İnşallahh sizede çok geçmiş olsun sağsalim kavuşalım yavrularımıza umarım birdaha hastanelik olmam.. gerçekten cok korktuk.. işyerim acısından sorun oldu biraz raporla gecırıyorum yapabileceğim bişey yok doktorum riske atamayız şuan dedi..Çok geçmiş olsunBebekle ilgisi olmadığı için içinizi ferah tutun bence çünkü kanamalı gebelik geçiren çok kişi var herhangi bir şey olmadan sağlıkla kavuşuyorlar sizin myomdan kaynaklı oluyorsa istirahatle toparlarsınız diye düşünüyorum inşallah yani Ben de istirahatle geçiriyorum 9 ay böyle hatta ama önceki düşüklerim sebebiyle yatıyorum ben sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlere
Yaa insallah sizde yarın ogrenirisniz bende cumartesi ogrenebilirim inşallahBende hala öğrenmedim pozisyonu yüzünden yarın tekrardan görünücem gitmeden bende vişne suyu ve çikolata yerim inaşallah öğrenirim
aaaaa ne nazlıymışşşş :)Bizim bebiş gene göstermedi cinsiyeti bugün hem normal doktora hem peritonologa gittim biri daha küçük dedi peritonolog da ilk önce kız gibi dedi sonra erkek galiba dedi 18. Haftaya kaldı bizimki
ben 2. doz biontechimi olduğum ay hamile kaldım. hamilelikle aşının bir bağlantısı yok ki.Kizlar selam tecrubelerinize ihtiyacim var 3. Doz sinovac asimi 15 gun once oldum bu hafta yumurtlama haftam sizce bir adet beklememe gerek var mi yoksa demimmi
ilk gebeliğimde, kızımın kalp atışlarını duyduğumuz gün akşamüstü bir kanamam oldu, yerimden tuvalete gidene kadar dizime kadar kan oldum. avuç içi kadar parçalar düşürdüm nerdeyse. tabii ben dedim çocuk gitti. düşürdüm. bir gittik baktık ki yapışmış orda yerine, kalbi de pıtır pıtır atıyor. hemen iğneler, ilaçlar falan tabii. evdeydim zaten, mümkün olduğunca dinlendim. şimdi kızım 4.5 yaşında :)Kızlar merhaba bayağdır yazamıyorum malesf..15. Hafta kanama sebebiyle hastaneye yatırıldım serum ilaçlr vs cok şükür kesildi o tarıhten bu haftaya kadar evde istirahat ve yatma halindeydim iş yPmam yasak bende hamıle kalmadan oönce 2.6 cmlık miyom vardı gittiğim her doktor gebeliğe engel degıl skıntı yok demişti almaya gerek görmüyoruz.. zararı olmaz ama malesf kanama miyom kaynaklı olmuş 6 cm e büyümüş daha da büyür dedi doktor.. yatacaksın dedi 24. Haftaya kdr bu şekilde olan var mı?? Aktif bir kanama yok ama hala içerde kanama alanı var dedi doktor bu sekılde kanama gecıren varmı bu haftalarda yada istirahatle gecıren hamileliğini?
Arkadaslar bana ilk zaman gibi 2 gündür çok fena uyku bastırıyor, gözümü açamıyorum
demin twittera "uykumu aldığım bir gün bile yok" yazdım ben de sbhjagdsuhydArkadaslar bana ilk zaman gibi 2 gündür çok fena uyku bastırıyor, gözümü açamıyorum
Zaten cok düşük ilac kullanıyorum ama 2 gundur sanki uyku ilacı verilmiş gibiyimDemirin mi düştü acaba o da halsizlik yapıyor baktırdınmı bu ara? kan hapı alıyor musun
Nazlı mı doktorlar mı uğraşmıyor bilmiyorumaaaaa ne nazlıymışşşş :)
Hehe süpersindemin twittera "uykumu aldığım bir gün bile yok" yazdım ben de sbhjagdsuhyd
Bı çılgınlık yapıp bebek kıyafetleri aldımhep erken erken dedim yine kendime engel olamadım ya beeen..ama çok ucuzdu e bebek çıtçıtlı bodyler ilerki aylar içinde şimdiden aldım ucuzlarindan bı kaç tane
demin twittera "uykumu aldığım bir gün bile yok" yazdım ben de sbhjagdsuhyd
Zaten cok düşük ilac kullanıyorum ama 2 gundur sanki uyku ilacı verilmiş gibiyim
Nazlı mı doktorlar mı uğraşmıyor bilmiyorum
ben de dün arkadaşıma hissetmiyorum hala falan dedim, sonra sol kaburgama tekmeyi yedim hahahaha, bugün pek bişi hissetmedim ama gidip tatlı bişiler yiyeyim bari :)İyi yapmışsın ya güle güle giysin bebiş
Geçen biz de girdik emzik önlük falan gözüme kestirdim bişeyler alacaktım eşim acele ettirdi seçemeden çıktımaklımda kaldı şimdi onlar yalnız gitmem lazım
Bu arada bu hafta artık baya hissediyorum kıpırtılarını iki gündür özellikle akşamları oturduğumda fıkır fıkır içeride gıdıklıyor resmen beni
Bugün ben de hic hissetmedim geneben de dün arkadaşıma hissetmiyorum hala falan dedim, sonra sol kaburgama tekmeyi yedim hahahaha, bugün pek bişi hissetmedim ama gidip tatlı bişiler yiyeyim bari :)
sabah da bi sürü bal kaymak yemiştim oysaBugün ben de hic hissetmedim gene
Bir portakal yedim onuda cikardim gene.Sanirim enfeksiyon oldum aksam 17ye randevu kopardım gidip bir ilac yazdırayimsabah da bi sürü bal kaymak yemiştim oysa
Emzik biberon falan bende gidince kendi gözümle görüp seçeyim diye almadım..hem oradaki kizalr yardımcı da oluyor seçme hakkında..daha çok çıtçıtlı ağız mendili tek alt gibi şeyler aldım farklı aylarda...İyi yapmışsın ya güle güle giysin bebiş
Geçen biz de girdik emzik önlük falan gözüme kestirdim bişeyler alacaktım eşim acele ettirdi seçemeden çıktımaklımda kaldı şimdi onlar yalnız gitmem lazım
Bu arada bu hafta artık baya hissediyorum kıpırtılarını iki gündür özellikle akşamları oturduğumda fıkır fıkır içeride gıdıklıyor resmen beni
Kaburga miben de dün arkadaşıma hissetmiyorum hala falan dedim, sonra sol kaburgama tekmeyi yedim hahahaha, bugün pek bişi hissetmedim ama gidip tatlı bişiler yiyeyim bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?