2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İnşallahh sizede çok geçmiş olsun sağsalim kavuşalım yavrularımıza umarım birdaha hastanelik olmam.. gerçekten cok korktuk.. işyerim acısından sorun oldu biraz raporla gecırıyorum yapabileceğim bişey yok doktorum riske atamayız şuan dedi..

Bende hala öğrenmedim pozisyonu yüzünden yarın tekrardan görünücem gitmeden bende vişne suyu ve çikolata yerim inaşallah öğrenirim
Yaa insallah sizde yarın ogrenirisniz bende cumartesi ogrenebilirim inşallah vallah yavaş yavaş bisyler almaya başlamak istiyorum sürekli herşey zam geliyor

Bizim bebiş gene göstermedi cinsiyeti bugün hem normal doktora hem peritonologa gittim biri daha küçük dedi peritonolog da ilk önce kız gibi dedi sonra erkek galiba dedi 18. Haftaya kaldı bizimki
aaaaa ne nazlıymışşşş :)

Kizlar selam tecrubelerinize ihtiyacim var 3. Doz sinovac asimi 15 gun once oldum bu hafta yumurtlama haftam sizce bir adet beklememe gerek var mi yoksa demimmi
ben 2. doz biontechimi olduğum ay hamile kaldım. hamilelikle aşının bir bağlantısı yok ki.

ilk gebeliğimde, kızımın kalp atışlarını duyduğumuz gün akşamüstü bir kanamam oldu, yerimden tuvalete gidene kadar dizime kadar kan oldum. avuç içi kadar parçalar düşürdüm nerdeyse. tabii ben dedim çocuk gitti. düşürdüm. bir gittik baktık ki yapışmış orda yerine, kalbi de pıtır pıtır atıyor. hemen iğneler, ilaçlar falan tabii. evdeydim zaten, mümkün olduğunca dinlendim. şimdi kızım 4.5 yaşında :)

Arkadaslar bana ilk zaman gibi 2 gündür çok fena uyku bastırıyor, gözümü açamıyorum

İyi yapmışsın ya güle güle giysin bebiş
Geçen biz de girdik emzik önlük falan gözüme kestirdim bişeyler alacaktım eşim acele ettirdi seçemeden çıktım aklımda kaldı şimdi onlar yalnız gitmem lazım
Bu arada bu hafta artık baya hissediyorum kıpırtılarını iki gündür özellikle akşamları oturduğumda fıkır fıkır içeride gıdıklıyor resmen beni

demin twittera "uykumu aldığım bir gün bile yok" yazdım ben de sbhjagdsuhyd

Altına imzamı atarım
İki gündür kızım hastaydı ateş nöbeti vs çöktüm hepten

Zaten cok düşük ilac kullanıyorum ama 2 gundur sanki uyku ilacı verilmiş gibiyim

Havadan da olur belki bizim burası çok kapalı bende uyukluyorum resmen kan şekeri düşerse de öyle uyku basarmış

Nazlı mı doktorlar mı uğraşmıyor bilmiyorum

Ya kötü olmuş öğrenemeden gelmek ben olsam yarın bi daha giderdim

ben de dün arkadaşıma hissetmiyorum hala falan dedim, sonra sol kaburgama tekmeyi yedim hahahaha, bugün pek bişi hissetmedim ama gidip tatlı bişiler yiyeyim bari :)

Emzik biberon falan bende gidince kendi gözümle görüp seçeyim diye almadım..hem oradaki kizalr yardımcı da oluyor seçme hakkında..daha çok çıtçıtlı ağız mendili tek alt gibi şeyler aldım farklı aylarda...
Ay dün gece ben hareketine uyandım ilk kez sola yatmisim her zamanki gibi biz yedi sekiz kere vurdu dedim noluyo balonlar patliyo içerde..gündüz çok nadir hissediyorum gece uyanık sanırım.. inşallah doguncada bole gece uyumamazlik etmez

ben de dün arkadaşıma hissetmiyorum hala falan dedim, sonra sol kaburgama tekmeyi yedim hahahaha, bugün pek bişi hissetmedim ama gidip tatlı bişiler yiyeyim bari :)
Kaburga mi ben iki gün önce baya göbek deliğinin 4 parmak aşağısında bu hissettim..dun gece de sola yatınca bu sefer göbek deliği hziasindaydi sanırım..ilk oğlumda hep asagilardaydi bari bu yukarı cikaydi yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…