2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Geçmiş olsun canım inşallah yavrun seninle kalacak o dikişler doğum vaktine kadar bile kalabiliyor hatta Dr vakit gecer diye kendisi bile aliyo..sen riske atma tuvalete bile kalkma yetişkin lazimliklardan aldır utanılacak bişey değil bu en azından dikişler kaynayana kadar hiç kalkma canım..bide bol bol su iç enfeksiyona karşı..3 litre muhakkak iç yoğurt ye bol bol enfeksiyon olmasın..duzelicek inşallah bak rabbim farkettirmis geç olmadan hiç stres yapma

Benimde öle sanırım kafa solda ayaklar sağ da sağlı sollu takiliyo çok şükür bı tek plesanta aşağıda işte o da bı cikaydi yukarıya korkudan yürümek bile istemiyorum

İnşallah sonuna kadar durur. Çok çekiniyorum utanıyorum birşey istemeye. Doktor da bol sıvı dedi. Antibiyotik tedavisine başladı ne olur ne olmaz diye

Ahh çook şükür farkedilmişş Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ama bu şekilde olup sağlıkla bebeğine kavuşan çok kişi biliyorum sizde onlardan olcaksınız inşallah allahın izniyle, çok şükür ki bebeğiniz sizinle

İnşallah sonuna kadar durur. Çok çekiniyorum utanıyorum birşey istemeye. Doktor da bol sıvı dedi. Antibiyotik tedavisine başladı ne olur ne olmaz diye
Hiç utanma ya hasta bezi yada yetişkin lazimlik aldır..hiç riske atma kalkma en azindan dikişler kaynayana kadar.. antibiyotigi mikrop kapma diye vermişlerdir suyu da eksik etme düzelir inşallah

Ben bunu evdeki 3 yaşındaki kizimla yasiyorum

Neyyy doğum o kadar mı ay burda ben sukredeyim ozmaan pahalı diyodum 3-4 bin arası burada..
Ben şimdi yeni bir doktora başladım hastanenin babamın meslek grubu ile anlaşması var hem muayenede %40 hem de doğumda %40 indirimi var. Yani doğum emin olmamakla birlikte 2400 TL falan olacak

Ben şimdi yeni bir doktora başladım hastanenin babamın meslek grubu ile anlaşması var hem muayenede %40 hem de doğumda %40 indirimi var. Yani doğum emin olmamakla birlikte 2400 TL falan olacak
Baya uygunmuş,ben de sözde kurum indirimi aliyorum ama gene de baya ödüyorum

Arkadaşlar vajinal akıntılarınız ne durumda acaba,ben artık günlük ped ile bile gotüremiyorum,cok rahatsiz ediyor artık ya.Bir tayti ya da pijamayı iki gün giymem imkansiz ,çamaşırı ve pedi devamlı değistirmeme rağmen

Çok fenaa sorma yaa günde iki bazen üç iç çamaşırı degisitryrm..günlük pedi çok kullanma alerji yapabilir canım..

Canım çok geçmiş olsun allahtan farkedilmiş
Zor bir süreç sürekli yatmak ama mecbur olunca geçer bir şekilde içini ferah tut inşallah herşey yoluna girecek

Çok fenaa sorma yaa günde iki bazen üç iç çamaşırı degisitryrm..günlük pedi çok kullanma alerji yapabilir canım..
O olmasa hic duramam galiba canim ben normalde de hep kullanırım, kullanmasam halim duman.Ama simdi bir extra coştu, kendimi hep pis hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…