2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bakayim ben pazartesi gidince ne diyecek, doktorun yorumu sana da bir ferahlık olur.Bugune randevu bulsam bugun gidecektim ben ama bulamadım

Ayy evet sor bakalım neden güçleneceğine cılızlaştı bu yaramaz kızlar bende paniklemek istemiyorım yoksa pzt damlayacağım randevum perş normalde o güne kdr net bi vuruş hissetmezsem giderim sanırım

Ah kıyamam canı çekmişşş burda file market var dondurulmuşu güzel aslında öyle biyerden bulsan yemezmi illaki senden istiyorsa ozmn iş başa düştü
Yan yatmaktan bende çürüdüm valla kalçamı oyuyorlar sanki sabaha kdr, yataktan inerken bacaklarım zor basıyorum

Biz yaşlanmışız canim file market yok ama, burda da illaki hazir vardır canım ama et söz konusu olunca pek güvenemiyorum

Mrb lar bnde şimdi sevgi hoca ya başladım yeni hamile olduğumu öğrendim inşallah memnun kalırız bizde.simdilik çok iyi bi doktr

Kızlar ben bugün organ taraması sonuçlarımı yeni bulduğum doktora gösterdim iyi dedi ultrasonda baktı makat duruşlu bu kız dedi. Eğer dönmezse sezaryen olur dedi. Döner mi sizce ben normal doğum istiyorum çünkü.

Daha çok erken hatırladığım kadarıyla 30. haftaya kadar genelde çoğu bebek dönüyor. Benim kızım 27. Haftada doguma uygun pozisyona gelmişti doğuramadık o ayrı

Ben de olmayi düşünüyorum canim butun dünyada oluyor suanda bütün ülkeler mi yeni neslini riske ediyor buna inanmıyorum.
Antikor testi yaptırdım doktor doğuma kadar bu sana yeter ama bir suru varyant var ne olacağı bilnmiyor asil bundan korkun dedi.
Esım 1 doz biontech olmustu 2 ay önce antikor testi yaptırdık 20bin antikor cikti 50 üzeri koruyucu kabul ediliyor antikoru uçmuş masallah

Canim, eltiminde öyleydi son ay doktor secde de durur gibi dur demisti gun icinde aklina geldikçe ve cok sukur kizimiz düzeldi ve normal doğum yapabildi.

Hoşgeldin bacım gözlerimiz seni aradı hep :) banı bu sayfadan yememişsindir bir sıkıntı yoktu gördüğüm kadarıyla. Geçmiş olsun diyelim.

Kızlar benim 16 aylık bir köpeğim var dişi. Benle son zamanlarda yapışık ikiz gibi oldu. Dışarı çıkıyım döneyim hemen mız mız mız yanımda sürekli kucak istiyor orta ırk bir köpek dip dibeyiz. Yapıştı anam diyorum bu bebek doğunca ne yapacak. Ya da ben ne yapacağım. Bebekle mi bunla mı ilgileneceğim. Bildiğin peşimi bırakmıyor.

Kıyamam o da bebek hayvanlrı çok amaaa çok severimm Ama bebiş gelince işin zor kıskanır strese girer kesin bir bilenden destek al bence

Benim bebi yukarı çıktı sanki kizlar yada bana mı öle geliyo anlamadım..hep göbek deliği hizasında vuruyo..ama sağa yada sola yatınca kasiklarada vuruyo anlamadım gitti hala makat geliş sanırım

Benim bebi yukarı çıktı sanki kizlar yada bana mı öle geliyo anlamadım..hep göbek deliği hizasında vuruyo..ama sağa yada sola yatınca kasiklarada vuruyo anlamadım gitti hala makat geliş sanırım
Canim yatınca benimki de iniyor,biri daha yazmıştı ayni şeyi.Onemli olan cani isteyince çıkıyor mu,çıkıyorsa sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…