2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Gün içinde bizim hareketlerimiz onun için beşik görevi görüyor akşam vakitleri daha oturmalı yatmalı durumlardayız eeee beşik sallanmayınca uyanma vakti :) ama doğunca normale dönüyorlar

Benim ki bugün 3den beri durmuyor ara ara duruyor ama sürekli bi hareket halinde hissediyorum

Uzunn zamandır girip yazamadım ama okudum ara ara sıkıntıda olan arkadaşlarım inşallah herşey yoluna girer mevlam hepimize sağlıkla bebeklerimeze kavuştuğumuz günleri göstersin inşallah 17. Haftada dr gittim dr erkeğe benziyor gibi sanki şurda bi çıkıntı var gibi dedi ama yinede kesin diyemem ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur dedi bakalım inşallah sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da evladın kızı erkeği olmaz

Kızlar selam, daha önce yaşayanınız var mı endişelenmeli miyim bilmiyorum. 19+5 teyim iki gündür göbeğimin sağ alt yanında ara ara çok sancı ve kasılma hissediyorum. Solda hic bir sey yok ama sağ.. dogrulamayacak ayağa kalkamayacak gibi oluyorum bazen. Sonra kendimi rahim büyümesidir diye avutuyorum
Doktordan randevusundan da üç gün önce geldik her şey yolundaydı sizce arasam mı bi doktoru

Bende de o haftalar da oldu..
Korkmayın bebek yukarı doğru çıkıyor 19. 20 haftalarda ve rahime bağlı ip gibi bişey varmış onlar kasılıyor.. doktorum bana sıcak duşa gir dedi.. girdigim de sabah geçmişti..

Sağolun kızlar. Aynen inşallah bu yolun sonunda hepimizin yüzünde gülücükler olur inşallah

Her gün 1 maden suyu düzenli içince iyi geliyo kasılmalara..aynı uerlerde benimde oluyo benim solda.. kasılma olunca pozisyon değiştirin iyi geliyo

Ben de günde 2 tane yiyorum. Hamilelik boyunca günde 2 adet, 37. haftadan sonra günde 5 adet diye kendisi de yeni doğum yapmış bir diyetisyenden dinlemiştim.

Benimki doğunca ayaklarını gıdıklar mıyım,ısırır mıyim bilmem ama bir sey yapacam ,gene uzattı ayaklarını ittirdikçe ittiriyor vajinaya doğru
İlerleyen haftalarda dönecekler inşallah gerçi benim ilk oğlan dönmedi son aylarda kasıklarda oyantirdi sol ayağını eşim dokununca bile hissederdi

230 TL ye amnisure diye tek 1 test aldık İnş işe yarasın da fiyat önemli değil

Ha evet onu da duymuştum olsun canım oda ise yarar..sen havuç tuket bı daha ki randevuya kadar.hep okuyorum suyu az olan havuç yada armut tuketiyoms
Hastaneden Bi çıksam gelen su değil deseler şimdilik az ama artarsa gebelik sonlandırma yapılır dedi

Ha ben çıktın diye düşündüm..su değildir Allah korusun hem sen hissedersin..ayırt edilebiliyo geliyo mu biseyler senden
Mesane sanki hep dolu lavaboya girip çıkıyorum sanki yine sıkışmışım gibi yattığım yerde gelen yok sıkışınca lavaboya gidince dünden beri 3 kez geldi ayırt edemiyorum suyla idrar aynı yerden mi geliyor acaba yoksa vajina girişinden mi çıkıyor kanama gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…