Bakayim ben pazartesi gidince ne diyecek, doktorun yorumu sana da bir ferahlık olur.Bugune randevu bulsam bugun gidecektim ben ama bulamadım
Oğlum icli köfte istiyor ,annesinin hali yokmuş ,haberi var mı kiyapmak bir sey degil de vallahi yoğuracak mecalim yok.Ben anladim ki 30 dan sonra hamilelik isi yaş işmiş ya da ben çok çürükmüşüm.Bu yan yatmaktan resmen omuzlarım ve bacaklarım çürüdü.Ilk cocukta da yan yatıyordum hicbir yerim ağrımıyordu valla
Biz yaşlanmışız canimAh kıyamam canı çekmişşşburda file market var dondurulmuşu güzel aslında öyle biyerden bulsan yemezmi illaki senden istiyorsa ozmn iş başa düştü
Yan yatmaktan bende çürüdüm valla kalçamı oyuyorlar sanki sabaha kdr, yataktan inerken bacaklarım zor basıyorum
Biz yaşlanmışız canimfile market yok ama, burda da illaki hazir vardır canım ama et söz konusu olunca pek güvenemiyorum
Mrb lar bnde şimdi sevgi hoca ya başladım yeni hamile olduğumu öğrendim inşallah memnun kalırız bizde.simdilik çok iyi bi doktrBen taaa Numune Hastanesi'nden beri Sevgi Yıldırım Alta'ya takipliyim. Kendisi kist ameliyatımı da yapmıştı, tanışıklığımız 10 yıla dayanmıştır. Şu an Keçiören Medicalpark'ta taa Çamkaya'dan kendisine gidiyorum hamilelik kontrollerim için. Hamileliğim riskligeçiyor, hala daha sağlıklı bir gebelik geçirip geçirmediğim şüpheli. Sevgi Hoca'ma sonsuz güvenirim, herkese de öneririm.
Kızlar ben bugün organ taraması sonuçlarımı yeni bulduğum doktora gösterdim iyi dedi ultrasonda baktı makat duruşlu bu kız dedi. Eğer dönmezse sezaryen olur dedi. Döner mi sizce ben normal doğum istiyorum çünkü.
Ben de olmayi düşünüyorum canim butun dünyada oluyor suanda bütün ülkeler mi yeni neslini riske ediyor buna inanmıyorum.Ama bu aşının normal yan etkisi ,hic içini karartma arkadaşım.Esim diyor ki hatta aşısı böyleyse bunu hastalığı nasil diye ,asi olan bir cok bebek doğdu bile ,cok şükür kimseye bir şey olmadi.Ben de yakin bir zaman da asi olmayı düşünüyorum, iyi düşün iyi olsun inşallah
Canim, eltiminde öyleydi son ay doktor secde de durur gibi dur demisti gun icinde aklina geldikçe ve cok sukur kizimiz düzeldi ve normal doğum yapabildi.Kızlar ben bugün organ taraması sonuçlarımı yeni bulduğum doktora gösterdim iyi dedi ultrasonda baktı makat duruşlu bu kız dedi. Eğer dönmezse sezaryen olur dedi. Döner mi sizce ben normal doğum istiyorum çünkü.
Canim covid aşısı demek istemiştim ama onu yazmayı unutmuşum, tetanozu mutlaka olacağım insallahBi zararı dokunmaz bence tetenozun ya ne olacak ki ne gibi riskleri varmış
Hoşgeldin bacım gözlerimiz seni aradı hep :) banı bu sayfadan yememişsindir bir sıkıntı yoktu gördüğüm kadarıyla. Geçmiş olsun diyelim.Günaydın arkadaşlar, önceki gün ban almıştım, 2 gündür de bulantilarim Nirvana ve migrenim tuttudaha bu sabah bir tık gözüm açıldı, yorgunum yaaaa ,Allahim sağlık versin yavruşuma da bana da geçer inşallah.Dünden beri kızımın hareketleri de cok yavaşladı o da annesinin bedeninde olanlara korktu galiba kuzucummm
Kızlar benim 16 aylık bir köpeğim var dişi. Benle son zamanlarda yapışık ikiz gibi oldu. Dışarı çıkıyım döneyim hemen mız mız mız yanımda sürekli kucak istiyor orta ırk bir köpek dip dibeyiz. Yapıştı anam diyorum bu bebek doğunca ne yapacak. Ya da ben ne yapacağım. Bebekle mi bunla mı ilgileneceğim. Bildiğin peşimi bırakmıyor.
Alcam valla çok haklısınKıyamam o da bebekhayvanlrı çok amaaa çok severimm Ama bebiş gelince işin zor kıskanır strese girer kesin bir bilenden destek al bence
Onu nasıl yapiyoms acaabaaaKızlar bir de doktor dedi ki benim kız plasentayı emiyormuş. Tövbe tövbe dedim kaldım böyle
Ben de anlamadım. Gebelik sayfasına konu açtım çocuğunun emme refleksi var sevin dediler oley dedimOnu nasıl yapiyoms acaabaaaşaşırdım...doğuştan aç olacak bebikin nasıl beslicen düşün artık masallah
Canim yatınca benimki de iniyor,biri daha yazmıştı ayni şeyi.Onemli olan cani isteyince çıkıyor mu,çıkıyorsa sorun yokBenim bebi yukarı çıktı sanki kizlar yada bana mı öle geliyo anlamadım..hep göbek deliği hizasında vuruyo..ama sağa yada sola yatınca kasiklarada vuruyo anlamadım gitti hala makat geliş sanırım
Benim de aklıma aynı şey geldiBen de anlamadım. Gebelik sayfasına konu açtım çocuğunun emme refleksi var sevin dediler oley dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?