumdan felan olabilir mi o yöne yatmak işkence olmasın size öyle
Ben artık birazda sagoma yaticam en azından küçükler daha..ilerki zamanlarda daha çok yatarız sola..benim sağ da arızalı protezBenimde kalçam ağrıyor sabah zonklamasına uyanıyorum sağıma soluma değişerek yatıyorum ama yine de
Benimki de her şeye yok diyor ,kendinin de bir önerisi yok.Daha cok var diyor,ben de tez canlıyım, ismi belli olsun ,öyle seveyim diyorumBen eşime bişey beğendiremiyorum işim var vallahi
Kızım olaydi Ece de düşünmüştüm ben kısa isimleri seviyorum..adıyla yaşasın maviye ne olduKızlar Ece nasıl ya da Melis?
Kızlar Ece nasıl ya da Melis?
Ayyy Mavi kalbimde amaKızım olaydi Ece de düşünmüştüm ben kısa isimleri seviyorum..adıyla yaşasın maviye ne oldu
Omuzlarda sorun yok ama kalça fenaYa benim de hep omzum ağrıyor ama ben sağa da yatıyorum, doktor ilk gittiğimde sağa ya da sola demisti.Sol ile başlıyorum ama sağa da yatıyorum benim de omzum fenq
İkinci adını da koyabilirsin..millet ne isimler koyuyor aslında ya yinede hangisi içine dönerse artıkAyyy Mavi kalbimde amaherkes bi eleştiriyor, arkadaşları ile sorun yaşar, ilkokulda dalga geçilir falan diyorlar ,yoksa istiyorum
Iki isim hic sevmiyorum neden bilmem.Gercekten millet ne isimler koyuyorİkinci adını da koyabilirsin..millet ne isimler koyuyor aslında ya yinede hangisi içine dönerse artık
Benimki de her şeye yok diyor ,kendinin de bir önerisi yok.Daha cok var diyor,ben de tez canlıyım, ismi belli olsun ,öyle seveyim diyorum
Iki isim hic sevmiyorum neden bilmem.Gercekten millet ne isimler koyuyor
Son zamanlarda herkese denen sey bu sanirim. Bi yakinimiza da yine down sendromlu demisler hepsinin morali bozuk. Arastirdigima gore yurtdisinda bazi ulkelerde yasaklanmis bu ikili testler surekli yanlis sonuclar nedeniyle. Tesekkur ederim tek bilmek istedigim boyle denen tum bebeklerin su an cok iyi ve saglikli olmasi. Bana da umut oluyorlar.kız kardeşimin bebeği iri olduğundan bu ölçümde büyük çıkmıştı. kızı boşuna gerdiler gebelik boyunca endişe etti. çok şükür yeğenim çok sağlıklı ve hala iri bir bebek. amniyo sentez bile demişlerdi biz yaptırmadık. sizde endişe etmeyin bence yazık size de evladınıza da...
6 . Aya kadar istediğimiz gibi yatabiliriz diye biliyorum.Dr Banu Çiftçi nin bununla ilgili videolarını izlemiştim.6.aydan sonra sadece sol ve sola eğimli bi şekilde yatılmalıymışBende acaip sol kalça ağrısı var kizlar ya..sanki oyuyolar kalcamin içini..hep solumuza mi yatcaz biz ya sağ yatalım düz yatalım olma mi
19. Haftamdayım benim bebeğimde hiç hareketlenmiyor. Tedirgin olmayınKafam o kadar dolu ki deli olacağım diye korkuyorum biraz hareket etse belki insan rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?