2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba öneri için teşekkür ederim bütün gün onunla gezerim herhalde

Merhaba nasılsınız?
Benim bir sorum olacak benimle birlikte aynı haftalarda olan arkadaşlara..
19+2 yani 20. Haftadayım ama şimdiye kadar 2 kilo aldım bu normal mi bebeğin kilosu normal benim düşük değil mi kilom?
Bu konuyu doktorum ile konuşmalı mıyım?
Herşey yiyorum özellikle tuzlu tatlı dan uzak duruyorum ve abur cubur yemiyorum sadece sağlıklı ve yeterli besleniyorum..

Bizde bugün 19+0ız 2 kilo vermiştim ve henüz hiç kilo almadım. Doktoruma son kontrolde henüz kilo almadım dedim oda ne yapıcaksın kiloyu boşver alma daha iyi dedi Önemli olan bebeğin normal olması biz az almışız çok almışız pek önemli değil.

Cevabınız için çok teşekkür ederim..
Çok şükür bebeğin kilosu gelişimi iyi ben kendim kilo alamadığım için tedirgin oldum bende haftaya soracaktım doktoruma.. ama gerçekten sağlıklı besleniyorum ve abur cubur yemiyorum..
Gereksiz yemiyorum yani yok onu da canım çekti yok bunu da diye yemiyorum..
Yeterli ve sağlıklı besleniyorum..
Bakalım toplamda kaç kilo alacağım merak ediyorum..

Kizlaar merhabalar. Bugun kontrolum vardi. 13 gun once gittigimde kasilmam vardi ultrasonda bebek sıkışmışti. Bugun hala vardi kasilma. Yattikca daha rahatladi dedi. Bol bol istirahat ve su ic dedi.
Birde renkliyle bakti. Kasilmadan dolayi suyum azmis net goremedik yuzunu.
Cinsiyetimiz yine kiz dendi
5 ocakta gidecegim ayrintili ult. Icin. Ucretise 600 tlmis.

Benden haberler bu kadar. Bol bol yatış bundan sonra

Bende aynı durumdayım sürekli endişe ile geçiyor.. Benim 10 yıl sonra tüp bebek tedavisi ile nasip oldu..
Doktora her gittiğim de tansiyonum yüksek çıkıyor çünkü çok fazla stres yapıyorum.. anlamıyor doktor bunu..
Bende evde tansiyon aleti aldım gitmeden bir hafta kala her gün sabah akşam ölçüp gidiyorum yoksa bana inanmıyorlar tansiyon hastası yaptılar beni.. oysa tek sorunum stres korku..
Yaşamayan anlamaz bunu canım...

Yok ne var ki bu kadar telaş edicek diyorlar hatta bu konuda destek almam gerektiğini soyliyenler var

Herkese merhaba.Şuan 19+2 günlük hamıleyim.32 yasındayım.2 li testim temiz çıkmıştı sadece keyfi istedigim için fetal dna testı yaptırmıştım.Onunda sonucu çok iyi çıktı.ama 2 gun once yaptırdıgım Ayrıntılı ultrosanda bebegımın beyninde sag ve sol tarafta 2 adet biri 11 mm dıgerı 8 mm boyutlarında büyükçe iki kist cıktı(koroid pleksus) Ayrıntılı ultrosonu yapan doktor dıger organlar ws cok iyi oldugu ıcın tek basına sorun yaratmaz zamanla geçicektır dedı.Kendı doktorumda herhangı bır sorun yok merak etme dedi.Ama ınsan yıne dusunuyor .Bılgılı arkadaslarım yardımcı olursa cok sevınırım.

Canım hiç merak etme onsonraki haftalarda kayboluyor ve bebeğin zekasina hiç negatif etkisi yok beyin ensin gelişen organlardan ve büyüdükçe o sıvı kayboluyor kızımda yaşamıştım aynı durumu şimdi 5 yaşında gayet sağlıklı fetal teste yaptirmissiniz zaten ayrıca başka bulguda yok içinizi rahat tutun dua edin. Bebeğiniz gayet sağlıklı inşallah hiç stres yapmayın

Canım hamile misiniz. Maşallah Rabbim sana bağışlasın. Çok mutlu oldum çok sevindim

Park beşik mi aldınız siz

Cok teşekkür ederim

Merhaba, ben de 19+3 üm 1. 5 kilo aldım hatta aldım sayılamaz ilk 3 ay verdiğim için eski kiloma yaklaştım. Abur cubur ve hamur işi ben de tüketmiyorum. Bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece kilonun önemi yok rahat olun

Merhaba, YouTube de Prof Esra Esin Büyükbayrak ın detaylı ultrason ile ilgili bir videosunu izlemiştim çıkabilecek sorunlar ve anlamları ile ilgili güzel bir videosu var , o videoda kistin tek basına sorun olmadığını ve büyük bir kısmının zamanla geçtiğini anlatmıştı. Endişeye kapılmayın bence, İzlemenizi öneririm.

Arkadaşlar merhaba bende 15+1 haftadayim. Henüz cinsiyetimiz net değil 2. Bebeğim 4 yaşında kızım var. İlk başta Haziran anneleri grubunu takip ediyordum fakat benim doğumum mutlaka Mayıs'ta olacak o yüzden size katıldım arkadaşlarım. Bebek hareketlerini hissetmeye başladınizmi.

Arkadaşlar ben ayakta çok kaldığım zamanlarda popo kemiği ( büzlüm kemiği) acayip derece batma ve ağrı oluyor. Bacaklarımın üstüne basamiyorum resmen. Sizde de olan varmı acaba ? Doktoruma sordum magnezyum eksikliği dedi ilaç verdi ama nedense bir etkisini göremedim henüz. İlk hamileligim de 8. Aydan sonra yaşamıştım byle sıkıntılari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…