- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
Ben geçen pazartesi yani 29 kasımda yaptirdim 10 15 gun dediler henüz çikmadi 9 gün oldu 3250 liraya yaptirdim ama sonra dolar iyice patladi gitti simdi kaca yaparlar hic bilmiyorum300 tl odedim. Burasi kucuk bir sehir ucretler ucuk degil benim canimi sıkan hic bir sonuc alamadim yine de nifty yaptiracagim. Nifty yaptiran arkadaslar ne kadar ucret odediniz. Sonuclar kac gune cikti bilgi verirseniz sevinirim
Down sendromu olan bebeklerin yuzde 30 u ultrasonda bulgu vermez dedi doktor yani her sey normal gozukurmuş ogrenmenin tek yolu da amniyosentez veya nifty testmis. Riskim yuksek cikmasa kafama takmazdim bugun gidecegim hastaneye fiyat ogrenip yaptirayim 4 bin olmamistir insallahBen geçen pazartesi yani 29 kasımda yaptirdim 10 15 gun dediler henüz çikmadi 9 gün oldu 3250 liraya yaptirdim ama sonra dolar iyice patladi gitti simdi kaca yaparlar hic bilmiyorumhatta 2 3 gün once basvursaniz 3bin e yapardik demislerdi dolar gittikce ucretler durmuyor yerinde ama bi perinatologada gidin benimde bagarsakta parlaklik goruldu perinatologa gittim baska bir bulgu varmi diye sonrada testi verdim hemen
Kızlar bugün kontrole gittim gitmeden vişne suyu içtim çikolata yedim dedim oynasın doktor cinsiyetini görsün die ama benim miniğim yüzüstü dönmüş bacaklarını çapraz yapmış 3 kere doktor muayene etti yürüdüm ettim ama hiç dönmedi miniğim doktor dedi uyuyor olabilir dedi cumartesi tekrar gelin inşallah cumartesi gösterir minigimizbenim gibi hala ogrenemeyen varmı ya
Evet baby cotton nodelinin oda takimini almistim oğlumda beyazınıyatağı ve diğer aksesuarlarinida cilekten almistim ama farkli yerlerdende tercih edebilirsiniz tabi uygun ebatli
Ben her bir magazaya vs girdigimde bu da bugünün hediyesi olsun diyip unisex bi parca urun aliyorum.Bı çılgınlık yapıp bebek kıyafetleri aldımhep erken erken dedim yine kendime engel olamadım ya beeen..ama çok ucuzdu e bebek çıtçıtlı bodyler ilerki aylar içinde şimdiden aldım ucuzlarindan bı kaç tane
Biz yenidoğan kıyafet ihtiyacını bititrdik abisinden kalanlarda var zaten hatıra diye ayırmıştım.. çok az giyildi kullanılır durumda bu konuda biraz kardayizBen her bir magazaya vs girdigimde bu da bugünün hediyesi olsun diyip unisex bi parca urun aliyorum.cok sık magaza vs gordugum yok zaten. Bi crocs terlik, birkac takim kiyafeti oldu simdilik
Insallah benim testim 50 binde 1 olarak dusuk risk cikmisti ama bagarsak parlakligi ya benim kanamalarimdan ya down sendromu olasiligi dusunuyoruz deyince riske edemedik perinatologada gittik detayli incelensin diye bekliyoruz bizde arastirin fiyatlari heryerde cok degisiyor 4 5 6 bin diyende oldu izmirde burayi bulup yaptirmistim bendeDown sendromu olan bebeklerin yuzde 30 u ultrasonda bulgu vermez dedi doktor yani her sey normal gozukurmuş ogrenmenin tek yolu da amniyosentez veya nifty testmis. Riskim yuksek cikmasa kafama takmazdim bugun gidecegim hastaneye fiyat ogrenip yaptirayim 4 bin olmamistir insallah
İlk gebelikti dimi senin.20.haftadan sonra hissedebilirsin canım telaş yapma belki az az oluyodur ama ilk olduğu için ayırt edemiyosndr..daha vakit var 25 ten sonra bile hisseden varEndiselenmeli miyim bilmiyorum. Gebeligin basindan beri olumsuz anlamda da bi belirti sıkıntı yasamadim cok sukur, kanama vs olmadi cok şükür. Ama 19. Haftaya girdim hala herhangi hir hareket yok, karnim cikmadi. Hamile olduguma daire hicbirsey ama hicbirsey yok. Bi sure doktora gitmeyince endiseleniyorum
Ya inşallah gösterir artık cumartesi öğrenirim sizde gittiğinizde ogrenirsiniz inşallah bizde sonra hazırlıklara başlarızBen bugün gidemedim randevum haftaya alındı benden önce öğreniceksiniz galiba tabi kendini gösterirse bebişbu belirsizlikle de olmuyor gerçekten yavaştan hazırlık bende yapmak istiyorum
Bakalım bizim minik cumartesi gosterecekmi kendini inşallah gösterir artıkBen 2 hafta once 3 kez cinsiyet icin muayeneye gittim , hic göstermedi. Biz de pes ettik. 21. Haftaada detayli usg randevusu var o zamana kadar gitmicem. Ay sonunda insallah
Ben oturdugum ilcedeki subede tek o modeli yakindan gorebilmistim. Cok sempatik gelmisti . Kesin onu alicam diye dusunuyordum. Ama bi yandan da cok beyaz yaa diyip duruyodum, beyaz mobilya hic sevmem cunku. Memlekette buyuk bi magazaya gidip obur modelleri de gordum Natura Baby modelinin dolapla sifoniyerini aldim gitti. Online da bakinca karar veremiyodum ama canli haliyle natura baby daha cok begendim :) yilbasindan sonra cok zam gelecekmis aradan cikaralim dedik. Buyuyen besiklerin de tipini hic sevemedigimden besik almadim. Odaya gecirince ne alirim bilmiyorum simdilik
Kesinlikle park yatak öneririm kızım için beşik aldık büyüdüğünde kullandı 3 yaşına kadar park yatak kullandikOğlumda odasını yaptım çilek mobilyadan almistim buuyuyebilen yatakli 4 yasinda daha bir kere bile yatmadi sepet beşik yatak aldım heryere tasiyordum 5 6 ay yatti o ufak gelince park yatak aldım ki aklim olsa en basindan sadece park yatak alirdim hem gittiginiz heryere kolayca tasiniyor hemde en rahati tabi siz bilirsiniz yine
Merhaba Hanımlar beni ancak siz anlayabilirsiniz diye düşünüyorum bir kızım var 6 yaşında çok şükür iki sene önce 8 haftalıkken böbrek taşı kaynaklı enfeksiyon sonucu crp 405 olmuştu bebeğimi kaybettim çok şükür ki 2 sene den sonra yaşımda ilerlediği için acaba zaman tüp bebek merkezleri mi arastirsak derken hamile olduğumu öğrendim Sürekli bir şey olacak korkusuyla hamileliğin en iyi zamanlarını kabusa çeviriyorum sürekli doktora gidip onun iyi olduğunu görmek istiyorum bir çok düşünce ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor ne yapsam bilemiyorum artık fikirleriniz benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim
İlginiz için çok teşekkür ederimBu kuruntular ister istemez hepimizde oluyor inanın anneliğin doğasında var bence endişe o da aşırı sevgiden.. bebeğin hareketlerini hissetmenize bişey kalmamış bence o hareketlendikçe içiniz bir nebze rahatlayacak öyle düşünün büyük kızınızla daha çok vakit geçirin imkan varsa dışarıda dolaşın evde çok kuruntular basıyor insanı ve her gece ayetel kürsi okuyun herşeyden korur. Nas felak sureleri de vesveseler için iyi gelir. Duaya sığının içinizi rahatlatın herşey güzel olacak
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bende 38 yaşındayım. Nisan ayında kürtajım oldu 9haftalıkken kalp durması yüzünden kaybetmiştim bebeğimi. Temmuzda rabbim tekrar nasip etti. Bende kaybımdan dolayı ilk 3 ay hep tedirgindim düşecek yada kalbi duracakmı diye. Doktorlarımın yönlendirmeleri ve bir kaç ilaç takviyesi ile bu zamanlara geldik çok şükür. Doğuma kadar coraspirine devam etmem gerekiyor. İleri yaş gebeliklerde en sık rastlanan kan pıhltılaşma sorunu oluyormuş çünkü. Endişelerim bitti mi elbette ki hayır. Ama büyük oranda azaldı. Hareketlerini hissettikçe inanın o stresler günden güne azalıyor. Ve diğer arkadaşın söylediği gibi en büyük terapi duadır. Nasıl ki doğmuş yavrularımızı dualarla büyütüyorsak karnımızdaki minnakları da sürekli okuyarak dua ederek koruycaz inşallah.Allah herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar versin inşallah.Merhaba Hanımlar beni ancak siz anlayabilirsiniz diye düşünüyorum bir kızım var 6 yaşında çok şükür iki sene önce 8 haftalıkken böbrek taşı kaynaklı enfeksiyon sonucu crp 405 olmuştu bebeğimi kaybettim çok şükür ki 2 sene den sonra yaşımda ilerlediği için acaba zaman tüp bebek merkezleri mi arastirsak derken hamile olduğumu öğrendim Sürekli bir şey olacak korkusuyla hamileliğin en iyi zamanlarını kabusa çeviriyorum sürekli doktora gidip onun iyi olduğunu görmek istiyorum bir çok düşünce ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor ne yapsam bilemiyorum artık fikirleriniz benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim
Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin çok sağolun çok teşekkür ederimYaşınız kaç bilmiyorum ama bende 38 yaşındayım. Nisan ayında kürtajım oldu 9haftalıkken kalp durması yüzünden kaybetmiştim bebeğimi. Temmuzda rabbim tekrar nasip etti. Bende kaybımdan dolayı ilk 3 ay hep tedirgindim düşecek yada kalbi duracakmı diye. Doktorlarımın yönlendirmeleri ve bir kaç ilaç takviyesi ile bu zamanlara geldik çok şükür. Doğuma kadar coraspirine devam etmem gerekiyor. İleri yaş gebeliklerde en sık rastlanan kan pıhltılaşma sorunu oluyormuş çünkü. Endişelerim bitti mi elbette ki hayır. Ama büyük oranda azaldı. Hareketlerini hissettikçe inanın o stresler günden güne azalıyor. Ve diğer arkadaşın söylediği gibi en büyük terapi duadır. Nasıl ki doğmuş yavrularımızı dualarla büyütüyorsak karnımızdaki minnakları da sürekli okuyarak dua ederek koruycaz inşallah.Allah herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar versin inşallah.
Bizim de 3.5 yaş olacak inşaallah :)Kasımda 4 yaşını bitirdi oğlum 2017 li 4.5 yaş olacak araları nasip olursa sizinkiler nasil olacak aralari
Merhaba, arkadaşların da önerilerine katılmakla beraber belki sürekli doktora gitmemek ve içinizin bir nebze daha rahat olmasi için ev içi fetal doppler cihazlarından alabilirsiniz. Sıfırları internette 500 diyor ama let go da 150 ye 200e bile var. Ben daha önce kullanmadim ama kalp atışını gösteriyor ya da rahim içi hareketlerini duyabiliyorsunuz diye biliyorumMerhaba Hanımlar beni ancak siz anlayabilirsiniz diye düşünüyorum bir kızım var 6 yaşında çok şükür iki sene önce 8 haftalıkken böbrek taşı kaynaklı enfeksiyon sonucu crp 405 olmuştu bebeğimi kaybettim çok şükür ki 2 sene den sonra yaşımda ilerlediği için acaba zaman tüp bebek merkezleri mi arastirsak derken hamile olduğumu öğrendim Sürekli bir şey olacak korkusuyla hamileliğin en iyi zamanlarını kabusa çeviriyorum sürekli doktora gidip onun iyi olduğunu görmek istiyorum bir çok düşünce ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor ne yapsam bilemiyorum artık fikirleriniz benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim
Allah sağlıkla kavuştursun benimde erkek bende bir de istmosel sorunu var ilerleyen haftalarda yırtılma olabilir kanama olabilir ama 38 inci haftaya kadar sorun olmadan gelebiliriz dedi daha bu kuruntuya başlamadıkKızlar kontrolden çıktım. Önce ki kontrol de yüksek ihtimal erkek demişti doktorum. Bu hafta da erkek dedi. Şimdilik hersey yolunda çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?