Kızlar ben dün eşime canım erik çekti dedim ortalık karıştı. Adam isyanlarda ben sana kışın ortasında yeşil eriği nerden buluyum dedi. Üzüldü de ben de şimdi napıyım erik yiyemedim her zamanki gibi limona sardım tuzlayıp yiyorum
Suyum geliyo diye yazdı bı kaç saat önce bı daha yazmadı bende bakmak için girdim ama inşallah iyilerdir
Suyum geliyo diye yazdı bı kaç saat önce bı daha yazmadı bende bakmak için girdim ama inşallah iyilerdir
Ay biz de evin orda bi manavda bulduk 3 tane küçücük erik 70 TLydi dedim eşime deli olmak lazım almak için. AldırmadımBende kiraz çekmiştim herşey var erik kiraz asla yok marketlerde falan Ama köylü pazarından bulduk dondurulmuş manavın dolabından çıktı
Ay canım
Benim gelmedi. Doktora söylediniz mi benim suyum geldi mi kanamam var mı diye saat başı kontrol etmişlerdiSerklaj olan kızlar sizinde suyunuz geldi mi şuan su geliyor dediler
Şimdi iyi misin canım doktor geldi mi kontrol etti mi ? Dualarım seninle inşallah iyisindir . Çok çok dua ediyorum senin için.Serklaj olan kızlar sizinde suyunuz geldi mi şuan su geliyor dediler
Canım sana iğne şeklinde vermişti progestanı dimi doktor. Oh çok şükür kanama geçmiş.Ay canımşükür kanamam kesildi ,top gibi koltuğun bir orasında bir burasında yatıyorum, sen nasılsın?
Ilk kanamam da igne +fitil vermişti ama bu sefer sadece fitil verdi, teşekkür ederim.Canım sana iğne şeklinde vermişti progestanı dimi doktor. Oh çok şükür kanama geçmiş.
Biraz ara ara su geliyor ama kötü bişey olur mu bilmiyorum onun dışında sıkıntımız yok biraz ağrı var o da belden iğne vurdular ondan sanırımCanım serklaj tecrübem yok ama seni merak ettim bi gelişme var mı inşallah sende bebeğinde iyisinizdir dualarım seninle
Doktora söylemediniz mi ,sormadınız mi suyu?Allah yardımcınız olsunBiraz ara ara su geliyor ama kötü bişey olur mu bilmiyorum onun dışında sıkıntımız yok biraz ağrı var o da belden iğne vurdular ondan sanırım
Merak etmeyin belkide akıntıdır..hem ultraon da da herşey yolunda çok şükür..Kızlar sağolun kontrole gelip gidiyorlar en son baktıklarında az bişey daha gelmiş ama devamı gelmez gibi dediler ultrasonla baktı herşey yerinde gibi dedi biraz önce lavaboya gittim su mu çiş mi anlayamadım ki
Aynı o yataktan o yatağa karpuz gibi buyuyorzAy canımşükür kanamam kesildi ,top gibi koltuğun bir orasında bir burasında yatıyorum, sen nasılsın?
Duzelir inşallah canım..eczanelerde turnusol kağıdı satiliyo onlardan al istersen şüpheye düşünce kullanırsın..bol armut havuç tuket amniyon sıvısının çoğalmasını saglarmis..Kızlar sağolun kontrole gelip gidiyorlar en son baktıklarında az bişey daha gelmiş ama devamı gelmez gibi dediler ultrasonla baktı herşey yerinde gibi dedi biraz önce lavaboya gittim su mu çiş mi anlayamadım ki
Ya insanin işini yapabilmesi çok büyük nimet.Esimin zaten cok zor bir işi var haftada sadece 1 gun evde o zamanda da elinden geleni yapıyor, temizde yapar ama benim gözüme batanlarAynı o yataktan o yatağa karpuz gibi buyuyorztemizlik yapmayı sevmem inan temizlik yapmayı özledim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?