2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben hala sırtüstü falan yatıyorum ya, bi uyanıyorum sırtüstüyüm. Bebek büyüdükçe yatılmıyor zaten bazen hafif yüzüstü de buluyorum kendimi. Bi yerden sonra yüzüstü-dırtüstü hayal olacak

Evet İKEA’nın beşikleri de güzel .Aslında ben park beşik mi Yoksa ahşap beşik mi almalıyım ona karar veremedim.Uzun süre hangisini kullanabilir.Çünkü uzun bi süre odasını yapamayacağım
Park yatak ,rahatlıkla 3 yasa kadar gider

Arkadaşlar bakın benim 10.000 de 1 risk çıkmasına rağmen doktor bana , bu düşük risk değeri down riskinin sıfır olduğunu göstermez, en net tanı amniyosentezdir,biz doktorlar bunu bildirmek zorundayız dedi. Hatta muayene raporuna bu şekilde hastaya söylendi diye not aldı. Doktorları bu konu da eleştirmemeliyiz çünkü bazı insanlar hani düşük risk demiştiniz downlu doğdu çocğum diye doktorru suçluyorlar, onlar da üstüne basa basa bu tanı değil tarama testi düşük değer çıktı diye kesinlikle yoktur demiyoruz diye belirtiyorlar. Bana da doktorum söyledi bu kadar büyük mesele haline getircek birşey değil haklılar söylemek de kesin tanı istiyorum diyenler amniyosentez yaptırmalı söyledikleri bu ,yaptrcaksın diye yakasına yapışmıyolar kimsenin , ama bunu bana niye söylemediniz diye doktorun yakasına yapışanlar var malesef ki

Iste bu yüzden ikili test cok sacma çünkü sadece olasılık hesaplıyor, 50 de 1 de olsa 50000 de 1 de olsa o 1 sen olabilirsin.Doktorlar da daha önce basina gelen deneyimlerine göre, kendini garantiye alıyor. Önemli olan deneyimli bir doktor ve muayne bulgularıdir diyorum bundan sonrasıda kaderdir ,yazgıdır ,duruma göre fetal dna testi de yaptırılabilir. Duam şu ki rabbim kimseyi evladı ile sınamasın

Aynen öyle evet . Amiin amiin kimseyi

6 . Aya kadar istediğimiz gibi yatabiliriz diye biliyorum.Dr Banu Çiftçi nin bununla ilgili videolarını izlemiştim.6.aydan sonra sadece sol ve sola eğimli bi şekilde yatılmalıymış
Evet evet daha çok erken sadece sola yatmak için, onca zaman geçmez yoksa

Ay beni doktorum korkuttu ya sürekli söyleyince valla ben de öyle uyanıyorum ama daha erken yaa yatabiliriz bence ben biraz fazla temkinliyim iki kaybım olduğu için ama bu haftaların tadını çıkarmak lazım dediğin gibi zaten yatamicaz ilerde

Bende acaip sol kalça ağrısı var kizlar ya..sanki oyuyolar kalcamin içini..hep solumuza mi yatcaz biz ya sağ yatalım düz yatalım olma mi
Yüksek ihtimal siyatiksin canım. Bana ikinci oğlumun gebeliğinden miras kaldı siyatik. Gebeliktede sonrasında da çok çektim maalesef. Tam fizik tedaviye başlıycaktım 3.ye hamile kaldım işte. Bunu doğrayım başlıycam inşallah. Bilirim o ağrıyı delirtir insanı. Youtube videolarında sancıyı azaltan hareketler var küçük yumuşak bir top koyup o ağrı yapan yeri duvar yada yere yatarak ileri geri eziyorsun. Ben faydasını görmüştüm ama kronik ağrı geldiği zaman yapıyordum bunu. Siyatik ağrısını azaltan hareketler olarak bakabilirsin.

Ünstagramda mavibebeğim diye takip ettiğim kadın var kızı mavi okula da gidiyor takip edin isterseniz
Ya aslinda bence cok güzel bir isim ama herkes bir sey söyleyince kafa karışıyor.Ama simdi bakiyorum o kadar değişik isimler konuyor ki Mavi onların yanında gayet normal bir isim gibi kalıyor.Benim derdim marjinal olmak değil ama bana verdiği his.O kadını hatırlıyorum eskiden ama tesekkur ederim bir daha bakayım Mavi büyümüş, nasil olmuş

Kızlar ikisi arasında kaldım .Soldaki büyüyen beşik.80 cm e 115 .Büyüdüğünde ise 80 cm 180 cm oluyor.Diğeri ise İkeanın beşiği 2 kademeli sanırım anne yanı da olabiliyor.3,4 yaşına kadar odasını yapamayacağım malasef (taşınmamız gerek).Sizce hangisini almalıyım

Eklentiler

• B2B23F17-2D98-48AA-A534-3FE96CEA613F.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 123
  • 3A36551F-4B7A-4868-8CF8-938545909443.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 99
Çok şükür canım aynı haftalardayız hissediyor musun bebeğini ben bazen hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum
Hissediyorum artık ufak ufak can acıtmayan ağrılarım oluyor doktora sordum hareket ettiğinde öyle olur dedi hatta özellikle aç olduğum zamanlar oluyor Bazen bende hiç hissetmiyorum uyuyor oluyor o zamanlar demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…