2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183

Bende kiraz çekmiştim herşey var erik kiraz asla yok marketlerde falan Ama köylü pazarından bulduk dondurulmuş manavın dolabından çıktı

Bende kiraz çekmiştim herşey var erik kiraz asla yok marketlerde falan Ama köylü pazarından bulduk dondurulmuş manavın dolabından çıktı
Ay biz de evin orda bi manavda bulduk 3 tane küçücük erik 70 TLydi dedim eşime deli olmak lazım almak için. Aldırmadım

Ay canım şükür kanamam kesildi ,top gibi koltuğun bir orasında bir burasında yatıyorum, sen nasılsın?
Canım sana iğne şeklinde vermişti progestanı dimi doktor. Oh çok şükür kanama geçmiş.

Canım serklaj tecrübem yok ama seni merak ettim bi gelişme var mı inşallah sende bebeğinde iyisinizdir dualarım seninle
Biraz ara ara su geliyor ama kötü bişey olur mu bilmiyorum onun dışında sıkıntımız yok biraz ağrı var o da belden iğne vurdular ondan sanırım

Biraz ara ara su geliyor ama kötü bişey olur mu bilmiyorum onun dışında sıkıntımız yok biraz ağrı var o da belden iğne vurdular ondan sanırım
Doktora söylemediniz mi ,sormadınız mi suyu?Allah yardımcınız olsun

Kızlar sağolun kontrole gelip gidiyorlar en son baktıklarında az bişey daha gelmiş ama devamı gelmez gibi dediler ultrasonla baktı herşey yerinde gibi dedi biraz önce lavaboya gittim su mu çiş mi anlayamadım ki

Kızlar sağolun kontrole gelip gidiyorlar en son baktıklarında az bişey daha gelmiş ama devamı gelmez gibi dediler ultrasonla baktı herşey yerinde gibi dedi biraz önce lavaboya gittim su mu çiş mi anlayamadım ki
Merak etmeyin belkide akıntıdır..hem ultraon da da herşey yolunda çok şükür..
Geçmiş olsun Rabbim hepimize vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah yavrularımıza

Duzelir inşallah canım..eczanelerde turnusol kağıdı satiliyo onlardan al istersen şüpheye düşünce kullanırsın..bol armut havuç tuket amniyon sıvısının çoğalmasını saglarmis..

Aynı o yataktan o yatağa karpuz gibi buyuyorz temizlik yapmayı sevmem inan temizlik yapmayı özledim ben yaa
Ya insanin işini yapabilmesi çok büyük nimet.Esimin zaten cok zor bir işi var haftada sadece 1 gun evde o zamanda da elinden geleni yapıyor, temizde yapar ama benim gözüme batanlardi köşeler.Bir de bizim sitede yalıtım değişimi var ,balkonlar camlar mahvoluyor,ben de baka baka bunlari kim temizleyecek diye dertleniyorum.Covidden dolayi uzun suredir yardimci da almiyorum ama herhalde şirket almak zorundayım artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…