2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ayniyiz hemen hemen ilk oğlumda 20 kilo aldım..bunda şimdiden sigarayı da bırakmakla birlikte 8 kilo aldım..her gidişimde Dr çok hızlı gidiyosun protez için zararlı diyo ama durduramıyorm

Ben de buralarda duydum da gidip sordum. Kırığın konumu itibariyle sorun görünmüyor dedi beyi cerrahi. Benim ilk dogumum, sezaryenle baslamaj istemem açıkçası. Sizin oncekilerde fıtık yok muydu ki simdi boyle soylediler?
Beyin cerrahi üstüne basa basa herhangi bir yerde tomografi isteyen teklif eden olursa sakin cektirme, o cok tehlikeli derecede radyasyon iceriyor ama Mr manyetizma ile görüntüleme yapilan bir sistem, radyasyon iceriyor ama o derece radyasyona hayatimizin bircok yerinde zaten maruz kaliyoruz sakincasi yok dedi. Ama ben bu onceki tomografimi cektirdigimde de 1 haftalik hamileymisim aslinda , bilmiyorduk

Yoktu canım. İkinci oğlumdan sonra oldu. Kilolu bir bebekti zaten sürekli onu taşımaktan bile olmuş olabilir. Gebeliğimde siyatik başlamıştı sonra da fıtıklar peşpeşe geldi.

Yok zaten çektirme gibi bı niyetim yok ama Allah korusun protez ile ilgili bı sorun olursa diye düşündüm..tek korkum o şuanda o yüzden sol ayağa hep yükleniyorum çok ağrı çekiyorum..bide şu sola yatmak daha iyi mevzusu var sağa yatınca suçlu gibi hissediyorum..Dr a gidince özellikle sorucam bunu sola yatmak sürekli mi olmalı diye

Kızlar bugün kontrole gittim gitmeden vişne suyu içtim çikolata yedim dedim oynasın doktor cinsiyetini görsün die ama benim miniğim yüzüstü dönmüş bacaklarını çapraz yapmış 3 kere doktor muayene etti yürüdüm ettim ama hiç dönmedi miniğim doktor dedi uyuyor olabilir dedi cumartesi tekrar gelin inşallah cumartesi gösterir minigimiz benim gibi hala ogrenemeyen varmı ya

Bende hala öğrenmedim pozisyonu yüzünden yarın tekrardan görünücem gitmeden bende vişne suyu ve çikolata yerim inaşallah öğrenirim

Siz daha önce kullandınız sanırım.Yatağı da çilekten alıyoruz değil .Sanki ben de bu modeli alacağım
Evet baby cotton nodelinin oda takimini almistim oğlumda beyazını yatağı ve diğer aksesuarlarinida cilekten almistim ama farkli yerlerdende tercih edebilirsiniz tabi uygun ebatli

Kızlar bende bir kaç gündür böyle karnımda et sıkışması gb damar sıkışması gaz spazmı gb bişeyler hissediyordum bugün doktora gittim kasılma varmış rahimde bir de rahim incelmiş istirahat verdi progestan da verdi benim gb olan var mı içime bir korku düştü endişeye kapıldım

Yorumunuza katılıyorum. 20. Hafta detaylı ultrasonda çatınız normal doğum içim çok müsait demişti doktor. Kendi doktorumu da yorumlardan normal doğumu teşvik eden biri olduğunu okuyarak seçmiştim. Gel gör ki son dakika mecburi sezeryan oldum. Hastanedeki ebe istese normal doğumu bekleyebilirdi diye içime kurt düşürdü ama nasip diyorum. Önemli olan bebeğin sağlıklıca dünyaya gelmiş olması. Naçizane tavsiyem kendinizi çok şartlamayın çünkü planladığımız gibi gitmeyebiliyor. P pudeer

Ben varım sabahı dört gözle bekliyorum doktora soracağım büyük ihtimalle bende de kasılma var yattığım yerde bile bazen oluyor karın sertleşiyor küçük bir bölüm tabii içerden biri çimdikliyor sanki

Sabah olsa da bebişi görmeye gitsem İnş cinsiyeti gösterir de içimiz rahat eder merak ediyorum

Ben de enfeksiyon mu ,mantar mi ,bir sey oldu galiba ,hafif hafif kasintim var

Benimde kalçalarım berbat iki tarafımda zonklamasına uyanıyorum ve öyle acıyoki istemsizce geriniyorum her seferinde sabah uyku halindeyken deliricem yaaa şuna bir son vermem lazım kasıklarım ağrıyor sonra
Şafak 9

Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize kötüyü düşünmeyin sizde. Zaten yolu yarıladık :)

Kızlar göğsü ağıran varmı ? Göğüs kemiği var ya tam ortada. Orası ağıtıuor bende ağrı derken çok garip nasıl anlatsam rahatsızlık hissi alttan baskı var gibi böyle bir garip. Hamilelikten mi acaba

Kızlar merhaba bayağdır yazamıyorum malesf..15. Hafta kanama sebebiyle hastaneye yatırıldım serum ilaçlr vs cok şükür kesildi o tarıhten bu haftaya kadar evde istirahat ve yatma halindeydim iş yPmam yasak bende hamıle kalmadan oönce 2.6 cmlık miyom vardı gittiğim her doktor gebeliğe engel degıl skıntı yok demişti almaya gerek görmüyoruz.. zararı olmaz ama malesf kanama miyom kaynaklı olmuş 6 cm e büyümüş daha da büyür dedi doktor.. yatacaksın dedi 24. Haftaya kdr bu şekilde olan var mı?? Aktif bir kanama yok ama hala içerde kanama alanı var dedi doktor bu sekılde kanama gecıren varmı bu haftalarda yada istirahatle gecıren hamileliğini?

Bizim bebiş gene göstermedi cinsiyeti bugün hem normal doktora hem peritonologa gittim biri daha küçük dedi peritonolog da ilk önce kız gibi dedi sonra erkek galiba dedi 18. Haftaya kaldı bizimki

Çok geçmiş olsun Bebekle ilgisi olmadığı için içinizi ferah tutun bence çünkü kanamalı gebelik geçiren çok kişi var herhangi bir şey olmadan sağlıkla kavuşuyorlar sizin myomdan kaynaklı oluyorsa istirahatle toparlarsınız diye düşünüyorum inşallah yani Ben de istirahatle geçiriyorum 9 ay böyle hatta ama önceki düşüklerim sebebiyle yatıyorum ben sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlere

Kizlar selam tecrubelerinize ihtiyacim var 3. Doz sinovac asimi 15 gun once oldum bu hafta yumurtlama haftam sizce bir adet beklememe gerek var mi yoksa demimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…