Yaaaa bunu da ilk duydumBen de günde 2 tane yiyorum. Hamilelik boyunca günde 2 adet, 37. haftadan sonra günde 5 adet diye kendisi de yeni doğum yapmış bir diyetisyenden dinlemiştim.
Suyunu falan patlamasın da keyfi bilir zaten sezeyanİlerleyen haftalarda dönecekler inşallahgerçi benim ilk oğlan dönmedi son aylarda kasıklarda oyantirdi sol ayağını eşim dokununca bile hissederdi
Ağrın var mı canım benim.Mesane sanki hep dolu lavaboya girip çıkıyorum sanki yine sıkışmışım gibi yattığım yerde gelen yok sıkışınca lavaboya gidince dünden beri 3 kez geldi ayırt edemiyorum suyla idrar aynı yerden mi geliyor acabayoksa vajina girişinden mi çıkıyor kanama gibi
İstemsiz oluyo su gelmesi..sızma olsa yattigin yerden bile gelir diye düşünüyorum..Mesane sanki hep dolu lavaboya girip çıkıyorum sanki yine sıkışmışım gibi yattığım yerde gelen yok sıkışınca lavaboya gidince dünden beri 3 kez geldi ayırt edemiyorum suyla idrar aynı yerden mi geliyor acabayoksa vajina girişinden mi çıkıyor kanama gibi
Bizimki son ay öle patlattı ya suyunuSuyunu falan patlamasın da keyfi bilir zaten sezeyan
Kötüyü hic dusunme ama demesi kolay tabi ,hastanede olmanin psikolojisi bir ayri zaten.Simdi bütün dikkatin de orda.Ama olabildigince bebege yoğunlaşmaya iyi düşünmeye çalış,arkadasimHastaneden Bi çıksam gelen su değil deseler şimdilik az ama artarsa gebelik sonlandırma yapılır dedi
Son ay hadi gideri var ,diyorum daha 5 aylıksın sen ,kendine gelBizimki son ay öle patlattı ya suyunuiki tekme pat pat yaptı sonra balon söndü sanki içimde
Vallah nisanin ikinci haftasına kadar dogurmadik ki çok şükür diycez inşallah..Mayıs'ta doğuran bordo berelidirSon ay hadi gideri var ,diyorum daha 5 aylıksın sen ,kendine gel
Markete gidince ben de geriliyorumArtık Türkiye'de yaşanmaz bu ne ya bı markete gideyim dedim küçücük kaşar 35 lira olur mu yaayakında yumurta süt alıp yemek lüks olucak..salatalığın kilosu 17 lira..yazıklar olsun ya benim evlatlarimin yiyemediklerini hamuduyla haram yiyip bitirenlerin eline dizine dursun haram zıkkım olsun inşallah can vermesinler kendi evlatilari bir yudum suya muhtaç olsun..ay çok sinirlendim
Ay boğa burcu iyidir ya boğa olsun ,beklesin Nisan in sonunu hayırlısıylaVallah nisanin ikinci haftasına kadar dogurmadik ki çok şükür diycez inşallah..Mayıs'ta doğuran bordo berelidir
İnşallah canım erken doğmasınlar vaktiyle gelsinlerAy boğa burcu iyidir ya boğa olsun ,beklesin Nisan in sonunu hayırlısıyla
Ayy gerçekten mi.. benim de aklıma neler neler geldi acaba kötü bir şey mi oluyor diye gece yatakta bile dönemedim sancıdan, bir de duşa girmeyi deniyim çok sağolun vallahi böyle duyduğuma cok sevindimBende de o haftalar da oldu..
Korkmayın bebek yukarı doğru çıkıyor 19. 20 haftalarda ve rahime bağlı ip gibi bişey varmış onlar kasılıyor.. doktorum bana sıcak duşa gir dedi.. girdigim de sabah geçmişti..
Aslında bacak kalça kramplari için kalsiyum magnezyum verdi doktor ama bu rahme çok yakın bir yerde olunca dedim ne oluyo allahtan bebek hareketlerini hissettim ara ara, bunu da deneyeceğim çok sağolunHer gün 1 maden suyu düzenli içince iyi geliyo kasılmalara..aynı uerlerde benimde oluyo benim solda.. kasılma olunca pozisyon değiştirin iyi geliyo
Bana vermedi ya her gittiğimde söylüyorum kadına normal normal diyo.ama bu sefer dicem versin biseyler yuruyemiurm resmen çatı agrisina kalça agrisinaAyy gerçekten mi.. benim de aklıma neler neler geldi acaba kötü bir şey mi oluyor diye gece yatakta bile dönemedim sancıdan, bir de duşa girmeyi deniyim çok sağolun vallahi böyle duyduğuma cok sevindim
Aslında bacak kalça kramplari için kalsiyum magnezyum verdi doktor ama bu rahme çok yakın bir yerde olunca dedim ne oluyo allahtan bebek hareketlerini hissettim ara ara, bunu da deneyeceğim çok sağolun
Bana bacağım kasılıyor derken daha verdi doktorum, adı da vicium d3 zaten devlet karşılamadığı için parayla alınıyor 100 tlydi 60 lısı, kalsiyum magnezyum çinko ve d3 varmıs icinde ben de yeni basladimBana vermedi ya her gittiğimde söylüyorum kadına normal normal diyo.ama bu sefer dicem versin biseyler yuruyemiurm resmen çatı agrisina kalça agrisina
Yok canım Bi belime başım ağrıyor o da spinal yaptılar ya ondan herhalde şimdi test yaptırdım negatif çıktı içim rahatladı ama spekulumla baktı ya hafif kanama oldu sende olmuştun değil mi kanama ne kadar sürdüAğrın var mı canım benim.
Doktor çık dedi de ben yatmayı tercih ettim spekulumla baktı ya ondan hafif kanama oldu aynen aklım çıkıyor bişey olacak diyeKötüyü hic dusunme ama demesi kolay tabi ,hastanede olmanin psikolojisi bir ayri zaten.Simdi bütün dikkatin de orda.Ama olabildigince bebege yoğunlaşmaya iyi düşünmeye çalış,arkadasim
Testi yaptı çişmiş gelen test negatif çıktı çünkü çıkabilirsin dedi çıkmadımİstemsiz oluyo su gelmesi..sızma olsa yattigin yerden bile gelir diye düşünüyorum..
Bilemedim ki çıksan mi iyiydi çıkmasan mi ama icin rahat ediyorsa kal madem.Bu arada idrar olmasına cok sevindimDoktor çık dedi de ben yatmayı tercih ettim spekulumla baktı ya ondan hafif kanama oldu aynen aklım çıkıyor bişey olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?