Ben hiç unutmadım aksine öfkelendim ufak çapta ilk öğrendiğimdeBende 9 sene sonra aynı hisleri hissediyorım. Gerçekten çok heyecanlı sanki ilk gibi. Unutmuşum diyorum ilkini
Gün içinde bizim hareketlerimiz onun için beşik görevi görüyor akşam vakitleri daha oturmalı yatmalı durumlardayız eeee beşik sallanmayınca uyanma vakti :) ama doğunca normale dönüyorlarKızlar sizinde bebekleriniz akşamları aktif mi akşam oldumu başlıyor tekmeler gece wcye kalktıgımda bile hala içerde oynuyor yavrum.. ama gündüz uyuyor..gece gündüzü karıştırmış durumdadoğunca da böyle devam ederse
Benim ki bugün 3den beri durmuyor ara ara duruyor ama sürekli bi hareket halinde hissediyorumKızlar sizinde bebekleriniz akşamları aktif mi akşam oldumu başlıyor tekmeler gece wcye kalktıgımda bile hala içerde oynuyor yavrum.. ama gündüz uyuyor..gece gündüzü karıştırmış durumdadoğunca da böyle devam ederse
Kızlar selam, daha önce yaşayanınız var mı endişelenmeli miyim bilmiyorum. 19+5 teyim iki gündür göbeğimin sağ alt yanında ara ara çok sancı ve kasılma hissediyorum. Solda hic bir sey yok ama sağ.. dogrulamayacak ayağa kalkamayacak gibi oluyorum bazen. Sonra kendimi rahim büyümesidir diye avutuyorum
Doktordan randevusundan da üç gün önce geldik her şey yolundaydı sizce arasam mı bi doktoru
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah.. benimde tüp bebek çok emek verdik sizi çok iyi anlıyorum..
Ben avrupa da yaşıyorum.. Burda ikili 3 lü test yapılmıyor direk nipt testi yapılıyor kanda ve 99% doğru sonuç veriyor..
Sadece kan veriyorsunuz hiç bir risk yok..
Tabi isterseniz yaptırmak ben sadece önermek istedim.. içiniz rahat etsin diye..
Allah büyük bize bu mucizeleri veren ALLAH eminim bizim için güzel son da hazırlamıştır
Sağolun kızlar. Aynen inşallah bu yolun sonunda hepimizin yüzünde gülücükler olur inşallahInsallah hepsi şüphe olarak kalır, hepimiz ayni durumdayız aslinda hepimizin ki Allaha emanet.Bana doktor dediki bizler ultrasonda %80 olarak bebekle ilgili konuşuruz.Her şeyi göremeyiz, bilemeyiz ama %80 sağlıklı dedi.Hepimizin yavruları da hayalleri de rabbime emanet. Rabbim hiçbirimizi sınamasın
tabiki olur. benm doğum iznimde bayramda başlıyorKadindiyorki canım benim 24+0 pazara denk geliyor pazartesi 24+1de gitsem o gün versem idari izin dilekçesini oluyor mu
Bu turlusol kağıdının fiyatını biliyor musun canımDuzelir inşallah canım..eczanelerde turnusol kağıdı satiliyo onlardan al istersen şüpheye düşünce kullanırsın..bol armut havuç tuket amniyon sıvısının çoğalmasını saglarmis..
Vallah hiç bilgim yok canım ya..bazen hastaneler veriyor hastalarına tedbir amaçlı takip etsin diye ama fiyat hakkında hiç bilgim yok çok pahalı bişey değildir sanirim böle bisemisBu turlusol kağıdının fiyatını biliyor musun canım
Her gün 1 maden suyu düzenli içince iyi geliyo kasılmalara..aynı uerlerde benimde oluyo benim solda.. kasılma olunca pozisyon değiştirin iyi geliyoKızlar selam, daha önce yaşayanınız var mı endişelenmeli miyim bilmiyorum. 19+5 teyim iki gündür göbeğimin sağ alt yanında ara ara çok sancı ve kasılma hissediyorum. Solda hic bir sey yok ama sağ.. dogrulamayacak ayağa kalkamayacak gibi oluyorum bazen. Sonra kendimi rahim büyümesidir diye avutuyorum
Doktordan randevusundan da üç gün önce geldik her şey yolundaydı sizce arasam mı bi doktoru
Ben de günde 2 tane yiyorum. Hamilelik boyunca günde 2 adet, 37. haftadan sonra günde 5 adet diye kendisi de yeni doğum yapmış bir diyetisyenden dinlemiştim.Kızlar ben tatlı ve karbonhidrat istegimi kesmek için galiba ,hurmaya sardım, her gün iki tane kahvem ile yiyorum.Gebeligin son zamanında doğumu kolaylaştırıyor diyorlar ama o yuzden yemesem mi diyorum sonra da bir sey olmaz diyorum yaOlmazsa elimdeki bitince esime soyleyim almasın, sadece gün kurusu falan idare edeyim
İlerleyen haftalarda dönecekler inşallahBenimki doğunca ayaklarını gıdıklar mıyım,ısırır mıyim bilmem ama bir sey yapacam ,gene uzattı ayaklarını ittirdikçe ittiriyor vajinaya doğru
230 TL ye amnisure diye tek 1 test aldık İnş işe yarasın da fiyat önemli değilVallah hiç bilgim yok canım ya..bazen hastaneler veriyor hastalarına tedbir amaçlı takip etsin diye ama fiyat hakkında hiç bilgim yok çok pahalı bişey değildir sanirim böle bisemis
ISOLAB Turnusol Kağıdı Kırmızı 200ad. Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ISOLAB Turnusol Kağıdı Kırmızı 200ad. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ha evet onu da duymuştum olsun canım oda ise yarar..sen havuç tuket bı daha ki randevuya kadar.hep okuyorum suyu az olan havuç yada armut tuketiyoms230 TL ye amnisure diye tek 1 test aldık İnş işe yarasın da fiyat önemli değil
Hastaneden Bi çıksam gelen su değil deseler şimdilik az ama artarsa gebelik sonlandırma yapılır dediHa evet onu da duymuştum olsun canım oda ise yarar..sen havuç tuket bı daha ki randevuya kadar.hep okuyorum suyu az olan havuç yada armut tuketiyoms
Ha ben çıktın diye düşündüm..su değildir Allah korusun hem sen hissedersin..ayırt edilebiliyo geliyo mu biseyler sendenHastaneden Bi çıksam gelen su değil deseler şimdilik az ama artarsa gebelik sonlandırma yapılır dedi
Mesane sanki hep dolu lavaboya girip çıkıyorum sanki yine sıkışmışım gibi yattığım yerde gelen yok sıkışınca lavaboya gidince dünden beri 3 kez geldi ayırt edemiyorum suyla idrar aynı yerden mi geliyor acabaHa ben çıktın diye düşündüm..su değildir Allah korusun hem sen hissedersin..ayırt edilebiliyo geliyo mu biseyler senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?