- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
dur dur deme öyle, mümkünse zamanında doğuralımAralık analarını dogurttum sıradakiler Ocak analarıhepsi 1 ay öncesi dogruruyo geneli yani demekki bizde Nisanin ilk haftasindan itibaren başlarız yavrulamaya
Bende 2017 yaptım doğum ama tek tük duyuyordum..herşeyi paraya çevirdiler annem vitamin verecek misal anlaşmalı olanı veriyo bı aliyosun yüz elli lira aslında muadili elli lira..herşey para hayat paraylakızlar ben bu fetal dna testlerinin türkiyede bir sektör olduğunu düşünüyorum artık. yurt dışındaki hiçbir arkadaşımın nerdeyse bu testlerden haber yok. bizde mecbutiyet gibi fahiş fiyatlarla herkesin önüne getiriliyor. haliyle hiç bir anne de bebeğinde bir hastalık olsuın istemeyeceği için de satılıyor bu testler. bir çok insan da yemesinden içmesinden arttırıp yaptırıyor bu testleri eminim ki. doktorlar da kolayını bulmuş, ihtiyacı olan olmayan herkesi bu testlere yönlendiriyor. ben 2017de doğum yaptığımda bu fetal testlerin esamesi okunmuyordu :) burda da hiç bahsedilmiyordu. dönem dönem farklı şeyler satıyorlar.
Yok kız hani 36 dan sonra doguruyolar yani yine vakti maşallah..uygulama 40 hafta diye hesapliyo ya ondan dedimdur dur deme öyle, mümkünse zamanında doğuralım
Aynen ya her ay 170 TL'ye vitamin alıyorum. Olmayan napıyo? Bebeği nasıl büyüyo çok merak ediyorum.Bende 2017 yaptım doğum ama tek tük duyuyordum..herşeyi paraya çevirdiler annem vitamin verecek misal anlaşmalı olanı veriyo bı aliyosun yüz elli lira aslında muadili elli lira..herşey para hayat parayla
Aralık analarinda dogurmayan 5 kişi kaldı galiba Ocak analarinda 1-2 kişi doğurmuş sanırım şimdiden..vaktiyle gelsin yine hepsi işin şakası ama genelde böyle oluyo ondns dedimdur dur deme öyle, mümkünse zamanında doğuralım
Ha doğru yaYok kız hani 36 dan sonra doguruyolar yani yine vakti maşallah..uygulama 40 hafta diye hesapliyo ya ondan dedim
Ayy ablam hiç bişey kullanmadı 4 buçuk kilo doğdu nerdeyse bebeği..nasıl alicam her ay bu pahalilikta ne bileyim hatta diyorum bir iki ay almayayım son iki ay alırım diye ama içim tahat etmiyo bu seferAynen ya her ay 170 TL'ye vitamin alıyorum. Olmayan napıyo? Bebeği nasıl büyüyo çok merak ediyorum.
Aynen benim muhtemel 2 Mayıs ama 8 gün geç döllenme 10 Mayıs oluyo ama 38 haftada alacağı için sezaryenden ötürü oluyo sana Nisan 20 -25 hayırlısıyla vaktiyle gelsinler inşallahHa doğru yaben kızımda normal doğuma gidiyordum son anda tansiyon falan çıkınca doğurmamı beklediğimiz günlerde sezeryan oldum, normalde sezeryanı biraz öne çekiyorlar tabii.
Sorma canım valla aynen ,ilkine göre bir tık rahatım ama genede manyaklığımdan taviz vermiyorumNormalde olan adet doneminse vücut tepki veriyo diye düşünüyorum.mesela her ayın onunda adet oluyorsan vücut adet oluyormus gibi tepki veriyo..usutmeden olur rahim buyudugu için olur enfeksiyon olurolur da olur ama 5.gebelik bile olsa yinede korkuyo insan..benimde şuan biseyler oluyo ama anlayamıyorum donuyomu yukarı mi cikiyo yoksa rahim mi kasiliyo ikinci gebelik anlarım diyosun ama yoktir anlayamıyorum
Ben de bakayım bariAralık analarını dogurttum sıradakiler Ocak analarıhepsi 1 ay öncesi dogruruyo geneli yani demekki bizde Nisanin ilk haftasindan itibaren başlarız yavrulamaya
Seninle bu konuda da ayrılmıyoruzAynen benim muhtemel 2 Mayıs ama 8 gün geç döllenme 10 Mayıs oluyo ama 38 haftada alacağı için sezaryenden ötürü oluyo sana Nisan 20 -25 hayırlısıyla vaktiyle gelsinler inşallah
Evet sezaryen ise Nisan oluyoSorma canım valla aynen ,ilkine göre bir tık rahatım ama genede manyaklığımdan taviz vermiyorumnormalde pkolu olduğum için adet zamanım bile belli değil.Hatta gebeligim bile tam belli değil, ilk muayene de 2 hafta geç döllenme dedi simdi devamli one kayıyor, doktor bizim kriterimiz muayne bulguları dedi.Son adet tarihine göre Nisan annesiyim sonra Mayıs oldu simdi gene Nisana doğru kayıyorum sezeryan oldugu icin hatta kesin Nisan galiba
Bak bak güzel ipuclarida oluyo ne lazım olup ne olmadığı emzirme hakkında falanBen de bakayım bari
Bizimle dalga geçiyorlarBugün bizimkisi ya yukarı çıktı ya döndü içe doğru hiç hissedemiyorum..düz yatınca vururdu vurmuyoanlayamıyorum
Sorma yaa böyle olunca gergin oluyorum hep..böyle bı ittirme gibi bişey oluyo ama emin olamıyorum..38.haftaya kadar ben kafayı yerim bunu da buraya not ediyimBizimle dalga geçiyorlar
Benimki ara ara basıyo tekmeyi, içimde küçük bi balon patlıyo gibi oluyorBugün bizimkisi ya yukarı çıktı ya döndü içe doğru hiç hissedemiyorum..düz yatınca vururdu vurmuyoanlayamıyorum
Ya benimkide iyice kasiklarima indi ben de onu anlamadimSorma yaa böyle olunca gergin oluyorum hep..böyle bı ittirme gibi bişey oluyo ama emin olamıyorum..38.haftaya kadar ben kafayı yerim bunu da buraya not ediyim
İşte benimde öle oluyodu hele akşam baya balonlar patliyodu ama bugün hiç bişey yok..yada var ben emin olamıyorumBenimki ara ara basıyo tekmeyi, içimde küçük bi balon patlıyo gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?