Bunu nasil gecer diye bekliyorsunuz anlamadım, simdiye kadar coktan gitmeniz gerekirdiKızlar bişe sormam lazım acil 3 gündür kahverengi akıntım var akşamları geliyo regl ağrısı hafif var 17+2 yiz geçer diye bekledim bjnun için bi doktora başvurmam gerekebilirmi benim gibi yaşayan varmı aranızda?
Tabii ki gerekiyor beklemeden hemen doktorunuzla görüşün ya da bir acile gidin.Kızlar bişe sormam lazım acil 3 gündür kahverengi akıntım var akşamları geliyo regl ağrısı hafif var 17+2 yiz geçer diye bekledim bjnun için bi doktora başvurmam gerekebilirmi benim gibi yaşayan varmı aranızda?
Kasılma var mıymış o konuda herhangi bişey dedi mi doktor bendeki karın sertleşmesinden ziyade nefes kesen aniden giren bi ağrı oluyor inşaallah sağ salim geçer bu süreç tam kanamam kesildi diye sevindim bu çıktıBen varım sabahı dört gözle bekliyorum doktora soracağım büyük ihtimalle bende de kasılma var yattığım yerde bile bazen oluyor karın sertleşiyor küçük bir bölüm tabii içerden biri çimdikliyor sanki
Gebelikte lekelenme 2 gebeligimde de yasamadim boynumda minik minik et benler olmustu mm lik dermatolog hormonal oldugunu soylemisti doktora danismakta fayda var.Kızlar merhaba, 19+2 yim. Biraz önce duştan çıktığımda kalçamın yan kenarında kahverengi leke, gogsumun altında benek benek ve sağ kasığımın üstünde leke gördüm dün değil önceki gün banyoda baktığımda sadece kalçamın ordaki leke vardı. Yüzümde suan herhangi bir şey yok her gün güneş kremi kullanıyorum. Bu lekeler sizce gebelik lekesi midir? Aranızda olan veya deneyimli olan var mı, ne önerirsiniz cildiyeye gitmeli miyim?
Bugün doktora sordum ağrı var mı diye sordu yok dedim bişey demedi benim de erken doğum riskim var o yüzden sürekli kontroldeyimKasılma var mıymış o konuda herhangi bişey dedi mi doktor bendeki karın sertleşmesinden ziyade nefes kesen aniden giren bi ağrı oluyor inşaallah sağ salim geçer bu süreç tam kanamam kesildi diye sevindim bu çıktı
Merhaba bizde 18+6yız ilk gebeliğim tecrübem yok ancak geçen gün haftamızla ilgili okuduğum bir yazıda bu haftalarda lekelenme olabileceği ve genelde hamilelik sonrası geçtiği yazıyordu. İsterseniz doktorunuzla görüşebilirsiniz, içiniz rahat eder.Kızlar merhaba, 19+2 yim. Biraz önce duştan çıktığımda kalçamın yan kenarında kahverengi leke, gogsumun altında benek benek ve sağ kasığımın üstünde leke gördüm dün değil önceki gün banyoda baktığımda sadece kalçamın ordaki leke vardı. Yüzümde suan herhangi bir şey yok her gün güneş kremi kullanıyorum. Bu lekeler sizce gebelik lekesi midir? Aranızda olan veya deneyimli olan var mı, ne önerirsiniz cildiyeye gitmeli miyim?
Cok enteresan ama benim de vucudumda bir suru minik kirmizi et beni çıktı, şaşırıyorum. Sizinki daha extrem bir durummuş bence görününKızlar merhaba, 19+2 yim. Biraz önce duştan çıktığımda kalçamın yan kenarında kahverengi leke, gogsumun altında benek benek ve sağ kasığımın üstünde leke gördüm dün değil önceki gün banyoda baktığımda sadece kalçamın ordaki leke vardı. Yüzümde suan herhangi bir şey yok her gün güneş kremi kullanıyorum. Bu lekeler sizce gebelik lekesi midir? Aranızda olan veya deneyimli olan var mı, ne önerirsiniz cildiyeye gitmeli miyim?
Benim hala kanama lekelenmelerim oluyor dünle sabah hiçbir şey yoktu kahverengi akıntı bile az önce bi gittim tuvalete yine günlük ped baya leke olmuş doktora hiç verilen tarihte gidemedim zaten hep bu tarz durumlardan erken gittim aynı bunu geçen perşembe de yaşadık koşup gittik hiçbir şey yok her şey yolunda çok şükür cuma yine randevum var inşallah yine iyidir bebeğimKızlar bişe sormam lazım acil 3 gündür kahverengi akıntım var akşamları geliyo regl ağrısı hafif var 17+2 yiz geçer diye bekledim bjnun için bi doktora başvurmam gerekebilirmi benim gibi yaşayan varmı aranızda?
Niye cilginlik olsun ki. Cok iyi yapmissiniz. Insanlar genelde daha erken ne gerek var vs diyo (ozellikle buyuklerimiz) ama ben anlamiyorum yani bi sey olacak olsa allah korusun dogdugu gun ya da dogduktan sonra da olabilir. Bence bi seyler almak olumlama gibi oluyo. Insan sanki bebegin yerini garantilemis gibi oluyoBı çılgınlık yapıp bebek kıyafetleri aldımhep erken erken dedim yine kendime engel olamadım ya beeen..ama çok ucuzdu e bebek çıtçıtlı bodyler ilerki aylar içinde şimdiden aldım ucuzlarindan bı kaç tane
Butun bunlarin disinda bi perinatologla gorusup ayrintili ultrasona baktirin bence ama 20. Haftalarda fln bakiyolar genelde. Ayrintili ultrasonla niftydeki degerlendirilen hastaliklar farkli sanırım. Ayrintilida sonucta cocugun organ gelisimi vs takip ediliyor ve eger bi sorun varsa tedavisi mumkun olabiliyor demisti doktorum bana. Veya dogum sonrasi hazirlikli oluyo doktorlar300 tl odedim. Burasi kucuk bir sehir ucretler ucuk degil benim canimi sıkan hic bir sonuc alamadim yine de nifty yaptiracagim. Nifty yaptiran arkadaslar ne kadar ucret odediniz. Sonuclar kac gune cikti bilgi verirseniz sevinirim
Yaaa evet ya. Bende bulamiyorum anlami guzel olsun diyorum secemedim. Secenekleriniz neler??Kız ismi kolay sanıyordum, çok zormuş
Beklememin sebebi son bi kaç aydır iki gun lekelenmem oluyordu geçtiği için önemsemedim son kontrolumde başka bi dr a şikayetimi söyledim ilgilenmedi kendi dr kan testi sonucuyla gidecem herşeyi o zaman anlicaz inşallah cevaplarınız için teşekkür ederim Rabbim hepimize güzel hamilelik süreci güzel bi kavuşma nasip etsin inşallahBunu nasil gecer diye bekliyorsunuz anlamadım, simdiye kadar coktan gitmeniz gerekirdi
Amin canım inşallah sağolasın..bende biraz eski kafaliyim ondan erken olduğunu düşündüğüm için öyle dedimNiye cilginlik olsun ki. Cok iyi yapmissiniz. Insanlar genelde daha erken ne gerek var vs diyo (ozellikle buyuklerimiz) ama ben anlamiyorum yani bi sey olacak olsa allah korusun dogdugu gun ya da dogduktan sonra da olabilir. Bence bi seyler almak olumlama gibi oluyo. Insan sanki bebegin yerini garantilemis gibi oluyoici rahat ediyo iyi dusunuyo.. yani gule gule giysin bebeginiz insallah alin aldirin
VeraYaaa evet ya. Bende bulamiyorum anlami guzel olsun diyorum secemedim. Secenekleriniz neler??
Benimkiler alya, meva, vera, ebrar, ecrin gibi simdilik
Bende ilk hamileliğimde kırmızı kırmızı lekeler oluşmuştu bebekte kan ilacı alerjisi var büyük ihtimalle dedi çünkü o sıralar sadece kan ilacı kullanıyordum hemen kesti dr bunu alerji sorusu her geldiğinden belirt demişti ayrıca evet oğlum doğdu kan ilacına başlama döneminde sürekli ishal oldu ilacın derecesini sürekli düşürerek verdiler ama hep ishal sürekli kullanımda kırmızılıklar oluştu dr en son oğluma kullanmamı da yasakladı 6 aydan sonra yapacağın tüm çorbalara kemik iliği suyu ekle kansızlığını böyle düzelticez demiştiKızlar merhaba, 19+2 yim. Biraz önce duştan çıktığımda kalçamın yan kenarında kahverengi leke, gogsumun altında benek benek ve sağ kasığımın üstünde leke gördüm dün değil önceki gün banyoda baktığımda sadece kalçamın ordaki leke vardı. Yüzümde suan herhangi bir şey yok her gün güneş kremi kullanıyorum. Bu lekeler sizce gebelik lekesi midir? Aranızda olan veya deneyimli olan var mı, ne önerirsiniz cildiyeye gitmeli miyim?
Merhaba300 tl odedim. Burasi kucuk bir sehir ucretler ucuk degil benim canimi sıkan hic bir sonuc alamadim yine de nifty yaptiracagim. Nifty yaptiran arkadaslar ne kadar ucret odediniz. Sonuclar kac gune cikti bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?