2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bende acaip sol kalça ağrısı var kizlar ya..sanki oyuyolar kalcamin içini..hep solumuza mi yatcaz biz ya sağ yatalım düz yatalım olma mi
Ya benim de hep omzum ağrıyor ama ben sağa da yatıyorum, doktor ilk gittiğimde sağa ya da sola demisti.Sol ile başlıyorum ama sağa da yatıyorum benim de omzum fenq

Bence sürekli sola yatmaktan çürüdü resmen yürürken bile agrio çok

Benimki de her şeye yok diyor ,kendinin de bir önerisi yok.Daha cok var diyor,ben de tez canlıyım, ismi belli olsun ,öyle seveyim diyorum

Öf aynılar yaaa ne desem daha dur daha var aaa şimdiden mi acele etme bla bla ne rahatlar
Bende belirlemek istiyorum adıyla seslenmek

Son zamanlarda herkese denen sey bu sanirim. Bi yakinimiza da yine down sendromlu demisler hepsinin morali bozuk. Arastirdigima gore yurtdisinda bazi ulkelerde yasaklanmis bu ikili testler surekli yanlis sonuclar nedeniyle. Tesekkur ederim tek bilmek istedigim boyle denen tum bebeklerin su an cok iyi ve saglikli olmasi. Bana da umut oluyorlar.

Bende acaip sol kalça ağrısı var kizlar ya..sanki oyuyolar kalcamin içini..hep solumuza mi yatcaz biz ya sağ yatalım düz yatalım olma mi
6 . Aya kadar istediğimiz gibi yatabiliriz diye biliyorum.Dr Banu Çiftçi nin bununla ilgili videolarını izlemiştim.6.aydan sonra sadece sol ve sola eğimli bi şekilde yatılmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…