2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canim yatınca benimki de iniyor,biri daha yazmıştı ayni şeyi.Onemli olan cani isteyince çıkıyor mu,çıkıyorsa sorun yok
Cikiyo demek ki çok şükür..bugün bı kaç kez kalça altına yastık koyup uzandım bilmem onun faydası mi yarın da bı kaç kez denicem inşallah plesantada çıkar yukari

Yaaaa benimki resmen aşağıya vuruyor ve canım acıyor, kesesini falan patlatacak ,ondan korkuyorum

Benim bebi yukarı çıktı sanki kizlar yada bana mı öle geliyo anlamadım..hep göbek deliği hizasında vuruyo..ama sağa yada sola yatınca kasiklarada vuruyo anlamadım gitti hala makat geliş sanırım
Benim oğluşta 2 gündür gündüz yukarda geceleri aşağıda yatınca aşağı iniyorlar heralde duruşu nasıl perşembe günü soracağım bakalım

Gözün aydın hadi

Aynen ,noluyor ya oluyorum bir an,demekki normalmiş bunlar ,biz unutmuşuz
Vallah ya sanki ilk gebelik demekki 8 on sene ara versek karnimiz neden şişti ki diycez hebide daha ilginç bişey soyluycem şimdi bilmem başına gelen var mı karnımdaki bebe titriyo bildiğin bir iki kere oldu anlamlandiramdim demin yine oldu netten baktım olabiliyms ilk oğlumda hiç olmadı

merhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadı ikiz olma durumu varmıdır size nasıl kahıt vermişlerdi hatırlıyormusunuz

Eklentiler

• 40C1B97B-6B96-4A49-BB16-BC580F4468D0.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 7985E62C-6B0D-4BBA-87A4-07B57426A832.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 33
Iyi akşamlar arkadaşlar ankara da doktor arayisindayim yeni hamile olduğumu öğrendim doğum paketleri yada doktr muanelri hakkinda ne önerirsiniz? Medicalpark da sevgi yıldırım hocayı duydum başka bilgim yok
Liv hospitalda nezaket Kadıoğlu hastanenin doğum paketini satın aldım 10 binliraydi

Iyi akşamlar arkadaşlar ankara da doktor arayisindayim yeni hamile olduğumu öğrendim doğum paketleri yada doktr muanelri hakkinda ne önerirsiniz? Medicalpark da sevgi yıldırım hocayı duydum başka bilgim yok

Liv hospitalda nezaket Kadıoğlu hastanenin doğum paketini satın aldım 10 binliraydi
Ben Ankara da değilim ama orada Zahide Küçük var ,hep takip ediyorum ah keşke Ankara da olsam da ona gitsem diye ,sanırım koru hastanesinde

İkiz olsaydı söylerdi canım ikiz değil..zaten kese anca o rakamlara gelince gorunuyo normal yani..ve Dr un bir milim elinin kayması tarihlerde sapmaya sebep olabiliyo o da normal yani

Kızlar bugün kontrole gittim. Normalde 19+2deyiz ama hep bi hafta önden gidiyordu bu sefer 10gün ileride çıktı. Ölçümlere göre haftası 20+5 boyu 23cm yapılı bir oğluşun olacak dedi doktor. İlerleyen zamanlarda doğumda sorun olur mu gelişiminin bu kadar önden gitmesi, yapılı olması. Kilo sorunum olduğu için normal doğum istiyorum ama bebek bu kadar hızlı gelişmeye devam ederse normal doğum hayal olacak sanırım

Benim bebi yukarı çıktı sanki kizlar yada bana mı öle geliyo anlamadım..hep göbek deliği hizasında vuruyo..ama sağa yada sola yatınca kasiklarada vuruyo anlamadım gitti hala makat geliş sanırım
Kafası farklı ayakları farklı yerde olabiliyormuş benim bebeğim sağ plasenta yerleşimli kafası nerdeyse sağ kasığımda ayakları sol göbek hizamda bir sağ kasığımdan bir göbek hizamdan tekme yiyorum muhtelif zamanlarda Doktora sordum bugün bebeğim aşağıda mı bir risk teşkil ediyor mu diye ayrıntılı ultrasonda bu haftalarda bu hizalarda olması çok normal zamanla bebek yukarı çıkacak rahim boyunuz normal dedi bana da çok aşağıda gibi geliyordu telaş yapıyordum sizin de böyle olabilir belki

Merhaba güzel haberlerle gelmek isterdim. Sizden tek isteğim Kızım ve benim için dua. Bu haftayı şöyle bi özet geçeyim, 23. Haftaya giriş yaptık ve detaylı ultrasona gittik geçtiğimiz çarşamba . Doktor açılmam olduğunu doğum başladığını söyledi. Ne kanamam , ne suyum ne ağrım vardı. Detaylıya gitmeseydik göremiycektik. Halbuki haftanın başında normal kontrolüme gitmiştim kendi doktoruma hiç birşeyimiz yoktu gayet sağlıklı ilerletiyorduk süreci. Detaylı için farklı doktora gittik. Orda duyduklarımı size anlatmayacağım çok korkunçtu saatlerce ağladık eşimle ,Kendi doktorum zor susturdu. Tabi hemen kendi doktoruma gittik. Bi kaç uzman daha çağırdı yanına ortak ve acil bir kararla ameliyata alındım. Altıma dikiş atıldı. Ve bu şekilde bile bebeğimin Benimle kalması yüzde elli ihtimal. Doğurana kadar yatmam lazım ayaklarım havada tuvalete gidebilmem şu an içim serbest ama o da yasak olabilir. Her gün iğneler ilaçlar derken .... bi süreç var önümde tek istediğim dualarınız. Daha kısaltarak yazmaya çalıştım hakkınızı helal edin

Ayyyy kıyamam cok geçmiş olsun, iyi ki farkedilmiş ,Allahim yardim etsin ,insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…