- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.358
- 108
- 31
Devlette renkli ultrason yok. Sadece 20. Haftadan sonra detaylı ugs var orada bakabilirsiniz. Bu haftalarda isterseniz özele gitmeniz gerekir.Bende özele gidiyorum hatta 2 farklı hastaneye gittim ama ikisi de 2d ile gösterdi neden acaba
Özele gidiyorum zaten ama bazıları 15. Haftadan itibaren renkli ultrasondan bakıyormuş benim de öyle galiba birdaha gittiğim de görücez bakalımDevlette renkli ultrason yok. Sadece 20. Haftadan sonra detaylı ugs var orada bakabilirsiniz. Bu haftalarda isterseniz özele gitmeniz gerekir.
Özelde talep edin bakarlar. Devlette yokta :)Özele gidiyorum zaten ama bazıları 15. Haftadan itibaren renkli ultrasondan bakıyormuş benim de öyle galiba birdaha gittiğim de görücez bakalım
Balık yiyemediğinizi doktorunuza söylediniz mi? Söylemediyseniz birde o şekilde söyleyip sorun. Benim doktorumda omega3 vermedi balık yiyor musun diye sormadı da ama ben balık yiyebiliyorum zaten ihtiyaç olsaydı doktor üstünde dururdu diye düşünüyorum. Hem omega3 sadece balıkta yok yumurta, meyve, yeşil yapraklı sebze ve cevizde de var. Bunlarla da ihtiyacı karşılayabilirsiniz.Kızlar OMEGA 3 ü bıraktım. Decavite geçtim şu an demir ilacı ve devavit kullanıyorum sadece. Doktor gerek yok dedi ama omegada alsam mı. Balık yiyemiyorum hiç
Ben hem anne yanı hem park yatak olarak kullanılabilen joie kubbie alacağım. Bebek arabasına henüz tam karar veremedimKızlar beşik ve arabayı ne alacaksınız .Çok seçenek olunca kafam karışıyor
Bu beşiği kaç yaşına kadar kullanabilirler.Siz oda yapmayı düşünüyor musunuz ilerideBen hem anne yanı hem park yatak olarak kullanılabilen joie kubbie alacağım. Bebek arabasına henüz tam karar veremedim
1 yaşına kadar kullanabilir. Ben anne yanı olarakta kullanılabildiği için ve park yataklara göre biraz küçük olduğu için tercih edeceğim. İlerde oda yapmayı düşünüyorum bu süre benim için yeterli. Siz daha uzun kullanmak istiyorsanız normal bir park yatakta işinizi görecektir. Şu sıralar elele markasının madre modelini baya beğeniyorlar oda anne yanı olarak kullanılıyor ama normal park yataklar gibi büyük.Bu beşiği kaç yaşına kadar kullanabilirler.Siz oda yapmayı düşünüyor musunuz ileride
Evet ben biraz daha uzun süre kullanmak istiyorum.Çok teşekkür ederim şimdi inceliyorum1 yaşına kadar kullanabilir. Ben anne yanı olarakta kullanılabildiği için ve park yataklara göre biraz küçük olduğu için tercih edeceğim. İlerde oda yapmayı düşünüyorum bu süre benim için yeterli. Siz daha uzun kullanmak istiyorsanız normal bir park yatakta işinizi görecektir. Şu sıralar elele markasının madre modelini baya beğeniyorlar oda anne yanı olarak kullanılıyor ama normal park yataklar gibi büyük.
Bu Bi kaç gündür ufak hareketlenme var gibi fark ediliyor artık ben öbüründe de çok erken hissetmiştim19. Haftamdayım benim bebeğimde hiç hareketlenmiyor. Tedirgin olmayınsizin daha küçük
Saat 4 ten beri uyuyamıyorum bütün gece ağladım ağrısına.. daha 4.ayda bu kadar agrirsa ileride kimbilir ne olacak6 . Aya kadar istediğimiz gibi yatabiliriz diye biliyorum.Dr Banu Çiftçi nin bununla ilgili videolarını izlemiştim.6.aydan sonra sadece sol ve sola eğimli bi şekilde yatılmalıymış
Bu kadar ağlatan ve uyutmayan bir ağrıysa doktorunuzla bir görüşün belki önerebileceği bir şeyler vardır.Saat 4 ten beri uyuyamıyorum bütün gece ağladım ağrısına.. daha 4.ayda bu kadar agrirsa ileride kimbilir ne olacak
15 16. Haftada evet aciyorlar ama durusuyla alakali net goruntuler cikmayabiliyor oglumda 15 haftalik boydan heryeri belli olan renkli fotosu var ama bu gebeligimde 16+3 de acti renkliyi ama hcbisey belli olmadi durusundan kaynakli 20 hafta civari daha net goruntuler elde edilir merak etmeyinÖzele gidiyorum zaten ama bazıları 15. Haftadan itibaren renkli ultrasondan bakıyormuş benim de öyle galiba birdaha gittiğim de görücez bakalım
Benim de bu 2. Gebelik sizin araları kaç yaş merak ettim :)15 16. Haftada evet aciyorlar ama durusuyla alakali net goruntuler cikmayabiliyor oglumda 15 haftalik boydan heryeri belli olan renkli fotosu var ama bu gebeligimde 16+3 de acti renkliyi ama hcbisey belli olmadi durusundan kaynakli 20 hafta civari daha net goruntuler elde edilir merak etmeyin
Ben heyner 7 in 1 beşik düşünüyorum ama kararsizim. Ikeanin besikleri de çok kullanışlı bu arada. İkisi arasında gidip geliyorum bakalimKızlar beşik ve arabayı ne alacaksınız .Çok seçenek olunca kafam karışıyor
Ben de bununla benzer kraft fresh aldimBen hem anne yanı hem park yatak olarak kullanılabilen joie kubbie alacağım. Bebek arabasına henüz tam karar veremedim
Evet İKEA’nın beşikleri de güzel .Aslında ben park beşik mi Yoksa ahşap beşik mi almalıyım ona karar veremedim.Uzun süre hangisini kullanabilir.Çünkü uzun bi süre odasını yapamayacağımBen heyner 7 in 1 beşik düşünüyorum ama kararsizim. Ikeanin besikleri de çok kullanışlı bu arada. İkisi arasında gidip geliyorum bakalim
Ikea beşiği 3 yaş çok rahat kullanır hatta 4. Park beşik ben beğenmiyorum bir kaç kişi de uzun süre kullanılmıyor diyodu ama bilmiyorum kullanmadım hiçEvet İKEA’nın beşikleri de güzel .Aslında ben park beşik mi Yoksa ahşap beşik mi almalıyım ona karar veremedim.Uzun süre hangisini kullanabilir.Çünkü uzun bi süre odasını yapamayacağım
Çok şükür canım aynı haftalardayız hissediyor musun bebeğini ben bazen hissediyorum bazen hiç hissetmiyorumTeşekkür ederim. Evet gittik çok şükür bir sıkıntı yok aksine maşallahı vardı eller ayaklar ağız dil kıpır kıpırdı gördük geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?