2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben daha geçen sordum devam ediyor demişlerdi

selam göbüşü güzeller bişey soracağım ama çok batıl bi görüş

şimdi büyüklerimiz babannem filan dedi ki; hareketlerini karnının alt kısmında hissedersen kızdır.sağ tarafında yukarda hissedersen erkek bebiştir.
bana iki farklı doktor erkek dedi.detaylı ultrason a 2 haftam var.

böyle kıyaslayan hissettiği ile doğru çıkan oldu mu aceba bir kız bebiş umudum var içimde halaçok ayıp ediyorum bebeğime ama böyle işte. birde diyorlar detaylıyı görmeden sakın emin olma.değişebiliyormuş

Bize üç kez pipi gösterdiler erkek dediler..ama bebik hep kasıklarımda sanırım evet batıl inanç çünkü bebilerin nerede duracağı belli olmuyo kafalarına göre benimde Çarşamba ayrintilim var değişeceğini sanmıyorum değişirse mavili kıyafetlerde giyer artık

Bence de yalan iki ayrı doktor ,erkek demişse erkektir

Kizlar kraft anne yani besigimiz geldi, yatagi harika yumuşak ve kalınlığı ideal tavsiye ederjm

Kızlar bugün detaylı ultrason çekindim bebeğin herhangi bir anomalisi çıkmadı kalbinde parlaklık varmış ama o da birkaç haftaya geçer büyük ihtimal dedi doktorum,benim böbreklerime baktığında da sağ tarafta biraz büyüme olduğunu söyledi, başına gelen var ki acaba

Ben nöbet usulü çalışıyorum. Daha bugün idari büro "ne zaman 24.haftan ona göre nöbet listesini ayarlayacağız" dedi. Yani bizim kurum devam ediyor diye belirtti bana ve müdürümüze
Onlar nöbet için demiş olabilir, gece nöbeti 24. Haftadan itibaren tutulmuyor. Ama bana müdürün eksik bilgisi var gibi geliyor

Bazen böyle amirler oluyor,devletin sana verdiği hakkı, cebinden sana hibe ediyormuş gibi triplere giriyorlar ,sinir oluyorum bu tiplere.

Ben inanılmaz korkuyorum, bir de okulda olunca sürekli tedirginim. Bugün tetanoz aşısı oldum, ebe 3. Covid aşısına gerek olmadığını söyledi ama detaylı ultrason için gittiğim doktor olabilirsin demişti. 2ser hafta arayla covid ve tetanozun 2. Dozunu olacağım.

Iste ben de 2 dozluyum ama o bizi asla korumaz artık, okullar normalde bile bu donem de virüs yuvası oluyor ,degilki bir de covid.Belki de midemin bu kadar kötü olmasında bilmediğim bir hayır var ,bu sayede rapor alabildim

Onlar nöbet için demiş olabilir, gece nöbeti 24. Haftadan itibaren tutulmuyor. Ama bana müdürün eksik bilgisi var gibi geliyor
Gece nöbeti hiç tutulmuyor diye biliyorum ben de normalde nöbet usulü çalışıyordum fakat gündüze geçtim gebeliğimi öğrenince yasak dediler nöbet

Benim gibi herşeyi sayısı ile yiyen var mı kızlar.. Her gün kendime böyle tabak hazırlıyorum sizede fikir olsun..
Yavrularımıza yarasın inşallah..

Iste ben de 2 dozluyum ama o bizi asla korumaz artık, okullar normalde bile bu donem de virüs yuvası oluyor ,degilki bir de covid.Belki de midemin bu kadar kötü olmasında bilmediğim bir hayır var ,bu sayede rapor alabildim

Bzm okulda şuan sınıfların yarısı yok influenza dan kırılıyor çocuklar covid yetmiyor bide bu beta virüsü ve influenza çok yaygın

Benim gibi herşeyi sayısı ile yiyen var mı kızlar.. Her gün kendime böyle tabak hazırlıyorum sizede fikir olsun..
Yavrularımıza yarasın inşallah..

Eki Görüntüle 2977460

Maaşllh yarasın inşallah
Ben genelde sayısız yiyorum allah ne verdiyse
Şuan meselaaaa Çatlamak üzereyim

Maaşllh yarasın inşallah
Ben genelde sayısız yiyorum allah ne verdiyse
Şuan meselaaaa Çatlamak üzereyim

Ben kilo alırım diye korkuyorum şuan 22. Haftadayız 3.5 kilo almışım...
O yüzden dozunda yemeye çalışıyorum..
Son aylar çok kilo alırsın diyorlar tedirgin oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…