2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Çalışmadığım için algım kapalıydı o alana Ama çok geçti konusu önceki sayfalarda aratıp bakabilirsin canım. Sanki vardı çıkmak için gün bekleyen.
Yaaaa normalde böyle bir hak olmasa mecbur 32yi bekleriz ama simdi ne zamandır böyle bir şey var ,bu kalkarsa çok kötü olur bizim için,beklentiye girdik ya.Sordum topiğinize ama bir de aratayım

Yaaaa normalde böyle bir hak olmasa mecbur 32yi bekleriz ama simdi ne zamandır böyle bir şey var ,bu kalkarsa çok kötü olur bizim için,beklentiye girdik ya.Sordum topiğinize ama bir de aratayım
İnşallah kalkmamıştır. Gerçekten hastalık zamanı riskli yani çalışmak.

İnşallah kalkmamıştır. Gerçekten hastalık zamanı riskli yani çalışmak.
Ya kimisi covid konusunda çok rahat ,hatta ülkenin yüzde 90 ı artık rahat ama ben covid başladığından beri cok dikkat ediyorum.Simdi gebelikte de hassasiyetim daha da arttı.Esimin kankasinin karisi bu yüzden erken doğum yaptı, 1 ay hastanede yatti falan, o yuzden endişem arttı, ister istemez.Normalde çalışmayı çok seven ve asla kaçmayan bir insanim ama bu sefer gerçekten buna ihtiyacımız var ,inşallah.Ben kalktığını da sanmıyorum, müdür işgüzarlık yapmış bence

Okula giden çocuğunuz varsa asıl riski onlar taşıyor ama Bende 2 yıldır parka dahi sokmadım çocuklarımı ama bu hafta okuldan domuz gribi kaptı geldi benim ufaklık. Allahtan büyükleri artık etkilemiyormuş bana bulaşmadı

O da gidiyor artik her gün gelince bastan aşağı cikart,her gün dus yaptır ,elimden geleni yapıyorum ama gerisi rabbime kalmış,tedbir bizden tevekkül Allahtan.Size de çok geçmiş olsun

Acıktım yaaaaa ,simdi doktor tartinca tombul çıkmayayım ,yemek yemiycem birseyler atayim ağzıma idareten

Ben hala hareketlerini hissedemiyorum ya. Bi geçenlerde böyle pıt pıt gezindi o kadar. 2. Gebeliklerde daha erken hissedersiniz diyorlar genel de ama bende yok daha

Ben hala hareketlerini hissedemiyorum ya. Bi geçenlerde böyle pıt pıt gezindi o kadar. 2. Gebeliklerde daha erken hissedersiniz diyorlar genel de ama bende yok daha
Dönmüştür belki içe doğru ondan, yada uyku vakti gündüzdur bizim bı ara oleydi gece kıpır kıpır gündüz sessiz bugünde öle mesela..sen uydugun vakitlerde hareketlenydr ama sen uyudugn için anlayamiyo olabilirsin..az kaldı bı kaç haftaya daha net hissedicez inşallah

İnsaallah ya sakin bi çocuk olucaktir belki hahaha. Benim de hersey normaldi en son kontrolde o yüzden fazla takmamaya çalışıyorum

Ben nöbet usulü çalışıyorum. Daha bugün idari büro "ne zaman 24.haftan ona göre nöbet listesini ayarlayacağız" dedi. Yani bizim kurum devam ediyor diye belirtti bana ve müdürümüze

İnsaallah ya sakin bi çocuk olucaktir belki hahaha. Benim de hersey normaldi en son kontrolde o yüzden fazla takmamaya çalışıyorum
Sırt üstü yat rahatsız olup kipirdayabilir..ben ilk zamanlar çok takmıştım şimdi çok şükür iyiym iyi düşünmeye çalışıyorum

Ama daha 19.haftadaymissiniz, o zamanlar bizde bir gün hissedip sonra nerde bu çocuk diyorduk, arada hissediyorsanız, 2 haftaya kadar netleşir inşallah

Cennette şefaatçiniz olur meleğiniz başınız sağolsun. Bana da atıp atmamak konusunda kararsızlardı. Sanırım 18. Haftadan sonra bu bir riskmiş.
Hayır canım 25 inci haftada bile atıyorlar size de dedim ya kiminin kesesi dışarı sarkıyor onu bile içeri iterek dikiyorlar sadece doktorlar enfeksiyon kapar diye korkuyorlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…