Ben ev temizmis gibi davranıyorum iyi oluyoahh ah sormayın ev işlerini
Ev resmen kalk gidelim diyocamlar falan artık doğuma yakın yardımcı gelir napalım
Nasıl yani su mu geliyor bende serklaj sonrası pembemsi akinti bir iki gün geçti sonra canımSerklaj olan kızlar sizinde suyunuz geldi mi şuan su geliyor dediler
İnş öyledir doktor da hemşire de su dedi ama kötü sonuçla çıkmayız İnşMerak etmeyin belkide akıntıdır..hem ultraon da da herşey yolunda çok şükür..
Geçmiş olsun Rabbim hepimize vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah yavrularımıza
İnş unutmazsam doktora Bi sorayım önerirse alayım yoksa içim rahat etmeyecekDuzelir inşallah canım..eczanelerde turnusol kağıdı satiliyo onlardan al istersen şüpheye düşünce kullanırsın..bol armut havuç tuket amniyon sıvısının çoğalmasını saglarmis..
O da var su da geliyor dediler şimdilik bişey yok gibi ama bakalım ben anlamıyorumNasıl yani su mu geliyor bende serklaj sonrası pembemsi akinti bir iki gün geçti sonra canım
Maşallah minik prens sağlıkla zamanında gelsinde yüzünü görürsün canım o zaman..Merhaba teyzeleriimmkendimi yüzüstü anneme yapıştırıp, ellerimle yüzümü kapattığım için pek kendimi göstermedim defalarca sütlaç gibi salladılar, ara verip annemi yürüttüler, çikolata yedirdiler ama ben hiç oralı olmadım
Çok şükür her şey yolunda kızlar kaç gündür kuduran oğluşun bugün yüzüstü yatıp kendini kapatacağı tuttu504 gram olmuşuz bende 3 kilo almışım inanamıyorum. 2 hafta sonra kendi doktoruma randevumuz var
Aman iyi olsunlarda göreceğimiz günü bekleyeceğiz ne yapalımMaşallah minik prens sağlıkla zamanında gelsinde yüzünü görürsün canım o zaman..
Ben 20 haftada ayrıntılı ultrason girdim bizde göremedik yüzünü.. uyuyordu hanfendi bide elini başına koymuş bizdeki endişeden haberi yok gel keyfim gel misss..
2 hafta sonra benimde randevum var iple çekiyorum
Ilık süt iyi gelir.. deneyin geçer inşallah..Ben kendimi çok yoruyorum galiba. Yüksek yerlere uzanıyorum, birden unutup hop diye koltuğa atıyorum kendimi. Dikkat etmem lazım yine de. Midem de baya yanıyor özellikle akşam yemeğinden sonra. Mide yanmasına ne iyi gelir ki bi soda içiyorum öyle
Canım özel doktorun yazdığı durum bildirir raporu geçerli oluyor mu24+0 da doktordan 24+0 günlük hamiledir durum bildirir rapor alıyorsunuz. şu aşağıda eklediğimgenelgeyi ilgi tutup bulunduğunuz kurum müdürlüğüne dilekçe yazıyorsunuz. idari izine ayrılmak istiyorum diye. doktor raporunuda dilekçenin ekine koyuyorsunuz bu kadar.
Aslında normal hamilelerin çoğu günlük hayatlarına devam ediyor ,cokta yaptığınız bir sey yokBen kendimi çok yoruyorum galiba. Yüksek yerlere uzanıyorum, birden unutup hop diye koltuğa atıyorum kendimi. Dikkat etmem lazım yine de. Midem de baya yanıyor özellikle akşam yemeğinden sonra. Mide yanmasına ne iyi gelir ki bi soda içiyorum öyle
Kızlar anca fırsatım oldu buraya girmeye biz küçük bir yerdeyiz ile gidiyoruz doktora. Ayrıntılı ultrasonda kalpte kemiksi bir yapı görünüyor dedi yani etteki ben gibi düşün dedi. Bu down sendromu risk belirtilerindendir dedi ama tabi oran yüksek değil amniyosentez ve nifty önerdi isterseniz diye biz istemiyoruz dedik zaten tüp bebekle zor geldik bu günlere. Kalpte aynı zamanda kas dokuda yarık gibi bişi var dedi kalbin bu kısmındaki yarık down sendromunu işaret etmez dedi zamanla geçebilen bişi bu dedi. Diğer kısımlarda bişi çıkmadı çok şükür. Suyun iyi dedi bu doktor. Ama kendi doktorum normal suyunu biliyorum bu da iyi ama öncekine göre azalmış demişti. Pazartesi doğumhanede amniyon sıvısı geliyor mu diye test yapacaklarmış vajinadan örnek alıp sanırım basit bir şeymiş anladığım kadarıyla. Ayrıntılı ultrasona gittiğimiz doktor üniversitede profesör aynı zamanda durumu anlattım pazartesi gel heyet yazalım sana dedi. 24.haftaya kadar raporumu da almış olcam inşallah. Sağlıkla doğdukları günleri görelimve tabi benim kız yine aynı pozisyonda yüzünü göstermedi gitti
Insallah hepsi şüphe olarak kalır, hepimiz ayni durumdayız aslinda hepimizin ki Allaha emanet.Bana doktor dediki bizler ultrasonda %80 olarak bebekle ilgili konuşuruz.Her şeyi göremeyiz, bilemeyiz ama %80 sağlıklı dedi.Hepimizin yavruları da hayalleri de rabbime emanet. Rabbim hiçbirimizi sınamasınKızlar anca fırsatım oldu buraya girmeye biz küçük bir yerdeyiz ile gidiyoruz doktora. Ayrıntılı ultrasonda kalpte kemiksi bir yapı görünüyor dedi yani etteki ben gibi düşün dedi. Bu down sendromu risk belirtilerindendir dedi ama tabi oran yüksek değil amniyosentez ve nifty önerdi isterseniz diye biz istemiyoruz dedik zaten tüp bebekle zor geldik bu günlere. Kalpte aynı zamanda kas dokuda yarık gibi bişi var dedi kalbin bu kısmındaki yarık down sendromunu işaret etmez dedi zamanla geçebilen bişi bu dedi. Diğer kısımlarda bişi çıkmadı çok şükür. Suyun iyi dedi bu doktor. Ama kendi doktorum normal suyunu biliyorum bu da iyi ama öncekine göre azalmış demişti. Pazartesi doğumhanede amniyon sıvısı geliyor mu diye test yapacaklarmış vajinadan örnek alıp sanırım basit bir şeymiş anladığım kadarıyla. Ayrıntılı ultrasona gittiğimiz doktor üniversitede profesör aynı zamanda durumu anlattım pazartesi gel heyet yazalım sana dedi. 24.haftaya kadar raporumu da almış olcam inşallah. Sağlıkla doğdukları günleri görelimve tabi benim kız yine aynı pozisyonda yüzünü göstermedi gitti
tabi oluyorCanım özel doktorun yazdığı durum bildirir raporu geçerli oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?