2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bende 2017 yaptım doğum ama tek tük duyuyordum..herşeyi paraya çevirdiler annem vitamin verecek misal anlaşmalı olanı veriyo bı aliyosun yüz elli lira aslında muadili elli lira..herşey para hayat parayla

Bende 2017 yaptım doğum ama tek tük duyuyordum..herşeyi paraya çevirdiler annem vitamin verecek misal anlaşmalı olanı veriyo bı aliyosun yüz elli lira aslında muadili elli lira..herşey para hayat parayla
Aynen ya her ay 170 TL'ye vitamin alıyorum. Olmayan napıyo? Bebeği nasıl büyüyo çok merak ediyorum.

Yok kız hani 36 dan sonra doguruyolar yani yine vakti maşallah..uygulama 40 hafta diye hesapliyo ya ondan dedim
Ha doğru ya ben kızımda normal doğuma gidiyordum son anda tansiyon falan çıkınca doğurmamı beklediğimiz günlerde sezeryan oldum, normalde sezeryanı biraz öne çekiyorlar tabii.

Aynen ya her ay 170 TL'ye vitamin alıyorum. Olmayan napıyo? Bebeği nasıl büyüyo çok merak ediyorum.
Ayy ablam hiç bişey kullanmadı 4 buçuk kilo doğdu nerdeyse bebeği..nasıl alicam her ay bu pahalilikta ne bileyim hatta diyorum bir iki ay almayayım son iki ay alırım diye ama içim tahat etmiyo bu sefer

Ha doğru ya ben kızımda normal doğuma gidiyordum son anda tansiyon falan çıkınca doğurmamı beklediğimiz günlerde sezeryan oldum, normalde sezeryanı biraz öne çekiyorlar tabii.
Aynen benim muhtemel 2 Mayıs ama 8 gün geç döllenme 10 Mayıs oluyo ama 38 haftada alacağı için sezaryenden ötürü oluyo sana Nisan 20 -25 hayırlısıyla vaktiyle gelsinler inşallah

Sorma canım valla aynen ,ilkine göre bir tık rahatım ama genede manyaklığımdan taviz vermiyorum normalde pkolu olduğum için adet zamanım bile belli değil.Hatta gebeligim bile tam belli değil, ilk muayene de 2 hafta geç döllenme dedi simdi devamli one kayıyor, doktor bizim kriterimiz muayne bulguları dedi.Son adet tarihine göre Nisan annesiyim sonra Mayıs oldu simdi gene Nisana doğru kayıyorum sezeryan oldugu icin hatta kesin Nisan galiba

Evet sezaryen ise Nisan oluyo benimde geç döllenme var 8 gün bazen 10 gün diyo degisiyo ilk oğlumda da vardı..öyle böyle geçecek vakit kaygılar hiç bitmiyo dogdugunda bile aynı..oğlum doğduğunda bişey olup panikten kaç kez son nefesimi veriyodum ben hayirlisiyla vaktiyle dogsunlarda

Sorma yaa böyle olunca gergin oluyorum hep..böyle bı ittirme gibi bişey oluyo ama emin olamıyorum..38.haftaya kadar ben kafayı yerim bunu da buraya not ediyim
Ya benimkide iyice kasiklarima indi ben de onu anlamadim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…