Merhaba öneri için teşekkür ederim bütün gün onunla gezerim herhaldeMerhaba, arkadaşların da önerilerine katılmakla beraber belki sürekli doktora gitmemek ve içinizin bir nebze daha rahat olmasi için ev içi fetal doppler cihazlarından alabilirsiniz. Sıfırları internette 500 diyor ama let go da 150 ye 200e bile var. Ben daha önce kullanmadim ama kalp atışını gösteriyor ya da rahim içi hareketlerini duyabiliyorsunuz diye biliyorumen azından iyi olduğunu duyduğunuzda belki rahatlarsinız
Bizimki 7 yaş olacakBizim de 3.5 yaş olacak inşaallah :)
Bizde bugün 19+0ız 2 kilo vermiştim ve henüz hiç kilo almadım. Doktoruma son kontrolde henüz kilo almadım dedim oda ne yapıcaksın kiloyu boşver alma daha iyi dediMerhaba nasılsınız?
Benim bir sorum olacak benimle birlikte aynı haftalarda olan arkadaşlara..
19+2 yani 20. Haftadayım ama şimdiye kadar 2 kilo aldım bu normal mi bebeğin kilosu normal benim düşük değil mi kilom?
Bu konuyu doktorum ile konuşmalı mıyım?
Herşey yiyorum özellikle tuzlu tatlı dan uzak duruyorum ve abur cubur yemiyorum sadece sağlıklı ve yeterli besleniyorum..
Cevabınız için çok teşekkür ederim..Bizde bugün 19+0ız 2 kilo vermiştim ve henüz hiç kilo almadım. Doktoruma son kontrolde henüz kilo almadım dedim oda ne yapıcaksın kiloyu boşver alma daha iyi dediÖnemli olan bebeğin normal olması biz az almışız çok almışız pek önemli değil.
Ilk kizimin ismide erva bu arada
Bende aynı durumdayım sürekli endişe ile geçiyor.. Benim 10 yıl sonra tüp bebek tedavisi ile nasip oldu..Merhaba Hanımlar beni ancak siz anlayabilirsiniz diye düşünüyorum bir kızım var 6 yaşında çok şükür iki sene önce 8 haftalıkken böbrek taşı kaynaklı enfeksiyon sonucu crp 405 olmuştu bebeğimi kaybettim çok şükür ki 2 sene den sonra yaşımda ilerlediği için acaba zaman tüp bebek merkezleri mi arastirsak derken hamile olduğumu öğrendim Sürekli bir şey olacak korkusuyla hamileliğin en iyi zamanlarını kabusa çeviriyorum sürekli doktora gidip onun iyi olduğunu görmek istiyorum bir çok düşünce ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor ne yapsam bilemiyorum artık fikirleriniz benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim
Yok ne var ki bu kadar telaş edicek diyorlar hatta bu konuda destek almam gerektiğini soyliyenler varBende aynı durumdayım sürekli endişe ile geçiyor.. Benim 10 yıl sonra tüp bebek tedavisi ile nasip oldu..
Doktora her gittiğim de tansiyonum yüksek çıkıyor çünkü çok fazla stres yapıyorum.. anlamıyor doktor bunu..
Bende evde tansiyon aleti aldım gitmeden bir hafta kala her gün sabah akşam ölçüp gidiyorum yoksa bana inanmıyorlar tansiyon hastası yaptılar beni.. oysa tek sorunum stres korku..
Yaşamayan anlamaz bunu canım...
Yok ne var ki bu kadar telaş edicek diyorlar hatta bu konuda destek almam gerektiğini soyliyenler var
Canım hiç merak etme onsonraki haftalarda kayboluyor ve bebeğin zekasina hiç negatif etkisi yok beyin ensin gelişen organlardan ve büyüdükçe o sıvı kayboluyor kızımda yaşamıştım aynı durumu şimdi 5 yaşında gayet sağlıklı fetal teste yaptirmissiniz zaten ayrıca başka bulguda yok içinizi rahat tutun dua edin. Bebeğiniz gayet sağlıklı inşallah hiç stres yapmayınHerkese merhaba.Şuan 19+2 günlük hamıleyim.32 yasındayım.2 li testim temiz çıkmıştı sadece keyfi istedigim için fetal dna testı yaptırmıştım.Onunda sonucu çok iyi çıktı.ama 2 gun once yaptırdıgım Ayrıntılı ultrosanda bebegımın beyninde sag ve sol tarafta 2 adet biri 11 mm dıgerı 8 mm boyutlarında büyükçe iki kist cıktı(koroid pleksus) Ayrıntılı ultrosonu yapan doktor dıger organlar ws cok iyi oldugu ıcın tek basına sorun yaratmaz zamanla geçicektır dedı.Kendı doktorumda herhangı bır sorun yok merak etme dedi.Ama ınsan yıne dusunuyor .Bılgılı arkadaslarım yardımcı olursa cok sevınırım.
Canım hamile misiniz. MaşallahMerhaba nasılsınız?
19+2 yani 20. Haftadayım ama şimdiye kadar 2 kilo aldım bu normal mi bebeğin kilosu normal benim düşük değil mi kilom?
Herşey yiyorum özellikle tuzlu tatlı dan uzak duruyorum ve abur cubur yemiyorum sadece sağlıklı ve yeterli besleniyorum..
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun.. RABBİM hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım hamile misiniz. MaşallahRabbim sana bağışlasın. Çok mutlu oldum çok sevindim
Park beşik mi aldınız sizBen 2 hafta once 3 kez cinsiyet icin muayeneye gittim , hic göstermedi. Biz de pes ettik. 21. Haftaada detayli usg randevusu var o zamana kadar gitmicem. Ay sonunda insallah
Ben oturdugum ilcedeki subede tek o modeli yakindan gorebilmistim. Cok sempatik gelmisti . Kesin onu alicam diye dusunuyordum. Ama bi yandan da cok beyaz yaa diyip duruyodum, beyaz mobilya hic sevmem cunku. Memlekette buyuk bi magazaya gidip obur modelleri de gordum Natura Baby modelinin dolapla sifoniyerini aldim gitti. Online da bakinca karar veremiyodum ama canli haliyle natura baby daha cok begendim :) yilbasindan sonra cok zam gelecekmis aradan cikaralim dedik. Buyuyen besiklerin de tipini hic sevemedigimden besik almadim. Odaya gecirince ne alirim bilmiyorum simdilik
Cok teşekkür ederimCanım hiç merak etme onsonraki haftalarda kayboluyor ve bebeğin zekasina hiç negatif etkisi yok beyin ensin gelişen organlardan ve büyüdükçe o sıvı kayboluyor kızımda yaşamıştım aynı durumu şimdi 5 yaşında gayet sağlıklı fetal teste yaptirmissiniz zaten ayrıca başka bulguda yok içinizi rahat tutun dua edin. Bebeğiniz gayet sağlıklı inşallah hiç stres yapmayın
Merhaba, ben de 19+3 üm 1. 5 kilo aldım hatta aldım sayılamaz ilk 3 ay verdiğim için eski kiloma yaklaştım. Abur cubur ve hamur işi ben de tüketmiyorum. Bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece kilonun önemi yok rahat olunMerhaba nasılsınız?
Merhaba, YouTube de Prof Esra Esin Büyükbayrak ın detaylı ultrason ile ilgili bir videosunu izlemiştim çıkabilecek sorunlar ve anlamları ile ilgili güzel bir videosu var , o videoda kistin tek basına sorun olmadığını ve büyük bir kısmının zamanla geçtiğini anlatmıştı. Endişeye kapılmayın bence, İzlemenizi öneririm.Herkese merhaba.Şuan 19+2 günlük hamıleyim.32 yasındayım.2 li testim temiz çıkmıştı sadece keyfi istedigim için fetal dna testı yaptırmıştım.Onunda sonucu çok iyi çıktı.ama 2 gun once yaptırdıgım Ayrıntılı ultrosanda bebegımın beyninde sag ve sol tarafta 2 adet biri 11 mm dıgerı 8 mm boyutlarında büyükçe iki kist cıktı(koroid pleksus) Ayrıntılı ultrosonu yapan doktor dıger organlar ws cok iyi oldugu ıcın tek basına sorun yaratmaz zamanla geçicektır dedı.Kendı doktorumda herhangı bır sorun yok merak etme dedi.Ama ınsan yıne dusunuyor .Bılgılı arkadaslarım yardımcı olursa cok sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?