2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benimki de 4,5 gündür gece 23 olunca başlıyordu ama dunden beri gene hareketsiz,gece kusu olacaklar galiba

Benimki de 4,5 gündür gece 23 olunca başlıyordu ama dunden beri gene hareketsiz,gece kusu olacaklar galiba
Bı günleri bı günü tutmuyo..haftasonu benimde öyleydi sonra pazar gecesi saat 2 gibi oturuyodruk öle kisafir vardı tam 3 kez bariz tekme hissettim bide dün gece işte bı gün var bı gün yok gibi..sanırım 20.jaftada daha net sonraki haftalarda da kararlı olacak hareketler

İnşallah bir sorun çıkmaz

Merhaba ben ikili ve üçlü test yaptırdım. 4lü testte mi var çok geçmiş olsun. Umarım bebeğiniz iyiydir
Bugun detayli ultrasona girdim ozel hastane oldugu halde 5 dakika surmedi hic bir goruntude goremedim. Ultrason bulgulari normal, 2 li tet normal ama 4 lu test risk yuksek amniyosentez oneririm dedi. Gercekten kimse insiyatif almiyor bu konuda. Nifty yaptirma konusunda hala emin degilim ultrasonda her sey normal kafam karisik

Benimde miyomum 2 cnm var onceki dogumda da vardi kanamaya sebebiyet vermedi ama bi ara buyudu simdi geri 2 bucuk cm e dusmus ilk gebeligimde de once buyudu sonra kuculdu.

O nasil detaylı ultrasyonmus ya

ah ya geçmiş olsun çok. büyük bir çocuğun varlığı hem takıntılı davranmayı engelliyor ama bazen zorlukları da var.
benim kız hep yukardaydı, hatta doğum geldiğinde bile inmemişti. bakalım bu nerelere yerleşecek. daha çokküçük oldukları için sanırım dönüp duruyolar :)

Göbek deliğinden yukarı çıkmadı henüz bakalım ilerleyen zamanlarda çıkar inşallah

Kesinlikle detaylı ultrason olamaz o. Hangi ildesiniz acaba? Detaylı ultrason dediğiniz minimum 30dk sürmesi lazım. Çünkü kalp böbrek mesane beyin göz kulak el ayak herşeye tek tek ayrıntılı bakılıyor. Gittiğiniz hastaneyi ve doktoru cidden merak ettim. İnşaallah detalı usg ücreti vermemişsinizdir

Detayli ultrason daha oncede yaptirdim kizimda detayli usg ucreti tabiki odedik. Kendi muayenelerim bile daha uzun suruyordu cok rezil bir islemdi. Organlara bakti ama 4d ile degil 3d ile Pazartesi tipta detayli randevum vardi ondan once birde bu prof a gidelim dedik risk yuksek cikinca ama para israfi oldu malesef

Ay ne demek israf kesinlikle paranızı geri isteyin ve alın yani. Rezalet resmen. Ben olsam olay çıkarırdım orda.Birde prof diyorsunuz kimbilir kaç liranız gitti. 5dk bile sürmeyen detaylı ultrason kesinlikle dolandırıcılık ya. Herşeyi geçtim çocuğun sağlığıyla ilgili gerekli bilgileri de alamadınız yani. Bunlar nasıl doktor cidden çileden çıkarıyorlar insanı. Sakıncası yoksa kaç lira ödediniz acaba? Şikayet var sitesine de yazmalısınız bence.

Devlet ya canım o yüzden gidemem Bi de uzak ancak arabayla gidiyorum sağlıklı olsun da ne diyeyim doğumda öğreniriz bu gidişle

Kızlar enfeksiyon bahanesi ile bebisimi gördüm geldim,maalesef mantar dedi.Cok dikkat ediyorum hocam dedim ,dikkatle ilgisi yok gebelikte normal dedi.Cinsiyete ne demistim dedi ,kiz dedim ,tamam dedi ,cinsiyeti de bir daha onaylamış olduk ilk defa kontrol sürecinde gittim,hoşuma gitti bu is

Yaa insallah sizde yarın ogrenirisniz bende cumartesi ogrenebilirim inşallah vallah yavaş yavaş bisyler almaya başlamak istiyorum sürekli herşey zam geliyor
Ben bugün gidemedim randevum haftaya alındı benden önce öğreniceksiniz galiba tabi kendini gösterirse bebiş bu belirsizlikle de olmuyor gerçekten yavaştan hazırlık bende yapmak istiyorum

300 tl odedim. Burasi kucuk bir sehir ucretler ucuk degil benim canimi sıkan hic bir sonuc alamadim yine de nifty yaptiracagim. Nifty yaptiran arkadaslar ne kadar ucret odediniz. Sonuclar kac gune cikti bilgi verirseniz sevinirim

300 tl odedim. Burasi kucuk bir sehir ucretler ucuk degil benim canimi sıkan hic bir sonuc alamadim yine de nifty yaptiracagim. Nifty yaptiran arkadaslar ne kadar ucret odediniz. Sonuclar kac gune cikti bilgi verirseniz sevinirim
Evet ,paradan ziyade doktor etik davranmamış,en iyisi yaptırın kafaniz rahat etsin,maalesef yapacak bir şey yok

10 . Gün aradılar sonuç çıktı diye 3500 tl verdim hayirli güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Detayli ultrason sonrasi kagit imzalatiyorlar amniyosentez istemiyorum diye. Yargitay karariymis herkese onermek zorundalarmış bilginiz olsun arkadaslar. Sanki amniyosentez cok risksiz bir islemmis gibi sorumluluk almiyor kimse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…