2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar OMEGA 3 ü bıraktım. Decavite geçtim şu an demir ilacı ve devavit kullanıyorum sadece. Doktor gerek yok dedi ama omegada alsam mı. Balık yiyemiyorum hiç

Devlette renkli ultrason yok. Sadece 20. Haftadan sonra detaylı ugs var orada bakabilirsiniz. Bu haftalarda isterseniz özele gitmeniz gerekir.
Özele gidiyorum zaten ama bazıları 15. Haftadan itibaren renkli ultrasondan bakıyormuş benim de öyle galiba birdaha gittiğim de görücez bakalım

Kızlar OMEGA 3 ü bıraktım. Decavite geçtim şu an demir ilacı ve devavit kullanıyorum sadece. Doktor gerek yok dedi ama omegada alsam mı. Balık yiyemiyorum hiç
Balık yiyemediğinizi doktorunuza söylediniz mi? Söylemediyseniz birde o şekilde söyleyip sorun. Benim doktorumda omega3 vermedi balık yiyor musun diye sormadı da ama ben balık yiyebiliyorum zaten ihtiyaç olsaydı doktor üstünde dururdu diye düşünüyorum. Hem omega3 sadece balıkta yok yumurta, meyve, yeşil yapraklı sebze ve cevizde de var. Bunlarla da ihtiyacı karşılayabilirsiniz.

Kızlar beşik ve arabayı ne alacaksınız .Çok seçenek olunca kafam karışıyor

Kızlar beşik ve arabayı ne alacaksınız .Çok seçenek olunca kafam karışıyor
Ben hem anne yanı hem park yatak olarak kullanılabilen joie kubbie alacağım. Bebek arabasına henüz tam karar veremedim

Eklentiler

• 338815AA-FA3C-4177-A9DB-33E8F451C043.webp
    24 KB · Görüntüleme: 74
Ben hem anne yanı hem park yatak olarak kullanılabilen joie kubbie alacağım. Bebek arabasına henüz tam karar veremedim
Bu beşiği kaç yaşına kadar kullanabilirler.Siz oda yapmayı düşünüyor musunuz ileride

Bu beşiği kaç yaşına kadar kullanabilirler.Siz oda yapmayı düşünüyor musunuz ileride
1 yaşına kadar kullanabilir. Ben anne yanı olarakta kullanılabildiği için ve park yataklara göre biraz küçük olduğu için tercih edeceğim. İlerde oda yapmayı düşünüyorum bu süre benim için yeterli. Siz daha uzun kullanmak istiyorsanız normal bir park yatakta işinizi görecektir. Şu sıralar elele markasının madre modelini baya beğeniyorlar oda anne yanı olarak kullanılıyor ama normal park yataklar gibi büyük.

Evet ben biraz daha uzun süre kullanmak istiyorum.Çok teşekkür ederim şimdi inceliyorum

6 . Aya kadar istediğimiz gibi yatabiliriz diye biliyorum.Dr Banu Çiftçi nin bununla ilgili videolarını izlemiştim.6.aydan sonra sadece sol ve sola eğimli bi şekilde yatılmalıymış
Saat 4 ten beri uyuyamıyorum bütün gece ağladım ağrısına.. daha 4.ayda bu kadar agrirsa ileride kimbilir ne olacak

Özele gidiyorum zaten ama bazıları 15. Haftadan itibaren renkli ultrasondan bakıyormuş benim de öyle galiba birdaha gittiğim de görücez bakalım
15 16. Haftada evet aciyorlar ama durusuyla alakali net goruntuler cikmayabiliyor oglumda 15 haftalik boydan heryeri belli olan renkli fotosu var ama bu gebeligimde 16+3 de acti renkliyi ama hcbisey belli olmadi durusundan kaynakli 20 hafta civari daha net goruntuler elde edilir merak etmeyin

Benim de bu 2. Gebelik sizin araları kaç yaş merak ettim :)

Ben heyner 7 in 1 beşik düşünüyorum ama kararsizim. Ikeanin besikleri de çok kullanışlı bu arada. İkisi arasında gidip geliyorum bakalim
Evet İKEA’nın beşikleri de güzel .Aslında ben park beşik mi Yoksa ahşap beşik mi almalıyım ona karar veremedim.Uzun süre hangisini kullanabilir.Çünkü uzun bi süre odasını yapamayacağım

Evet İKEA’nın beşikleri de güzel .Aslında ben park beşik mi Yoksa ahşap beşik mi almalıyım ona karar veremedim.Uzun süre hangisini kullanabilir.Çünkü uzun bi süre odasını yapamayacağım
Ikea beşiği 3 yaş çok rahat kullanır hatta 4. Park beşik ben beğenmiyorum bir kaç kişi de uzun süre kullanılmıyor diyodu ama bilmiyorum kullanmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…