Fatoş sizin nisan anneleri aliyor mu 24.hafta iznini yaaaa ,telaş yaptıkListede zaten varsınız gözden kaçmamış :) Bebikin cinsiyetini ekledim şuan
Çalışmadığım için algım kapalıydı o alanaFatoş sizin nisan anneleri aliyor mu 24.hafta iznini yaaaa ,telaş yaptık
Yaaaa normalde böyle bir hak olmasa mecbur 32yi bekleriz ama simdi ne zamandır böyle bir şey var ,bu kalkarsa çok kötü olur bizim için,beklentiye girdik ya.Sordum topiğinize ama bir de aratayımÇalışmadığım için algım kapalıydı o alanaAma çok geçti konusu önceki sayfalarda aratıp bakabilirsin canım. Sanki vardı çıkmak için gün bekleyen.
İnşallah kalkmamıştır. Gerçekten hastalık zamanı riskli yani çalışmak.Yaaaa normalde böyle bir hak olmasa mecbur 32yi bekleriz ama simdi ne zamandır böyle bir şey var ,bu kalkarsa çok kötü olur bizim için,beklentiye girdik ya.Sordum topiğinize ama bir de aratayım
Bizim cinsiyet gözden kaçmış sanırımListede zaten varsınız gözden kaçmamış :) Bebikin cinsiyetini ekledim şuan
Ya kimisi covid konusunda çok rahat ,hatta ülkenin yüzde 90 ı artık rahatİnşallah kalkmamıştır. Gerçekten hastalık zamanı riskli yani çalışmak.
Okula giden çocuğunuz varsa asıl riski onlar taşıyor amaYa kimisi covid konusunda çok rahat ,hatta ülkenin yüzde 90 ı artık rahatama ben covid başladığından beri cok dikkat ediyorum.Simdi gebelikte de hassasiyetim daha da arttı.Esimin kankasinin karisi bu yüzden erken doğum yaptı, 1 ay hastanede yatti falan, o yuzden endişem arttı, ister istemez.Normalde çalışmayı çok seven ve asla kaçmayan bir insanim ama bu sefer gerçekten buna ihtiyacımız var ,inşallah.Ben kalktığını da sanmıyorum, müdür işgüzarlık yapmış bence
O da gidiyor artik her gün gelince bastan aşağı cikart,her gün dus yaptır ,elimden geleni yapıyorum ama gerisi rabbime kalmış,tedbir bizden tevekkül Allahtan.Size de çok geçmiş olsunOkula giden çocuğunuz varsa asıl riski onlar taşıyor amaBende 2 yıldır parka dahi sokmadım çocuklarımı ama bu hafta okuldan domuz gribi kaptı geldi benim ufaklık. Allahtan büyükleri artık etkilemiyormuş bana bulaşmadı
hahahaha ben de kalan vakitlerimde uyuyorum ya, bi de kızımın peşinde koşarken baya vakit geçiyo :)Hakkaten nirelerdeydin sen yoktun bayadırne güzel iş güç vakit geçer kolay gelsin..ben karpuz gibi yattigim için hiç vakit gecmiyo
Vallah iki senedir hamileymisim gibi..çoğu insan hamileyken bile gezip calisabiliyo ben hasta gibiyimhahahaha ben de kalan vakitlerimde uyuyorum ya, bi de kızımın peşinde koşarken baya vakit geçiyo :)
Bu kimVallah iki senedir hamileymisim gibi..çoğu insan hamileyken bile gezip calisabiliyo ben hasta gibiyimneyse çok şükür bu gunlerimize bu günlerde geçecek inşallah hayırlısıyla
Hep aciz çok şükürAcıktım yaaaaa ,simdi doktor tartinca tombul çıkmayayım ,yemek yemiycembirseyler atayim ağzıma idareten
Dönmüştür belki içe doğru ondan, yada uyku vakti gündüzdurBen hala hareketlerini hissedemiyorum ya. Bi geçenlerde böyle pıt pıt gezindi o kadar. 2. Gebeliklerde daha erken hissedersiniz diyorlar genel de ama bende yok daha
İnsaallah ya sakin bi çocuk olucaktir belki hahaha. Benim de hersey normaldi en son kontrolde o yüzden fazla takmamaya çalışıyorumDönmüştür belki içe doğru ondan, yada uyku vakti gündüzdurbizim bı ara oleydi gece kıpır kıpır gündüz sessiz bugünde öle mesela..sen uydugun vakitlerde hareketlenydr ama sen uyudugn için anlayamiyo olabilirsin..az kaldı bı kaç haftaya daha net hissedicez inşallah
Merhaba, öğretmenim ve 24. Haftada idari izne çıkmayı planlıyorum. Karne haftası 25. Haftam oluyor aslında, o haftayı da çalışırım diye düşünüyordum ama bugün müdürümle konuştum ve o uygulamanın kalktığını söyledi. Ben kalkmadı diye biliyorum, Şubat grubunda ayrılanlar olmus. 24. Haftada izne ayrılacak olan var mı acaba?
Sırt üstü yat rahatsız olup kipirdayabilir..ben ilk zamanlar çok takmıştım şimdi çok şükür iyiym iyi düşünmeye çalışıyorumİnsaallah ya sakin bi çocuk olucaktir belki hahaha. Benim de hersey normaldi en son kontrolde o yüzden fazla takmamaya çalışıyorum
Ama daha 19.haftadaymissiniz, o zamanlar bizde bir gün hissedip sonra nerde bu çocuk diyorduk, arada hissediyorsanız, 2 haftaya kadar netleşir inşallahBen hala hareketlerini hissedemiyorum ya. Bi geçenlerde böyle pıt pıt gezindi o kadar. 2. Gebeliklerde daha erken hissedersiniz diyorlar genel de ama bende yok daha
Hayır canım 25 inci haftada bile atıyorlar size de dedim ya kiminin kesesi dışarı sarkıyor onu bile içeri iterek dikiyorlar sadece doktorlar enfeksiyon kapar diye korkuyorlar benceCennette şefaatçiniz olur meleğiniz başınız sağolsun. Bana da atıp atmamak konusunda kararsızlardı. Sanırım 18. Haftadan sonra bu bir riskmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?