2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ağrın var mı canım benim.

Akşam için esime dedim dışarıdan yemek getir ben de artık bu pejmurde erken lohusa modumdan çıkayım, en azindan bir fön ,hafif bir makyaj yapayım, iyice şişmeden bir fotoğraf falan çekinelim. Aynada kendimi tanıyamıyorum, saçlarım resmen beyazladı

İstemsiz oluyo su gelmesi..sızma olsa yattigin yerden bile gelir diye düşünüyorum..

Hastaneden Bi çıksam gelen su değil deseler şimdilik az ama artarsa gebelik sonlandırma yapılır dedi
Kötüyü hic dusunme ama demesi kolay tabi ,hastanede olmanin psikolojisi bir ayri zaten.Simdi bütün dikkatin de orda.Ama olabildigince bebege yoğunlaşmaya iyi düşünmeye çalış,arkadasim

Artık Türkiye'de yaşanmaz bu ne ya bı markete gideyim dedim küçücük kaşar 35 lira olur mu yaa yakında yumurta süt alıp yemek lüks olucak..salatalığın kilosu 17 lira..yazıklar olsun ya benim evlatlarimin yiyemediklerini hamuduyla haram yiyip bitirenlerin eline dizine dursun haram zıkkım olsun inşallah can vermesinler kendi evlatilari bir yudum suya muhtaç olsun..ay çok sinirlendim

Markete gidince ben de geriliyorum esim diyor günaydın. Allah yardımcımız olsun

Ayy gerçekten mi.. benim de aklıma neler neler geldi acaba kötü bir şey mi oluyor diye gece yatakta bile dönemedim sancıdan, bir de duşa girmeyi deniyim çok sağolun vallahi böyle duyduğuma cok sevindim
Her gün 1 maden suyu düzenli içince iyi geliyo kasılmalara..aynı uerlerde benimde oluyo benim solda.. kasılma olunca pozisyon değiştirin iyi geliyo
Aslında bacak kalça kramplari için kalsiyum magnezyum verdi doktor ama bu rahme çok yakın bir yerde olunca dedim ne oluyo allahtan bebek hareketlerini hissettim ara ara, bunu da deneyeceğim çok sağolun

Bana vermedi ya her gittiğimde söylüyorum kadına normal normal diyo.ama bu sefer dicem versin biseyler yuruyemiurm resmen çatı agrisina kalça agrisina

Bana vermedi ya her gittiğimde söylüyorum kadına normal normal diyo.ama bu sefer dicem versin biseyler yuruyemiurm resmen çatı agrisina kalça agrisina
Bana bacağım kasılıyor derken daha verdi doktorum, adı da vicium d3 zaten devlet karşılamadığı için parayla alınıyor 100 tlydi 60 lısı, kalsiyum magnezyum çinko ve d3 varmıs icinde ben de yeni basladim
Bazi doktorlar daha geç başlatıyormuş bunlara belki ondan vermemistir ama kesinlikle lazim yoksa bi ağırlarla işimiz var

Ağrın var mı canım benim.
Yok canım Bi belime başım ağrıyor o da spinal yaptılar ya ondan herhalde şimdi test yaptırdım negatif çıktı içim rahatladı ama spekulumla baktı ya hafif kanama oldu sende olmuştun değil mi kanama ne kadar sürdü

Kötüyü hic dusunme ama demesi kolay tabi ,hastanede olmanin psikolojisi bir ayri zaten.Simdi bütün dikkatin de orda.Ama olabildigince bebege yoğunlaşmaya iyi düşünmeye çalış,arkadasim
Doktor çık dedi de ben yatmayı tercih ettim spekulumla baktı ya ondan hafif kanama oldu aynen aklım çıkıyor bişey olacak diye

Doktor çık dedi de ben yatmayı tercih ettim spekulumla baktı ya ondan hafif kanama oldu aynen aklım çıkıyor bişey olacak diye
Bilemedim ki çıksan mi iyiydi çıkmasan mi ama icin rahat ediyorsa kal madem.Bu arada idrar olmasına cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…