- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Geçmiş olsun canım inşallah yavrun seninle kalacak o dikişler doğum vaktine kadar bile kalabiliyor hatta Dr vakit gecer diye kendisi bile aliyo..sen riske atma tuvalete bile kalkma yetişkin lazimliklardan aldır utanılacak bişey değil bu en azından dikişler kaynayana kadar hiç kalkma canım..bide bol bol su iç enfeksiyona karşı..3 litre muhakkak iç yoğurt ye bol bol enfeksiyon olmasın..duzelicek inşallah bak rabbim farkettirmis geç olmadan hiç stres yapmaMerhaba güzel haberlerle gelmek isterdim. Sizden tek isteğim Kızım ve benim için dua. Bu haftayı şöyle bi özet geçeyim, 23. Haftaya giriş yaptık ve detaylı ultrasona gittik geçtiğimiz çarşamba . Doktor açılmam olduğunu doğum başladığını söyledi. Ne kanamam , ne suyum ne ağrım vardı. Detaylıya gitmeseydik göremiycektik. Halbuki haftanın başında normal kontrolüme gitmiştim kendi doktoruma hiç birşeyimiz yoktu gayet sağlıklı ilerletiyorduk süreci. Detaylı için farklı doktora gittik. Orda duyduklarımı size anlatmayacağım çok korkunçtu saatlerce ağladık eşimle ,Kendi doktorum zor susturdu. Tabi hemen kendi doktoruma gittik. Bi kaç uzman daha çağırdı yanına ortak ve acil bir kararla ameliyata alındım. Altıma dikiş atıldı. Ve bu şekilde bile bebeğimin Benimle kalması yüzde elli ihtimal. Doğurana kadar yatmam lazım ayaklarım havada tuvalete gidebilmem şu an içim serbest ama o da yasak olabilir. Her gün iğneler ilaçlar derken .... bi süreç var önümde tek istediğim dualarınız. Daha kısaltarak yazmaya çalıştım hakkınızı helal edin
Benimde öle sanırım kafa solda ayaklar sağ da sağlı sollu takiliyo çok şükürKafası farklı ayakları farklı yerde olabiliyormuş benim bebeğim sağ plasenta yerleşimli kafası nerdeyse sağ kasığımda ayakları sol göbek hizamda bir sağ kasığımdan bir göbek hizamdan tekme yiyorum muhtelif zamanlardaDoktora sordum bugün bebeğim aşağıda mı bir risk teşkil ediyor mu diye ayrıntılı ultrasonda bu haftalarda bu hizalarda olması çok normal zamanla bebek yukarı çıkacak rahim boyunuz normal dedi bana da çok aşağıda gibi geliyordu telaş yapıyordum sizin de böyle olabilir belki
Evet o gün gitmemiz bile bir hikmet varmış.Ayyyy kıyamam cok geçmiş olsun, iyi ki farkedilmiş ,Allahim yardim etsin ,insallah
Evet cnm.bnde onu istedim aslında ama 13500 dedi doğum paketi sadece muanesi 500 tl her gittiğinde odaBen Ankara da değilim ama orada Zahide Küçük var ,hep takip ediyorum ah keşke Ankara da olsam da ona gitsem diye ,sanırım koru hastanesinde
İnşallah sonuna kadar durur. Çok çekiniyorum utanıyorum birşey istemeye. Doktor da bol sıvı dedi. Antibiyotik tedavisine başladı ne olur ne olmaz diyeGeçmiş olsun canım inşallah yavrun seninle kalacak o dikişler doğum vaktine kadar bile kalabiliyor hatta Dr vakit gecer diye kendisi bile aliyo..sen riske atma tuvalete bile kalkma yetişkin lazimliklardan aldır utanılacak bişey değil bu en azından dikişler kaynayana kadar hiç kalkma canım..bide bol bol su iç enfeksiyona karşı..3 litre muhakkak iç yoğurt ye bol bol enfeksiyon olmasın..duzelicek inşallah bak rabbim farkettirmis geç olmadan hiç stres yapma
Ahh çook şükür farkedilmişşMerhaba güzel haberlerle gelmek isterdim. Sizden tek isteğim Kızım ve benim için dua. Bu haftayı şöyle bi özet geçeyim, 23. Haftaya giriş yaptık ve detaylı ultrasona gittik geçtiğimiz çarşamba . Doktor açılmam olduğunu doğum başladığını söyledi. Ne kanamam , ne suyum ne ağrım vardı. Detaylıya gitmeseydik göremiycektik. Halbuki haftanın başında normal kontrolüme gitmiştim kendi doktoruma hiç birşeyimiz yoktu gayet sağlıklı ilerletiyorduk süreci. Detaylı için farklı doktora gittik. Orda duyduklarımı size anlatmayacağım çok korkunçtu saatlerce ağladık eşimle ,Kendi doktorum zor susturdu. Tabi hemen kendi doktoruma gittik. Bi kaç uzman daha çağırdı yanına ortak ve acil bir kararla ameliyata alındım. Altıma dikiş atıldı. Ve bu şekilde bile bebeğimin Benimle kalması yüzde elli ihtimal. Doğurana kadar yatmam lazım ayaklarım havada tuvalete gidebilmem şu an içim serbest ama o da yasak olabilir. Her gün iğneler ilaçlar derken .... bi süreç var önümde tek istediğim dualarınız. Daha kısaltarak yazmaya çalıştım hakkınızı helal edin
Koru hastanesi zaten pahali ,maşallah.Neyse olsun önemli olan sağlık olsunEvet cnm.bnde onu istedim aslında ama 13500 dedi doğum paketi sadece muanesi 500 tl her gittiğinde oda
Hiç utanma ya hasta bezi yada yetişkin lazimlik aldır..hiç riske atma kalkma en azindan dikişler kaynayana kadar.. antibiyotigi mikrop kapma diye vermişlerdir suyu da eksik etme düzelir inşallahİnşallah sonuna kadar durur. Çok çekiniyorum utanıyorum birşey istemeye. Doktor da bol sıvı dedi. Antibiyotik tedavisine başladı ne olur ne olmaz diye
Ben bunu evdeki 3 yaşındaki kizimla yasiyorumKızlar benim 16 aylık bir köpeğim var dişi. Benle son zamanlarda yapışık ikiz gibi oldu. Dışarı çıkıyım döneyim hemen mız mız mız yanımda sürekli kucak istiyor orta ırk bir köpek dip dibeyiz. Yapıştı anam diyorum bu bebek doğunca ne yapacak. Ya da ben ne yapacağım. Bebekle mi bunla mı ilgileneceğim. Bildiğin peşimi bırakmıyor.
NeyyyEvet cnm.bnde onu istedim aslında ama 13500 dedi doğum paketi sadece muanesi 500 tl her gittiğinde oda
Allah kolaylık versinBen bunu evdeki 3 yaşındaki kizimla yasiyorum
Ben şimdi yeni bir doktora başladım hastanenin babamın meslek grubu ile anlaşması var hem muayenede %40 hem de doğumda %40 indirimi var. Yani doğum emin olmamakla birlikte 2400 TL falan olacakNeyyydoğum o kadar mı ay burda ben sukredeyim ozmaan pahalı diyodum 3-4 bin arası burada..
Çok şükür çok çok şükür. Teşekkür ederimAhh çook şükür farkedilmişşAllah yardımcınız olsun zor bir süreç ama bu şekilde olup sağlıkla bebeğine kavuşan çok kişi biliyorum sizde onlardan olcaksınız inşallah allahın izniyle, çok şükür ki bebeğiniz sizinle
Baya uygunmuş,ben de sözde kurum indirimi aliyorum ama gene de baya ödüyorumBen şimdi yeni bir doktora başladım hastanenin babamın meslek grubu ile anlaşması var hem muayenede %40 hem de doğumda %40 indirimi var. Yani doğum emin olmamakla birlikte 2400 TL falan olacak
Benim babam vergi müfettişi Allahtan onların dernek midir nedir anlaşma yapmışlarBaya uygunmuş,ben de sözde kurum indirimi aliyorum ama gene de baya ödüyorum
Hmmm şimdi anlaşıldıBenim babam vergi müfettişi Allahtan onların dernek midir nedir anlaşma yapmışlar
Çok fenaa sorma yaa günde iki bazen üç iç çamaşırı degisitryrm..günlük pedi çok kullanma alerji yapabilir canım..Arkadaşlar vajinal akıntılarınız ne durumda acaba,ben artık günlük ped ile bile gotüremiyorum,cok rahatsiz ediyor artık ya.Bir tayti ya da pijamayı iki gün giymem imkansiz ,çamaşırı ve pedi devamlı değistirmeme rağmen
İnşallah sonuna kadar durur. Çok çekiniyorum utanıyorum birşey istemeye. Doktor da bol sıvı dedi. Antibiyotik tedavisine başladı ne olur ne olmaz diye
O olmasa hic duramam galiba canim ben normalde de hep kullanırım, kullanmasam halim duman.Ama simdi bir extra coştu, kendimi hep pis hissediyorumÇok fenaa sorma yaa günde iki bazen üç iç çamaşırı degisitryrm..günlük pedi çok kullanma alerji yapabilir canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?