Benimki de 4,5 gündür gece 23 olunca başlıyordu ama dunden beri gene hareketsiz,gece kusu olacaklar galibaEmzik biberon falan bende gidince kendi gözümle görüp seçeyim diye almadım..hem oradaki kizalr yardımcı da oluyor seçme hakkında..daha çok çıtçıtlı ağız mendili tek alt gibi şeyler aldım farklı aylarda...
Ay dün gece ben hareketine uyandım ilk kezsola yatmisim her zamanki gibi biz yedi sekiz kere vurdu dedim noluyo balonlar patliyo içerde..gündüz çok nadir hissediyorum gece uyanık sanırım.. inşallah doguncada bole gece uyumamazlik etmez
Gündüz benimde pek hareket yok canım..Bugün ben de hic hissetmedim gene
Bı günleri bı günü tutmuyo..haftasonu benimde öyleydi sonra pazar gecesi saat 2 gibi oturuyodruk öle kisafir vardı tam 3 kez bariz tekme hissettim bide dün gece işteBenimki de 4,5 gündür gece 23 olunca başlıyordu ama dunden beri gene hareketsiz,gece kusu olacaklar galiba
Hiç takılmayın bence o risk analizlerine genelde yanılıyorlar. Bazı ülkelerde yasaklandı bile anneleri strese soktukları için. Siz detaylı ultrasonunuzu bekleyin. Amniyosentezde riskli yani ve şahsi fikrim gereksiz. Detaylıda eğer iyi bir doktora ve kaliteli bir ultrasona düşerseniz çok daha iyi olur.
İnşallah bir sorun çıkmaz
Bugun detayli ultrasona girdim ozel hastane oldugu halde 5 dakika surmedi hic bir goruntude goremedim. Ultrason bulgulari normal, 2 li tet normal ama 4 lu test risk yuksek amniyosentez oneririm dedi. Gercekten kimse insiyatif almiyor bu konuda. Nifty yaptirma konusunda hala emin degilim ultrasonda her sey normal kafam karisikMerhaba ben ikili ve üçlü test yaptırdım. 4lü testte mi var çok geçmiş olsun. Umarım bebeğiniz iyiydir
Benimde miyomum 2 cnm var onceki dogumda da vardi kanamaya sebebiyet vermedi ama bi ara buyudu simdi geri 2 bucuk cm e dusmus ilk gebeligimde de once buyudu sonra kuculdu.Kızlar merhaba bayağdır yazamıyorum malesf..15. Hafta kanama sebebiyle hastaneye yatırıldım serum ilaçlr vs cok şükür kesildi o tarıhten bu haftaya kadar evde istirahat ve yatma halindeydim iş yPmam yasak bende hamıle kalmadan oönce 2.6 cmlık miyom vardı gittiğim her doktor gebeliğe engel degıl skıntı yok demişti almaya gerek görmüyoruz.. zararı olmaz ama malesf kanama miyom kaynaklı olmuş 6 cm e büyümüş daha da büyür dedi doktor.. yatacaksın dedi 24. Haftaya kdr bu şekilde olan var mı?? Aktif bir kanama yok ama hala içerde kanama alanı var dedi doktor bu sekılde kanama gecıren varmı bu haftalarda yada istirahatle gecıren hamileliğini?
O nasil detaylı ultrasyonmus yaBugun detayli ultrasona girdim ozel hastane oldugu halde 5 dakika surmedi hic bir goruntude goremedim. Ultrason bulgulari normal, 2 li tet normal ama 4 lu test risk yuksek amniyosentez oneririm dedi. Gercekten kimse insiyatif almiyor bu konuda. Nifty yaptirma konusunda hala emin degilim ultrasonda her sey normal kafam karisik
ah ya geçmiş olsun çok. büyük bir çocuğun varlığı hem takıntılı davranmayı engelliyor ama bazen zorlukları da var.Altına imzamı atarım
İki gündür kızım hastaydı ateş nöbeti vs çöktüm hepten
Havadan da olur belki bizim burası çok kapalı bende uyukluyorum resmen kan şekeri düşerse de öyle uyku basarmış
Ya kötü olmuş öğrenemeden gelmek ben olsam yarın bi daha giderdim
benim kız hep yukardaydı, hatta doğum geldiğinde bile inmemişti. bakalım bu nerelere yerleşecek. daha çokküçük oldukları için sanırım dönüp duruyolar :)Kaburga miben iki gün önce baya göbek deliğinin 4 parmak aşağısında bu hissettim..dun gece de sola yatınca bu sefer göbek deliği hziasindaydi sanırım..ilk oğlumda hep asagilardaydi bari bu yukarı cikaydi yav
Göbek deliğinden yukarı çıkmadı henüz bakalım ilerleyen zamanlarda çıkar inşallahah ya geçmiş olsun çok. büyük bir çocuğun varlığı hem takıntılı davranmayı engelliyor ama bazen zorlukları da var.
benim kız hep yukardaydı, hatta doğum geldiğinde bile inmemişti. bakalım bu nerelere yerleşecek. daha çokküçük oldukları için sanırım dönüp duruyolar :)
ayyyy sen yiyemiyosun hiç bişiBir portakal yedim onuda cikardim gene.Sanirim enfeksiyon oldum aksam 17ye randevu kopardım gidip bir ilac yazdırayim
Kesinlikle detaylı ultrason olamaz o. Hangi ildesiniz acaba? Detaylı ultrason dediğiniz minimum 30dk sürmesi lazım. Çünkü kalp böbrek mesane beyin göz kulak el ayak herşeye tek tek ayrıntılı bakılıyor. Gittiğiniz hastaneyi ve doktoru cidden merak ettim. İnşaallah detalı usg ücreti vermemişsinizdirBugun detayli ultrasona girdim ozel hastane oldugu halde 5 dakika surmedi hic bir goruntude goremedim. Ultrason bulgulari normal, 2 li tet normal ama 4 lu test risk yuksek amniyosentez oneririm dedi. Gercekten kimse insiyatif almiyor bu konuda. Nifty yaptirma konusunda hala emin degilim ultrasonda her sey normal kafam karisik
Detayli ultrason daha oncede yaptirdim kizimda detayli usg ucreti tabiki odedik. Kendi muayenelerim bile daha uzun suruyordu cok rezil bir islemdi. Organlara bakti ama 4d ile degil 3d ile Pazartesi tipta detayli randevum vardi ondan once birde bu prof a gidelim dedik risk yuksek cikinca ama para israfi oldu malesefKesinlikle detaylı ultrason olamaz o. Hangi ildesiniz acaba? Detaylı ultrason dediğiniz minimum 30dk sürmesi lazım. Çünkü kalp böbrek mesane beyin göz kulak el ayak herşeye tek tek ayrıntılı bakılıyor. Gittiğiniz hastaneyi ve doktoru cidden merak ettim. İnşaallah detalı usg ücreti vermemişsinizdir
Ay ne demek israf kesinlikle paranızı geri isteyin ve alın yani. Rezalet resmen. Ben olsam olay çıkarırdım orda.Birde prof diyorsunuz kimbilir kaç liranız gitti. 5dk bile sürmeyen detaylı ultrason kesinlikle dolandırıcılık ya. Herşeyi geçtim çocuğun sağlığıyla ilgili gerekli bilgileri de alamadınız yani. Bunlar nasıl doktor cidden çileden çıkarıyorlar insanı. Sakıncası yoksa kaç lira ödediniz acaba? Şikayet var sitesine de yazmalısınız bence.Detayli ultrason daha oncede yaptirdim kizimda detayli usg ucreti tabiki odedik. Kendi muayenelerim bile daha uzun suruyordu cok rezil bir islemdi. Organlara bakti ama 4d ile degil 3d ile Pazartesi tipta detayli randevum vardi ondan once birde bu prof a gidelim dedik risk yuksek cikinca ama para israfi oldu malesef
Devlet ya canım o yüzden gidemem Bi de uzak ancak arabayla gidiyorum sağlıklı olsun da ne diyeyim doğumda öğreniriz bu gidişleAltına imzamı atarım
İki gündür kızım hastaydı ateş nöbeti vs çöktüm hepten
Havadan da olur belki bizim burası çok kapalı bende uyukluyorum resmen kan şekeri düşerse de öyle uyku basarmış
Ya kötü olmuş öğrenemeden gelmek ben olsam yarın bi daha giderdim
Evet canim iyi oluyor zaten kiloluyum,kiloya hic ihtiyacım yokayyyy sen yiyemiyosun hiç bişine kadar zor oluyodur.gerçi kilo açısından şahane, popom kocaman oldu şimdiden ya.
Ben bugün gidemedim randevum haftaya alındı benden önce öğreniceksiniz galiba tabi kendini gösterirse bebişYaa insallah sizde yarın ogrenirisniz bende cumartesi ogrenebilirim inşallahvallah yavaş yavaş bisyler almaya başlamak istiyorum sürekli herşey zam geliyor
300 tl odedim. Burasi kucuk bir sehir ucretler ucuk degil benim canimi sıkan hic bir sonuc alamadim yine de nifty yaptiracagim. Nifty yaptiran arkadaslar ne kadar ucret odediniz. Sonuclar kac gune cikti bilgi verirseniz sevinirimAy ne demek israf kesinlikle paranızı geri isteyin ve alın yani. Rezalet resmen. Ben olsam olay çıkarırdım orda.Birde prof diyorsunuz kimbilir kaç liranız gitti. 5dk bile sürmeyen detaylı ultrason kesinlikle dolandırıcılık ya. Herşeyi geçtim çocuğun sağlığıyla ilgili gerekli bilgileri de alamadınız yani. Bunlar nasıl doktor cidden çileden çıkarıyorlar insanı. Sakıncası yoksa kaç lira ödediniz acaba? Şikayet var sitesine de yazmalısınız bence.
Evet ,paradan ziyade doktor etik davranmamış,en iyisi yaptırın kafaniz rahat etsin,maalesef yapacak bir şey yok300 tl odedim. Burasi kucuk bir sehir ucretler ucuk degil benim canimi sıkan hic bir sonuc alamadim yine de nifty yaptiracagim. Nifty yaptiran arkadaslar ne kadar ucret odediniz. Sonuclar kac gune cikti bilgi verirseniz sevinirim
300 tl odedim. Burasi kucuk bir sehir ucretler ucuk degil benim canimi sıkan hic bir sonuc alamadim yine de nifty yaptiracagim. Nifty yaptiran arkadaslar ne kadar ucret odediniz. Sonuclar kac gune cikti bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?