2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim sağ kalçada protez var..ben sanriim sağ tarafa çok hasar vermeyeyim diye solu biraz hirpaladim..çok üzerine yattım sola yatmak daha makbul diye..şimdi daha çok dikkat ediyorum yüklenmemeye çalışıyorum.ama videolara bakarım tabi iyi gelecekse

Soldaki bende hem buyuyebiliyomus..daha uzun soluklu kullanabilirsin sanki

Soldaki bende var canim gayette memnunum çileğin tabi tercih senin tam takim almistim cibinliği yatağı icindeki nevresim ve kenarliklar beşiğin parasini gecmisti o ayri

Kızlar beşik ve arabayı ne alacaksınız .Çok seçenek olunca kafam karışıyor
Canim ben arabayi Cybex gazelle travel sistem set şeklinde car seat puset falan hepsi var o sekilde aldim. henuz besik bulamadjm

Ben ikeanin beğeniyorum yani kademeli olması açısından cnki bazı çocuklar kalkıyor vs düşmesin die en alt kademeye alabilirz büyüyünce bende ikeanin alacağim inşallah

Kızlar merhaba benim dünden beri sol bacagimin üstünde segirilme oluyor sizce neden olabilir böyle olan varmi

Kızlar merhaba benim dünden beri sol bacagimin üstünde segirilme oluyor sizce neden olabilir böyle olan varmi
Normaldir artık her şey normaldir.Ben de iki parça ütü yapayim dedim durduk yere belim kilitlendi gecen hafta arabaya binerken de olmuştu sonumuz hayrolsun

Normaldir artık her şey normaldir.Ben de iki parça ütü yapayim dedim durduk yere belim kilitlendi gecen hafta arabaya binerken de olmuştu sonumuz hayrolsun
Yani artik böyle böyle hafif şeyler olacak galiba bel ağrısı olsun bacak segrilmesi olsun vs vs amin inşallah

Merhaba arkadaslar bende cinsiyet tahmini alabilir miyim 13 haftada muayene oldum erkek bebeğe benziyo ama kesin bisey diyemem dedi 16 haftada tekrar muayenem var bakalim tabi once sağlik ama iste merak

Eklentiler

• Screenshot_20211205_152642_com.whatsapp.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 110
Oğlumda biz de baby cotton takımı almıştık çilekten. Biz sadece 15 ay kullandık büyük halini hiç kullanmadım. Ama baya büyük bir beşik aklınızda olsun.

Eklentiler

• 21069120-15B1-4377-A256-EBAAB9754332.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 92
Soldaki bende var canim gayette memnunum çileğin tabi tercih senin tam takim almistim cibinliği yatağı icindeki nevresim ve kenarliklar beşiğin parasini gecmisti o ayri
Siz daha önce kullandınız sanırım.Yatağı da çilekten alıyoruz değil .Sanki ben de bu modeli alacağım

Oğlumda biz de baby cotton takımı almıştık çilekten. Biz sadece 15 ay kullandık büyük halini hiç kullanmadım. Ama baya büyük bir beşik aklınızda olsun.
Sanırım ben de bu modelden alacağım.Karar verdim gibi

Kızar cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum

Soldakini kullaniyorum kizim 3 bucuk yasinda şu an ilk 1 sene besigini kullandik sonraki 1 sene besigi ustunden söktük dusmesinden cekinince parmakli kismi cikardik kendi inip cikabildigi montesorri yatak gibi oldu yere sifir uyudugunda yatak kolluklari satiliyor ondan takiyordum dusmemesi icin cok rahat kullandim son 3 aydir yatagini kullanmaya basladik. Yani tepe tepe kullaniyorum

Kizlar ikili test sonuclarimda risk dusuktu 4 lu testte 1/350 cikti. Doktor amniyosentez yaptirabilirsin dedi. Detayli randevumu da one cekmemi onerdi. Randevum haftaya pazartesiydi bu haftaya bulabilirsem öne cekecegim umarim sorun gorulmez

Kizlar ikili test sonuclarimda risk dusuktu 4 lu testte 1/350 cikti. Doktor amniyosentez yaptirabilirsin dedi. Detayli randevumu da one cekmemi onerdi. Randevum haftaya pazartesiydi bu haftaya bulabilirsem öne cekecegim umarim sorun gorulmez
Hiç takılmayın bence o risk analizlerine genelde yanılıyorlar. Bazı ülkelerde yasaklandı bile anneleri strese soktukları için. Siz detaylı ultrasonunuzu bekleyin. Amniyosentezde riskli yani ve şahsi fikrim gereksiz. Detaylıda eğer iyi bir doktora ve kaliteli bir ultrasona düşerseniz çok daha iyi olur.

İnşallah bir sorun çıkmaz

Merhaba ben ikili ve üçlü test yaptırdım. 4lü testte mi var çok geçmiş olsun. Umarım bebeğiniz iyiydir

Merhaba ben ikili ve üçlü test yaptırdım. 4lü testte mi var çok geçmiş olsun. Umarım bebeğiniz iyiydir
Ya ilk çocuğumda hepsini yaptırdım ama hiç farketmemiştim,bu kadar zorlu bir yol olduğunu, sanki bebeğimizle level atlayıp duruyoruz.Hoş ben hiçbirini yaptırmadım ama muayneye gittiğim de doktorun ağzına bakmaktan ,korkudan bebeğin görüntüsünü bile hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…