Ben daha geçen sordum devam ediyor demişlerdiMerhaba, öğretmenim ve 24. Haftada idari izne çıkmayı planlıyorum. Karne haftası 25. Haftam oluyor aslında, o haftayı da çalışırım diye düşünüyordum ama bugün müdürümle konuştum ve o uygulamanın kalktığını söyledi. Ben kalkmadı diye biliyorum, Şubat grubunda ayrılanlar olmus. 24. Haftada izne ayrılacak olan var mı acaba?
Bize üç kez pipi gösterdiler erkek dediler..ama bebik hep kasıklarımda sanırım evet batıl inanç çünkü bebilerin nerede duracağı belli olmuyo kafalarına göreselam göbüşü güzeller bişey soracağım ama çok batıl bi görüş
şimdi büyüklerimiz babannem filan dedi ki; hareketlerini karnının alt kısmında hissedersen kızdır.sağ tarafında yukarda hissedersen erkek bebiştir.
bana iki farklı doktor erkek dedi.detaylı ultrason a 2 haftam var.
böyle kıyaslayan hissettiği ile doğru çıkan oldu mu acebabir kız bebiş umudum var içimde halaçok ayıp ediyorum bebeğime ama böyle işte. birde diyorlar detaylıyı görmeden sakın emin olma.değişebiliyormuş
Bence de yalanselam göbüşü güzeller bişey soracağım ama çok batıl bi görüş
şimdi büyüklerimiz babannem filan dedi ki; hareketlerini karnının alt kısmında hissedersen kızdır.sağ tarafında yukarda hissedersen erkek bebiştir.
bana iki farklı doktor erkek dedi.detaylı ultrason a 2 haftam var.
böyle kıyaslayan hissettiği ile doğru çıkan oldu mu acebabir kız bebiş umudum var içimde halaçok ayıp ediyorum bebeğime ama böyle işte. birde diyorlar detaylıyı görmeden sakın emin olma.değişebiliyormuş
Benim gözümden kaçmış o zaman demek kiListede zaten varsınız gözden kaçmamış :) Bebikin cinsiyetini ekledim şuan
Evet, her şeyi ona göre planlarım ben deYaaaa normalde böyle bir hak olmasa mecbur 32yi bekleriz ama simdi ne zamandır böyle bir şey var ,bu kalkarsa çok kötü olur bizim için,beklentiye girdik ya.Sordum topiğinize ama bir de aratayım
Onlar nöbet için demiş olabilir, gece nöbeti 24. Haftadan itibaren tutulmuyor. Ama bana müdürün eksik bilgisi var gibi geliyorBen nöbet usulü çalışıyorum. Daha bugün idari büro "ne zaman 24.haftan ona göre nöbet listesini ayarlayacağız" dedi. Yani bizim kurum devam ediyor diye belirtti bana ve müdürümüze
Ben araştırdım kesinlikle öyle bir durum yok,işgüzar adam beni bile gerdi burdan.Evet, her şeyi ona göre planlarım ben de
Ya kimisi covid konusunda çok rahat ,hatta ülkenin yüzde 90 ı artık rahatama ben covid başladığından beri cok dikkat ediyorum.Simdi gebelikte de hassasiyetim daha da arttı.Esimin kankasinin karisi bu yüzden erken doğum yaptı, 1 ay hastanede yatti falan, o yuzden endişem arttı, ister istemez.Normalde çalışmayı çok seven ve asla kaçmayan bir insanim ama bu sefer gerçekten buna ihtiyacımız var ,inşallah.Ben kalktığını da sanmıyorum, müdür işgüzarlık yapmış bence
Iste ben de 2 dozluyum ama o bizi asla korumaz artık, okullar normalde bile bu donem de virüs yuvası oluyor ,degilki bir de covid.Belki de midemin bu kadar kötü olmasında bilmediğim bir hayır var ,bu sayede rapor alabildimBen inanılmaz korkuyorum, bir de okulda olunca sürekli tedirginim. Bugün tetanoz aşısı oldum, ebe 3. Covid aşısına gerek olmadığını söyledi ama detaylı ultrason için gittiğim doktor olabilirsin demişti. 2ser hafta arayla covid ve tetanozun 2. Dozunu olacağım.
Gece nöbeti hiç tutulmuyor diye biliyorum ben de normalde nöbet usulü çalışıyordum fakat gündüze geçtim gebeliğimi öğrenince yasak dediler nöbetOnlar nöbet için demiş olabilir, gece nöbeti 24. Haftadan itibaren tutulmuyor. Ama bana müdürün eksik bilgisi var gibi geliyor
Iste ben de 2 dozluyum ama o bizi asla korumaz artık, okullar normalde bile bu donem de virüs yuvası oluyor ,degilki bir de covid.Belki de midemin bu kadar kötü olmasında bilmediğim bir hayır var ,bu sayede rapor alabildim
Benim gibi herşeyi sayısı ile yiyen var mı kızlar.. Her gün kendime böyle tabak hazırlıyorum sizede fikir olsun..
Yavrularımıza yarasın inşallah..
Eki Görüntüle 2977460
Ay Allah korusun ,yavrucaklar da hep perişanBzm okulda şuan sınıfların yarısı yok influenza dan kırılıyor çocuklarcovid yetmiyor bide bu beta virüsü ve influenza çok yaygın
Maaşllh yarasın inşallah
Ben genelde sayısız yiyorumallah ne verdiyse
Şuan meselaaaa Çatlamak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?