Ay inşallah ya emsinBenim de aklıma aynı şey geldişimdiden öyleyse seni de iyi emer annesi
Cikiyo demek ki çok şükür..bugün bı kaç kez kalça altına yastık koyup uzandım bilmem onun faydası mi yarın da bı kaç kez denicem inşallah plesantada çıkar yukariCanim yatınca benimki de iniyor,biri daha yazmıştı ayni şeyi.Onemli olan cani isteyince çıkıyor mu,çıkıyorsa sorun yok
Benim oğluşta 2 gündür gündüz yukarda geceleri aşağıdaBenim bebi yukarı çıktı sanki kizlar yada bana mı öle geliyo anlamadım..hep göbek deliği hizasında vuruyo..ama sağa yada sola yatınca kasiklarada vuruyo anlamadım gitti hala makat geliş sanırım
İnşallah çıkmışlardır yukarı ya hep dua ediyrm bende Çarşamba gidicem inşallah bakalimBenim oğluşta 2 gündür gündüz yukarda geceleri aşağıdayatınca aşağı iniyorlar heralde duruşu nasıl perşembe günü soracağım bakalım
Benim geçen hafta öyleydi elektrik carpiyoms gibi oluyodu sonrada cisim gelmiş gibi oluyodu çok tuhaftı..şükür yok iki üç gundurYaaaa benimki resmen aşağıya vuruyor ve canım acıyor, kesesini falan patlatacak ,ondan korkuyorum
Gözün aydın hadiBen bugun detayliya gittim ve sonunda cinsiyeti ogrendik. Kizim olacak insallhmasallah her sey cok yolunda. Uzundur sehir merkezine gitmemistik djye baya gezdik, 12 saat ayakta ve yurume halindeydim cogunlukla. Masallah ben de cok iyiyim , jyi dayandim Cok mutluyum☺
Aynen ,noluyor ya oluyorum bir an,demekki normalmiş bunlar ,biz unutmuşuzBenim geçen hafta öyleydi elektrik carpiyoms gibi oluyodu sonrada cisim gelmiş gibi oluyodu çok tuhaftı..şükür yok iki üç gundur
Vallah ya sanki ilk gebelik demekki 8 on sene ara versek karnimiz neden şişti ki diycez heAynen ,noluyor ya oluyorum bir an,demekki normalmiş bunlar ,biz unutmuşuz
Liv hospitalda nezaket Kadıoğlu hastanenin doğum paketini satın aldım 10 binliraydiIyi akşamlar arkadaşlar ankara da doktor arayisindayim yeni hamile olduğumu öğrendim doğum paketleri yada doktr muanelri hakkinda ne önerirsiniz? Medicalpark da sevgi yıldırım hocayı duydum başka bilgim yok
Iyi akşamlar arkadaşlar ankara da doktor arayisindayim yeni hamile olduğumu öğrendim doğum paketleri yada doktr muanelri hakkinda ne önerirsiniz? Medicalpark da sevgi yıldırım hocayı duydum başka bilgim yok
Ben Ankara da değilim ama orada Zahide Küçük var ,hep takip ediyorum ah keşke Ankara da olsam da ona gitsem diye ,sanırım koru hastanesindeLiv hospitalda nezaket Kadıoğlu hastanenin doğum paketini satın aldım 10 binliraydi
İkiz olsaydı söylerdi canım ikiz değil..zaten kese anca o rakamlara gelince gorunuyo normal yani..ve Dr un bir milim elinin kayması tarihlerde sapmaya sebep olabiliyo o da normal yanimerhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadı ikiz olma durumu varmıdır size nasıl kahıt vermişlerdi hatırlıyormusunuz
teşekür ederimİkiz olsaydı söylerdi canım ikiz değil..zaten kese anca o rakamlara gelince gorunuyo normal yani..ve Dr un bir milim elinin kayması tarihlerde sapmaya sebep olabiliyo o da normal yani
Yaaaa benimki resmen aşağıya vuruyor ve canım acıyor, kesesini falan patlatacak ,ondan korkuyorum
Kafası farklı ayakları farklı yerde olabiliyormuş benim bebeğim sağ plasenta yerleşimli kafası nerdeyse sağ kasığımda ayakları sol göbek hizamda bir sağ kasığımdan bir göbek hizamdan tekme yiyorum muhtelif zamanlardaBenim bebi yukarı çıktı sanki kizlar yada bana mı öle geliyo anlamadım..hep göbek deliği hizasında vuruyo..ama sağa yada sola yatınca kasiklarada vuruyo anlamadım gitti hala makat geliş sanırım
Ayyyy kıyamam cok geçmiş olsun, iyi ki farkedilmiş ,Allahim yardim etsin ,insallahMerhaba güzel haberlerle gelmek isterdim. Sizden tek isteğim Kızım ve benim için dua. Bu haftayı şöyle bi özet geçeyim, 23. Haftaya giriş yaptık ve detaylı ultrasona gittik geçtiğimiz çarşamba . Doktor açılmam olduğunu doğum başladığını söyledi. Ne kanamam , ne suyum ne ağrım vardı. Detaylıya gitmeseydik göremiycektik. Halbuki haftanın başında normal kontrolüme gitmiştim kendi doktoruma hiç birşeyimiz yoktu gayet sağlıklı ilerletiyorduk süreci. Detaylı için farklı doktora gittik. Orda duyduklarımı size anlatmayacağım çok korkunçtu saatlerce ağladık eşimle ,Kendi doktorum zor susturdu. Tabi hemen kendi doktoruma gittik. Bi kaç uzman daha çağırdı yanına ortak ve acil bir kararla ameliyata alındım. Altıma dikiş atıldı. Ve bu şekilde bile bebeğimin Benimle kalması yüzde elli ihtimal. Doğurana kadar yatmam lazım ayaklarım havada tuvalete gidebilmem şu an içim serbest ama o da yasak olabilir. Her gün iğneler ilaçlar derken .... bi süreç var önümde tek istediğim dualarınız. Daha kısaltarak yazmaya çalıştım hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?